Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: gabiks

#5666787 Napisano: 01.06.2013 16:17:03
ada9901 napisał(a):

A mnie się wydaje, że może przywrócą ranking, który był zaraz po północy i usuną tych co punkty dograli. Wysyłałam pytanie do organizatora co będzie z takimi osobami. Zobaczymy co odpiszą. W mieście, w którym brałam udział, po zakończeniu, zrobiłam printscreen, więc raczej powinni przywrócić wyniki z północy i usunąć nieuczciwych, a jak nie to poleci reklamacja emotka

Zgadzam się że powinni przywrócić ranking z północy a co do usuwania to raczej punktów nie osób z tego względu że to błąd organizatora że nie zablokował rankingu. Tak samo dla mnie jest dziwne jak to możliwe, że niektóre osoby zdobywały po 40-45 rejestracji w ciągu 30 min i tak kilka razy.
0 0

edzia21

#5666790 Napisano: 01.06.2013 16:31:57
gabiks napisał(a):

ada9901 napisał(a):

A mnie się wydaje, że może przywrócą ranking, który był zaraz po północy i usuną tych co punkty dograli. Wysyłałam pytanie do organizatora co będzie z takimi osobami. Zobaczymy co odpiszą. W mieście, w którym brałam udział, po zakończeniu, zrobiłam printscreen, więc raczej powinni przywrócić wyniki z północy i usunąć nieuczciwych, a jak nie to poleci reklamacja emotka

Zgadzam się że powinni przywrócić ranking z północy a co do usuwania to raczej punktów nie osób z tego względu że to błąd organizatora że nie zablokował rankingu. Tak samo dla mnie jest dziwne jak to możliwe, że niektóre osoby zdobywały po 40-45 rejestracji w ciągu 30 min i tak kilka razy.

jak ktoś się zna na programowaniu i napisze sobie programik, to mysle ze to problemu wiekszego nie robi...aczkolwiek nie znam się na tym temacie, ale juz nie jedno widzialam, nie jedno slyszalam i nie raz szczeka mi opadla z wrazenia emotka
0 0

Gość: gabiks

#5666794 Napisano: 01.06.2013 16:35:39
edzia21 napisał(a):

gabiks napisał(a):

ada9901 napisał(a):

jak ktoś się zna na programowaniu i napisze sobie programik, to mysle ze to problemu wiekszego nie robi...aczkolwiek nie znam się na tym temacie, ale juz nie jedno widzialam, nie jedno slyszalam i nie raz szczeka mi opadla z wrazenia emotka

Teraz mnie też już nic nie zdziwi...
0 0

zarania

#5666828 Napisano: 01.06.2013 17:29:32
ada9901 napisał(a):

Skoro np. w Poznaniu już tak było, że ktoś dograł sobie po północy i zgarnął 500 zł to i teraz tak zapewne będzie. I nawet printscreen nie pomógł. emotka
I odpiszą Ci, że dokładają wszelkich starań, by rywalizacja przebiegała uczciwie. emotka
0 0

lola.lola

#5666924 Napisano: 01.06.2013 21:31:07

Znacie może jakiś konkurs w którym można wygrać wakacje emotka

Nivea i Activia - tyle wiem, szukam innych ale mam z tym problem, może Wy coś wiecie....
0 0

radosna

#5666942 Napisano: 01.06.2013 22:00:39
lola.lola napisał(a):

Znacie może jakiś konkurs w którym można wygrać wakacje emotka

Nivea i Activia - tyle wiem, szukam innych ale mam z tym problem, może Wy coś wiecie....

Jest jeszcze Hortex w Biedronce. Do wczoraj był Hochland.
https://www.e-kon...112486/#.UapSeNinnk8
0 0

nie_zapominajka1

#5666964 Napisano: 01.06.2013 22:27:42
Nie wiem, czy to właściwy wątek na taki temat, ale spróbuję napisać tutaj. Pewnie pamiętacie konkurs "E" w Biedronce, w którym można było wygrać pralkę. Na forum było dużo dyskusji o tym konkursie, ponieważ pralki docierały z opóźnieniem. No i moja praleczka po dwóch miesiącach użytkowania zaczyna szwankować. W jaki sposób teraz zareklamować, skoro gwarancja nie została podbita? Organizator twierdzi, że wystarczy okazać protokół odbioru nagrody. Czy ktoś z Was reklamował tę pralkę albo inny sprzęt? W jaki sposób to trzeba załatwić - zadzwonić do serwisu Boscha? Już widzę, jak będę musiała się tłumaczyć przed panem z serwisu, o co chodzi z tym protokołem odbioru...
0 0

Gość: size

#5666981 Napisano: 01.06.2013 23:01:43
nie_zapominajka1 napisał(a):

Nie wiem, czy to właściwy wątek na taki temat, ale spróbuję napisać tutaj. Pewnie pamiętacie konkurs "E" w Biedronce, w którym można było wygrać pralkę. Na forum było dużo dyskusji o tym konkursie, ponieważ pralki docierały z opóźnieniem. No i moja praleczka po dwóch miesiącach użytkowania zaczyna szwankować. W jaki sposób teraz zareklamować, skoro gwarancja nie została podbita? Organizator twierdzi, że wystarczy okazać protokół odbioru nagrody. Czy ktoś z Was reklamował tę pralkę albo inny sprzęt? W jaki sposób to trzeba załatwić - zadzwonić do serwisu Boscha? Już widzę, jak będę musiała się tłumaczyć przed panem z serwisu, o co chodzi z tym protokołem odbioru...

Ja miałam pralkę wygraną z Cinema City dawno temu - reklamacja odbyła się właśnie na podstawie protokołu odbioru nagrody. Oczywiście w czasie trwania gwarancji i było bez żadnych problemów.
Pewnie jest podobnie.
Prawo jest po Twojej stronie, ale na kogo trafisz...
Niemniej jednak - masz podstawy do naprawy na gwarancji i roszczeń, jak będzie coś nie tak to zadzwoń do organizatora z prośbą o duplikat faktury za towar (wątpię).

Powodzenia.
0 0

lola.lola

#5666986 Napisano: 01.06.2013 23:08:01

A ja mam jeszcze takie orientacyjne pytanie odnośnie konkursu Activii... jaką macie mniej więcej liczbę uzyskanych punktów emotka
0 0

notta

#5667005 Napisano: 01.06.2013 23:31:11
lola.lola napisał(a):

A ja mam jeszcze takie orientacyjne pytanie odnośnie konkursu Activii... jaką macie mniej więcej liczbę uzyskanych punktów emotka

malutkoo koło 8tys
0 0

nie_zapominajka1

#5667029 Napisano: 02.06.2013 00:20:04
size napisał(a):

Ja miałam pralkę wygraną z Cinema City dawno temu - reklamacja odbyła się właśnie na podstawie protokołu odbioru nagrody. Oczywiście w czasie trwania gwarancji i było bez żadnych problemów.
Pewnie jest podobnie.
Niemniej jednak - masz podstawy do naprawy na gwarancji i roszczeń, jak będzie coś nie tak to zadzwoń do organizatora z prośbą o duplikat faktury za towar (wątpię).

Powodzenia.

Dzięki, nie odpuszczę. Zwłaszcza, że organizatorzy robili sobie jaja z tymi pralkami. Nie dość, że tyle czekaliśmy, to jeszcze niektóre miały usterki - wiem, bo niektórzy z Was pisali.
0 0

Gość: jackk76

#5667060 Napisano: 02.06.2013 08:36:54

size napisał(a):

Pewnie jest podobnie.

Powodzenia.

Dzięki, nie odpuszczę. Zwłaszcza, że organizatorzy robili sobie jaja z tymi pralkami. Nie dość, że tyle czekaliśmy, to jeszcze niektóre miały usterki - wiem, bo niektórzy z Was pisali.

Nie powinno być problemu z gwarancją. Kilka razy korzystałem już z gwarancji wyłącznie na podstawie protokołu przekazania nagrody. Skontaktuj się z głównym serwisem Boscha http://www.bosch-home.pl/kontakt.html
Może być tak, że kurier odbierze od Ciebie pralkę i przywiezie po naprawie (bez żadnych kosztów), lub wskażą najbliższy serwis gdzie należy dostarczyć sprzęt.
0 0

benasia

#5667069 Napisano: 02.06.2013 09:22:21
vingag napisał(a):

pawel1615 napisał(a):

ekuc2 napisał(a):

vingag napisał(a):

A ja z wielką niecierpliwością czekam na Brico. Nie dość, że mało osób pewnie wzięło udział, to moje logo bardzo mi się podobało:) Strasznie chciałabym rower:)

a w sumie wiadomo jak i kiedy brico mam informować?

wczoraj dzwonili do wybranej 20-stki (13 nagrody i 7 rezerwa) z których dopiero beda wybierać zwycięzców

oczywiście nie wiem czy wszystkich obdzwonili

Ale skąd wiesz, że do rezerwy dzwonią? W regulaminie tego nie ma?

wg mnie sam organizator Brico nie dzwonił - mają czas. O wygranej bedą informowac sklepy w dniach 12-13 czerwca więc spokojnie emotka

"Komisja wytypuje do dnia 11 czerwca br., spośród prac nadesłanych przez kaŜdą Podkomisję, po 13 laureatów i po 7
uczestników rezerwowych, których listę przekaŜe do Sklepu.
7. Po pozytywnej weryfikacji przez Organizatora oraz wyłonieniu laureatów przez Komisję, Sklep telefonicznie powiadomi w
pierwszej kolejności 13 autorów o zakwalifikowaniu do przyznania nagrody:
a) W dniach 12 - 13 czerwca br. pracownik sklepu podejmie 2 próby skontaktowania się telefonicznego z autorem o róŜnych
porach dnia: przed południem oraz późnym popołudniem. "
0 0

stokrotka238

#5667107 Napisano: 02.06.2013 11:18:27
ivanotta napisał(a):

lola.lola napisał(a):

malutkoo koło 8tys

ja tak samo jak Iva emotka
0 0

mmika26

#5667118 Napisano: 02.06.2013 11:38:38
Mam pytanie odnośnie konkursu Sonko - Przygotuj się do lata - od kilku dni nie pojawiają się nowi zwycięzcy... Może ktoś coś o tym wie? emotka
0 0

apoccalipsa

#5667122 Napisano: 02.06.2013 11:43:22
Bo są wolne dni Dodają na bieżąco
0 0

marlena083

#5667145 Napisano: 02.06.2013 12:43:19
stokrotka238 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

lola.lola napisał(a):

malutkoo koło 8tys

ja coś koło 9 tys.
0 0

edzia21

#5667173 Napisano: 02.06.2013 13:50:24
marlena083 napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

lola.lola napisał(a):

malutkoo koło 8tys

ja coś koło 9 tys.

ja mam ponad 10 tys, jeszcze bez jednego zadania emotka ale nawet nigdy nie udalo mi sie wygrac karty ;/ czyli są lepsi emotka
0 0

monikar

#5667254 Napisano: 02.06.2013 16:20:22
edzia21 napisał(a):

marlena083 napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

lola.lola napisał(a):

malutkoo koło 8tys

ja coś koło 9 tys.

ja mam ponad 10 tys, jeszcze bez jednego zadania emotka ale nawet nigdy nie udalo mi sie wygrac karty ;/ czyli są lepsi emotka

ja mam ponad 11tys ale wiem że można uzbierać więcej
0 0

edzia21

#5667260 Napisano: 02.06.2013 16:32:49
też bede miala ponad 11 tys emotka jak zrobie zalegle zadanie emotka aaale duzo punktow stracilam przez glupote emotka wiec na pewno mozna wiecej miec. emotka
0 0