Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#7241279 Napisano: 18.02.2025 11:42:43 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
misiamisiam napisał(a):

maryjane napisał(a):

Mam nadzieję, że nie powielę pytania (ostatnio brakuje mi czasu na systematyczne czytanie forum 🥺) czy nagrody z konkursu Elmex wygraj z nadwrażliwością zostały już wysłane? Mam na myśli zestawy produktów.

Ja jeszcze nie dostałam. Mają czas do 14.03 ale chyba już niektórzy chwalili się otrzymanym zestawem

Oni nigdy nie wysyłają nagród danego stopnia "na raty", wszystko idzie w jednym rzucie. Zatem albo już była wysyłka i koniec, albo jeszcze nie emotka Wyświetl w wątku >>
1 maryjane 0

edzia21

#7241165 Napisano: 17.02.2025 20:20:17 w Smolar
reolo3 napisał(a):

Ile czasu jest u Smolara na odesłanie formularza laureata ? emotka

Wystarczy przeczytać regulamin. Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

edzia21

#7241044 Napisano: 17.02.2025 13:33:51 w Czy informują/ informowali?
gosienia8501 napisał(a):

Na jakim dniu jest aktualnie  lays biedronka avanti ?

A może ktoś pisał do nich i podpytywał o kolejną dawkę wyników? Sporo dni im jeszcze zostało... Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#7239455 Napisano: 07.02.2025 14:10:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pusheen napisał(a):

mellowfruit napisał(a):Główna z Syoss  emotka  ciekawe co to za kreacja...

Życzę Ci, żeby to jednak nie było to "cudo" emotka  Mnie skutecznie odstraszyło od wzięcia udziału w tym konkursie. 

U mnie to samo - zobaczyłam "główną" i odpuściłam konkurs 🤣 Wyświetl w wątku >>

edzia21

#7238143 Napisano: 31.01.2025 10:44:07 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
DPD rozwozi odkurzacze z konkursu Bref (smolar) Wyświetl w wątku >>
1 nanajka81 0

edzia21

#7236888 Napisano: 23.01.2025 16:56:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asiaaa85 napisał(a):

Mam pytanie o konkurs smolar lipton żaden challange . Wygrałam 3 tys wysłałam oświadczenie pocztą i dostałam informacje , że podałam zły e-mail w oświadczeniu i proszą o poprawny . Który r mail podawaliście ? Ten na który przyszło info o wygranej ?Bo już się pogubiłam ….

To chyba oczywiste, że zawsze podaje się adres mailowy na który się grało. Ciesz się, że smolar odezwał się z prośbą o prawidłowy adres...bo zawsze mógł zrobić NEGATYWNĄ WERYFIKACJĘ za błędne dane (ja bym się nie patyczkowała) emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

edzia21

#7236733 Napisano: 22.01.2025 17:30:09 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
domiqa napisał(a):

Czy ktoś już dostał nagrodę z konkursu Palmolive w Lidlu? Wg regulaminu mają na to czas do 24.01...

Los Mejores PRZEWAŻNIE organizuje wysyłkę nagród "na ostatnią chwilę", ale zawsze są terminowi emotka  zapewne jutro/pojutrze kurier zapuka do Twoich drzwi. Wyświetl w wątku >>
1 domiqa 0

edzia21

#7236730 Napisano: 22.01.2025 17:14:44 w Czy informują/ informowali?
darog napisał(a):

Stokrotka- majonez Babuni 
- informowali? (jak)

mailowo emotka
wczoraj dotarły już nawet bony z tego konkursu. Wyświetl w wątku >>
1 darog 0

edzia21

#7236727 Napisano: 22.01.2025 17:04:36 w moje dzisiejsze wygrane :)
Mój debiut w agencji EVENTRAK - 2000 zł Legendarne andrzejki emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#7236631 Napisano: 22.01.2025 10:53:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
banka-manka napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Mam głupie pytanie: czy te kody BLIK z Lajkonika będą w formie kodu wysłanego na maila/sms, żeby samemu wypłacić w bankomacie?

pierwszy raz wzięłam udział w konkursie tej agencji.

W poprzednich konkursach wypłacało się samemu w bankomacie. A numer Blik przychodził na e-mail i równocześnie SMS z pinem do blika.

Serdeczne dzięki emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#7236622 Napisano: 22.01.2025 10:35:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mam głupie pytanie: czy te kody BLIK z Lajkonika będą w formie kodu wysłanego na maila/sms, żeby samemu wypłacić w bankomacie?

pierwszy raz wzięłam udział w konkursie tej agencji. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#7236475 Napisano: 21.01.2025 18:08:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

edzia21 napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

pikawka napisał(a):

edzia21 napisał(a):

HEBE Columbit "jesienny makijaż" - czy tylko ja miałam takie "szczęście" i otrzymałam maila z prośbą o wysłanie oryginału? Ciekawe czy to na wyrywki czy coś im się nie spodobało emotka  Pierwszy raz otrzymałam takie wyróżnienie emotka  jejjj jak ja ubóstwiam wycieczki na pocztę i stanie w kolejkach emotka

Wiele razy u columbit wygrywałam i nigdy nie chcieli emotka  coś przeskrobałaś emotka

U mnie to samo...aż do dzisiaj. Nie znasz dnia ani godziny emotka  Wkurzyłam się nieźle.

Przy głównych zawsze Columbit chciał oryginał pocztą więc to żadna nowość, no chyba że wygrałaś "tylko" kosmetykiemotka

Tak - to są tylko kosmetyki, stąd moje zdziwienie i wkurzenie emotka

Paragon kupiłaś?? Może ktoś sprzedał dużo i mają dużo wygranych z numerami po sobie i się przyczepili?

Nie, mam swój - kupiony własnoręcznie w moim miescie (nawet mam zeskanowana swoja karte hebe) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#7236470 Napisano: 21.01.2025 17:55:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koniczynka123 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

pikawka napisał(a):

edzia21 napisał(a):

HEBE Columbit "jesienny makijaż" - czy tylko ja miałam takie "szczęście" i otrzymałam maila z prośbą o wysłanie oryginału? Ciekawe czy to na wyrywki czy coś im się nie spodobało emotka  Pierwszy raz otrzymałam takie wyróżnienie emotka  jejjj jak ja ubóstwiam wycieczki na pocztę i stanie w kolejkach emotka

Wiele razy u columbit wygrywałam i nigdy nie chcieli emotka  coś przeskrobałaś emotka

U mnie to samo...aż do dzisiaj. Nie znasz dnia ani godziny emotka  Wkurzyłam się nieźle.

Przy głównych zawsze Columbit chciał oryginał pocztą więc to żadna nowość, no chyba że wygrałaś "tylko" kosmetykiemotka

Tak - to są tylko kosmetyki, stąd moje zdziwienie i wkurzenie emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#7236467 Napisano: 21.01.2025 17:44:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

edzia21 napisał(a):

U mnie to samo...aż do dzisiaj. Nie znasz dnia ani godziny emotka  Wkurzyłam się nieźle. Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

edzia21

#7236457 Napisano: 21.01.2025 17:13:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
HEBE Columbit "jesienny makijaż" - czy tylko ja miałam takie "szczęście" i otrzymałam maila z prośbą o wysłanie oryginału? Ciekawe czy to na wyrywki czy coś im się nie spodobało emotka  Pierwszy raz otrzymałam takie wyróżnienie emotka  jejjj jak ja ubóstwiam wycieczki na pocztę i stanie w kolejkach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#7236056 Napisano: 20.01.2025 11:04:35 w Kupię...
Kupię kod na badania w Diagnostyce - ACTIVIA Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#7235840 Napisano: 18.01.2025 03:05:23 w Wkurza mnie...
tereniagno napisał(a):

Wczoraj wkurzyłam się na naszą służbę zdrowia.
Chciałam zarejestrować się na tomografię.Czekałam na telefonie w kolejce 3 godziny po to,
żeby pani w rejestracji powiedziała mi,
że mają termin na CITO, na drugą połowę listopadaemotka
Poleciła mi, żebym zadzwoniła na inną ulicę, bo słyszała, że tam mają terminy na czerwiec-lipiec.
Podała mi nr tel.,więc dziś zadzwoniłam, czekając 40 minut w kolejce.
W rejestracji pani na ,,dzień dobry'' zapytała czy mierzę sobie codziennie puls,
powiedziałam, że nie.Kazała mi codziennie mierzyć i zadzwonić w poniedziałek, to ustalą termin badania.
Nawet nie zapytała o kod, na który jest wpisane CITO.
No kurna, to One ważniejsze od lekarzyemotka Skoro jest CITO, to chyba jest jak najprędzejemotka
Do czego to dochodziemotka

Idź prywatnie, bo szkoda zdrowia. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#7235526 Napisano: 16.01.2025 19:52:19 w Kupię...
Szukam kodu na badania z ACTIVIA, może ma ktoś jeszcze do sprzedania? Wyświetl w wątku >>
1 alexmusic 0

edzia21

#7235268 Napisano: 15.01.2025 19:46:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anaesth napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Odbierając swój konkursowy samochód w 2016...posiadałam właśnie leciwego Opla (Vectrę z 2003) 🤪 po czym moje życie motoryzacyjne nabrało zwariowanego tempa i nie zwalnia. Uznaj to za dobrą wróżbę i z całego serduszka - życzę Ci samochodu ❤️

A tak z ciekawości, rzeczywiście autko z konkursu kreatywnego, czy z loterii? Tak sobie myślę, że chyba konkursowe cieszy bardziej emotka  Napisz coś więcej, zainspiruj nas emotka

Kreatywnego emotka
W loteriach szczęścia brak.

Zainspirować mogę tak, że konkursy dodają wiatru w żagle i pomagają spełniać marzenia. Nawiązując do poprzedniego wpisu, 9 lat temu miałam Vectrę z 2003, a teraz kilkumiesięcznego Mercedesa za 450k   emotka ...i aktualnie ciułam na klasę G, bo chyba dopadła mnie starość. Trzymam kciuki emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#7235260 Napisano: 15.01.2025 18:30:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nuna1210 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

atlantydek napisał(a):

edzia21 napisał(a):

atlantydek napisał(a):

agicho napisał(a):

Czy na prawdę tylko jedna osoba wygrała z Lay's Biedronka🐞? Czy to pomyślał 🧐

Auta są dwa, potencjalnie może je zgarnąć  jedna bardzo rodzinna osoba  emotka  Do piątku wszystko będzie jasne w tym temacie, a może już jest...?

agicho jak zwykle pomieszała konkursy i informacje...nie zwracaj na nią uwagi emotka
 agicho, ogarnij się w końcu! emotka

Wiem, ale dość zabawna wydała mi się sytuacja, gdyby na przekazanie nagród podjechał starym oplem kreatywny Mąż z równie kreatywną Żoną ewentualnie Kochanką, a odjechali dwoma nowymi brykami  emotka

🤣🤣 dobry i stary opel!

Czy moja Asterka z 2003 się liczy? Bo ja chętnie po to auto starym Oplem podjadę 😅 Chociaż w poniedziałek kupiłam jej nowy akumulator, to trochę szkoda 😂

Odbierając swój konkursowy samochód w 2016...posiadałam właśnie leciwego Opla (Vectrę z 2003) 🤪 po czym moje życie motoryzacyjne nabrało zwariowanego tempa i nie zwalnia. Uznaj to za dobrą wróżbę i z całego serduszka - życzę Ci samochodu ❤️ Wyświetl w wątku >>
1 Nuna1210 0