Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: jenny21

#5191320 Napisano: 18.05.2012 08:34:48
ziolko napisał(a):

jak dla mnie zapis

Udział w Konkursie będą również honorowane zgłoszenia, które zostaną przesłane przez Uczestników Konkursu do Organizatora pocztą lub kurier bez wypełnionego formularza zgłoszeniowego, poda warunkiem podania następujących danych: imię i nazwisko, adres do doręczeń, numer telefonu i adres e-mail oraz dokonanie wyboru nagrody gwarantowanej oraz przesłanie zgody przedstawiciela ustawowego w przypadku Uczestnika małoletniego”.

nie brzmi całkowicie po polsku

wiesz interpretowac mozna roznie, jak wyslalo sie zgloszenie z tymi danymi w zasadzie chyba bralo udzial w konku
0 0

ziolko

#5191325 Napisano: 18.05.2012 08:37:39
jenny wiem, ale ciekawe kto to pisał
emotka
0 0

#5191329 Napisano: 18.05.2012 08:38:24
joan napisał(a):

gregory napisał(a):

a swoja drogą to sery maja zupełnie niesmaczne. i nie mowie tego dlatego, że nie wygrałem.

Dlatego właśnie organizuje się konkursy emotka
Słodycze czekoladopodobne, uczulające farby do włosów, niesmaczne sery -> konkursowy świat emotka

ja mam jeszcze ich sery w lodowce, akurat Radamer dobry ale inne takie sobie, na fb pisza ze wkrotce nowy konkurs, neich sie wypchaja ze swoimi 5 lodowkami emotka
0 0

like-a-bomb

#5191336 Napisano: 18.05.2012 08:39:35
jenny21 napisał(a):

joan napisał(a):

gregory napisał(a):

a swoja drogą to sery maja zupełnie niesmaczne. i nie mowie tego dlatego, że nie wygrałem.

Dlatego właśnie organizuje się konkursy emotka
Słodycze czekoladopodobne, uczulające farby do włosów, niesmaczne sery -> konkursowy świat emotka

ja mam jeszcze ich sery w lodowce, akurat Radamer dobry ale inne takie sobie, na fb pisza ze wkrotce nowy konkurs, neich sie wypchaja ze swoimi 5 lodowkami emotka

dołączam się, brałam udział, specjalnie przepłaciłam za sery... które są jak dla mnie niesmaczne, ale cóż, taki urok. Wygrywać nie zawsze można, rozumiem, ale szkoda, że jeśli wygrywają prace graficzne, zamiast tekstu...
0 0

Gość: anavaX

#5191337 Napisano: 18.05.2012 08:40:24
A co wreszcie z wynikami: https://www.cieszciesiesoba.pl/ ??
0 0

joan

#5191338 Napisano: 18.05.2012 08:40:29
jenny21 napisał(a):

(...) na fb pisza ze wkrotce nowy konkurs, neich sie wypchaja ze swoimi 5 lodowkami emotka

Od razu ich spytajcie, czy ten następny konkurs to również będzie tylko dla osób, których dzieci chodzą do szkół plastycznych albo mężowie są grafikami komputerowymi emotka Niech im szczeny opadną emotka
0 0

#5191344 Napisano: 18.05.2012 08:42:08
ziolko napisał(a):

jenny wiem, ale ciekawe kto to pisał
emotka

nie mam pojecia - ale regulamin troche neijasny.

co do sprzedazy na allegro czasem sama cos opycham - bo np. zdobywam nagrode inna niz chcialam, ale czesto po prostu oddaje rodzince,
co jak co ale pogratulować pomyslowosci pani Monice, jako Polka typowa troche zazdraszczam dzisisj i tyle!!!
0 0

like-a-bomb

#5191418 Napisano: 18.05.2012 09:21:08
z FB

Serenada: Kochani, zwycięzcy zostali wybrani przez jury, zaś regulamin konkursu nie przewiduje publikowania prac.

no to pozdro! pewnie złamali regulamin, wybrali prace graficzne i jest cudnie... ja za ich konkursy i paskudne sery podziękuje, a reklamacji chyba nie piszę, bo już pięknie wydałam na nich, sery 40 zeta, wysyłka 6...
0 0

joan

#5191422 Napisano: 18.05.2012 09:23:16
like-a-bomb: wypadałoby im odpisać, że Regulamin nie wyklucza publikowania prac. emotka
0 0

#5191428 Napisano: 18.05.2012 09:24:15
like-a-bomb napisał(a):

z FB

Serenada: Kochani, zwycięzcy zostali wybrani przez jury, zaś regulamin konkursu nie przewiduje publikowania prac.

no to pozdro! pewnie złamali regulamin, wybrali prace graficzne i jest cudnie... ja za ich konkursy i paskudne sery podziękuje, a reklamacji chyba nie piszę, bo już pięknie wydałam na nich, sery 40 zeta, wysyłka 6...

Ja tez sie nie bede domagac publikacji prac - walka z wiatrakami. Odpuszczam, sa przecież inne konkuersy poza Serenadą emotka Chociaż kiedyś ze dwa lata temu udalo mi sie w ich konku wygrać robota kuchennego - agencja reklamowa ktora ich prowadzila byla fajniejsza, publikowali prace.

0 0

gregory

#5191431 Napisano: 18.05.2012 09:24:34
like-a-bomb napisał(a):

z FB

trudno mi sie nie zgodzic. popieram kazde słowo. jakby bylo ok to opublikowaliby prace
0 0

linka132

#5191439 Napisano: 18.05.2012 09:28:01
playboy ma dzownic czy sms?
0 0

like-a-bomb

#5191444 Napisano: 18.05.2012 09:29:07
Nerwów mi szkoda, zdrowia, bo pieniądze przeminęły z wiatrem, więc... Ja rozumiem, nie wszędzie muszę wygrywać, ale widząć sławne nazwisko, tak sobie pomyslałam, że Serenada jednak wybrała prace graficzne, tj. szeroko pojęte laurki itp., no cóż, ja napisałam tekst, w polu tekst... i lypa.
0 0

nataszka

#5191450 Napisano: 18.05.2012 09:30:39
linka132 napisał(a):

playboy ma dzownic czy sms?

poszły ski chwalą się w tescowym topiku
0 0

cc_investigator

#5191453 Napisano: 18.05.2012 09:31:30
like-a-bomb napisał(a):

Nerwów mi szkoda, zdrowia, bo pieniądze przeminęły z wiatrem, więc... Ja rozumiem, nie wszędzie muszę wygrywać, ale widząć sławne nazwisko, tak sobie pomyslałam, że Serenada jednak wybrała prace graficzne, tj. szeroko pojęte laurki itp., no cóż, ja napisałam tekst, w polu tekst... i lypa.

Ja nie brałam udziału, ale czy tn konkurs dopuszczał inną formę, niż tekst, czy pani moniau znowu zaczarowała komisję, a ta oślepła na regulamin?
0 0

like-a-bomb

#5191456 Napisano: 18.05.2012 09:32:08
serenada - fb

zupełnie nie w tym rzecz. Natomiast jeśli masz jakiekolwiek wątpliwości, bardzo prosimy napisz do nas maila na spomlek@spomlek.pl . Pamiętajmy wszyscy o tym, że taka natura konkursów, nie wszystkim udaje się wygrać. Ale żeby wygrywać, trzeba grać, więc prosimy - nie zniechęcajcie się i weźcie udział w kolejnej zabawie emotka

Hehe...
0 0

like-a-bomb

#5191458 Napisano: 18.05.2012 09:32:48
cc_investigator napisał(a):

like-a-bomb napisał(a):

Ja nie brałam udziału, ale czy tn konkurs dopuszczał inną formę, niż tekst, czy pani moniau znowu zaczarowała komisję, a ta oślepła na regulamin?

Trudno mi powiedzieć czy dopuszczał, sądzę, że to nie jest zgodne z reg.. Było pole do wpisania tekstu dlaczego lubisz spędzać czas z Serenadą.
0 0

cudaczek121

#5191459 Napisano: 18.05.2012 09:33:05
Wygrałam wczoraj z bakallandu coś.Mam swój paragon.Nie wiecie może czy gdzieś jest lista zwycięskich haseł i podają co się wygrało? Chciałam do nich napisać maila, ale mi się przez przypadek wykasował sms o wygranej,eh.Może mógłby mi ktoś podać tego maila emotka
0 0

mundek2004

#5191466 Napisano: 18.05.2012 09:34:27
cudaczek121 napisał(a):

Wygrałam wczoraj z bakallandu coś.Mam swój paragon.Nie wiecie może czy gdzieś jest lista zwycięskich haseł i podają co się wygrało? Chciałam do nich napisać maila, ale mi się przez przypadek wykasował sms o wygranej,eh.Może mógłby mi ktoś podać tego maila emotka

bakalland@pinapplegroup.com
0 0

cc_investigator

#5191467 Napisano: 18.05.2012 09:34:51
like-a-bomb napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

like-a-bomb napisał(a):

Trudno mi powiedzieć czy dopuszczał, sądzę, że to nie jest zgodne z reg.. Było pole do wpisania tekstu dlaczego lubisz spędzać czas z Serenadą.

a może moniau jednak napisała coś fantastycznego, czy ona się tylko w swiecąco-grająco-błyskających rzeczach specjalizuje?
0 0