Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

turli

#5380411 Napisano: 28.09.2012 09:19:20
iva napisał(a):

renatak0 napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

seybel napisał(a):

emotka szlag mnie trafil ze przyjechala i sprzatnela glowna nagrode, ot tak akurat ona ciagle jej mamo a nie malo juz wygrala przeciez... emotka

Bez przesady, z Poznania do Gorzowa to ok. godzina jazdy autem. Na upartego to może codziennie robić zakupy w Twoim centrum handlowym emotka

Mi kiedyś zarzucano, że bronię pani M. bo mam w tym interes,choć pierwszy raz usłyszałam o niej na forum, tym razem też podpadnę...częściowo, uważąm,że jeśli ktoś ma możliwość to niech wygrywa gdzie chce, tylko na litość boską nie takimi tekstami
emotka

Może ambitniejszych nie było?

tekst faktycznie słaby ale j/w.
0 0

Gość: rafi323raf

#5380413 Napisano: 28.09.2012 09:20:22
renatak0 napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

seybel napisał(a):

emotka szlag mnie trafil ze przyjechala i sprzatnela glowna nagrode, ot tak akurat ona ciagle jej mamo a nie malo juz wygrala przeciez... emotka

Bez przesady, z Poznania do Gorzowa to ok. godzina jazdy autem. Na upartego to może codziennie robić zakupy w Twoim centrum handlowym emotka

Mi kiedyś zarzucano, że bronię pani M. bo mam w tym interes,choć pierwszy raz usłyszałam o niej na forum, tym razem też podpadnę...częściowo, uważąm,że jeśli ktoś ma możliwość to niech wygrywa gdzie chce, tylko na litość boską nie takimi tekstami
emotka

ja tam chętnie wygram nawet tekstem z błędami, jeśli tylko by mi dali nagrodę, więc nie wiem dlaczego by nie miała wygrywać takimi tekstami, jeśli tu chodzi o nagrodę a nie o publikację wiersza w tomiku poezji emotka
0 0

Gość: pola731

#5380423 Napisano: 28.09.2012 09:24:35
renatak0 napisał(a):

emotka

wklejcie proszę ten tekst - za diabła mi się nie otwiera nic z tego linku
0 0

79magda

#5380439 Napisano: 28.09.2012 09:28:09
rafi323raf napisał(a):

ja tam chętnie wygram nawet tekstem z błędami, jeśli tylko by mi dali nagrodę, więc nie wiem dlaczego by nie miała wygrywać takimi tekstami, jeśli tu chodzi o nagrodę a nie o publikację wiersza w tomiku poezji emotka

Abstrahując od przedmiotu dyskusji, takie stwierdzenia mnie osłabiają... Nie trzeba być poetą, ale jeżeli się coś pisze, obojętnie, czy to lista zakupów, czy tekst na konkurs, należałoby robić to z głową, choćby po to, by się za siebie samego potem nie wstydzić...
emotka

I powiem szczerze, że do dziś pojąć nie mogę, jak to możliwe, że w konkursach wygrywają teksty z rażącymi błędami... Choć z drugiej strony - jak się człowiek przyjrzy, w jaki sposób są prowadzone choćby fanpejdże na fejsie, hmmm... emotka

Czyli - obojętnie jak wygram, liczy się tylko nagroda?!
0 0

Gość: rafi323raf

#5380466 Napisano: 28.09.2012 09:39:14
79magda napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

Abstrahując od przedmiotu dyskusji, takie stwierdzenia mnie osłabiają... Nie trzeba być poetą, ale jeżeli się coś pisze, obojętnie, czy to lista zakupów, czy tekst na konkurs, należałoby robić to z głową, choćby po to, by się za siebie samego potem nie wstydzić...
emotka

I powiem szczerze, że do dziś pojąć nie mogę, jak to możliwe, że w konkursach wygrywają teksty z rażącymi błędami... Choć z drugiej strony - jak się człowiek przyjrzy, w jaki sposób są prowadzone choćby fanpejdże na fejsie, hmmm... emotka

wstydzić się, że wygrałbym 10 tysięcy? emotka
na konkursy wysyła się różne hasła, a wysyła się po to, by wygrać. więc nawet jak wiemy, że wygrywają w danej agencji hasła denne, to i tak wysyłamy poezję, by czasem swojej poetyckiej dumy nie urazić wygrywając kiepskim hasłem?

nie interesuje mnie, co ludzie sobie pomyślą czytając moje prace, tylko co pomyśli sobie komisja, a te są jak wiadomo różne emotka
0 0

79magda

#5380475 Napisano: 28.09.2012 09:43:03
rafi323raf napisał(a):

79magda napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

emotka

na konkursy wysyła się różne hasła, a wysyła się po to, by wygrać. więc nawet jak wiemy, że wygrywają w danej agencji hasła denne, to i tak wysyłamy poezję, by czasem swojej poetyckiej dumy nie urazić wygrywając kiepskim hasłem?

nie interesuje mnie, co ludzie sobie pomyślą czytając moje prace, tylko co pomyśli sobie komisja, a te są jak wiadomo różne emotka

Jest chyba jednak różnica pomiędzy dennym hasłem, a hasłem z błędami?!

A w komisjach też zwykle siedzą... ludzie emotka
0 0

Gość: awi

#5380494 Napisano: 28.09.2012 09:49:42
Generalnie mnie też rażą błędy ale czasami wysyłając hasło sms-em zjadam literkę lub celowo robię błąd ortograficzny po to tylko aby się zmieścić w 160 znakach. Ostatnio wysłałam hasło bez spacji, bo naprawdę już bardziej skrócić nie mogłam emotka
0 0

cc_investigator

#5380651 Napisano: 28.09.2012 10:50:35
Doceniono pomysł.
Komisja miała prawo, ale... błędy są moim zdaniem tragiczne emotka
Literówka jest dla mnie zupełnie czymś innym.
0 0

Gość: crism

#5380845 Napisano: 28.09.2012 12:11:23
marenka napisał(a):

Nestle-z jakiego dnia informowali o wygranej?

na bank z 18.09 już dzwonili.
0 0

mia

#5380853 Napisano: 28.09.2012 12:14:49
crism napisał(a):

marenka napisał(a):

Jak to z 18.09? emotka
To nie informują na drugi dzień?
0 0

notta

#5380862 Napisano: 28.09.2012 12:19:03
mia napisał(a):

crism napisał(a):

marenka napisał(a):

Jak to z 18.09? emotka

a wiadomości od Nestle w spamie się pojawiają?
0 0

Gość: kluseczka

#5380867 Napisano: 28.09.2012 12:21:48
Miał ktoś telefon z komputer świata? No niechże się przyzna emotka może być na prv emotka
0 0

madzia34

#5380872 Napisano: 28.09.2012 12:23:19
kluseczka napisał(a):

Miał ktoś telefon z komputer świata? No niechże się przyzna emotka może być na prv emotka

ja tez wciąż czekam:)
0 0

Gość: jenny21

#5380878 Napisano: 28.09.2012 12:26:22
Ad wygranej Nova Park - tekst spoko
79magda napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

79magda napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

emotka

Jest chyba jednak różnica pomiędzy dennym hasłem, a hasłem z błędami?!

A w komisjach też zwykle siedzą... ludzie emotka

ad wygranej w Nova Park - spoko pomysł emotka , tylko niegramatycznie.
0 0

Gość: katia305

#5380887 Napisano: 28.09.2012 12:29:43
rafi323raf napisał(a):

amen. emotka
0 0

mia

#5380892 Napisano: 28.09.2012 12:32:11
iva napisał(a):

mia napisał(a):

crism napisał(a):

marenka napisał(a):

Jak to z 18.09? emotka

W spamie??
Ja chyba o innym konkursie myślę - chodzi mi o ten ogólnopolski, gdzie przecież się maila nie podaje, tylko numer telefonu... emotka
0 0

notta

#5380894 Napisano: 28.09.2012 12:33:04
mia napisał(a):

iva napisał(a):

mia napisał(a):

crism napisał(a):

marenka napisał(a):

Jak to z 18.09? emotka

W spamie??
Ja chyba o innym konkursie myślę - chodzi mi o ten ogólnopolski, gdzie przecież się maila nie podaje, tylko numer telefonu... emotka

to może ja pomyliłam emotka
czyli czekamy na dalsze informacje, bo ja mam zgłoszenie z 22.09
0 0

mia

#5380902 Napisano: 28.09.2012 12:37:21
wrrrryyy napisał(a):

Pani dzwoni i prosi o podanie adresu e-mail, gdzie później wysyła numer zwycięskiego paragonu, oświadczenia itp.

To wiem, ale to później...
A mi chodziło konkretnie o to jak szybko telefonicznie informują emotka
0 0

mia

#5380986 Napisano: 28.09.2012 01:26:23
wrrrryyy napisał(a):

mia napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

Pani dzwoni i prosi o podanie adresu e-mail, gdzie później wysyła numer zwycięskiego paragonu, oświadczenia itp.

To wiem, ale to później...
A mi chodziło konkretnie o to jak szybko telefonicznie informują emotka

Jak ja wygrałem, to dzwonili na drugi dzień.
Ale podobno mają tez kilkudniowe obsuwy, wiec reguły chyba nie ma.

Dzięki, o to mi właśnie chodziło emotka

Kilkudniowe, to jednak nie kilkutygodniowe - reasumując, gdyby udało mi się wygrać, to raczej w tygodniu od zgłoszenia powinno się wszystko zamknąć.
0 0

orange`owy

#5381241 Napisano: 28.09.2012 03:05:24
wrzućcie na luz, szczególnie dziewczęta. może któraś z Was chciała by zamiast się pienić to zabawić się w modeling ? konkurs black play mate, który wchodzi w ostateczną fazę i nadal poszukiwana jest dziewczyna, która zachwyci urokiem w magazynie p.Hefnera.
0 0