Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: bloblebla2

#5262899 Napisano: 28.06.2012 04:43:39
niekoniecznie

osoba kt. się zakwalifikowała na fb się chwaliła....
0 0

#5262905 Napisano: 28.06.2012 04:44:39
a ja zgłosiłam już problem poczcie:D:D że nie dochodzą meile
0 0

Gość: eveliina

#5262908 Napisano: 28.06.2012 04:45:45
marlenkalw napisał(a):

Sprawdźcie SPAM

u mnie na wp właśnie było w SPAMie - oczywiście przykro nam ble ble ble emotka
0 0

#5262914 Napisano: 28.06.2012 04:47:39
w spamie mam pusto
0 0

#5262945 Napisano: 28.06.2012 05:08:01
no cóż dopier teraz dostałam meila z polek że nie zakwalifikowałam się
0 0

Gość: cb656Old

#5262986 Napisano: 28.06.2012 05:22:52
Kolejna zazdrosna, obrażona i pokrzywdzona skarżypyta - Agnieszka Grzywińska emotka Która to? Przyzna się?

A wyniki ze Zgaś diody już zweryfikowane? Jeśli tak, to niezłe bagno... Jedna osoba reklamowała się na forum e-konkursy.info, że wygra kosmetyki za 50 zł. I co, niby dobrze weryfikowaliście? Super! Gratuluję. Żenada. Nigdy już nic NIVEI nie kupię. Żegnam.

https://www.faceb...mp;total_comments=24

emotka
0 0

mia

#5262993 Napisano: 28.06.2012 05:24:42
vilemo napisał(a):

bloblebla2 napisał(a):

hej a na czym masz pocztę???
I kiedy dostałas tego meila??
ja mam na onecie i takowego nie dostałam....

ja też mam na onecie i mail właśnie przyszedł...negatywny oczywiście emotka

U mnie tyż, niech se sami te odżywki w łeb wetrą emotka

Chyba jeszcze jakieś zgłoszenie na wizażu wypełniałam, albo na polkach coś mi się widzi, więc czekam na kolejną olewkę emotka
0 0

cc_investigator

#5262995 Napisano: 28.06.2012 05:25:34
cb656 napisał(a):

Kolejna zazdrosna, obrażona i pokrzywdzona skarżypyta - Agnieszka Grzywińska emotka Która to? Przyzna się?

A wyniki ze Zgaś diody już zweryfikowane? Jeśli tak, to niezłe bagno... Jedna osoba reklamowała się na forum e-konkursy.info, że wygra kosmetyki za 50 zł. I co, niby dobrze weryfikowaliście? Super! Gratuluję. Żenada. Nigdy już nic NIVEI nie kupię. Żegnam.

https://www.faceb...mp;total_comments=24

emotka

etatowa krzykaczka...

Jak staram się nie oceniać ludzi, aż ich osobiście nie poznam, to to dziewczę się samo prosi emotka
0 0

mia

#5263005 Napisano: 28.06.2012 05:29:33
cb656 napisał(a):

Kolejna zazdrosna, obrażona i pokrzywdzona skarżypyta - Axxxxx Gxxxxxx emotka Która to? Przyzna się?

https://www.faceb...mp;total_comments=24 emotka

A Ty znowu z nazwiskami wyjeżdżasz... emotka
Nie wystarczyło link podać?

Przypominam, ze ten temat jest otwarty dla wszystkich, także nie zalogowanych!
0 0

#5263012 Napisano: 28.06.2012 05:36:36
mia napisał(a):

A Ty znowu z nazwiskami wyjeżdżasz... emotka Nie wystarczyło link podać? Przypominam, ze ten temat jest otwarty dla wszystkich, także nie zalogowanych!

MIA, ZLITUJ SIÊ....
Przecież jeśli podam LINK, pod którym i tak każdy będzie mógł przeczytać to nazwisko, to jaka to różnica?! Na litość boską, nie wydziwiaj!
emotka
0 0

mia

#5263018 Napisano: 28.06.2012 05:39:50
cb656 napisał(a):

mia napisał(a):

A Ty znowu z nazwiskami wyjeżdżasz... emotka Nie wystarczyło link podać? Przypominam, ze ten temat jest otwarty dla wszystkich, także nie zalogowanych!

MIA, ZLITUJ SIÊ....
Przecież jeśli podam LINK, pod którym i tak każdy będzie mógł przeczytać to nazwisko, to jaka to różnica?! Na litość boską, nie wydziwiaj!
emotka

Dla mnie to nie jest TO SAMO - skoro już na capslock przechodzimy.
No cóż, takie mam dziwne zasady - widocznie jestem pańcią starej daty emotka

EOT z mojej strony.
0 0

Gość: nocti

#5263020 Napisano: 28.06.2012 05:40:21
Ja bym sobie nie życzyła, żeby moje nazwisko padało na tym jak i na jakimkolwiek forum. Co innego na FB, a co innego na forach. Potem ktoś wpisuje swoje dane w google i się znajduje na forum... emotka
0 0

#5263048 Napisano: 28.06.2012 05:56:38
nocti napisał(a):

Ja bym sobie nie życzyła, żeby moje nazwisko padało na tym jak i na jakimkolwiek forum. Co innego na FB, a co innego na forach. Potem ktoś wpisuje swoje dane w google i się znajduje na forum... emotka

Internet to układ naczyń połączonych, świat hyperlinków. Ktoś tam kiedyś stwierdził, że co raz wpadło do sieci, to choćby to sam wprowadzający skasował, nie ma absolutnie żadnej pewności, że dziesiątki, setki czy tysiące kopii tego (tekstów, zdjęć itp.) krąży nadal w odpisach, cytatach, czy po prostu ściągnięte na dyski twarde innych użytkowników (skąd oczywiście zawsze mogą wypłynąć ponownie i ponownie się powielić). Perpetum mobile emotka

Mając to na względzie uważam, że KAŻDY wprowadzający jakiekolwiek treści do sieci powinien się z taką ewentualnością liczyć. Kropka. Jeśli jakiś użytkownik ze swojego konta z imieniem i nazwiskiem publikuje treści, które z jakichś powodów skusiły innego do ich zacytowania, to sam sobie wystawia świadectwo, pracuje na własne konto. Wybacz, nocti - nie sądzę, by Twoje nieżyczeniesobie ktokolwiek miał na uwadze w sytuacji, gdy Twoje dane są w jakiś sposób dostępne.

Naprawdę, nie widzę niczego nagannego w upublicznianiu takich przypadków.

TO NIE JEST PRZECIEŻ UMIESZCZENIE ZDJÊCIA (na przykład) MOJEJ S¡SIADKI BEZ JEJ WIEDZY I ZGODY! Ta dziewczyna napisała to, co napisała POD WŁASNYM NAZWISKIEM. Nie wstydziła się upublicznić swojego wizerunku, swojego punktu widzenia, swoich opinii. Naprawdę, przykładajmy właściwą miarę do zdarzeń.
emotka
0 0

notta

#5263061 Napisano: 28.06.2012 06:05:30
mia napisał(a):

vilemo napisał(a):

bloblebla2 napisał(a):

hej a na czym masz pocztę???
I kiedy dostałas tego meila??
ja mam na onecie i takowego nie dostałam....

ja też mam na onecie i mail właśnie przyszedł...negatywny oczywiście emotka

U mnie tyż, niech se sami te odżywki w łeb wetrą emotka

Chyba jeszcze jakieś zgłoszenie na wizażu wypełniałam, albo na polkach coś mi się widzi, więc czekam na kolejną olewkę emotka

ja mam na Gmailu.. już wolałabym nie dostać mejla a na testowanie się załapać emotka
0 0

Gość: vilemo

#5263066 Napisano: 28.06.2012 06:08:53
nocti napisał(a):

ja tak znalazłam to forum, bo przed rozmową o pracę sprawdzałam co jest o mnie w googlach i odkryłam, że moje nazwisko widnieje w topie Wyniki konkursów, gdzie w poście ktoś wymienił wszystkich zwycięzców w konkursie Vectry na fb...akurat w moim przypadku - nie ma tego złego, ale też jestem przeciwna publikowaniu nazwisk na forum...
0 0

Gość: nocti

#5263086 Napisano: 28.06.2012 06:21:00
cb656 - Nie musisz mi tłumaczyć pewnyh rzeczy. Jestem świadoma braku prywatności w Internecie. To jednak troszkę co innego nie mieć świadomości (czy możliwości sprawdzenia), że gdzieś tam krąży cytat, praca, zdjęcie czy rysunek który jest moją własnością i który kiedyś zamieściłam w sieci, a co innego wpisać w google swoje imię i nazwisko i znaleźć się jako jeden z tematów dyskusji na forum internetowym.
Ta osoba na przykład zamieściła post na portalu FB. Nie tu na forum, ale na FB. Dlaczego więc świadomie i bez konkretnego powodu jej dane zostają przepisane tu? Każdy kto ma dostęp do FB pod linkiem zobaczyłby to co chciałeś pokazać. Przepisywanie danych uważam za zbędne i bezcelowe...
0 0

notta

#5264388 Napisano: 29.06.2012 12:02:41
Paszport Do Świata Mody Top Secret
zwycięskie odpowiedzi na konkursowe pytanie zostały wytypowane. Czekajcie cierpliwie, wkrótce odezwiemy się do Laureatów emotka

informacja z FB emotka
0 0

budryska

#5264438 Napisano: 29.06.2012 12:20:28
katechetka napisał(a):

iva napisał(a):

mam mejla z polek testu pantene..

napisali mi że się nie zakwalifikowałam emotka
myślałam już że się udało a tu d..pa emotka

Też się nie zakwalifikowałam emotka

Myślałam, że tylko moje zgłoszenia się im nie podobają. Jeszcze nigdy tam sie nie zakwalifikowałam do testowania emotka
0 0

mgrzel

#5264525 Napisano: 29.06.2012 12:57:03
iva napisał(a):

Paszport Do Świata Mody Top Secret
zwycięskie odpowiedzi na konkursowe pytanie zostały wytypowane. Czekajcie cierpliwie, wkrótce odezwiemy się do Laureatów emotka

informacja z FB emotka

Ciekawe czy będą dzwonić czy informować mailowo. Nie pamiętam czy w formularzu był do podania nr telefonu. Może ktoś pamięta?
0 0

notta

#5264530 Napisano: 29.06.2012 12:58:10
Zależy jak wysyłałaś chyba były 3 opcje ale wydaje mi się że w każdej trzeba było podać zarówno telefon jak i kontakt mejlowy ;]
0 0