Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18915
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Wymieńcie się jakimiś produktami, teraz są darmowe wysyłki inPost do wygrania w Coli, macie transport za free
Sprzedam / wymienię: Multistyler Dyson Airwrap, Robot planetarny KitchenAid, Plecak Doughnut, e-Bon do Sklepanwen.pl i e-Bon do MoyaMatcha.com Po szczegóły zapraszam do wątku "Wygrane na wymianę/sprzedaż"
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18915
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Z Colgate informowali 23.09.2026, były wpisy na forum. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18915
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Kozel/Książęce -> nie informowali jeszcze. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18915
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Przy braku info zawsze wpisuję: górny po prawej. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18915
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Najwygodniej kupić na forum sam paragon - nieco taniej, byle z pewnego źródła
joan
Postów 18915
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Zapłaciłam jakiś czas temu 22,99 zł za odżywkę do włosów (z pompką) - nie wiem, jakiego kalibru to chemia, ale wyglądałam po niej tak, jakby mi włosy spaliło! Długo dochodziły do siebie... Nie tylko nie polecam, ale wręcz: odradzam
joan
Postów 18915
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Nieaktualne. Dziękuję
PS: Wątek prezentu urodzinowego (podróżny zaparzacz do espresso OutIn Nano) być może jeszcze wróci
joan
Postów 18915
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Oj tak!
I również mnie to zastanawia.
Albo: wysłanie komuś bieżącej nagrody na POPRZEDNI adres korespondencyjny, chociaż laureat odesłał dane NOWEGO adresu
Moja rada -> do loterii słać zawsze ten sam zestaw danych, a co do konkursów... to już inna beczka, niech sobie każdy z niej łyknie i sam zadecyduje.
PS: Pamiętajmy, że ogrooomna wręcz liczba laureatów wygrywa tylko nagrody najniższego rzędu. Będą oni zawsze twierdzili, że agencja X nagradza ich często - gęsto - najsprawiedliwiej i w ogóle to zawsze coś wpada a poza tym za darmo nawet ocet słodki
joan
Postów 18915
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Łomża. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18915
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Ale kij tam opis & zdjęcia, weźmy pod lupę regulamin.
Dom jest... mobilny. Na kołach. Ma dyszel do transportu. A działka taka... że jej część jest "do wspólnego korzystania z pozostałymi zwycięzcami nagrody głównej w Loterii".
Rynce opadajo. I sedes. Bo sedes w pakiecie. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18915
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Z tym gwiazdorzeniem to bym poleciała w kierunku... "astronomii"
joan
Postów 18915
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Pisałam o istniejących przedmiotach szkolnych -> żadnego pomysłu nie nagrodzili.
BTW: wiem od osoby, co słała na koniec, że liczba zgłoszeń przekroczyła 2.000. Tak w ramach ciekawostki. Aha, ta osoba również nie wygrała. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18915
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Chyba nie. Oni dosyć często informują wieczorami... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18915
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
joan
Postów 18915
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Ofkoz! Tylko musisz zrobić taki myk, żeby im to puścić od tyłu
joan
Postów 18915
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
A to nie jest tak, że możesz wrócić z tym "paragonem" do Dino i poprosić o wydanie w zamian za niego faktury imiennej? I taką fv możesz potem zgłosić na akcję promo (o ile regulamin to przewiduje)? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18915
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
To zależy, do czego Ci paragon potrzebny: do konka (bo zgłosiłeś już ten paragon) czy do ewentualnej reklamacji produktu w przyszłości. Najlepiej byłoby mieć zdjęcie zaginionego paragonu, bo często konkursowy nr paragonu (domyślnie: górny z prawej) to wcale nie jest faktyczny nr paragonu i obsługa sklepu tego nie znajdzie. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18915
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Już kiedyś była o tym dyskusja na forum. Ilość grających w Rossku jest ogromna + w czasach chata gpt wiele osób nagle identyfikuje się, jako wieszcz narodowy. Konek z kosmetykami w Rossmannie = loteria.
Kiedyś w konkursie Smolar rozdawał zestawy Persil -> albo 6.000 albo 8.000 szt., nie pamiętam. I nikt z mojej rodziny nie wygrał
joan
Postów 18915
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Dokładnie tak! Każdy konkurs makijażowy / kosmetyczny w Rossku to bardziej loteria... Jeśli ktoś lubi loterie, niech se gra
visserarthur - w Rossku ma sens brać udział tylko w akcjach, które nie dotyczą kosmetyków & pielęgnacji, czyli np. "kup w Rossmannie 2x Kret do udrażniania rur patyczki o zapachu cynamonki z lukrem"
joan
Postów 18915
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Jak mówią młodzi: rel!
To druga po Milce akcja Smolara, gdzie samochód ustawiono do zdjęcia w materiałach promocyjnych tak, żeby nie było widać, iż jest 3-drzwiowy
Powodzenia!