Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#7348982 Napisano: 17.04.2026 17:15:12 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Z okazji zbliżającej się majówki i wakacji - sprzedam VOUCHER na pobyt w magicznej bańce   
Voucher kwotowy: 2500 zł, ważny do: 30.05.2027

Cena: 1700 zł ewentualnie zamienię na inny wyjazd/bony lub vouchery podróżne o takiej samej wartości (2500 zl)

Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#7347490 Napisano: 11.04.2026 15:18:59 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
wiesia30 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Tchibo DINO (Advalue) wysylało już nagrody? (Konkurs z lutego) emotka

Nie ,do 30 kwietnia mają czas

To wiem, ale bałam się, że jednak wysyłali i przegapiłam, dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
1 wiesia30 0

edzia21

#7347485 Napisano: 11.04.2026 14:36:47 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Tchibo DINO (Advalue) wysylało już nagrody? (Konkurs z lutego) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#7345843 Napisano: 01.04.2026 13:07:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
xerdan napisał(a):

-Triss- napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

-Triss- napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Czy ktoś też dziś nie dostał nagrody z konkursu o miłości (bony z intermarche) bo przy dostarczaniu w kopercie w której miały być dokumenty do podpisu nie było dokumentów do podpisu??? Mi kurier zabrał - dokumenty rzecz święta...

Ja co prawda wygrałam bluzy, w środku też dokumentów nie było, ale kurier łaskawy zostawił paczkę emotka  Niech się firma martwi.

Uuuu to u nas kurierzy za takie coś są karani kwotą 500 zł i nie ma opcji żeby zostawili paczkę jeżeli są papiery/albo notka że są papiery - do podpisu. A te bluzy choć fajne?

Fajne :D Powiedział, że już kiedyś miał taką sytuację, druknął sobie tylko z terminala kartkę o potwierdzeniu doreczenia i tam został złożony podpis. Teraz mam nadzieję, że ominie go ta kara faktycznie...

ja tocze właśnie batalie, z kurierem i infolinią z tego konkursu. Bo mój kurier, kazał mi otworzyć kopertę, żeby sprawdzić czy w środku nie ma dokumentu. Nie było. No i kurier zabrał mi te bony, razem z rozerwaną kopertą. Na infolinii kazali mi zadzwonić do kuriera i poprosić o zwrot bonów, bo mają już to z DPD dogadane, że dokument został zaznaczony przez pomyłkę. Kurier dalej odmawia dostarczenia, i teraz babka z infolinii wydzwania do kuriera, żeby mi to oddał. Jak tego nie dostarczy dzisiaj spowrotem, to trochę kiepsko, bo raczej nie chce przyjmować bonów które ktoś inny miał w ręce/ mógł zrobić foto =))

Akurat bony do ITM są na tyle prymitywne, że nic im nie zaszkodzi emotka u mnie również bony "cofnięte". Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#7345565 Napisano: 31.03.2026 14:11:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Zwróciłam się do SMOLARA z prośbą o dokładną interpretację tego punktu z ich regulaminów (wszak nie dawał mi spokoju): "Uczestnik musi dokonać Zakupu promocyjnego na własną rzecz i na własny rachunek oraz musi faktycznie zapłacić za Zakup promocyjny" Na tej podstawie otrzymałam info, że nie uznają płatności bonami/voucherami. 

O żadnej aferze nigdy nie czytałam, coby Smolar zabrał komuś nagrodę za płatność bonami...ale dmucham na zimne. Za produkty konkursowe w akcjach innych agencji ZAWSZE płacę bonami/voucherami (jeśli tak owe akurat posiadam). emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#7345553 Napisano: 31.03.2026 13:52:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magdalena-chili napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

stalowiak1979 napisał(a):

Czy zakupy konkursowe można robić za bony czy nie???Czy mieliście przypadek ze nie uznawali takich zakupów w przypadku wygranych?

Bon to też środek platniczy, podobnie jak karta kredytowa, debetowa, blik, itepe. Nie spotkałam się do tej pory z grzebaniem mi przez Organizatora w paragonie "a czymże tu Pani zaplacila, a może w naturze?". Płać śmiało, paragon to paragon, chyba że akurat regulamin stanowi inaczej, a to chyba promil sytuacji....

Kiedyś się czepiali 🫣

Ale to chyba było dawno+rzadko? Może ja nie trafiłam. 
A ktora agencja tak się czepiała? 🙄

Kiedyś na ten temat przeprowadziłam rozmowę z pracownikiem agencji SMOLAR emotka  Osoba zarzekała się, że NIE UZNAJĄ paragonów, za które zapłacono bonami/voucherami emotka  W praktyce nie wiem jak do tego podchodzili, bo na ich konkursy/loterie za paragony zawsze płacę gotówką. Zapewne trafiłam na jakąś przewrażliwioną osobę. Wyświetl w wątku >>

edzia21

#7344226 Napisano: 24.03.2026 21:20:03 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Z okazji zbliżającej się majówki i wakacji - sprzedam VOUCHER na pobyt w magicznej bańce emotka  
Voucher kwotowy: 2500 zł, ważny do: 30.05.2027

Cena: 1700 zł
Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#7343546 Napisano: 20.03.2026 13:28:30 w Smolar
aleksiak napisał(a):

karoxxa napisał(a):

Bon z kamis bedzie na maila czy jakas karta przyjedzie kurierem?

Przecież wszystko masz w regulaminie

A po co czytać regulamin, skoro można w kilka sekund zapytać na forum. W moment znajdzie się jakiś społeczniak, który przeczytał i odpowie emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#7342134 Napisano: 13.03.2026 13:27:18 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Odebrana dzisiaj KIA Stonic z konkursu "Noworoczna przejażdżka z Pepsi i Lay's w Intermarche" emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#7339876 Napisano: 04.03.2026 18:03:11 w Wkurza mnie...
DAIKOKU napisał(a):

...kiedyś w Kole Fortuny był Zonk... ja dzis otwieram skrzynki InPost z niespodzianką a tam... tylko rogale emotka
Niby szczęscie gdy wyswietla się pożądany komunikat GRATULACJE! WYGRAŁEŚ, jedziesz z nadzieją... może w końcu tygodniowa...
po otwarciu skrzynki Zonk emotka  emotka  żryj rogale

Akurat Zonk był/jest w Idź na całość emotka ...co nie zmienia faktu, że lipa z tymi rogalami.  emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#7338939 Napisano: 01.03.2026 18:58:06 w SZUKAM....
SZUKAM INFO, czy jest opcja na przedłużenie ważności przeterminowanego bonu DINO? Właśnie znalazłam bonik do 28.02, przegapiłam...ktoś kiedyś przedłużał? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#7337472 Napisano: 24.02.2026 14:22:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBagnieszka12 napisał(a):

monsun napisał(a):

pikawka napisał(a):

edzia21 napisał(a):

pikawka napisał(a):

banka-manka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Czy jakaś dobra dusza mogłaby napisać co lubi Fortis? Chyba nigdy nic u nich nie wygrałam a siostra podrzuciła paragon z Wawel i nie wiem czy warto poświęcać czas na jakieś poematu i wiersze czy po prostu pisać po ludzku.

Ale Wawel organizuje Fortuna, nie Fortis.

Z tego co ja wiem, to jest ta sama agencja emotka

Kochana, na jakiej podstawi tak wnioskujesz? emotka  Temat ciekawy. W życiu nie powiązałabym tych agencji.

no kurczaki wydaje mi się, że wieki temu ktoś to napisał i ja tak o tym byłam przekonana  emotka

Na KRS te agencje mają zupełnie innych właścicieli, zarządy, itp... zero powiązań.

Dokladnie tak, kompletnie 2 różne agencje. Obie z Wwy, może dlatego ktoś wrzucił do 1 worka. 🫣

A nie mają przypadkiem tego samego adresu?

A jak Ci google pokazuje? Wyświetl w wątku >>

edzia21

#7337450 Napisano: 24.02.2026 12:21:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

banka-manka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Czy jakaś dobra dusza mogłaby napisać co lubi Fortis? Chyba nigdy nic u nich nie wygrałam a siostra podrzuciła paragon z Wawel i nie wiem czy warto poświęcać czas na jakieś poematu i wiersze czy po prostu pisać po ludzku.

Ale Wawel organizuje Fortuna, nie Fortis.

Z tego co ja wiem, to jest ta sama agencja emotka

Kochana, na jakiej podstawi tak wnioskujesz? emotka  Temat ciekawy. W życiu nie powiązałabym tych agencji. Wyświetl w wątku >>

edzia21

#7337332 Napisano: 23.02.2026 16:55:58 w Avanti
olunka napisał(a):

edzia21 napisał(a):

olunka napisał(a):

zoonder napisał(a):

Cześć, miałam trochę przerwy w czytaniu forum i nie jestem na bieżąco, były już wysyłane przelewy z konkursów Avanti kończących się 31.12? Biedronka, Intermarche itd.?

byly z DC i Kaufland

A z DC już wszystko poszło? Wygrałam w ostatnim etapie i przelewu nie mam.

nie wszystko, mąz wygral wczesniej i ma, a ja nie

Uff, to spoko. Czekamy emotka Wyświetl w wątku >>
1 ewikewikk 0

edzia21

#7337330 Napisano: 23.02.2026 16:52:56 w Avanti
olunka napisał(a):

zoonder napisał(a):

Cześć, miałam trochę przerwy w czytaniu forum i nie jestem na bieżąco, były już wysyłane przelewy z konkursów Avanti kończących się 31.12? Biedronka, Intermarche itd.?

byly z DC i Kaufland

A z DC już wszystko poszło? Wygrałam w ostatnim etapie i przelewu nie mam. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#7336675 Napisano: 19.02.2026 13:28:01 w Czy informują/ informowali?
darog napisał(a):

Rezerwa DINO Tchibo?

Jaka rezerwa? Skoro do 23.02 czekają na dane od pierwotnych laureatów emotka Wyświetl w wątku >>
2 pikawka, darog 0

edzia21

#7336210 Napisano: 17.02.2026 13:06:25 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon (szukam) Wedel Itm emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#7335101 Napisano: 11.02.2026 13:50:14 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
DPD dostarczył iPhone z NEBOA. Super, że srebrny - dzięki SMOLAR, przyda się emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#7334799 Napisano: 09.02.2026 20:23:05 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
@Kwiat napisał(a):

amooco dlaczego mnie nie doceniasz? dlaczego? no dlaczego???
i gdzie te złoto albo przynajmniej gdzie te buteleczki gorzkiej żołądkowej... bo narazie to gorzko mi na serduszku..... z braku nagrody....

Pewnie Twój Bóg wyjechał na ferie...i się nie udało emotka  (chodzi mi o tego, któremu tak namiętnie dziękujesz za każdą nagrodę w MDW) emotka

A tak na serio - każda porażka jest cegiełką do lepszej nagrody, głowa do góry! emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#7333886 Napisano: 05.02.2026 02:20:10 w WC - rozmowy o wszystkim
Driela napisał(a):

rufus napisał(a):

Driela napisał(a):

Takie pytanie  z ciekawości. Biorąc udział w konkursie z Tchibo Gold "Twoja złota podróży życia" , jakie miejsca opisywaliście?

..Wyglądałaby JAK...
Nie bylo okreslone ze chodzi o miejsce. emotka

W sumie racja, tak ten Dubaj skusił, że o nim pisałam emotka

Zapewne jak 90% pozostałych uczestników konkursu... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0