Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: gracet
tak to właśnie sobie wyobrażam:)
bethan
Postów 4513
Data rejestracji 19.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: wsciekly
jak przy Palette
beata21
Postów 1260
Data rejestracji 18.04.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: bloblebla2
ok
w razie czego wrzuć na PW nr komórki
przyślę eska
Gość: vilemo
dzięki - ja się na maj szykuję, więc nic z tego, chyba, że w ostatnim tygodniu wyślę i wtedy albo ogólny albo lokalny albo nic
ja się pogubiłam totalnie, bo grałam na dawno zachowanych starterach (tych z Avanti z grudnia) - więc szanse mam zerowe, nawet nie wiem gdzie czekać - ostatnia nadzieja w mamie, ale słabe hasło tam było
Gość: nocti
Jest taka opcja... Ja bym stawiała jednak na wtorek.
dzwonisz do Działu Obsługi Klienta i już
trzeba tylko mieć zarejestrowaną kartę lub znać puk, który był na starterze
no i musi być kasa na starterze, bo płaci się jak za normalne połączenie
Gość: bloblebla2
więcej czasu potrzebują, żeby ktoś im znowu czegoś nie zarzucił
dzięki - właśnie chyba się zdecyduję - tylko wtedy będę musiała zapytać na jaki numer do mnie dzwonią
niektóre agencje nie robią problemu
albo zapytaj jakie hasełko wygrało, bo nie pamiętasz i mając zapisane hasła, będziesz w domu
z Heyah przekierowania zamawiasz telefonicznie, ale rezygnujesz specjalnym kodem i masz spokój
Gość: marlenkalw
1. Kupiłam batona Kit Kat Chunky ale na paragonie pisze tylko 'Baton 40g Chunky' czy taki paragon przejdzie?
2. Jeśli kwota na paragonie to aa,bb to jak ją zapisać w treści sms-a? 2012 123412 aa,bb czy inaczej?
toka
Postów 3082
Data rejestracji 09.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wyślij przez stronę,tam bez problemu wpisuje sie kwotę,oszczędzisz na smsie a paragon wg mnie powinni uznać
bartula
Postów 1447
Data rejestracji 13.12.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie mam nadziei że mój NIEPUSTY kuponik się tam ostanie po takiej interwencji!
Co to za konkurs, urnę może sobie każdy otworzyć!
linka132
Postów 396
Data rejestracji 24.06.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zglos to- meila chociaz napisz - moze ich poucza jak robic konkursy:(
aurorcia
Postów 4461
Data rejestracji 10.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A to było w tym słynnym w ostatnich dniach Rawiczu??Co do kuponów to ja kilka razy miałam taką sytuację,że urna owszem była,ale kuponu ani jednego,bo podobno przedstawiciel nie dostarczył a było to 23 dnia miesiąca!
A może też w środku były jak u Ciebie????????
Nie klikam i nie biorę udziału w klikanych!!!!
bartula
Postów 1447
Data rejestracji 13.12.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kto widział tę urnę to wie o co mi chodzi...rozwala się to to, telepie, nie zaklejone i każdy sobie może zrobić żart albo nieuczciwie wyeliminować konkurencje poprzez wrzucenie pustych kuponów do środka
Ma ktoś namiary gdzie to zgłaszać? Musze jakoś sprawdzić czy mój kupon dotrze na koniec konk, nie zostawię tego!