Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
maximus
Postów 276
Data rejestracji 04.12.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie finał słabo. Do kogoś już dzwonili z nagrodami mniejszymi?
ziolko
Postów 10417
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
co to za konkurs?
renatak0
Postów 3106
Data rejestracji 09.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oni chyba dzwonią po kilku dniach
maximus
Postów 276
Data rejestracji 04.12.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
było o nim w wątku "teraz, bez pytań..."
telefony, tablety do wygrania od piatku do niedzieli, a w finale dziś 50 000 zł
Gość: miszczu
aerdna
Postów 5252
Data rejestracji 24.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Sierpień się kończy, a oni informują, że 1go ruszyła loteria
Gość: polarniczka
joan
Postów 18764
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Co do Avanti, to ponoć zwycięzców poinformowano do 18.08.2013 - tak wynika z regulaminu.
też właśnie czytałam, ale cisza na forum, cisza z oficjalnymi wynikami...tak samo z Sonax, tam mieli 10 dni roboczych na publikację, które już dawno minęły...
nagrody w konkursie “Zdrowo pomarańczowo” będą do odbioru w wybranych przez Państwa aptekach po 4 września, a nie po 2 września jak informowaliśmy w potwierdzeniach mailowych dotyczących wygrania nagrody.
Za zmianę terminu serdecznie przepraszamy.
Jeśli będą mieli Państwo pytania proszę o kontakt.
pozdrawiam,
Beata Wojtaś
e-mail przed chwilą
ziolko
Postów 10417
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
obejrzę sobie w wolnym czasie
mirai
Postów 792
Data rejestracji 21.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: ekuc2
czekam i czekam na wyniki bądź maila i doczekać się nie mogę
o feee co to za procenty?! liczba osób które "wzięły udział" była bardziej jasna i czytelna
Gość: scofield
post Jaroslaw Przyslupski z wczoraj - ciekawa teoria
apoccalipsa
Postów 6463
Data rejestracji 15.09.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Gość: scofield
no tak ;] a marzylem o Bora Bora ehhhh
joan
Postów 18764
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
"Sam pracowałem w firmie, gdzie były organizowane konkursy z fajnymi (czyt. drogimi) nagrodami i uwierz mi, że zwycięzcą nigdy nie była osoba biorąca udział w konkursie. " - tylko współczuć spędzania całych dni w takiej firmie. Inna sprawa, że życie forumowe dowodzi: da się wygrać wszystko
ashley878
Postów 2205
Data rejestracji 09.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nagrody za prawie 200tys złotych i 1000 zgłoszeń... nagród po prostu nie opłacało się rozdawać ... takie jest moje zdanie.. ale jeśli faktycznie został nagrodzony pan o którym tak łatwo znaleźć informacje w sieci( przyszły współpracownik organizatora) organizator nawet się nie postarał by zataić chociaż trochę matactwa... Nie wiem jak jest.. i może to całkowity przypadek .. ale sprawa na pewno warta przemyślenia..
rutka
Postów 400
Data rejestracji 11.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
witegz
Postów 1139
Data rejestracji 02.08.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
A co jest jakis przekręt z konkursem Raffaello? Bo nie mogę wejsc na FB. ? Co się dzieje? Mam szanse na Bora bora?