Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

cc_investigator

#5266448 Napisano: 30.06.2012 03:49:42
norweska20 napisał(a):

mam pytanie do osób , które wygrały w konkursie GOR¡CE WAKACJE Z GOR¡CYM KUBKIEM.przeglądając wyniki konkursu z 2 etapu zobaczyłam tam inicjały takie jak mam. ale nikt domnie niedzwonił, niemiałam tez zadnych nieodebranych połaczeń . i tu pytanie-czy możliwe że opublikowali wyniki niedzwoniąc do danej osoby. w regulaminie pisze że podejmują 3próby przez 3 dni. myśle że chodzi to o moja osobe i strasznie bym sie wkurzyła jeśli nagroda by mi przepadła-chodzi o aparat. losowanie było 18czerwca- a czas na odesłanie paragonu to 7 dni czyli już po regulaminowym czasie. napiałam już @ do agencji iq marketing i zadzwonie tam w poniedziałek. wiecie coś może jak ta agencja rozwiązuje takie sprawy

Oczywiście życzę Ci jak najlepiej, ale biorąc pod uwagę, że też tam wygrałam i zadzwonili nawet przed opublikowaniem wynikow - nie łudziłabym się chyba.
0 0

norweska20

#5266484 Napisano: 30.06.2012 04:22:06
dzięki wszystkim za informacje w sprawie konkursu gorące wakacje z gorącym kubkiem. cień nadziei i tak pozostanie:)
0 0

deva

#5266551 Napisano: 30.06.2012 05:36:48
mama190 napisał(a):

norweska20 napisał(a):

mam pytanie do osób , które wygrały w konkursie GOR¡CE WAKACJE Z GOR¡CYM KUBKIEM.przeglądając wyniki konkursu z 2 etapu zobaczyłam tam inicjały takie jak mam. ale nikt domnie niedzwonił, niemiałam tez zadnych nieodebranych połaczeń . i tu pytanie-czy możliwe że opublikowali wyniki niedzwoniąc do danej osoby. w regulaminie pisze że podejmują 3próby przez 3 dni. myśle że chodzi to o moja osobe i strasznie bym sie wkurzyła jeśli nagroda by mi przepadła-chodzi o aparat. losowanie było 18czerwca- a czas na odesłanie paragonu to 7 dni czyli już po regulaminowym czasie. napiałam już @ do agencji iq marketing i zadzwonie tam w poniedziałek. wiecie coś może jak ta agencja rozwiązuje takie sprawy

ja również zobaczyłam swoje imię i pierwszą literę nazwiska w wynikach 3 etapu i miałam wielka nadzieje ze o mnie chodzi.. i na drugi dzień miałam telefon z warszawskiego numeru,także wszystkie osoby informują telefonicznie więc chodzi pewnie o kogoś innego emotka

kiedy mniej więcej dzwonia z tego kubka, koło środy??jestem niecierpliwa i chce jak najszybciej wiedzieć tak czy nie, ktos wie?
0 0

cc_investigator

#5266570 Napisano: 30.06.2012 05:47:43
Po pierwszym tygodniu dzwonili w czwartek. Ja akurat dostałąm dwa telefony: jeden z zastrzeżonego, drugi z warszawskiego. Po drugim tygodniu dzwonili w srodę (pisał ktoś na forum). Poi trzecim nie wiem, nie zwróciłam uwagi.

Wg regulaminu najpozniej powinni dzwonic w czwartek. Jeśli neie jestescie pewne i ciekawosc Was zżera zadzwońcie do agencji, powiedźcie, że chcecie rozmawiać z Panią od Gorącego Kubka - jest bardzo miła.
0 0

deva

#5266621 Napisano: 30.06.2012 06:26:10
cc_investigator napisał(a):

Po pierwszym tygodniu dzwonili w czwartek. Ja akurat dostałąm dwa telefony: jeden z zastrzeżonego, drugi z warszawskiego. Po drugim tygodniu dzwonili w srodę (pisał ktoś na forum). Poi trzecim nie wiem, nie zwróciłam uwagi.

Wg regulaminu najpozniej powinni dzwonic w czwartek. Jeśli neie jestescie pewne i ciekawosc Was zżera zadzwońcie do agencji, powiedźcie, że chcecie rozmawiać z Panią od Gorącego Kubka - jest bardzo miła.

ok, dzięki emotka
0 0

letniowoc

#5266671 Napisano: 30.06.2012 06:55:38
Do osób, które wygrały 4 pak Warki: wysyłacie skany dowodów osobistych? Na jaki adres trzeba wysłać?
0 0

inspiracja

#5266718 Napisano: 30.06.2012 07:28:56
letniowoc napisał(a):

Do osób, które wygrały 4 pak Warki: wysyłacie skany dowodów osobistych? Na jaki adres trzeba wysłać?

Wygrałam, ale nie miałam informacji by posłać skan wiec tego nie robię.
0 0

strzelec02

#5266757 Napisano: 30.06.2012 07:54:50
inspiracja napisał(a):

letniowoc napisał(a):

Ja miałam prośbę o skan ale zrezygnowałam,bo nagroda nie jest warta tego by podawać tak poufne dane.
0 0

inspiracja

#5266784 Napisano: 30.06.2012 08:05:20
strzelec02 napisał(a):

inspiracja napisał(a):

letniowoc napisał(a):

Ja miałam prośbę o skan ale zrezygnowałam,bo nagroda nie jest warta tego by podawać tak poufne dane.

Witaj!
Gratulujemy! Nazwa Waszego zgrupowania przypadła do gustu Jury dlatego na podany przez Ciebie adres zostanie wysłany czteropak Warki.
Dziękujemy i raz jeszcze gratulujemy.
WARKA. NA KAŻDE ZGRUPOWANIE.

U mnie takie info przyszło na maila, widocznie za dużo osób się skarżyło i teraz wysyłali bez emotka
0 0

mia

#5266795 Napisano: 30.06.2012 08:12:37

Oczywiście życzę Ci jak najlepiej, ale biorąc pod uwagę, że też tam wygrałam i zadzwonili nawet przed opublikowaniem wynikow - nie łudziłabym się chyba.

W tym tygodniu akurat zrobili bardzo dziwnie, bo wyniki z III etapu były już w środę, a do większości osób, w tym do mojego męża, dzwonili dopiero w czwartek emotka

Norweska
, zadzwonić do nich jak najbardziej możesz, zawsze jest możliwość, że pomyliłaś cyferkę w swoim numerze telefonu wypełniając zgłoszenie emotka
0 0

Gość: lulumortese

#5266961 Napisano: 30.06.2012 09:41:38
dochaaa napisał(a):

ja probowalam wiele razy,i niestety z marnym skutkiem ...

lulumortese napisał(a):

A czy wygrał/a ktoś z was kiedyś na portalu glow.pl?? Są tam regularnie konkursy z dość atrakcyjnymi nagrodami,ale choć gram wytrwale to nigdy tam mi się nie udało nic wygrać.. emotka

Myślicie, że to może być jakieś zwykłe wyłudzane danych itp?
0 0

Gość: ledo

#5267688 Napisano: 01.07.2012 03:58:21
czy mógłby mi ktoś pomóc z konkursem veet, czy nagroda 2 stopnia jest przyznawana przez wszystkie etapy dla 20 osób czy dla 20 osób w każdym z 4 etapów ?
0 0

letniowoc

#5267992 Napisano: 01.07.2012 07:48:18
inspiracja napisał(a):

strzelec02 napisał(a):

inspiracja napisał(a):

letniowoc napisał(a):

Witaj!
Gratulujemy! Nazwa Waszego zgrupowania przypadła do gustu Jury dlatego na podany przez Ciebie adres zostanie wysłany czteropak Warki.
Dziękujemy i raz jeszcze gratulujemy.
WARKA. NA KAŻDE ZGRUPOWANIE.

U mnie takie info przyszło na maila, widocznie za dużo osób się skarżyło i teraz wysyłali bez emotka

ja też dostałam takiego maila, dzięki za odzew emotka
0 0

dochaaa

#5267999 Napisano: 01.07.2012 07:49:57
mia napisał(a):

W tym tygodniu akurat zrobili bardzo dziwnie, bo wyniki z III etapu były już w środę, a do większości osób, w tym do mojego męża, dzwonili dopiero w czwartek emotka

Norweska
, zadzwonić do nich jak najbardziej możesz, zawsze jest możliwość, że pomyliłaś cyferkę w swoim numerze telefonu wypełniając zgłoszenie emotka

chciałam dziś wysłać zgłoszenie, siedziałam kilka dni nad wierszykiem, klikam a tam konkurs zakończony, byłam pewna że zgłoszenia można wysyłać do dnia dzisiejszego, no szlag by to trafił emotka emotka
0 0

cc_investigator

#5268001 Napisano: 01.07.2012 07:53:42
dochaaa napisał(a):

mia napisał(a):

Norweska

chciałam dziś wysłać zgłoszenie, siedziałam kilka dni nad wierszykiem, klikam a tam konkurs zakończony, byłam pewna że zgłoszenia można wysyłać do dnia dzisiejszego, no szlag by to trafił emotka emotka

to przykre... mylące było to, że poprzednie tygodnie kończyły się zawsze w niedzielę, a ten razem z końcem miesiąca. Spróbuję Cię pocieszyć - temat na tyle chodliwy konkursowo, że myślę, że szybko wierszyk wykorzystasz.
0 0

mia

#5268062 Napisano: 01.07.2012 08:29:31
dochaaa napisał(a):

Nie wiem, czy Cię to pocieszy, ale wierszyki u nich nie miały wzięcia emotka
0 0

masza

#5268073 Napisano: 01.07.2012 08:36:28
katechetka napisał(a):

inez86 napisał(a):

Czy dostał ktoś nagrodę z konkursu Biegnij i Wygraj z Garnierem? Czas przesyłki nagród minął emotka

Też czekam z niecierpliwością

ja dostałam w tygodniu @
W związku z Państwa wygraną w konkursie, firma Garnier pragnie rozesłać nagrody. W związku z brakami w danych adresowych jakie podali Państwo przy rejestracji odpowiedzi, proszę do 28 czerwca 2012, odesłać na e-mail: krzysztof.kakowicz@agora.pl adresu, na który ma zostać wysłana nagroda rzeczowa.
Adres powinien zawierać:

IMIÊ -- NAZWISKO -- ULICA -- Nr. DOMU -- Nr. LOKALU -- KOD POCZTOWY -- MIASTO
0 0

kajus18

#5268078 Napisano: 01.07.2012 08:40:57
masza napisał(a):

katechetka napisał(a):

inez86 napisał(a):

Czy dostał ktoś nagrodę z konkursu Biegnij i Wygraj z Garnierem? Czas przesyłki nagród minął emotka

ja dostałam w tygodniu @
W związku z Państwa wygraną w konkursie, firma Garnier pragnie rozesłać nagrody. W związku z brakami w danych adresowych jakie podali Państwo przy rejestracji odpowiedzi, proszę do 28 czerwca 2012, odesłać na e-mail: krzysztof.kakowicz@agora.pl adresu, na który ma zostać wysłana nagroda rzeczowa.
Adres powinien zawierać:

Czy wszyscy dostali takiego maila? Ja nie emotka emotka
0 0

monikar

#5268086 Napisano: 01.07.2012 08:44:31
kajus18 napisał(a):

masza napisał(a):

katechetka napisał(a):

inez86 napisał(a):

ja dostałam w tygodniu @
Adres powinien zawierać:

Czy wszyscy dostali takiego maila? Ja nie emotka emotka

ja również nie dostałam a wydaje mi się że danych adresowych w formularzu nie podawałam emotka
0 0

anialistopad

#5268122 Napisano: 01.07.2012 09:05:24
co do warki wysla @ o skan dowodu na poczatek sa gratulacje a po jakims tygodniu @ o skan dowodv
0 0