Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: jenny21

#5184489 Napisano: 14.05.2012 12:01:01
Ad SEERENADY jest info ad ogłoszenia laureatów na fb:
Serenada Oficjalne wyniki oraz wysyłka nagród zostaną sfinalizowane do końca maja. Zatem osoby, które spełniły warunki promocji otrzymają nagrody najpóźniej na początku czerwca. Zaś jeśli chodzi o zwycięzców nagród głównych, czyli lodówek musimy potwierdzić z nimi zgodność paragonu, żeby móc ogłosić kto wygrał.
0 0

anialistopad

#5184494 Napisano: 14.05.2012 12:01:58
cc_investigator napisał(a):

ace napisał(a):

wiecie może czy dziś dzwonią z jakiegoś konka? Bo wlasnie ktos dzwonił, ale rozładował mi sie tel a po podłączeniu go nie mam żadnych nowych połączeń emotka
Pewnie mama dzwonila albo z banku a ja jak zwykle popadam w paranoje emotka

lokalna wiosna pachnąca dzwoni, wściekły pisał w mdw

i kaufland dzwoni z zestawami kibica
0 0

avatea

#5184499 Napisano: 14.05.2012 12:03:14
jenny21 napisał(a):

Serenada Oficjalne wyniki oraz wysyłka nagród zostaną sfinalizowane do końca maja. Zatem osoby, które spełniły warunki promocji otrzymają nagrody najpóźniej na początku czerwca. Zaś jeśli chodzi o zwycięzców nagród głównych, czyli lodówek musimy potwierdzić z nimi zgodność paragonu, żeby móc ogłosić kto wygrał.

Czyli główne pewnie już poinformowane...
0 0

ace

#5184501 Napisano: 14.05.2012 12:03:53
kaki76 napisał(a):

ace napisał(a):

wiecie może czy dziś dzwonią z jakiegoś konka? Bo wlasnie ktos dzwonił, ale rozładował mi sie tel a po podłączeniu go nie mam żadnych nowych połączeń emotka
Pewnie mama dzwonila albo z banku a ja jak zwykle popadam w paranoje emotka

lokalna wiosna pachnąca dzwoni, wściekły pisał w mdw

i kaufland dzwoni z zestawami kibica

hmmm to nie to bo nie bralam udzilu w zadnym. Tak jak mowie pewnie mama emotka
0 0

ashley878

#5184506 Napisano: 14.05.2012 12:04:28
jenny21 napisał(a):

No a jak oni chcą potwierdzać czyli co informowali już emotka ?
0 0

cc_investigator

#5184511 Napisano: 14.05.2012 12:05:54
mia napisał(a):

bloblebla2 napisał(a):

a z palette??

nikt się nigdzie nie przyznał. skoro jeszcze nie dzwonili - to obstawiam, że jednak nie dziś.

Przecież nawet gdyby dzisiaj mieli informować, to podejrzewam, że dopiero późnym popołudniem, skoro od dzisiaj zaczęli wybierać. emotka

mia

ze strony:

- komisja zbierze się w trybie pilnym do dnia 14 maja

- do dnia 16 maja wygrani zostaną powiadomieni

0 0

#5184522 Napisano: 14.05.2012 12:10:59
ashley878 napisał(a):

jenny21 napisał(a):

Myslicie że już pojnformowani?

Jak ktoś wygra i dostanie info please napiszcie!!! Chciałabym wiedzieć jeśli już nie ma na co czekać...
0 0

mgrzel

#5184528 Napisano: 14.05.2012 12:13:38
jenny21 napisał(a):

ashley878 napisał(a):

jenny21 napisał(a):

Jak ktoś wygra i dostanie info please napiszcie!!! Chciałabym wiedzieć jeśli już nie ma na co czekać...

Ja myślę, że już po wszystkim emotka Skoro weryfikują paragony to zwycięzcy musieli zostać poinformowani. Niestety mnie się nie udało emotka
0 0

#5184534 Napisano: 14.05.2012 12:14:09
jenny21 napisał(a):

ashley878 napisał(a):

jenny21 napisał(a):

Poza tym prościej byłoby gdyby odrazu wymagali paragonów przy wysyłce zgłoszenie ...
0 0

Gość: merkana

#5184553 Napisano: 14.05.2012 12:24:12
Chciałabym zagrać w wiośnie pachnącej ogólnopolskiej- muszę kupić promocyjne produkty w jednej z sieciówek objętych promocją, czy w dowolnym sklepie?:)
0 0

fragles

#5184554 Napisano: 14.05.2012 12:24:26
merkana napisał(a):

Chciałabym zagrać w wiośnie pachnącej ogólnopolskiej- muszę kupić promocyjne produkty w jednej z sieciówek objętych promocją, czy w dowolnym sklepie?:)

w dowolnym emotka
0 0

ashley878

#5184566 Napisano: 14.05.2012 12:28:48
bez sensu tajemnice robią może nie wybrali zwycięzców jeszcze i tak przeciągają... Mogliby napisać zwycięzcy już poinformowani i byłoby jasne a tak jeden komentarz powielany 10 razy i niestety nic konkretnego;/ Pani w agencji też niezbyt miła, jak dzwoniłam przed wysłaniem zgłoszenia ( miałam małe wątpliwości) Powiedziała że nie wie i żebym dokładnie przeczytała sobie regulamin jak mam niejasność;/
0 0

Gość: gocha28

#5184633 Napisano: 14.05.2012 12:51:22
moze ktos sie orientuje - czy z tego Looks 2012 powiadamiaja na drugi dzien czy jakos pozniej?
0 0

gregory

#5184636 Napisano: 14.05.2012 12:53:28
ashley878 napisał(a):

bez sensu tajemnice robią może nie wybrali zwycięzców jeszcze i tak przeciągają... Mogliby napisać zwycięzcy już poinformowani i byłoby jasne a tak jeden komentarz powielany 10 razy i niestety nic konkretnego;/ Pani w agencji też niezbyt miła, jak dzwoniłam przed wysłaniem zgłoszenia ( miałam małe wątpliwości) Powiedziała że nie wie i żebym dokładnie przeczytała sobie regulamin jak mam niejasność;/

ja tez dzwonilem. i tez pani nie była za uprzejma. na kazde pytanie odpowiadała identycznie: prosze przeczytac regulamin. po trzecim pytaniu zaczeło mnie to śmieszyc, a przyczwartym doszedłem do wniosku, ze pewnie sama nic nie wie na temat tego konkursu i dlatego tak dosy ła do regulaminu. tak czy inaczej mysle, że juz pozamiatane i kto wygrał ten juz o tym wie pewnie. ze mna sie nie kontaktowali.
0 0

Gość: drzemek

#5184642 Napisano: 14.05.2012 12:57:30
gocha28 napisał(a):

moze ktos sie orientuje - czy z tego Looks 2012 powiadamiaja na drugi dzien czy jakos pozniej?

dziś dzwonili
0 0

Gość: gocha28

#5184645 Napisano: 14.05.2012 12:59:15
drzemek napisał(a):

gocha28 napisał(a):

dziś dzwonili

po tygodniu dzwonia z calego wczesniejszego tygodnia?
0 0

#5184649 Napisano: 14.05.2012 01:00:48
Ale mysle jednak ze jedna osoba na piec raczej z forum wygra jakas wiec wiesci beda predzej czy pozniej..
0 0

like-a-bomb

#5184651 Napisano: 14.05.2012 01:00:55
gregory napisał(a):

ashley878 napisał(a):

ja tez dzwonilem. i tez pani nie była za uprzejma. na kazde pytanie odpowiadała identycznie: prosze przeczytac regulamin. po trzecim pytaniu zaczeło mnie to śmieszyc, a przyczwartym doszedłem do wniosku, ze pewnie sama nic nie wie na temat tego konkursu i dlatego tak dosy ła do regulaminu. tak czy inaczej mysle, że juz pozamiatane i kto wygrał ten juz o tym wie pewnie. ze mna sie nie kontaktowali.

zgadzam się z Wami w 100%! równie niemiłe osoby prowadzą profil na facebook, gdyż gdy miałam wątpliwość i pytanie odnośnie wlepek konkursowych odpowiedź proszę przeczytać regulamin, ja zadałam pytanie na które odpowiedzi tam nie znalazłam po czym znów ta sama odpowiedź na każde pytanie jest odpowiedź w regulaminie. Przykre, działanie marketingowe - konkurs, ale organizacja i rozwiewanie ewnetualnych wątpliwości porażka. emotka
0 0

martu18

#5184714 Napisano: 14.05.2012 01:28:23
gocha28 napisał(a):

drzemek napisał(a):

gocha28 napisał(a):

dziś dzwonili

po tygodniu dzwonia z calego wczesniejszego tygodnia?

właśnie, z kiedy dzwonili?
0 0

notta

#5184746 Napisano: 14.05.2012 01:39:16
czy na krowę z milki trzeba wypełniać oświadczenie zwycięzcy czy to tylko na te wyższe wygrane ;]?
0 0