Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

monikar

#5376229 Napisano: 25.09.2012 03:54:16
Kiedy zaczyna się nowy tydzień w Schwarzkopf? Czy trzeba odsyłać jeden paragon bez względu na ilość zgłoszeń?
0 0

luko922

#5376244 Napisano: 25.09.2012 04:04:13
Jury raz na tydzień, w każdą środę, będzie wybierać najciekawsze SMSy konkursowe
ubiegłego tygodnia. Wybieranych będzie po 3 najciekawsze SMSy konkursowe z
danego dnia tygodnia (łącznie 21 Zgłoszeń na tydzień)

Zwycięzcy nagród dziennych oraz zwycięzcy nagród głównych będą powiadamiani
przez Organizatora o wygranej i o rodzaju wygranej nagrody telefonicznie na numer
telefonu, z którego wysłany został SMS konkursowy w ciągu 5 dni roboczych od dnia
wytypowania do nagrody

Uczestnik, który przesłał więcej niż jedno zgłoszenie może zostać zobligowany do
przesłania wszystkich oryginalnych dowodów zakupu produktów promocyjnych
odpowiadających ilości dokonanych zgłoszeń SMS–owych.

emotka
0 0

monikar

#5376245 Napisano: 25.09.2012 04:04:58
luko922 napisał(a):

Jury raz na tydzień, w każdą środę, będzie wybierać najciekawsze SMSy konkursowe
ubiegłego tygodnia. Wybieranych będzie po 3 najciekawsze SMSy konkursowe z
danego dnia tygodnia (łącznie 21 Zgłoszeń na tydzień)

Zwycięzcy nagród dziennych oraz zwycięzcy nagród głównych będą powiadamiani
przez Organizatora o wygranej i o rodzaju wygranej nagrody telefonicznie na numer
telefonu, z którego wysłany został SMS konkursowy w ciągu 5 dni roboczych od dnia
wytypowania do nagrody

Uczestnik, który przesłał więcej niż jedno zgłoszenie może zostać zobligowany do
przesłania wszystkich oryginalnych dowodów zakupu produktów promocyjnych
odpowiadających ilości dokonanych zgłoszeń SMS–owych.

emotka

to wiem emotka ale pytam jak jest w praktyce osoby, które wygrały
emotka
0 0

dolly

#5376319 Napisano: 25.09.2012 04:52:47
tymooteusz napisał(a):

No to jojo zrobiło mnie w jojo emotka
Ale żeby nawet kredek nie dali emotka

mnie też emotka

0 0

zarania

#5376326 Napisano: 25.09.2012 04:56:41
dolly napisał(a):

tymooteusz napisał(a):

mnie też emotka

Moje hasła również się nie spodobały, ale dzięki owocnej wymianie na forum moja córeczka będzie miała ten zestaw. emotka
0 0

cudaczek121

#5376350 Napisano: 25.09.2012 05:12:54
dolly napisał(a):

tymooteusz napisał(a):

mnie też emotka

mnie też emotka
0 0

Gość: mariolakal

#5376352 Napisano: 25.09.2012 05:15:33
cudaczek121 napisał(a):

dolly napisał(a):

tymooteusz napisał(a):

mnie też emotka

mnie też emotka

Również jestem zdziwiona, że moje głupawe hasełko nie wygrało... Być może teraz wybierali te mądre ? No i po co mi było to ryzyko ? emotka
0 0

monikar

#5376358 Napisano: 25.09.2012 05:19:21
mariolakal napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

dolly napisał(a):

tymooteusz napisał(a):

mnie też emotka

mnie też emotka

Również jestem zdziwiona, że moje głupawe hasełko nie wygrało... Być może teraz wybierali te mądre ? No i po co mi było to ryzyko ? emotka

u mnie ten sam problem, hasełko było humorystyczne ale do reklamy niestety się nie nadawało emotka
0 0

Gość: czarnygreg

#5376366 Napisano: 25.09.2012 05:27:51
gdy sie szkolny dzień zaczyna cała radośc życia znika,aby szkolne przegnać smutki pędź do Lidla po Nesquika! emotka
0 0

Gość: mariolakal

#5376381 Napisano: 25.09.2012 05:42:06
czarnygreg napisał(a):

gdy sie szkolny dzień zaczyna cała radośc życia znika,aby szkolne przegnać smutki pędź do Lidla po Nesquika! emotka

emotka
wygrało ???
0 0

Gość: czarnygreg

#5376399 Napisano: 25.09.2012 05:50:27
niestety emotka choć sama prawda w nim była emotka
ale inne wygrało, na szczęscie emotka
już od dawna wiem ze prawdy nie ma co pisac a i tak sie kuszę czasami
0 0

joan

#5376805 Napisano: 26.09.2012 07:34:22
Chciałam dodać do bazy 2 konkursy, ale widzę, że nagrodami są KOPIE gier emotka Nie bardzo rozumiem, jak to: kopie?

http://www.strefa...i-na-marsa---konkurs

http://www.strefa...ne-maszyny---konkurs
0 0

Gość: oldrac

#5376833 Napisano: 26.09.2012 07:51:06
joan napisał(a):

Chciałam dodać do bazy 2 konkursy, ale widzę, że nagrodami są KOPIE gier emotka Nie bardzo rozumiem, jak to: kopie?

http://www.strefa...i-na-marsa---konkurs

http://www.strefa...ne-maszyny---konkurs

Tutaj jest to określone, jedna kopia jako jeden egzemplarz. Tak też można powiedzieć.
0 0

Gość: lalunia

#5377821 Napisano: 26.09.2012 03:03:20
4 Frame konkursów nabrało i ani nagród nie widać ani telefonów nie ma z zakończonych konkursów emotka
0 0

Gość: adamadam

#5377882 Napisano: 26.09.2012 03:26:15
lalunia napisał(a):

4 Frame konkursów nabrało i ani nagród nie widać ani telefonów nie ma z zakończonych konkursów emotka

może to kolejne Amber coś tam ?

0 0

Gość: ewikewik

#5377981 Napisano: 26.09.2012 04:10:16
Agencja Kiora, ostatnio prowadzi konkursy Disney:
Po pogawędkach z paroma osobami z forum mam sugestię. Jeśli ktoś ma zastrzeżenia co do zasad prowadzenia promocji, nieścisłości regulaminowych, wątpliwości co do powtarzających się nazwisk na listach zwyciezców - jeśli taką listę Kiora zamieszcza, bo nie zawsze emotka to proponuje kontakt z Disney,em. Niestety nie jest to proste i jedyny namiar jaki udało nam się ustalić to
konkurs@disney.pl
Agencja, która wcześniej prowadziła promocje tej firmy jakoś nie popełniała takich karygodnych błędów a zasady były jasne i raczej ich przestrzegano....
0 0

Gość: marenka

#5378688 Napisano: 27.09.2012 09:11:55
Nestle-z jakiego dnia informowali o wygranej?
0 0

bethan

#5378693 Napisano: 27.09.2012 09:16:14
ewikewik napisał(a):

Po pogawędkach z paroma osobami z forum mam sugestię. Jeśli ktoś ma zastrzeżenia co do zasad prowadzenia promocji, nieścisłości regulaminowych, wątpliwości co do powtarzających się nazwisk na listach zwyciezców - jeśli taką listę Kiora zamieszcza, bo nie zawsze emotka to proponuje kontakt z Disney,em. Niestety nie jest to proste i jedyny namiar jaki udało nam się ustalić to
konkurs@disney.pl
Agencja, która wcześniej prowadziła promocje tej firmy jakoś nie popełniała takich karygodnych błędów a zasady były jasne i raczej ich przestrzegano....

I to kolejny powód, dla którego nie warto mówić tutaj o swoich wygranych. Już się zaczyna tropienie, śledzenie nazwisk itp. Bo ktoś się wściekł, że nie wygrał.
0 0

joan

#5378708 Napisano: 27.09.2012 09:24:33
Nie biorę udziału w konkursach Disney'a, ale nie kojarzę żadnych zastrzeżeń, co do Kiory. Które punkty regulaminu złamali?

A powtarzające się nazwiska, dżyzys, Mój ma takie nazwisko, że np. na Rossnecie w co drugim konkursie ktoś o tym nazwisku na liście laureatów widnieje, a nie zna tych osób i nie jest z nimi spokrewniony emotka
0 0

marionzzz

#5378724 Napisano: 27.09.2012 09:35:09
bethan napisał(a):

ewikewik napisał(a):

konkurs@disney.pl

I to kolejny powód, dla którego nie warto mówić tutaj o swoich wygranych. Już się zaczyna tropienie, śledzenie nazwisk itp. Bo ktoś się wściekł, że nie wygrał.

Ja wygrałam tam ostatnio-jeden jedyny raz ale uważam,że uczciwie i nie ukrywam całkiem dobrym tekstem nad którym moje dziecko długo myślało i wyszło mu całkiem fajnie. Wcześniej nam się nie udawało ale czasami jak patrzę na wyniki gdzie pokazują wykonane prace lub teksty widzę bardzo wysoki poziom prac i nie mam pretensji,że nie wygrałam tylko wiem,że następnym razem muszę jeszcze bardziej się postarać. Łatwo jest oczerniać i mieć pretensje ale trzeba najpierw wziąć pod uwagę ilość grających! Nie jest to 50 osób tylko zazwyczaj idzie w setki i to normalne,że czasem się udaje, czasem nie!
0 0