Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika sergrazyna

sergrazyna

#7340655 Napisano: 07.03.2026 13:20:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
caramela napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

caramela napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

caramela napisał(a):

Czy wiadomo czy w grze z pepsi z Żabki poszło już wszystko? Widziałam pojedyncze wpisy emotka  zastanawiam się czy można się jeszcze łudzić

Do 14 poszło chyba

Czyli jest jeszcze szansa emotka  Dzięki za odpowiedź emotka

A jaki miałaś wynik? Koło 2600 spokojnie starczało na bransoletkę

Jeden mam ok 2715, jeden coś 2620, i tak kilka koło 2500, ten najwyższy chyba przedostani dzień

To na spokojnie emotka Wyświetl w wątku >>
1 caramela 0

sergrazyna

#7340653 Napisano: 07.03.2026 13:17:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
caramela napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

caramela napisał(a):

Czy wiadomo czy w grze z pepsi z Żabki poszło już wszystko? Widziałam pojedyncze wpisy emotka  zastanawiam się czy można się jeszcze łudzić

Do 14 poszło chyba

Czyli jest jeszcze szansa emotka  Dzięki za odpowiedź emotka

A jaki miałaś wynik? Koło 2600 spokojnie starczało na bransoletkę Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

#7340651 Napisano: 07.03.2026 13:14:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
caramela napisał(a):

Do 14 poszło chyba Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

#7340601 Napisano: 07.03.2026 09:48:48 w Albedo Marketing
harnas napisał(a):

Cytrusek napisał(a):

Pepa napisał(a):

Cytrusek napisał(a):

Pepa napisał(a):

Cytrusek napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

harnas napisał(a):

Jakie macie opinie nt konkursu YumYum? Miałem kilka zgłoszeń, nagrodzili dwa z czego poziom jest diametralnie różny, a nagrody przeciwnie proporcjonalne do ich jakości ...

Moja opinia co do Albedo jest niezmienna - lubią dziadostwo i czat gpt emotka   To samo było w konkursie OB na tiktoku. Tutaj nie starałam się nawet minimalnie i 2/4

Swoje zgłoszenie napisałam sama, nie z czatem i nie uważam, żeby to było dziadostwo także wiesz

Nie znam Albedo, ale być może nie ma dla nich znaczenia czym się wygra, czyli mogą preferować dowolny styl wyłaniania na zasadzie losowania 😬tzn. jest konkurs, jest zabawa i osoby do wytypowania i tyle. Skoro prowadzili konkurs na tik toku to już można sobie wyrobić o nich opinię.

Skoro nie znasz Albedo..? Podejrzewam, że na TT mieli stażystów do oceniania, nwm, nie biorę udziału w tego typu konkursach. Jednak nazywając dziadostwem czyjeś zgłoszenia jest to co najmniej niegrzeczne, zwłaszcza w stosunku do osób z forum, które wygrały w tym konkursie.

Niektórzy grają wiele lat, ale jakby nie dopuszczacie myśli, że mogą po prostu nie kierować się gorszym, lepszym gustem tylko przyznać nagrody a za co to już mniej ważne. Jeśli są takie przeslanki to nie bedę sie zastanawiać czemu nie wygrałam. Komisje się zmieniają, sami przyznajecie, że na insta, face  częściej sprawdzają osoby o 'innych' upodobaniach ( chociaż wątpię w te znaczące różnice), także w każdym sezonie moze byc inaczej. To, że osoba napisała dosadną opinię o Albedo, to nie przekreśla waszych wygranych. Dla mnie to wskazówka na najbliższy czas, żeby nie czekać u nich na wyniki. Jeśli chodzi o wrażenia z konkursów na platformach, nie dziwię się, gdy już tam trafię mam takie szczęście, że laureaci nawiązują do czynności fizjologicznych i innych spraw z tego obszaru. Czasem zdarzy się sytuacja, że spoko odpowiedź też coś dostanie, ale dostaną również te oferujące ciarki żenady. Ja sama gdybym brała w nich udział nie wysyłałabym jakichś specjalnie dopracowanych prac, ale też bez przesady w drugą stronę.

Ja i tak uważam, że ktoś to czyta i ocenia. Najwięcej kwiczą ci co mało lub wcale w danym konkursie nie wygrali i chcą wylać jakoś swój żal

chybiona teoria, wygrałem i to jedną z lepszych nagród na zgłoszenie niedokończone emotka

U mnie wpadły dwa plecaki - a celowo wkleiłam lekko poprawione odpowiedzi z chata  emotka  Wg mnie oni za bardzo tego nie czytają, ale jak ktoś chce się łudzić, to mu nie zabronimy Wyświetl w wątku >>
1 Yolobolo 0

sergrazyna

#7340234 Napisano: 05.03.2026 20:24:41 w Wkurza mnie...
agnesita napisał(a):

Pani(ta sama) w żabce po raz kolejny robiła mi problem z wygranym bonem bo 'co ona ma z tym zrobić, że muszę jej dać w wersji papierowej' a kod kreskowy widniał tam jak byk, jeszcze ona mi się pyta czy to jest bon płatniczy, no to kto powinien bardziej to wiedzieć ja czy ona? Pani spokojnie z rok albo lepiej pracuje już w tej żabce. Mężowi powiedziała, że nie może zrealizować tego bonu 15 zł przy zakupie za 50zl bo ma w zakupach alkohol, miał tylko piwo a ono nie jest wykluczone. Ja przy swoich zakupach nie wiem czy z wrażenia zapomniałam odbić aplikacje choć zdawało mi sie ze się o to pytała i dawałam, ale nie mam tej pewności a kupiłam to ptasie mleczko i nie mam kodu, jeszcze go spróbowałam i w życiu nie jadłam bardziej ohydnych słodyczy. To jest tak okropne, że drugi raz z pewnością tego nie kupię!

Po co się męczysz zamiast po prostu pójść na kasę samo? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

#7340176 Napisano: 05.03.2026 17:27:27 w Albedo Marketing
zezowaty_kot napisał(a):

harnas napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

harnas napisał(a):

Jakie macie opinie nt konkursu YumYum? Miałem kilka zgłoszeń, nagrodzili dwa z czego poziom jest diametralnie różny, a nagrody przeciwnie proporcjonalne do ich jakości ...

Moja opinia co do Albedo jest niezmienna - lubią dziadostwo i czat gpt emotka   To samo było w konkursie OB na tiktoku. Tutaj nie starałam się nawet minimalnie i 2/4

TO ciekawe, bo regularnie zdarza mi się wygrywać coś u Albedo i nie uważam, żeby moje odpowiedzi były "dziadostwem" emotka  A tym bardziej nie są pisane z chatem GPT. Weźcie na poprawkę, że to są duże agencje i prawdopodobnie często ludzie w komisjach się zmieniają, tym bardziej jeśli dotyczy to różnych produktów konkursowych

Czym wygrałaś u nich?

No jak to czym? Pewnie "dziadostwem" emotka
a tak serio to ostatnio co niektórzy ciągle piszą "wysłałam zgłoszenie z innym produktem/wysyłam szajs z czata/w ogóle się nie staram". Zazdroszczę geniuszu. Ja się staram, moje znajome się starają i wychodzi na to, że jesteśmy w jednej puli z "dziadostwem" . To chyba wszyscy laureaci tworzą karykaturalne twory na poziomie ameby.

Ja się staram, gdy widzę, że to ma sens np. u Avanti. W Albedo nie ma żadnego. Można się łudzić, że faktycznie wybierają najlepsze odpowiedzi, ale przy tym, co odwalili w tamtym konkursie na tik toku, jakoś mi się nie chce w to wierzyć. Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

#7340118 Napisano: 05.03.2026 14:38:08 w Albedo Marketing
harnas napisał(a):

No dobrze, tylko wiecie, jeżeli ma się porównanie do kilku prac (swoich więc i nawet obiektywne emotka  ) - to praca pisana na kolanie z rymami częstochowskimi wygrywa 500zł, a dopracowane prozą, rymem, z humorem - nic? Jakoś ciężko mi uwierzyć, że szukają "mugoli", raczej kwestia czytania tych odpowiedzi.
Pytam, bo kiedyś uważałem ich za jedną z porządniejszych agencji.

Jak Cię ciekawi ich gust, to wejdź sobie na tiktoka OB i halloweenowy konkurs - oni to organizowali emotka Wyświetl w wątku >>
1 iwona0103 0

sergrazyna

#7340115 Napisano: 05.03.2026 14:27:39 w Albedo Marketing
harnas napisał(a):

Moja opinia co do Albedo jest niezmienna - lubią dziadostwo i czat gpt emotka   To samo było w konkursie OB na tiktoku. Tutaj nie starałam się nawet minimalnie i 2/4 Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

sergrazyna

#7339962 Napisano: 04.03.2026 23:51:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atlantydek napisał(a):

yolka123 napisał(a):

atlantydek napisał(a):

Czy macie podziękowania na ekranie z Wawelu?

Nie, jest informacja o błędzie, ale mimo to przyszło potwierdzenie na maila.

Nawet po tych kilku próbach nie ma? Kiedyś w innym ich konkursie mi wyskoczyło za którymś razem na ekranie, ale nie chce ich spamować.

Po 4 nic Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

#7339936 Napisano: 04.03.2026 22:13:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mizazu71 napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

Uwaga na konkurs wawel. Teoretycznie nie można wysłać zgłoszenia bo niby wyskakuje error, ale zgłoszenie mimo to przechodzi i  normalnie przychodzi potwierdzenie na maila.

Eh mi przez to się wysłało zgłoszenie 4 razy emotka

No właśnie mi tak samo, najgorzej, że między kliknięciami zmieniłem nieco tekst, więc pewnie już nici z szans. Dlatego ostrzegam emotka

Ja nic nie zmieniałam między kliknięciami i dodatkowo napisałam im maila o tym błędzie chwilę temu

Na jakiego maila napisałaś? Też chcę napisać bo mi poszło aż 6 zgłoszeń  emotka

biuro@fortunaps.pl tylko taki jest w regulaminie Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

#7339930 Napisano: 04.03.2026 21:44:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lukaszn12 napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

Uwaga na konkurs wawel. Teoretycznie nie można wysłać zgłoszenia bo niby wyskakuje error, ale zgłoszenie mimo to przechodzi i  normalnie przychodzi potwierdzenie na maila.

Eh mi przez to się wysłało zgłoszenie 4 razy emotka

No właśnie mi tak samo, najgorzej, że między kliknięciami zmieniłem nieco tekst, więc pewnie już nici z szans. Dlatego ostrzegam emotka

Ja nic nie zmieniałam między kliknięciami i dodatkowo napisałam im maila o tym błędzie chwilę temu Wyświetl w wątku >>
1 lukaszn12 0

sergrazyna

#7339927 Napisano: 04.03.2026 21:37:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lukaszn12 napisał(a):

Eh mi przez to się wysłało zgłoszenie 4 razy emotka Wyświetl w wątku >>
1 lukaszn12 0

sergrazyna

#7339912 Napisano: 04.03.2026 20:39:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kumulacja napisał(a):

Routines taką wysyła odpowiedź:

Szanowna Pani, dziękujemy za wiadomość i przedstawienie swojego stanowiska. Zimowy Konkurs ROUTINES był konkursem kreatywnym. Zgłoszenia oceniane były przez Jury zgodnie z kryteriami określonymi w regulaminie – pod kątem kreatywności i jakości pracy konkursowej oraz spełnienia wymogów formalnych. Przesłanie dokumentu zakupu było warunkiem niezbędnym udziału w konkursie. Ocenie podlegała również kompletność wymaganych danych umożliwiających weryfikację zgłoszenia oraz przede wszystkim zgodność z prawem autorskim. Nagrody zostały przyznane zgłoszeniom, które w ocenie Jury spełniły minimalny wymagany standard w odniesieniu do kreatywności zgłoszenia tak aby mogły być uznane za utwór w rozumieniu prawa autorskiego oraz nie były sprzeczne z punktem 4 Regulaminu, a równocześnie spełniały wszystkie wymogi formalne określone w regulaminie. Wskazujemy, że decyzja Komisji Konkursowej jest ostateczna. Z poważaniem, Zespół ROUTINES

Oni naprawdę powinni zatrudnić jakiegoś PRowca, bo pogrążają się dla głupich klapek emotka Wyświetl w wątku >>

sergrazyna

#7339841 Napisano: 04.03.2026 15:47:39 w Avanti
atlantydek napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

Avanti wysłał maile w sprawie projektorów z boxa nr 1 - inny model lub ekwiwalent emotka   Myslę, że wybór jest oczywisty

Ten konkurs nieoczekiwanie  zyskuje na atrakcyjności  grubo  po zakończeniu  emotka

Dokładnie emotka  Ja wygrałam 1 i 2, więc jestem baaardzo zadowolona Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

#7339838 Napisano: 04.03.2026 15:39:03 w Avanti
Avanti wysłał maile w sprawie projektorów z boxa nr 1 - inny model lub ekwiwalent emotka   Myslę, że wybór jest oczywisty Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

sergrazyna

#7339694 Napisano: 04.03.2026 09:29:50 w Avanti
Dalej lecą z wysyłką kart z Shella, właśnie miałam mail z 5 tygodnia Wyświetl w wątku >>
0 0

sergrazyna

#7339549 Napisano: 03.03.2026 17:02:57 w Czy informują/ informowali?
Maria napisał(a):

Czy jeszcze informują z Neboa czy wszystko poszło.

U Smolara SMS idą o tej samej godzinie Wyświetl w wątku >>
2 Maria, atyde25 0

sergrazyna

#7339546 Napisano: 03.03.2026 16:54:55 w Avanti
olunka napisał(a):

karoxxa napisał(a):

Wszyscy juz dostali stówy do biedronki?

ja nie dostałam ani jednej z dwóch, a czy wszyscy dostali dzis maila o wysyłce karty Shell z 2 etapu?

Ja dostałam z 3 tygodnia, 5 czekam Wyświetl w wątku >>
1 Majkii 0

sergrazyna

#7339499 Napisano: 03.03.2026 15:50:17 w moje dzisiejsze wygrane :)
Neboa I stopień, 1/3 Wyświetl w wątku >>