Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#7398268 Napisano: 30.09.2026 14:55:33 w Wkurza mnie...
pikawka napisał(a):

Nie wierzę, u mnie stoją bo nikt tego wypić nie chce hehehehh

Wymieńcie się jakimiś produktami, teraz są darmowe wysyłki inPost do wygrania w Coli, macie transport za free emotka Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

joan

#7398258 Napisano: 30.09.2026 14:29:46 w Czy informują/ informowali?
zaczytana-pola napisał(a):

Bobovita, Colgate, Bugatti Rossmann?

Z Colgate informowali 23.09.2026, były wpisy na forum. Wyświetl w wątku >>

joan

#7398228 Napisano: 30.09.2026 13:48:07 w Czy informują/ informowali?
karoxxa napisał(a):

Kozel? (...) Byly juz? Oba mają termin do dziś ale nie wiem czy nie przeoczyłam czasami.

Kozel/Książęce -> nie informowali jeszcze. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7398219 Napisano: 30.09.2026 13:38:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
justyna1411 napisał(a):

Który wpisujecie numer paragonu w konkursie: "Wybieraj mądrze. Kupuj sercem" Kaufland?
Nie znalazłam informacji w regulaminie.

Przy braku info zawsze wpisuję: górny po prawej. Wyświetl w wątku >>

joan

#7397864 Napisano: 29.09.2026 13:22:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monikar napisał(a):

Ja też w pierwszej edycji kupiłam szampon i mi nie podszedł dlatego się zastanawiam czy cenowo w ogóle warto w to iść w ostatnim etapie emotka  bo nie wiem komu to oddam.

Najwygodniej kupić na forum sam paragon - nieco taniej, byle z pewnego źródła emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7397861 Napisano: 29.09.2026 13:13:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monikar napisał(a):

Czy te kosmetyki Niuviu z Biedronki są teraz w jakiejś promocji? Ile za nie płaciliście ostatnio?

Zapłaciłam jakiś czas temu 22,99 zł za odżywkę do włosów (z pompką) - nie wiem, jakiego kalibru to chemia, ale wyglądałam po niej tak, jakby mi włosy spaliło! Długo dochodziły do siebie... Nie tylko nie polecam, ale wręcz: odradzam emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7397545 Napisano: 28.09.2026 13:23:38 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
(...)
Nieaktualne. Dziękuję emotka
PS: Wątek prezentu urodzinowego (podróżny zaparzacz do espresso OutIn Nano) być może jeszcze wróci  emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

joan

#7397445 Napisano: 27.09.2026 22:10:15 w Smolar
lubiekisiel napisał(a):

W sumie ciekawe czy teraz po wejsciu RODO i możliwych kar za złe zarządzanie danymi coś się zmieniło. Bo pamiętam jak jeszcze parę lat temu na porządku dziennym były sms z informacją o wygranej na numer, który ostatnio brał udział w jakiejkolwiek akcji rok wcześniej i potem przepraszanie, że pomyłka. Nie mówię tu tylko o Smolarze, ale ogólnie o agencjach

Oj tak!
I również mnie to zastanawia.
Albo: wysłanie komuś bieżącej nagrody na POPRZEDNI adres korespondencyjny, chociaż laureat odesłał dane NOWEGO adresu emotka

Moja rada -> do loterii słać zawsze ten sam zestaw danych, a co do konkursów... to już inna beczka, niech sobie każdy z niej łyknie i sam zadecyduje.

PS: Pamiętajmy, że ogrooomna wręcz liczba laureatów wygrywa tylko nagrody najniższego rzędu. Będą oni zawsze twierdzili, że agencja X nagradza ich często - gęsto - najsprawiedliwiej i w ogóle to zawsze coś wpada a poza tym za darmo nawet ocet słodki emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7397414 Napisano: 27.09.2026 20:58:29 w Wkurza mnie...
as32572 napisał(a):

Która to loteria  emotka
Chciałam coś napisać w temacie, ale tyle rzeczy mnie wkurza, że już to przemilczę.

Łomża. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7397408 Napisano: 27.09.2026 20:39:59 w Wkurza mnie...
Do wygrania dom. Z działką. 
Ale kij tam opis & zdjęcia, weźmy pod lupę regulamin.
Dom jest... mobilny. Na kołach. Ma dyszel do transportu. A działka taka... że jej część jest "do wspólnego korzystania z pozostałymi zwycięzcami nagrody głównej w Loterii".
Rynce opadajo. I sedes. Bo sedes w pakiecie. Wyświetl w wątku >>

joan

#7396478 Napisano: 24.09.2026 10:48:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
karoxxa napisał(a):

Ja napisalam, że etyki bo uczy panowania nad emocjami bo lepiej zjesc snickersa niz gwiazdorzyć (pomysł z reklamy) i też stwierdzili, że katastrofa 😂

Z tym gwiazdorzeniem to bym poleciała w kierunku... "astronomii" emotka Wyświetl w wątku >>
1 BingoJa 0

joan

#7396473 Napisano: 24.09.2026 10:45:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
PanPrezes napisał(a):

W konkursie Brandcomm Snickers w Żabce pisaliście o realnym przedmiocie szkolnym,  czy wymyślaliście nieistniejące? Bo ja wymyśliłem peanut-butterologię smarowaną (celowa zamiana ze stosowanej) i nie spodobał im się ten koncept 🙃.

Pisałam o istniejących przedmiotach szkolnych -> żadnego pomysłu nie nagrodzili.

BTW: wiem od osoby, co słała na koniec, że liczba zgłoszeń przekroczyła 2.000. Tak w ramach ciekawostki. Aha, ta osoba również nie wygrała. Wyświetl w wątku >>

joan

#7396245 Napisano: 23.09.2026 15:07:09 w Czy informują/ informowali?
martusisko napisał(a):

Snickers z żabki?

Chyba nie. Oni dosyć często informują wieczorami... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7396243 Napisano: 23.09.2026 15:05:06 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Parafrazując chłopca z filmu "Jojo Rabbit" -> It's definitely not a good time to be a Konkursowiczka  emotka Wyświetl w wątku >>
1 niunio 0

joan

#7395847 Napisano: 22.09.2026 14:27:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fryz napisał(a):

"Nagraj krótkie, pionowe wideo przedstawiające reakcję pupila na karmę w misce." 

Myślicie, że mój kot zerkający z rozczarowaniem w oczach, a następnie obojętnie odchodzący od miski się nada? xD

Ofkoz! Tylko musisz zrobić taki myk, żeby im to puścić od tyłu emotka Wtedy Twój zmarkotniały kot z zaciekawieniem na pyszczku podejdzie do miski emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7393689 Napisano: 14.09.2026 20:15:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kamillek92 napisał(a):

Czy organizatorzy uznają taki paragon na kartce A4  wydrukowany ? W Dino się kasa zacięła akurat a narobiłem większe zakupy 😭

A to nie jest tak, że możesz wrócić z tym "paragonem" do Dino i poprosić o wydanie w zamian za niego faktury imiennej? I taką fv możesz potem zgłosić na akcję promo (o ile regulamin to przewiduje)? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7390143 Napisano: 02.09.2026 19:47:17 w WC - rozmowy o wszystkim
xerdan napisał(a):

czy jak zgubilem paragon, a znam jego numer, numer kasy, sklepu, i godzine, moge pojechac do tego sklepu, i poprosic o kopie z systemu czy cos?

To zależy, do czego Ci paragon potrzebny: do konka (bo zgłosiłeś już ten paragon) czy do ewentualnej reklamacji produktu w przyszłości. Najlepiej byłoby mieć zdjęcie zaginionego paragonu, bo często konkursowy nr paragonu (domyślnie: górny z prawej) to wcale nie jest faktyczny nr paragonu i obsługa sklepu tego nie znajdzie. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7390110 Napisano: 02.09.2026 18:03:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
xjustx napisał(a):

To byla opisowka, nie loteria czy dmuchanie piany. Dodatkowo wymagała zakupu, nie to co wizaż. Wiec zgadzam się, że nagród na formum powinno być znacznie więcej.

Już kiedyś była o tym dyskusja na forum. Ilość grających w Rossku jest ogromna + w czasach chata gpt wiele osób nagle identyfikuje się, jako wieszcz narodowy. Konek z kosmetykami w Rossmannie = loteria.

Calliope22 napisał(a):

Ja mam 50 paragonów na loterię z Neboa . Jaja będą jak nawet zestawu kosmetyków nie trafię 🤡

Kiedyś w konkursie Smolar rozdawał zestawy Persil -> albo 6.000 albo 8.000 szt., nie pamiętam. I nikt z mojej rodziny nie wygrał emotka Na loterię Neboa zrobiłam zakupy 1x, żeby "dać sobie szansę" emotka Wyświetl w wątku >>
1 maryam 0

joan

#7390093 Napisano: 02.09.2026 17:13:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
8igora9 napisał(a):

Nie doceniacie tego, jak ogromna jest baza użytkowniczek aplikacji rossmanna. I to takich aktywnych, które zaglądają w poszukiwaniu promocji. Wystarczy zobaczyć, jak się rzucają na te darmowe śmietki z dmuchania piany.  Podobny przypadek to testowania na wizażu. Trzeba to traktować z dystansem i trochę bardziej jak loterię niż konkurs. emotka

Dokładnie tak! Każdy konkurs makijażowy / kosmetyczny w Rossku to bardziej loteria... Jeśli ktoś lubi loterie, niech se gra emotka

visserarthur - w Rossku ma sens brać udział tylko w akcjach, które nie dotyczą kosmetyków & pielęgnacji, czyli np. "kup w Rossmannie 2x Kret do udrażniania rur patyczki o zapachu cynamonki z lukrem" emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7389620 Napisano: 01.09.2026 15:39:13 w co chcielibyście wygrać?
monikar napisał(a):

Wezmę czarny, niech będzie moja strata  emotka  ale 3-drzwiowy??

Jak mówią młodzi: rel!
To druga po Milce akcja Smolara, gdzie samochód ustawiono do zdjęcia w materiałach promocyjnych tak, żeby nie było widać, iż jest 3-drzwiowy emotka
Powodzenia! emotka Wyświetl w wątku >>
1 monikar 0