Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
psika
Postów 598
Data rejestracji 11.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w tej chwili po raz drugi to samo, tyle ze terazrozmowa trwala 14 sekund.
psika
Postów 598
Data rejestracji 11.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w tej chwili po raz drugi to samo, tyle ze terazrozmowa trwala 14 sekund.
delfinka101
Postów 5746
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: marcinek1985
wykładowca stał obok mnie i nie mogłem odebrać a zanim wyszedłem z sali przestał dzwonić
Gość: nineczka17
Gość: to20ja
Zadzwonili drugi raz. Zakłady lotto.. ehh
A już myślałam, że to z Garniera
trebor1
Postów 1504
Data rejestracji 08.11.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
u mnie dwa razy zastrzeżony, drugi raz odebrałem i tez się rozłączył
???????
Tu jest moja stopka, więc ostrożnie by nie nadeptać na odcisk
Gość: kamel
lucynka20
Postów 440
Data rejestracji 13.03.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i umnie o 19 ;/
Gość: helatkoX
ankieta czy konkurs?
Gość: niuniu
może Garnier ????
Gość: helatkoX
jak oddzwaniam to mówi że nie ma takiego numeru, jakby do kogoś dzwonił taki numer to proszę napisać, bo ciekawi mnie strasznie
Gość: agulecece
u mnie przed 17
Gość: moniaainom
Ja tak zawsze mam jak dzwonia, zeby wcisnac j akas bielizne albo maszynki. Taka taktyke maja. Pozniej dzwonia nastepnego dnia i to samo. Dopiero za trzecim razem sie nie rozlaczaja i wciskaja swoje kity.
niunia-k
Postów 2339
Data rejestracji 05.10.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
niunia-k
Postów 2339
Data rejestracji 05.10.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
kalka
Postów 2636
Data rejestracji 08.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
samantha22
Postów 1407
Data rejestracji 31.03.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.ktodzwonil.pl/
kalka
Postów 2636
Data rejestracji 08.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki,ale na tej stonce wyskakują tylko te nr,które ktoś wpisał i skomentował, nawet nie ma nr Red Age i innych firm
Ale dobre i to
Gość: andziabid
wie ktoś co to może być??
pewnie znów lotto