Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

mia

#5222631 Napisano: 05.06.2012 03:02:34
malenka89 napisał(a):

agamaty napisał(a):

naprawdę tylko apaszki? ja wysłałam tego smsa 26 maja, a chyba 15 pierwszych osób w miesiącu mieli nagradzac?

z maja były, z czerwca będą dopiero w lipcu wysyłać emotka

No to znaczy, że do 26 maja mieli raptem tylko 14 zgłoszeń? emotka
0 0

malenka89

#5222742 Napisano: 05.06.2012 03:52:26
mia napisał(a):

malenka89 napisał(a):

agamaty napisał(a):

naprawdę tylko apaszki? ja wysłałam tego smsa 26 maja, a chyba 15 pierwszych osób w miesiącu mieli nagradzac?

z maja były, z czerwca będą dopiero w lipcu wysyłać emotka

No to znaczy, że do 26 maja mieli raptem tylko 14 zgłoszeń? emotka

tak emotka
0 0

ania1234

#5223316 Napisano: 05.06.2012 07:45:58
Ciąg dalszy sprawy plagiatu w konkursie Palette.
Osoba, która ukradła moje hasło, notabene zaawansowana forumowiczka, ma pecha, że trafiła na mnie. Jak mnie coś wkurzy to tak drążę aż dopnę swego. I tym razem poruszyłam niebo i ziemię emotka I z tego co się dowiedziałam, to osoba ta poniesie konsekwencję swojego czynu.
Na moim przykładzie widać, że warto dochodzić swoich praw i tępić chamstwo. Zachęcam wszystkich do działania, bo inaczej złodzieje w dalszym ciągu będą zgarniać nagrody naszymi hasłami.
0 0

efelinkaaa

#5223342 Napisano: 05.06.2012 07:55:33
ania1234 napisał(a):

Osoba, która ukradła moje hasło, notabene zaawansowana forumowiczka, ma pecha, że trafiła na mnie. Jak mnie coś wkurzy to tak drążę aż dopnę swego. I tym razem poruszyłam niebo i ziemię emotka I z tego co się dowiedziałam, to osoba ta poniesie konsekwencję swojego czynu.
Na moim przykładzie widać, że warto dochodzić swoich praw i tępić chamstwo. Zachęcam wszystkich do działania, bo inaczej złodzieje w dalszym ciągu będą zgarniać nagrody naszymi hasłami.

brawo! Ja też bym nie odpuściła emotka
0 0

Gość: marlenkalw

#5223363 Napisano: 05.06.2012 08:02:48
ania1234 napisał(a):

emotka
0 0

#5223643 Napisano: 06.06.2012 06:30:34
Dziś pewnie Nestle będzie eski słało jak nie trafię dziś piłki to emotka
0 0

isetta

#5223646 Napisano: 06.06.2012 06:32:15
marlenkalw napisał(a):

Masz jeszcze trochę czasu jak się dzisiaj nie uda, trzymam kciuki jednak żeby się udało emotka
0 0

#5223647 Napisano: 06.06.2012 06:33:15
isetta napisał(a):

marlenkalw napisał(a):

Masz jeszcze trochę czasu jak się dzisiaj nie uda, trzymam kciuki jednak żeby się udało emotka

emotka dzięki dobra kobieto emotka
0 0

frodo

#5223648 Napisano: 06.06.2012 06:33:45
ania1234 napisał(a):

emotka
0 0

jola29k

#5223649 Napisano: 06.06.2012 06:40:10
marlenkalw napisał(a):

ja mam nadzieje ze też dzis będzie sms u mnie
0 0

Gość: czarnygreg

#5223650 Napisano: 06.06.2012 06:42:41
ania1234 napisał(a):

i dobrze, ja kiedyś plagiat odpuściłam i źle zrobiłam,

0 0

koper

#5223707 Napisano: 06.06.2012 07:15:14
ania1234 napisał(a):

A ta sprawa została zgłoszona na policję? Ta osoba zostanie pociągnięta do odpowiedzialności za, nie wiem, wyłudzenie nagrody, czy coś w tym stylu, czy jedyną karą dla niej będzie odebranie przyznanej nagrody?
emotka
0 0

Gość: emilka1705

#5223719 Napisano: 06.06.2012 07:25:43
też jestem ciekawa jakie są kary w takich przypadkach. Jak ta osoba zdobyła Twoje hasło?
0 0

efelinkaaa

#5223725 Napisano: 06.06.2012 07:28:37
emilka1705 napisał(a):

też jestem ciekawa jakie są kary w takich przypadkach. Jak ta osoba zdobyła Twoje hasło?

pewnie było już gdzieś publikowane.

No własnie co jej tak na prawdę grozi? Wyłudzenie nagrody, plagiat.. ciekawa jestem jak ta historia się zakończy emotka
0 0

Gość: artemia

#5223726 Napisano: 06.06.2012 07:29:21
emilka1705 napisał(a):

Przypuszczam, że musiało być opublikowane gdzieś przy laureatach. Też jestem za karaniem plagiatów. Brawo emotka
0 0

Gość: artemia

#5223728 Napisano: 06.06.2012 07:30:31
efelinkaaa napisał(a):

No własnie co jej tak na prawdę grozi? Wyłudzenie nagrody, plagiat.. ciekawa jestem jak ta historia się zakończy emotka

Przypuszczam, że postępowanie zostanie umorzone za znikome krzywdy znając nasz system... emotka
Sorry, że jeden za drugim, nie dałam rady edytować już
0 0

joan

#5223737 Napisano: 06.06.2012 07:34:07
artemia napisał(a):

Przypuszczam, że postępowanie zostanie umorzone za znikome krzywdy znając nasz system... emotka

Niekoniecznie. Hasło wygrało bodajże laptoka, a to już nie taka znikoma nagroda. No i pokrzywdzona sama dostarcza policji dane osoby podejrzanej.
0 0

Gość: wsciekly

#5223738 Napisano: 06.06.2012 07:34:42
wyobraźcie sobie, że ludzie w Carlsbergu na głowę upadli emotka

zimą wygrałem pojedynczy bilet na Euro w DC

i zgłoszenie było pozytywnie zweryfikowane, było w bazie danych i kazali czekać na voucher i bilet

potem wygrałem podwójny bilet w ABC z innego telefonu

przyszedł tylko ten podwójny z ABC a pojedynczy z DC... przestał istnieć w bazie danych

nie ma w ogóle ani zgłoszenia, ani telefonu - NIC emotka

totalne dno a nie renomowana firma

pójdę nawet do sądu emotka emotka emotka

jeśli więc wygraliście z Carlsberga w różnych konkursach i na różne telefony, nie czekajcie na bilety emotka
0 0

aendrius1

#5223747 Napisano: 06.06.2012 07:39:03
wsciekly napisał(a):

wyobraźcie sobie, że ludzie w Carlsbergu na głowę upadli emotka

zimą wygrałem pojedynczy bilet na Euro w DC

i zgłoszenie było pozytywnie zweryfikowane, było w bazie danych i kazali czekać na voucher i bilet

potem wygrałem podwójny bilet w ABC z innego telefonu

przyszedł tylko ten podwójny z ABC a pojedynczy z DC... przestał istnieć w bazie danych

nie ma w ogóle ani zgłoszenia, ani telefonu - NIC emotka

totalne dno a nie renomowana firma

pójdę nawet do sądu emotka emotka emotka

jeśli więc wygraliście z Carlsberga w różnych konkursach i na różne telefony, nie czekajcie na bilety emotka

mi tam wszytsko poprzychodziło emotka
0 0

ktosiu

#5223776 Napisano: 06.06.2012 07:50:09
joan napisał(a):

artemia napisał(a):

Niekoniecznie. Hasło wygrało bodajże laptoka, a to już nie taka znikoma nagroda. No i pokrzywdzona sama dostarcza policji dane osoby podejrzanej.

Myślę, że gorzką karą jest już samo postępowanie. To ogromny stres i wstyd.
0 0