Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

notta

#5159694 Napisano: 24.04.2012 09:40:04
mama.adasia napisał(a):

Czy zauważyliście że w konkursie Tymbark 2012 zeby wygrac nagrody trzeba zarejestrować 10 kodów? Kupiłam sobie 1 Tymbarka zeby zagrac a tu niespodzianka w regulaminie. Dobrze ze z przyzwyczajenia spojrzałam.
Ciekawe ile ludzi kupi sobie tymbarka i wysle kod z nadzieja na wygraną - niestety nawet nie wezmą udziału w losowaniu bo trzeba wysłac minimum 10 kodów w jednej turze! Czemu nie napisali tego na butelce - wyslij 10 kodów i wygraj
Cos takiego to świnstwo ze strony Organizatora.
Czy organizacje typu rzecznik praw konsumenta zajęłyby się tym tematem? Jako konsument oczekuje informacji na butelce wyslij 10 kodów i wygraj a nie ściemy z nagrodami
WRRRR wkurzyłam się emotka

ej noo.. oj głupia ja.. czytałam regulamin ale widocznie nie doczytałam. Jestem jak szary Kowalski i czuję się zbulwersowana. Byłam dumna ze swoich 4 kodów i co?
0 0

Gość: mama.adasia

#5159705 Napisano: 24.04.2012 10:03:32
iva napisał(a):

mama.adasia napisał(a):

Czy zauważyliście że w konkursie Tymbark 2012 zeby wygrac nagrody trzeba zarejestrować 10 kodów? Kupiłam sobie 1 Tymbarka zeby zagrac a tu niespodzianka w regulaminie. Dobrze ze z przyzwyczajenia spojrzałam.
Ciekawe ile ludzi kupi sobie tymbarka i wysle kod z nadzieja na wygraną - niestety nawet nie wezmą udziału w losowaniu bo trzeba wysłac minimum 10 kodów w jednej turze! Czemu nie napisali tego na butelce - wyslij 10 kodów i wygraj
Czy organizacje typu rzecznik praw konsumenta zajęłyby się tym tematem? Jako konsument oczekuje informacji na butelce wyslij 10 kodów i wygraj a nie ściemy z nagrodami

ej noo.. oj głupia ja.. czytałam regulamin ale widocznie nie doczytałam. Jestem jak szary Kowalski i czuję się zbulwersowana. Byłam dumna ze swoich 4 kodów i co?

dokup jeszcze 6 butelek to bedziesz brała udział w losowaniu

W danym losowaniu w ramach Loterii bierze udział tylko taki Uczestnik Loterii, który zgłosił co najmniej 10 (dziesięć) różnych kodów promocyjnych w etapie Loterii poprzedzającym dane losowanie, określonym w § 4 ust. 1 regulaminu. Zgłoszenia kodów promocyjnych dokonywane za pomocą SMS-a zgłoszeniowego oraz za pośrednictwem www.tymbark2012.pl przez tego samego Uczestnika podlegają sumowaniu. Kody zgłoszone w danym etapie Loterii nie są uwzględniane w kolejnych etapach Loterii.

Moje pytanie brzmi: czy uczestnik po wysłaniu 1 smsa jest informowany o tym ze zeby brac udział w losowaniu nagrod powinien zarejestrować jeszcze 9 kodów? Ale skoro zgłosiłaś 4 i nie wiesz o tym ze potrzeba 10 to najwidoczniej nie informują
0 0

ace

#5159706 Napisano: 24.04.2012 10:05:04
iva napisał(a):

mama.adasia napisał(a):

ja tak samo emotka No cóż potwierdza się że trzeba wszystko dokladnie czytac i nie ufac reklamom a regulaminy czytac bardzo dokladnie emotka
0 0

Gość: mama.adasia

#5159708 Napisano: 24.04.2012 10:10:44

ja tak samo emotka No cóż potwierdza się że trzeba wszystko dokladnie czytac i nie ufac reklamom a regulaminy czytac bardzo dokladnie emotka

Potwierdza się tez ze konsumenci nie dbaja o swoje prawa. Uważam że powinna byc wyrażna i czytelna informacja na opakowaniu ze dopiero 10 kodów umozliwa wzięcie udziału w losowaniu. Poza tym uczestnik powinien byc każdorazowo informowany po zgłoszeniu ile kodów mu brakuje do wymaganych 10.

W cywilizowanym kraju organizacje konsumenckie już by Tymbarka zmietły z powierzchni ziemi za taki numer.
0 0

Gość: usmiech

#5159719 Napisano: 24.04.2012 11:01:01
Wyniki Palette -
Głowna nagroda - samochód za hasło:

PALETTE TAJEMNICA MOJEGO BLASKU TO MEZCZYZNA BEDACY W POTRZASKU KIEDY WIDZI MOJE WLOSY W REKACH MYCH JEGO LOSY , BEZ KOMPLEKSOW I NA TOPIE Z PALETTE ZAWSZE NA WLASCIWYM TROPIE . CZY POWAZNIE CZY LIGHTOWO Z BARWNA FRYZURA JEST BOMBOWO . WIZYTA , BIURO CZY WAKACJE Z KOLOREM PALETTE ZAWSZE MAMY RACJE.     
Katarzyna Konik - Piaseczno

Dłuuugaśny elaborat emotka

A człowiek głupi czyta ten regulamin i stara się zmieścić w przepisowych 160 znakach:
2.4 W SMS konkursowym dopuszcza się użycie/a liter małych i dużych. SMS konkursowy może zawierać łącznie maksimum 160 znaków
0 0

Gość: size

#5159723 Napisano: 24.04.2012 11:28:03
usmiech napisał(a):

Wyniki Palette -

PALETTE TAJEMNICA MOJEGO BLASKU TO MEZCZYZNA BEDACY W POTRZASKU KIEDY WIDZI MOJE WLOSY W REKACH MYCH JEGO LOSY , BEZ KOMPLEKSOW I NA TOPIE Z PALETTE ZAWSZE NA WLASCIWYM TROPIE . CZY POWAZNIE CZY LIGHTOWO Z BARWNA FRYZURA JEST BOMBOWO . WIZYTA , BIURO CZY WAKACJE Z KOLOREM PALETTE ZAWSZE MAMY RACJE.     

A człowiek głupi czyta ten regulamin i stara się zmieścić w przepisowych 160 znakach:
2.4 W SMS konkursowym dopuszcza się użycie/a liter małych i dużych. SMS konkursowy może zawierać łącznie maksimum 160 znaków

300 znaków emotka Brawo... Szczególnie za przestrzeganie regulaminu.
0 0

izoldaaa6

#5159724 Napisano: 24.04.2012 11:41:25
usmiech napisał(a):

Wyniki Palette -

nie liczyłam czy jest 160 znaków, ale hasło .... aż brak mi słów .. . początek musiałam przeczytać kilka razy bo nie zrozumiałam..., ogólnie hasło niezbyt rewelacyjne - gratki dla osoby raczejwylosowanej.

0 0

cc_investigator

#5159730 Napisano: 25.04.2012 03:56:14
usmiech napisał(a):

Wyniki Palette -

Oooo i uuuu... Za coś takiego samochód
emotka

1. Niezgodna regulaminem długość hasła
2. FATALNE chyba pod każdym względem.

Ja na miejscu osób z laptopem bym pisała reklamację!

To zgłoszenie nie spełnia wymogów formalnych.

Jak to mówią moi uczniowie żal.
0 0

Gość: vilemo

#5159735 Napisano: 25.04.2012 04:33:54
szczerze to zawiodłam się na tym haśle - naprawdę myślałam, że wygra coś fantastycznego, ale może jestem nieobiektywna,bo grałam 8 razy, a wygrałam raz biżuterię... emotka
0 0

Gość: gracet

#5159742 Napisano: 25.04.2012 05:10:52
size napisał(a):

usmiech napisał(a):

Wyniki Palette -

300 znaków emotka Brawo... Szczególnie za przestrzeganie regulaminu.

pójdzie 300 znaków jednym smsem???
0 0

Gość: nocti

#5159744 Napisano: 25.04.2012 05:14:50
Pójdzie w jednej wiadomości, ale nie jednym smsem. Te co mają liczniki już wskazują, że jest to drugi sms...

Niezgodne z regulaminem (jeden laptop na pierwszy rzut oka to też epopeja na parę smsów), a hasło w swojej treści bardzo mi się nie podoba.

Nie wygrałam w tym konkursie nic. Po wynikach widzę, że za mało się podlizywałam do Palette - będę wiedzieć na przyszłość. Ale hasła na samochód spodziewałam się fajnego, wesołego, z pomysłem. A tu elaborat o niczym...
0 0

#5159745 Napisano: 25.04.2012 05:15:32
wydaje mi się, że np. w Blackberry tak - że te nowe telefony mają jakąś opcję łączenia do 3 smsów w 1...
0 0

Gość: nocti

#5159746 Napisano: 25.04.2012 05:16:24
vilemo napisał(a):

wydaje mi się, że np. w Blackberry tak - że te nowe telefony mają jakąś opcję łączenia do 3 smsów w 1...

Tak czy inaczej regulamin mówi o 160 znakach... tego nie przeskoczy żaden telefon emotka
0 0

#5159747 Napisano: 25.04.2012 05:17:37
wiem - trudno też nie zauważyć różnicy długości takiego elaboratu a 1 smsa emotka
0 0

mia

#5159750 Napisano: 25.04.2012 05:21:02
vilemo napisał(a):

szczerze to zawiodłam się na tym haśle - naprawdę myślałam, że wygra coś fantastycznego, ale może jestem nieobiektywna,bo grałam 8 razy, a wygrałam raz biżuterię... emotka

Ale heca emotka

No to teraz rozumiem, dlaczego nie mam laptopa, i uważam, że to w ogóle cud, że mam trzy razy biżuterię! Moje hasła się tak miały stylem do tego, jak... Dokładnie strzały poza tarczę wszystkie! emotka
Aż mi się humor poprawił i samoocena , bo do tej pory miałam czkawkę po tym konkursie! emotka
0 0

tusiek

#5159754 Napisano: 25.04.2012 05:25:08
dostałam wiadomośc o wygranej w canpol nasz udany początek.Tam trzeba wysłac potwierdzenie na zgodę wykorzystania wizerunku.Gdzie mam to znależc?Wygrał jeszcze ktoś
0 0

#5159755 Napisano: 25.04.2012 05:25:26
nocti napisał(a):

Nie wygrałam w tym konkursie nic. Po wynikach widzę, że za mało się podlizywałam do Palette - będę wiedzieć na przyszłość. Ale hasła na samochód spodziewałam się fajnego, wesołego, z pomysłem. A tu elaborat o niczym...

ja się podlizywałam, ale za krótko chyba
też nic nie wpadło i to pdsyca mój żal
0 0

mia

#5159756 Napisano: 25.04.2012 05:27:08
A gdzie Wy widzicie te wyniki?
Dajcie link, niech tez se popatrzę! emotka
0 0

#5159757 Napisano: 25.04.2012 05:27:49
79magda napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

jolcia12 napisał(a):

gracet napisał(a):

mirai napisał(a):

Jestem ciekaw, czy główną nagrodę - Audi Q3 - w
Loterii JACOBS Kronung wygra ktoś z naszych... emotka

nawet jeśli to się nie pochwali emotka

jasne jak słońce, zaraz znajdzie się grono życzliwych którzy bedą twierdzić że osoba która wygrała
1. zrywała kody z opakowań
2. jest hurtownikiem
3.spisywała kody w sklepach
4.oszukiwała zeby wygrac
5.na pewno nie grała uczciwie, wszak tak nie da się wygrać

nie ma sensu sie chwalić emotka

zapomniałaś o znajomościach w komisji emotka

tudzież dwuznacznym wyskokom pod stołem jurorskim emotka

jeszcze laurki możnaby dodać
emotka
0 0

kozuszka38

#5159758 Napisano: 25.04.2012 05:28:59
usmiech napisał(a):

Wyniki Palette -

ale kicha
emotka emotka

ja cie... tam są takie fajne hasła a wygrało to coś.. hmm
0 0