Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: gracet

#5183361 Napisano: 13.05.2012 06:16:33
nocti napisał(a):

gracet napisał(a):

trochę narobili sobie roboty takim sposobem przeprowadzania konkursu
aby sprawdzić ile wrzuciłam kuponów (w różnych sklepach wrzucałam) muszą mnie wklepywać do jakiegoś systemu chyba

a o okazywaniu paragonów to w regulaminie nic nie pisze, chyba że ślepa jestem

Ja odniosłam wrażenie, że skoro jest aż tyle czasu do wybrania i ogłoszenia zwycięzców to pewnie będą te teksty z kuponów wklepywać do systemu właśnie. Żeby było czytelniej dla komisji. Ale to tylko moje gdybanie.

tak to właśnie sobie wyobrażam:)
0 0

bethan

#5183362 Napisano: 13.05.2012 06:17:11
Może jutro pani z Rawika włączy telefon? Ja będę dzwoniła tam na pewno.
0 0

Gość: wsciekly

#5183365 Napisano: 13.05.2012 06:18:22
narobimy trochę szumu w Rawiczu emotka

jak przy Palette emotka
0 0

beata21

#5183369 Napisano: 13.05.2012 06:19:55
to jak cos bedziecie wiedziec dajcie znac na pw, bo ja mam blisko do Rawicza
0 0

Gość: bloblebla2

#5183373 Napisano: 13.05.2012 06:23:37
a propos palette myślicie że już jutro będą informować dodatkowych?
0 0

#5183378 Napisano: 13.05.2012 06:27:14
beata21 napisał(a):

to jak cos bedziecie wiedziec dajcie znac na pw, bo ja mam blisko do Rawicza

ok

w razie czego wrzuć na PW nr komórki

przyślę eska
0 0

Gość: vilemo

#5183399 Napisano: 13.05.2012 06:49:08
wsciekly napisał(a):

bethan napisał(a):

merkana napisał(a):

vilemo napisał(a):

jeszcze jedno pytanie o wiosnę - czy można jednym paragonem zagrać w ogólny i lokalny?

podpinam się do pytania. emotka

Nie. Tzn. możesz wysłać zgłoszenie i tu, i tu, ale w razie wygranej na oba zgłoszenia jest ból, bo przejdzie tylko 1.

ale jeśli ktoś ma paragony, które nie wygrały w konkursach lokalnych w marcu i kwietniu, śmiało może je zgłosić do ogólnopolskiego

tylko z kwietniowymi trzeba poczekać na wyniki

dzięki - ja się na maj szykuję, więc nic z tego, chyba, że w ostatnim tygodniu wyślę i wtedy albo ogólny albo lokalny albo nic emotka
cc_investigator napisał(a):

mia napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

Tak mi się przypomniało, że jutro znowu dziesiątki oczu będą się wpatrywały w telefon i zaklinały Panią Paleciarkę emotka
Ja wiem, że termin mają do 16, ale to chyba będzie silniejsze ode mnie emotka

O masz... zburzyłaś mój spokój, bo całkiem zapomniałam o tym... emotka emotka

sorreczki emotka Myślałam, że wszyscy pamiętają i już chuchają na telefony emotka

ja się pogubiłam totalnie, bo grałam na dawno zachowanych starterach (tych z Avanti z grudnia) - więc szanse mam zerowe, nawet nie wiem gdzie czekać - ostatnia nadzieja w mamie, ale słabe hasło tam było emotka także trzymam kciuki za Was emotka
0 0

Gość: nocti

#5183406 Napisano: 13.05.2012 06:57:26
bloblebla2 napisał(a):

a propos palette myślicie że już jutro będą informować dodatkowych?

Jest taka opcja... Ja bym stawiała jednak na wtorek.
0 0

#5183428 Napisano: 13.05.2012 07:10:37
vilemo, z Heyah możesz zrobić przekierowania na dowolny numer dowolnej sieci

dzwonisz do Działu Obsługi Klienta i już

trzeba tylko mieć zarejestrowaną kartę lub znać puk, który był na starterze

no i musi być kasa na starterze, bo płaci się jak za normalne połączenie
0 0

Gość: bloblebla2

#5183433 Napisano: 13.05.2012 07:12:43
dzięki za odpowiedź nocti:)
0 0

#5183434 Napisano: 13.05.2012 07:14:17
a ja sądzę, że Palette odezwie się w ostatniej chwili

więcej czasu potrzebują, żeby ktoś im znowu czegoś nie zarzucił emotka
0 0

#5183436 Napisano: 13.05.2012 07:16:11
wsciekly napisał(a):

dzięki - właśnie chyba się zdecyduję - tylko wtedy będę musiała zapytać na jaki numer do mnie dzwonią emotka
0 0

#5183441 Napisano: 13.05.2012 07:19:12
vilemo napisał(a):

wsciekly napisał(a):

dzięki - właśnie chyba się zdecyduję - tylko wtedy będę musiała zapytać na jaki numer do mnie dzwonią emotka

niektóre agencje nie robią problemu

albo zapytaj jakie hasełko wygrało, bo nie pamiętasz i mając zapisane hasła, będziesz w domu

z Heyah przekierowania zamawiasz telefonicznie, ale rezygnujesz specjalnym kodem i masz spokój
0 0

#5183445 Napisano: 13.05.2012 07:21:35
emotka dzięki:)
0 0

Gość: marlenkalw

#5183726 Napisano: 14.05.2012 04:53:22
Mam pytanie o konkurs 2012 nagród.
1. Kupiłam batona Kit Kat Chunky ale na paragonie pisze tylko 'Baton 40g Chunky' czy taki paragon przejdzie?
2. Jeśli kwota na paragonie to aa,bb to jak ją zapisać w treści sms-a? 2012 123412 aa,bb czy inaczej?
0 0

toka

#5183735 Napisano: 14.05.2012 05:35:31
marlenkalw napisał(a):

Mam pytanie o konkurs 2012 nagród.
1. Kupiłam batona Kit Kat Chunky ale na paragonie pisze tylko 'Baton 40g Chunky' czy taki paragon przejdzie?
2. Jeśli kwota na paragonie to aa,bb to jak ją zapisać w treści sms-a? 2012 123412 aa,bb czy inaczej?

wyślij przez stronę,tam bez problemu wpisuje sie kwotę,oszczędzisz na smsie a paragon wg mnie powinni uznać
0 0

bartula

#5183748 Napisano: 14.05.2012 06:02:29
Wiosna pachnąca - po drodze wstąpiłam do sklepiku gdzieś na trasie a i owszem urna jest ale bez kuponów! Po wnikliwym śledztwie mąż dostrzegł, że chyba są ale w pliczku w urnie (dziura do wrzucania spora i widać co w środku). Pytamy Pani czy to aby nie puste w środku a pani (nieuprzejma, że jej zawracamy d...)OTWORZYŁA urnę, wyciągnęła cały plik pustych. Ja biedna wrzuciłam moje wypociny a ona na to, że potem tez otworzy i sprawdzi czy nie ma tam więcej pustych!!!!!!!!!
Nie mam nadziei że mój NIEPUSTY kuponik się tam ostanie po takiej interwencji!
Co to za konkurs, urnę może sobie każdy otworzyć! emotka emotka
0 0

linka132

#5183751 Napisano: 14.05.2012 06:06:00
bartula napisał(a):

Wiosna pachnąca - po drodze wstąpiłam do sklepiku gdzieś na trasie a i owszem urna jest ale bez kuponów! Po wnikliwym śledztwie mąż dostrzegł, że chyba są ale w pliczku w urnie (dziura do wrzucania spora i widać co w środku). Pytamy Pani czy to aby nie puste w środku a pani (nieuprzejma, że jej zawracamy d...)OTWORZYŁA urnę, wyciągnęła cały plik pustych. Ja biedna wrzuciłam moje wypociny a ona na to, że potem tez otworzy i sprawdzi czy nie ma tam więcej pustych!!!!!!!!!

zglos to- meila chociaz napisz - moze ich poucza jak robic konkursy:(
0 0

aurorcia

#5183752 Napisano: 14.05.2012 06:07:20
bartula napisał(a):

A to było w tym słynnym w ostatnich dniach Rawiczu??Co do kuponów to ja kilka razy miałam taką sytuację,że urna owszem była,ale kuponu ani jednego,bo podobno przedstawiciel nie dostarczył a było to 23 dnia miesiąca! emotka
A może też w środku były jak u Ciebie????????
0 0

bartula

#5183756 Napisano: 14.05.2012 06:10:09
linka132 napisał(a):

bartula napisał(a):

zglos to- meila chociaz napisz - moze ich poucza jak robic konkursy:(

Kto widział tę urnę to wie o co mi chodzi...rozwala się to to, telepie, nie zaklejone i każdy sobie może zrobić żart albo nieuczciwie wyeliminować konkurencje poprzez wrzucenie pustych kuponów do środka emotka A pouczyć trzeba tez pracowników którzy nie maja bladego pojęcia o co chodzi, albo co gorsza mają i mogą robić przekręty.
Ma ktoś namiary gdzie to zgłaszać? Musze jakoś sprawdzić czy mój kupon dotrze na koniec konk, nie zostawię tego!
0 0