Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: bloblebla2
osoba kt. się zakwalifikowała na fb się chwaliła....
Gość: eveliina
u mnie na wp właśnie było w SPAMie - oczywiście przykro nam ble ble ble
Gość: cb656Old
A wyniki ze Zgaś diody już zweryfikowane? Jeśli tak, to niezłe bagno... Jedna osoba reklamowała się na forum e-konkursy.info, że wygra kosmetyki za 50 zł. I co, niby dobrze weryfikowaliście? Super! Gratuluję. Żenada. Nigdy już nic NIVEI nie kupię. Żegnam.
https://www.faceb...mp;total_comments=24
mia
Postów 17549
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
U mnie tyż, niech se sami te odżywki w łeb wetrą
Chyba jeszcze jakieś zgłoszenie na wizażu wypełniałam, albo na polkach coś mi się widzi, więc czekam na kolejną olewkę
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
cc_investigator
Postów 4640
Data rejestracji 13.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
etatowa krzykaczka...
Jak staram się nie oceniać ludzi, aż ich osobiście nie poznam, to to dziewczę się samo prosi
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
A Ty znowu z nazwiskami wyjeżdżasz...
Nie wystarczyło link podać?
Przypominam, ze ten temat jest otwarty dla wszystkich, także nie zalogowanych!
Przecież jeśli podam LINK, pod którym i tak każdy będzie mógł przeczytać to nazwisko, to jaka to różnica?! Na litość boską, nie wydziwiaj!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Dla mnie to nie jest TO SAMO - skoro już na capslock przechodzimy.
No cóż, takie mam dziwne zasady - widocznie jestem pańcią starej daty
EOT z mojej strony.
Gość: nocti
Mając to na względzie uważam, że KAŻDY wprowadzający jakiekolwiek treści do sieci powinien się z taką ewentualnością liczyć. Kropka. Jeśli jakiś użytkownik ze swojego konta z imieniem i nazwiskiem publikuje treści, które z jakichś powodów skusiły innego do ich zacytowania, to sam sobie wystawia świadectwo, pracuje na własne konto. Wybacz, nocti - nie sądzę, by Twoje nieżyczeniesobie ktokolwiek miał na uwadze w sytuacji, gdy Twoje dane są w jakiś sposób dostępne.
Naprawdę, nie widzę niczego nagannego w upublicznianiu takich przypadków.
TO NIE JEST PRZECIEŻ UMIESZCZENIE ZDJÊCIA (na przykład) MOJEJ S¡SIADKI BEZ JEJ WIEDZY I ZGODY! Ta dziewczyna napisała to, co napisała POD WŁASNYM NAZWISKIEM. Nie wstydziła się upublicznić swojego wizerunku, swojego punktu widzenia, swoich opinii. Naprawdę, przykładajmy właściwą miarę do zdarzeń.
notta
Postów 8824
Data rejestracji 20.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
ja mam na Gmailu.. już wolałabym nie dostać mejla a na testowanie się załapać
Szczęśliwych paragonów życzę
|
Polecajki: Sprzedawaj na Vinted https://www.vinted.pl/invite/ivanotta | Zyskaj cashback za swoje zakupy https://letyshops...l/winwin?ww=26416744 | https://shop.orif...m/PL-notta/bzeBoO6hK
Gość: vilemo
ja tak znalazłam to forum, bo przed rozmową o pracę sprawdzałam co jest o mnie w googlach i odkryłam, że moje nazwisko widnieje w topie Wyniki konkursów, gdzie w poście ktoś wymienił wszystkich zwycięzców w konkursie Vectry na fb...akurat w moim przypadku - nie ma tego złego, ale też jestem przeciwna publikowaniu nazwisk na forum...
Gość: nocti
Ta osoba na przykład zamieściła post na portalu FB. Nie tu na forum, ale na FB. Dlaczego więc świadomie i bez konkretnego powodu jej dane zostają przepisane tu? Każdy kto ma dostęp do FB pod linkiem zobaczyłby to co chciałeś pokazać. Przepisywanie danych uważam za zbędne i bezcelowe...
notta
Postów 8824
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
zwycięskie odpowiedzi na konkursowe pytanie zostały wytypowane. Czekajcie cierpliwie, wkrótce odezwiemy się do Laureatów
informacja z FB
budryska
Postów 787
Data rejestracji 08.09.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Myślałam, że tylko moje zgłoszenia się im nie podobają. Jeszcze nigdy tam sie nie zakwalifikowałam do testowania
Lubię konkursy - szkoda, że tak rzadko spotykam się z wzajemnością
mgrzel
Postów 767
Data rejestracji 01.12.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ciekawe czy będą dzwonić czy informować mailowo. Nie pamiętam czy w formularzu był do podania nr telefonu. Może ktoś pamięta?
notta
Postów 8824
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4