Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18619
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Dodam jeszcze: żeby te kody Legimi obejmowały pakiet ze wszystkimi książkami. Po konflikcie na linii Legimi-wydawnictwa o tantiemy, większość książek, które mnie interesowały, przestała być dostępna w pakiecie bibliotecznym
A kody do Audioteki z InPostu to tak naprawdę: 10h słuchania do wykorzystania w ciągu 30 dni
Podsumowując -> dla miłośników literatury niech będą długo ważne i na wypasie kody do Legimi, Audioteki & EmpikGo
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Gdy widzę te wszystkie konki na FB z pytaniem "Dlaczego to właśnie Tobie powinniśmy przyznać nagrodę?", od razu mam przecież ochotę napisać: BO MNIE SIĘ TA NAGRODA NALEŻY!1 Mi PRACA NIE POTRZEBNA TYLKO PIENIADZE!1!
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Bo może po prostu: prześlą te ebony razem z gratulacjami na mejla (regulaminowo do 16.01.2026), skoro paragon wgrywało się przy zgłoszeniu?
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Niczym idealny mugol spoza konkursów, good job - wzbudziłaś sympatię
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Biorąc pod uwagę, że po zakończeniu konkursów Karlsbada zawsze kilka osób nagle się orientuje, że wpisało nie ten numer z paragonu, co trzeba - mimo, że Karlsbad i przy formularzach i w regulaminie wskazuje, o jaki nr chodzi... wcale mnie rezerwa nie dziwi.
Poza tym: jeśli agencja chciałaby kombinować z listami laureatów, mogłaby przecież po prostu nie informować o rodzaju przyznanej nagrody. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Wygrywam tak raz na rok
W tym roku: jeszcze nic
Ilość zgłoszeń tam pewnie zwala z nóg, więc po prostu graj i na nic się nie nastawiaj
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Weź jeszcze pod uwagę, że konkursy są jakby "tworzone dla wielbicieli naszych produktów, naszych cudownych odbiorców, followersów zakochanych w naszej marce", a nie dla konkursowiczów - możliwe, że większość kont, z których pochodziły zdjęcia ocenione przez Ciebie, jako te lepsze, była po prostu kontami konkursowiczów. Pooglądaj czasem konta na FB, co tam jest za syf, to zrozumiesz, dlaczego zdecydowana większość podmiotów prowadzących profile sponsorów konkretnym osobom nie daje wygrywać. Taka moja teoria!
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Co do info we wszelakich social mediach -> to nie agencje prowadzą te profile, zamieszczane są tam bzdety i wzajemnie wykluczające się informacje, uczestnik konkursu / loterii nie jest, nie był i nigdy nie będzie zobowiązany do śledzenia jakichkolwiek info w SM. Jedynym dokumentem czy źródłem informacji prawnie wiążącym jest regulamin.
Ktoś napisał, że nagrodzili jego zdjęcie z wizerunkiem - a jak to potwierdzić / sprawdzić?
Można jedynie chyba napisać skargę do sponsora (Mondelez?) i opisać całą sprawę. Czy to coś da? Nie wiem, może jedynie ciśnienie zejdzie, bo cudów bym się nie spodziewała. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
A to trzeba było tak od razu.
Inna sprawa -> jak to udowodnić? Weszłam na stronę konkursową, ale tam żadnych prac nie zamieścili... Nie wiem, czy w takim wypadku da się coś zrobić. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
A jaka to jest praca "najlepsza"? Dwie dekady w konkursach i nikt dotąd nie wypunktował tego, zatem droga wolna. Może gdyby było jasno określone we wszechświecie, co jest "najlepsze", uniknęlibyśmy tej dyskusji? Gorąco Cię zachęcam do stworzenia listy wymagań / cech, jakie posiada "praca najlepsza". Wszystkim nam będzie łatwiej.
Twoja wypowiedź "Rozumiem że nie widzisz nic złego w tym, że w konkursach na tekst wygrywają komentarze ze zdjęciem no bo ZGŁOSZENIE MA SIĘ PODOBAĆ JURY a im się podoba zdjęcie🤣" świadczy jedynie o Tobie
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Amen.
PS: Jeszcze tylko mój smolarowy żalipost w sprawie loterii Mutti
PS: Moja miłość do samych produktów pozostaje niezmieniona
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Pani ze Smolara, pani się nie oburza - dyskusje są zawsze wskazane, a często i gęsto również (w nieoczywisty sposób) pomocne
Nigdy nie stworzyłam żadnego filmiku, ale obstawiam: ludzie wysyłają "cudowne, piękne i czasochłonne filmiki", bo takie właśnie potrafią zrobić. To przecież nie tylko branie udziału w konkursie, ale także: frajda, satysfakcja, rozwijanie filmowej pasji & aktywność kreatywna
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Widzę, że formularz taki sam, jak przy coli w Biedrze - ciekawe, czy i problemy z numerami paragonów takie same będą...
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Zgadzam się!
Wygląda na to, że konkursy (loterie nie, bo za dużo papierologii i jeszcze zezwolenie trzeba skombinować!) stały się elementem taniej REKLAMY. Organizatorzy świadomie przeznaczają minibudżet na goowniane nagrody, żeby nikt o to nie grał, a co za tym idzie: reklama jest, a nagród kupować nie trzeba
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Posiadam regulamin do akcji "Sztuka detali", ale tam agencja nie jest podana, a jedynie taki oto zapis:
"W przypadku jakichkolwiek wątpliwości, co do standardów określonych powyżej lub w zakresie innych zasad lub warunków Regulaminu, Uczestnik może skontaktować się z Organizatorem pod numerem Infolinii (+48) 801 101 000 (koszt połączenia według stawek operatora)." Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Zależy, na co? Pozytywny wpływ na Twoją oszczędność czasu: oł je. Negatywny wpływ na umysł: a również tak. Wystarczy poczytać np. ostatnie badania na temat tego, że korzystanie z automatycznego tłumacza j. obcych osłabia ludzki mózg, natomiast nauka kolejnego j. obcego zapobiega degeneracji/demencji. Zaczęłam się właśnie uczyć hiszpańskiego, BTW
Tworzę wszystko sama wierząc, że jeszcze żyję w świecie, gdzie uczestnik konkursu pisze, a członek jury - czyta. W przeciwnym razie, zwyczajnie można wyrzucić konkursy do śmieci i brać udział tylko w loteriach
Na FB są organizatorzy, co nagradzają chatowe g* & fikcyjne profile. Znam i u nich nie gram (chyba, że się bardzo! nudzę). Celuję w konki FB, gdzie ZAKŁADAM, iż przeczytają nadesłane prace; jakoś nie mam tam problemów z wygrywaniem...
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
A szukam normalnego zatrudnienia w obszarze: niemiecki + angielski + finanse
.
.
joan
Postów 18619
Punkty karne 0