Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: nocti

#5160034 Napisano: 25.04.2012 08:36:02
jkkp napisał(a):

każdy z WAS grał nieregulaminowo!!!!!!! ile posłaliście haseł, ile mieliście paragonów, no ludzie co z WAMI, widziecie tylko to co chcecie widzieć emotka

Poproszę o dowody na KAŻDY Z WAS GRAŁ NIEREGULAMINOWO - oskarżenia rzucasz pierwsza klasa, a teraz zobaczmy jakie masz na to potwierdzenie emotka

Twoje kilkadziesiąt haseł na pewno też było podparte paragonami, a sorry... zapomniałam, że Ty popierasz granie niezgodne z regulaminem. emotka
0 0

Gość: raia2012

#5160037 Napisano: 25.04.2012 08:36:40
joan napisał(a):

Tajemnica mojego blasku to lsniace wlosy w odcieniu Wlasnie na ich temat adam sprawil mi pierwszy komplement. Dzis jestesmy juz malzenstwem.

Jako niewiasta niezamężna chciałabym się dowiedzieć, jakiż to odcień zachwycił adama? Bo to chyba tylko Henkel wie emotka I adam oczywiście.

A to nagrodzone zgłoszenie ma ponad 380 znaków:
Palette Tajemnica mojego blasku to...uwielbiam zaskakiwac sama siebie.Uwielbiam zabawe kolorem pelnym blasku.Takie sensacyjne zmiany z nadejsciem wiosny sa bardzo pozytywne ,w idealny sposob wyrazaja mnie sama,kochajaca tecze zywych barw od glebokiej czerwieni az po ciemne bordo-to ja szalona i zaskakujaca!Szalenie zadowolona z moich wlosow pelnych blasku dzieki farbie PALETTE

PS: Wszystkich zgłoszeń nie czytałam, niemniej kilka ładnych znalazłam.

A mi najbardziej pod względem stylistycznym leży hasło które zwyciężyło laptopa...

oderwanie sie od ziemi i poczuc sie jakEwa w raju bo po uzyciu rajskiego PALETTE blask miekkosc i kolor moich wlosow bez trudu skusi kazdegoAdama
0 0

notta

#5160040 Napisano: 25.04.2012 08:38:37
jedni narzekają inni narzekają na narzekających.. ja mam prawo pisać reklamację i taką też napiszę. Każdy ma prawo napisać. e nie wygrałam tygodniowej oraz głównej bo może byłam za mało cwana? Ja reklamację mam gotową a konsumenci mają swoja prawa xD
0 0

79magda

#5160041 Napisano: 25.04.2012 08:39:01
jkkp napisał(a):

nocti napisał(a):

jkkp napisał(a):

a ja czytam i sobie myślę pogięło WAS emotka ludzie nie umiecie przegrywać!!! Ja posłałam kilkadziesiąt haseł, zero wygranej i nie widze problemu, a WY? Przerażacie mnie, może zamiast grać w konkursach, weźcie się do jakiejś normalnej pracy emotka

Jeśli popierasz nieprzestrzeganie zasad i regulaminów to Twoja sprawa.
Niektórzy piszący reklamacje nawet nie brali udziału w konkursie, ale niech Ci będzie - nie umiemy przegrywać. emotka emotka emotka

każdy z WAS grał nieregulaminowo!!!!!!! ile posłaliście haseł, ile mieliście paragonów, no ludzie co z WAMI, widziecie tylko to co chcecie widzieć emotka

Miałam 3 paragony na różne etapy, wysłałam 3 hasła i przy każdym nabiedziłam się nie lada, by zmieściło się w jednym esku... Więc widzę to, że niemożliwym jest wysłanie wiadomości w 2 eskach, ponieważ dostaje się zupełnie inną zwrotkę - drugi wszak esek nie zaczyna się od odpowiedniego prefiksu... A to mi daje do myślenia - jak ktoś mógł wysłać takiego eska?
0 0

Gość: rafi323raf

#5160045 Napisano: 25.04.2012 08:41:04
No to żeby nie było - 95% gra nieregulaminowo emotka

nooo chociaż ja w tym konkursie jak nigdy byłem wzorem do naśladowania, z 6 paragonów i 1 hasło posłane emotka

0 0

aurorcia

#5160050 Napisano: 25.04.2012 08:41:49
79magda napisał(a):

jkkp napisał(a):

nocti napisał(a):

jkkp napisał(a):

a ja czytam i sobie myślę pogięło WAS emotka ludzie nie umiecie przegrywać!!! Ja posłałam kilkadziesiąt haseł, zero wygranej i nie widze problemu, a WY? Przerażacie mnie, może zamiast grać w konkursach, weźcie się do jakiejś normalnej pracy emotka

Niektórzy piszący reklamacje nawet nie brali udziału w konkursie, ale niech Ci będzie - nie umiemy przegrywać. emotka emotka emotka

Miałam 3 paragony na różne etapy, wysłałam 3 hasła i przy każdym nabiedziłam się nie lada, by zmieściło się w jednym esku... Więc widzę to, że niemożliwym jest wysłanie wiadomości w 2 eskach, ponieważ dostaje się zupełnie inną zwrotkę - drugi wszak esek nie zaczyna się od odpowiedniego prefiksu... A to mi daje do myślenia - jak ktoś mógł wysłać takiego eska?

może po 160 znakach wpisywał Palette i jak rozbiło na 3 smsy to każdy miał prefiks? emotka Tak sobie gdybam,bo ja najbardziej się namęczyłam,żeby się zmieścić w 160 znakach i nic dłuższego nie próbowałam słać emotka
0 0

edith

#5160052 Napisano: 25.04.2012 08:42:04
Odnośnie Palette wiele haseł jest naprawdę dobrych nie myślalam żeby iść w tym kierunku wysłalam kilkanaście i nie wygrałam byli widocznie lepsi emotka Ale mam biżuterie dzięki pewnej cudownej dziewczynie z forum przysłala mi ją zupełnie za darmo emotka I to mi daje nadzieję ,ze jednak oprócz wielu złośliwości na forum są wspaniali ludzie którzy nie zeswirowali do końca na punkcie konkursów...aby więcej,aby lepiej,aby dalej...dziekuję ci jeszcze raz emotka
0 0

onlyrybka

#5160054 Napisano: 25.04.2012 08:42:54
Wywołujecie burzę w szklance wody.
Żeby było 100% regulaminowo musieliby przeprowadzić ponowną weryfikację ilości zgłoszeń z ilością posiadanych paragonów, kto będzie miał mniej - zabieramy nagrodę.
Wiadomo było, że chcą tylko 1 paragon, i nikomu to nie przeszkadzało, mimo, że regulamin mówił inaczej. A teraz za długie hasło wygrało i wielkie haloooo emotka
0 0

grandprix

#5160056 Napisano: 25.04.2012 08:44:06
onlyrybka napisał(a):

Żeby było 100% regulaminowo musieliby przeprowadzić ponowną weryfikację ilości zgłoszeń z ilością posiadanych paragonów, kto będzie miał mniej - zabieramy nagrodę.
Wiadomo było, że chcą tylko 1 paragon, i nikomu to nie przeszkadzało, mimo, że regulamin mówił inaczej. A teraz za długie hasło wygrało i wielkie haloooo emotka

A niech weryfikują.
0 0

Gość: jkkp

#5160057 Napisano: 25.04.2012 08:44:31
onlyrybka napisał(a):

jestem za! niech weryfikują, ma być ok to niech wszytko będzie ok. emotka
0 0

#5160058 Napisano: 25.04.2012 08:44:48
79magda napisał(a):

Zdecydowana większość telefonów pozwala na pisanie długich wiadomości do paru tysięcy znaków. Wysyła je jednym ciągiem, ale pobiera opłatę za 2-3 sms. SMSy są odbierane prawdopodobnie przez system komputerowy, a on widocznie nie dzieli ich po 160 znaków.
Zresztą tylko stare telefony dzieliły długi sms na kilka wiadomości.
0 0

Gość: rafi323raf

#5160060 Napisano: 25.04.2012 08:45:25
grandprix napisał(a):

onlyrybka napisał(a):

A niech weryfikują.

taa i niech komorników wysyłają po wysłane już nagrody emotka
0 0

ktosiu

#5160063 Napisano: 25.04.2012 08:46:45
jkkp napisał(a):

nocti napisał(a):

jkkp napisał(a):

3 paragony i 3 hasła emotka Jak na mnie to i tak zaszalałam z ilością. A co do nieumiejętności przegrywania, to złość budzi omijanie przez Albedo podstawowych zasad w regulaminie. Już nie o jakość hasła chodzi...
0 0

lucynka20

#5160066 Napisano: 25.04.2012 08:47:08
rafi323raf napisał(a):

grandprix napisał(a):

onlyrybka napisał(a):

A niech weryfikują.

emotka
0 0

Gość: goralecka

#5160073 Napisano: 25.04.2012 08:50:05
onlyrybka napisał(a):

ok - uczestnik łamie regulamin, agencja weryfikuje i zabiera nagrodę. A co gdy regulamin łamie agencja?Ci, którzy czują się oszukani mają siedzieć cicho bo agencja jest bezkarna?
A bardzo dobrze, niech walczą emotka Nie brałam udziału w tym konkursie ale trzymam kciuki za walczących o sprawiedliwość emotka
0 0

#5160074 Napisano: 25.04.2012 08:50:36
onlyrybka napisał(a):

Niech weryfikują. Zastrzegają sobie do tego prawo.
Tylko, że weryfikacje to pasowało przeprowadzić zanim wysłali ludziom nagrody emotka
0 0

avatea

#5160076 Napisano: 25.04.2012 08:51:02
Wiecie co, niech następnym razem organizatorem bedzie Media Contact i wszyscy będą bardzo zadowoleni ani nagród ani wyników ! emotka emotka
0 0

Gość: zaraza555

#5160078 Napisano: 25.04.2012 08:51:26
ja uważam że do co dlugoscci zgłoszenia które wygralo samochod macie racje. regulamin to regulamin. ale po co roztrzasać kto co napisal? napewno kazdemu zdarzylo sie poslac haslo do tego czy innego konkursu, ktore logiką czy inteligencją nie grzeszyło, a pisane bylo z nadzieja ze akurat sie spodoba. kazdy wysylajac zgloszenie ma nadzieje ze jego haslo jest najlepsze, ale co komisja to inny gust. raz sie trafi a raz nie. tyle z mojej strony
0 0

linka132

#5160079 Napisano: 25.04.2012 08:52:15
nawet jesli uznaja tez reklamacje to jest szansa ze nam cos dzadza w zamian? zdarzyło sie juz kiedys tak? bo tez zastanawiam sie czy tracic czas i pisac skarge;
0
0 0

ktosiu

#5160080 Napisano: 25.04.2012 08:52:23
lucynka20 napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

grandprix napisał(a):

onlyrybka napisał(a):

A niech weryfikują.

emotka

Nie zawrócisz kijem biegu Wisły emotka Tu raczej chodzi o wnioski na przyszłość dla organizatorów. Nie ma sensu udawać, że wszystko gra, skoro nie gra emotka Choć znając życie, wnioski sprowadzą się do tego, że nie będą więcej publikować zwycięskich haseł emotka
0 0