Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

sergrazyna

#7389682 Napisano: dzisiaj o 17:34:54
Kuba93Q napisał(a):

W Lechu z Lidla widzę że solidne wyniki, dochodziłem do 600 punktów a to nawet na bon nie wystarczy. Ciekawe czy to tacy dobrzy gracze czy boty?

Najwięcej miałam 1300, a nie jestem botem
0 0

Calliope22

#7389689 Napisano: dzisiaj o 17:42:38
Maczupikczu napisał(a):

Nie mam pojęcia jak oni to sprawdzają. Wiem, że w formularzach są pułapki, tyle mi powiedziała babeczka z agencji w ramach luźnej dyskusji   emotka

Myślę, ze celowo mogła to powiedzieć emotka  
a czy to prawda , nie sądzę. 
AI wszedł już na dobre do internetowego świata i chciał nie chciał, nie są go w stanie wyeliminować w 100% . 
jakieś chamskie kopiuj wklej bez pomysłu a i owszem, ale posiłkowanie się „delikatne” , jest nie do wykrycia
1 atena03 0

kiwiwi

#7389691 Napisano: dzisiaj o 17:46:09
Calliope22 napisał(a):

Myślę, ze celowo mogła to powiedzieć emotka  
a czy to prawda , nie sądzę. 
AI wszedł już na dobre do internetowego świata i chciał nie chciał, nie są go w stanie wyeliminować w 100% . 
jakieś chamskie kopiuj wklej bez pomysłu a i owszem, ale posiłkowanie się „delikatne” , jest nie do wykrycia

https://niebezpie...widzialny-dla-ludzi/

agakaz2

#7389694 Napisano: dzisiaj o 17:50:39
luko922 napisał(a):

Ja myślę, że to bzdura xD Nie ma opcji wykryć na 100%, poza jakimiś oczywistymi rzeczami typu te absurdalne długie pauzy, powtarzające się struktury lub schematy odpowiedzi.

no widzisz a mi w konkursie henka z zabki banka napisała ze formularz nie przechodzi bo wykrył tekst sztucznej inteligencji, mnie sie wydaje ze to bzdura, bo za chwilę wyslalam taki tekst od męża i przeszło. i pisze do agencji a oni mówią moze maz usunął blokady. jakie kuzwa blokady hehe

ksiezniczkazasnela

#7389699 Napisano: dzisiaj o 18:02:00
whoisshe napisał(a):

Czy tylko ja wyczuwam, że wygrała poezja AI? Choćby po końcówce "Bo..." i niezgrabnych rymach. Mam wątpliwości i 0 oryginalności

co to za konkurs?
0 0

Credo89

#7389707 Napisano: dzisiaj o 18:17:43
Kochani jak Lucatto informowało przez wiadomość prywatną ?
0 0