Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
notta
Postów 8824
Data rejestracji 20.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
ej noo.. oj głupia ja.. czytałam regulamin ale widocznie nie doczytałam. Jestem jak szary Kowalski i czuję się zbulwersowana. Byłam dumna ze swoich 4 kodów i co?
Szczęśliwych paragonów życzę
|
Polecajki: Sprzedawaj na Vinted https://www.vinted.pl/invite/ivanotta | Zyskaj cashback za swoje zakupy https://letyshops...l/winwin?ww=26416744 | https://shop.orif...m/PL-notta/bzeBoO6hK
Gość: mama.adasia
dokup jeszcze 6 butelek to bedziesz brała udział w losowaniu
W danym losowaniu w ramach Loterii bierze udział tylko taki Uczestnik Loterii, który zgłosił co najmniej 10 (dziesięć) różnych kodów promocyjnych w etapie Loterii poprzedzającym dane losowanie, określonym w § 4 ust. 1 regulaminu. Zgłoszenia kodów promocyjnych dokonywane za pomocą SMS-a zgłoszeniowego oraz za pośrednictwem www.tymbark2012.pl przez tego samego Uczestnika podlegają sumowaniu. Kody zgłoszone w danym etapie Loterii nie są uwzględniane w kolejnych etapach Loterii.
Moje pytanie brzmi: czy uczestnik po wysłaniu 1 smsa jest informowany o tym ze zeby brac udział w losowaniu nagrod powinien zarejestrować jeszcze 9 kodów? Ale skoro zgłosiłaś 4 i nie wiesz o tym ze potrzeba 10 to najwidoczniej nie informują
ace
Postów 1986
Data rejestracji 05.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja tak samo
Gość: mama.adasia
ja tak samo
Potwierdza się tez ze konsumenci nie dbaja o swoje prawa. Uważam że powinna byc wyrażna i czytelna informacja na opakowaniu ze dopiero 10 kodów umozliwa wzięcie udziału w losowaniu. Poza tym uczestnik powinien byc każdorazowo informowany po zgłoszeniu ile kodów mu brakuje do wymaganych 10.
W cywilizowanym kraju organizacje konsumenckie już by Tymbarka zmietły z powierzchni ziemi za taki numer.
Gość: usmiech
Głowna nagroda - samochód za hasło:
PALETTE TAJEMNICA MOJEGO BLASKU TO MEZCZYZNA BEDACY W POTRZASKU KIEDY WIDZI MOJE WLOSY W REKACH MYCH JEGO LOSY , BEZ KOMPLEKSOW I NA TOPIE Z PALETTE ZAWSZE NA WLASCIWYM TROPIE . CZY POWAZNIE CZY LIGHTOWO Z BARWNA FRYZURA JEST BOMBOWO . WIZYTA , BIURO CZY WAKACJE Z KOLOREM PALETTE ZAWSZE MAMY RACJE.
Katarzyna Konik - Piaseczno
Dłuuugaśny elaborat
A człowiek głupi czyta ten regulamin i stara się zmieścić w przepisowych 160 znakach:
2.4 W SMS konkursowym dopuszcza się użycie/a liter małych i dużych. SMS konkursowy może zawierać łącznie maksimum 160 znaków
Gość: size
300 znaków
izoldaaa6
Postów 770
Data rejestracji 08.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie liczyłam czy jest 160 znaków, ale hasło .... aż brak mi słów .. . początek musiałam przeczytać kilka razy bo nie zrozumiałam..., ogólnie hasło niezbyt rewelacyjne - gratki dla osoby raczejwylosowanej.
cc_investigator
Postów 4640
Data rejestracji 13.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
1. Niezgodna regulaminem długość hasła
2. FATALNE chyba pod każdym względem.
Ja na miejscu osób z laptopem bym pisała reklamację!
To zgłoszenie nie spełnia wymogów formalnych.
Jak to mówią moi uczniowie żal.
Gość: vilemo
Gość: gracet
pójdzie 300 znaków jednym smsem???
Gość: nocti
Niezgodne z regulaminem (jeden laptop na pierwszy rzut oka to też epopeja na parę smsów), a hasło w swojej treści bardzo mi się nie podoba.
Nie wygrałam w tym konkursie nic. Po wynikach widzę, że za mało się podlizywałam do Palette - będę wiedzieć na przyszłość. Ale hasła na samochód spodziewałam się fajnego, wesołego, z pomysłem. A tu elaborat o niczym...
Gość: nocti
Tak czy inaczej regulamin mówi o 160 znakach... tego nie przeskoczy żaden telefon
mia
Postów 17549
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ale heca
No to teraz rozumiem, dlaczego nie mam laptopa, i uważam, że to w ogóle cud, że mam trzy razy biżuterię! Moje hasła się tak miały stylem do tego, jak... Dokładnie strzały poza tarczę wszystkie!
Aż mi się humor poprawił i samoocena , bo do tej pory miałam czkawkę po tym konkursie!
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
tusiek
Postów 697
Data rejestracji 23.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja się podlizywałam, ale za krótko chyba
też nic nie wpadło i to pdsyca mój żal
mia
Postów 17549
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Dajcie link, niech tez se popatrzę!
jeszcze laurki możnaby dodać
kozuszka38
Postów 1574
Data rejestracji 05.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale kicha
ja cie... tam są takie fajne hasła a wygrało to coś.. hmm
Nieważne jest w moich oczach, czy człowiek będzie mniej czy więcej posiadał. Ważne jest, czy będzie mniej czy bardziej człowiekiem.
Antoine de Saint-Exupéry