Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

zaczytana-pola

#5380055 Napisano: 27.09.2012 11:18:40
rafi323raf napisał(a):

ksantypa napisał(a):

olivkap napisał(a):

Teraz się okazuje, że to jednak z poziomem zgłoszonych prac konkursowych było coś nie tak... Zmienił się opis na stronie Pamapolu:

Niestety, zarówno poziom marketingowy przesłanych sloganów reklamowych, jak i liczba prawidłowych zgłoszeń konkursowych była niewystarczająca i zgodnie z Regulaminem Promocji (§11 ust. 5), nagrody nie mogą zostać rozdysponowane i przechodzą na własność Organizatora. emotka

ja juz z takim zapisem spoitkalam sie w konkursie dosi -bylo mase nagrod-rozdali garsc i tlumaczyli ze poziom nie ten i pzrechodza nagrody na drugi konkurs-juz nie biore udzalu w ich konkursach bo jak jest taki regulamin to maja pelna dowolnośc w przyznawaniu nagrod

noo w gosi tak było, w jurajskiej także
nie wiem, gdzie jeszcze takie cyrki robią. jak źle reklamują konkurs, to już ich problem, a nie klientów

Ostatnio było tak na WSP, gdzie do wygrania był skuter. Żadne z haseł nie spełniło wymagań emotka
0 0

joan

#5380096 Napisano: 28.09.2012 06:31:01
seybel napisał(a):

Wejdzcie na

www.nova-park.pl

Nawet w lokalnym konkursie nia ma szans...wrrrr

No ale tam trzeba było zgłoszenie SMSem posłać, to chyba wszystko ok? emotka

Moja pierwsza myśl: a gdzie koń? emotka
0 0

Gość: jenny21

#5380107 Napisano: 28.09.2012 06:42:12
ksantypa napisał(a):

olivkap napisał(a):

Teraz się okazuje, że to jednak z poziomem zgłoszonych prac konkursowych było coś nie tak... Zmienił się opis na stronie Pamapolu:

Niestety, zarówno poziom marketingowy przesłanych sloganów reklamowych, jak i liczba prawidłowych zgłoszeń konkursowych była niewystarczająca i zgodnie z Regulaminem Promocji (§11 ust. 5), nagrody nie mogą zostać rozdysponowane i przechodzą na własność Organizatora. emotka

ja juz z takim zapisem spoitkalam sie w konkursie dosi -bylo mase nagrod-rozdali garsc i tlumaczyli ze poziom nie ten i pzrechodza nagrody na drugi konkurs-juz nie biore udzalu w ich konkursach bo jak jest taki regulamin to maja pelna dowolnośc w przyznawaniu nagrod

Tak też było teraz w konku Emmersona i kiedys w Gosi
0 0

mia

#5380109 Napisano: 28.09.2012 06:44:43
joan napisał(a):

seybel napisał(a):

Wejdzcie na

www.nova-park.pl

Nawet w lokalnym konkursie nia ma szans...wrrrr

No ale tam trzeba było zgłoszenie SMSem posłać, to chyba wszystko ok? emotka

Moja pierwsza myśl: a gdzie koń? emotka

To długi ten sms był emotka
Pomysł jakiś jest, ale rażą mnie błędy gramatyczne.
No ale pewnie komisja sama nie umie poprawnie mówić emotka
0 0

Gość: seybel

#5380111 Napisano: 28.09.2012 06:45:54
Wczesniej zrobic zakupy potem byl final
Chodzi generalnie o zwyciezce teren Poznania dla pani M to juz za malo emotka i moim zdaniem sms troche nie na temat bo pytanie finalowe brzmialo Dlaczego NovaPark to miejsce na zakupy za 10 tys zl? ale o gustach sie nie dyskutuje...
0 0

joan

#5380123 Napisano: 28.09.2012 06:56:20
No własnie ja nie bardzo wiem, o czym dyskusja ta.

Esemes mógł być długi, to nawet szczegółowo opisano w regulaminie.
Nie rozumiem, dlaczego ktoś mieszkający w Poznaniu, nie miałby wygrać gdzie indziej. Fair play, oczywiście, bo odkąd plastyczki zwyciężyły w nie-plastycznym konkursie na Śląsku, powstało na ten temat kilka ciekawych murali i ogólnie przestrzegam z dobrego serca, co by się tu nie pojawiały, bo Ślązacy to ludzie temperamentni i może się skończyć wpier*.
Praca jest, jaka jest, skąd wiecie, że nie posłała lepszej? Nagrodzili, co im się spodobało. I tyle.
0 0

#5380129 Napisano: 28.09.2012 07:01:32
Chodzi miakurat tylko o osobe. .. a nie o to skad jest bo kazdy mogl zagrac i wygrac ale dlaczego ona a nie jakis staly klient galerii emotka
0 0

joan

#5380137 Napisano: 28.09.2012 07:06:45
seybel napisał(a):

Chodzi miakurat tylko o osobe. .. a nie o to skad jest bo kazdy mogl zagrac i wygrac ale dlaczego ona a nie jakis staly klient galerii emotka

To już wiem, czemu się nie rozumiemy: mnie nie chodzi o osobę emotka Mogę kogoś nie lubić, nie trawić i przez ramię pluć na jego widok, ale interesują mnie zapisy regulaminu, a nie, co KTO wygrał.

Odpowiedź na Twoje pytanie: taki był plan boży emotka
0 0

Gość: Julia

#5380151 Napisano: 28.09.2012 07:17:09
https://www.faceb...a=entry_id%3D9375748
nie otwiera mi się strona, czy może mi ktoś powiedzieć czy jestem wśród wygranych?
Danuta Gutowska
Dziękuję za pomoc
0 0

#5380152 Napisano: 28.09.2012 07:17:52
emotka szlag mnie trafil ze przyjechala i sprzatnela glowna nagrode, ot tak akurat ona ciagle jej mamo a nie malo juz wygrala przeciez... emotka

joan napisał(a):

seybel napisał(a):

To już wiem, czemu się nie rozumiemy: mnie nie chodzi o osobę emotka Mogę kogoś nie lubić, nie trawić i przez ramię pluć na jego widok, ale interesują mnie zapisy regulaminu, a nie, co KTO wygrał.

Odpowiedź na Twoje pytanie: taki był plan boży emotka

0 0

assal

#5380159 Napisano: 28.09.2012 07:22:47
W czym masz problem?
Ja już nie raz sprzątnęłam gdzieś nagrodę główną w różnych miastach emotka
Ona wcale dużo nie wygrywa.
Miała swój czas, ale to dawno temu. Teraz pojawia się tak rzadko wśród nagrodzonych, że aż dziwne, że ktoś o niej pamięta jeszcze emotka
0 0

joan

#5380161 Napisano: 28.09.2012 07:24:25
seybel napisał(a):

emotka szlag mnie trafil ze przyjechala i sprzatnela glowna nagrode, ot tak akurat ona ciagle jej mamo a nie malo juz wygrala przeciez... emotka

Uznaję Twoje posty za prowokację i nie będę kontynuowała dyskusji. Zamiast na rodaków, spróbuj się powściekać na rosyjskich oligarchów - podobno kasa im nawet z tyłka wychodzi, szok w trampkach i bij mnie laciem! emotka
0 0

Gość: kotmarian

#5380164 Napisano: 28.09.2012 07:25:34
Julia napisał(a):

nie otwiera mi się strona, czy może mi ktoś powiedzieć czy jestem wśród wygranych?
Danuta Gutowska
Dziękuję za pomoc

PRZYKRO MI, ALE cIÊ NIE MA emotka
0 0

Gość: ksantypa

#5380169 Napisano: 28.09.2012 07:27:44
Julia napisał(a):

Danuta Gutowska
Dziękuję za pomoc

niestety ale nie ma Twojego nazwiska
0 0

Gość: adamadam

#5380175 Napisano: 28.09.2012 07:30:46
ksantypa napisał(a):

olivkap napisał(a):

oto par 11 pkt 5

5. W przypadku, gdy uczestnicy w trakcie trwania konkursu dokonają mniejszej ilości prawidłowych zgłoszeń niż 21, niewykorzystana pula nagród przechodzi na własność Organizatora. Nagrody nie odebrane w wyznaczonym terminie pozostają własnością Organizatora.
0 0

Gość: Julia

#5380179 Napisano: 28.09.2012 07:32:35
kotmarian i ksantypa, oczekiwałam innej odpowiedzi, ale dziękuję mimo wszystko emotka
0 0

Gość: ksantypa

#5380194 Napisano: 28.09.2012 07:38:45
Julia napisał(a):

kotmarian i ksantypa, oczekiwałam innej odpowiedzi, ale dziękuję mimo wszystko emotka

mnie tez nie docenili w tym konku ale nie w tym to w nastpnym emotka
0 0

#5380344 Napisano: 28.09.2012 08:53:48
Zadna prowokacja, wkleilam tylko wynik bo mnie wkurzyl
Nie zamierzalam nikogo prowokowac

Uznaję Twoje posty za prowokację i nie będę kontynuowała dyskusji. Zamiast na rodaków, spróbuj się powściekać na rosyjskich oligarchów - podobno kasa im nawet z tyłka wychodzi, szok w trampkach i bij mnie laciem! emotka
0 0

renatak0

#5380395 Napisano: 28.09.2012 09:12:03
wrrrryyy napisał(a):

seybel napisał(a):

Bez przesady, z Poznania do Gorzowa to ok. godzina jazdy autem. Na upartego to może codziennie robić zakupy w Twoim centrum handlowym emotka

Mi kiedyś zarzucano, że bronię pani M. bo mam w tym interes,choć pierwszy raz usłyszałam o niej na forum, tym razem też podpadnę...częściowo, uważąm,że jeśli ktoś ma możliwość to niech wygrywa gdzie chce, tylko na litość boską nie takimi tekstami
emotka
0 0

notta

#5380407 Napisano: 28.09.2012 09:17:13
renatak0 napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

seybel napisał(a):

Bez przesady, z Poznania do Gorzowa to ok. godzina jazdy autem. Na upartego to może codziennie robić zakupy w Twoim centrum handlowym emotka

Mi kiedyś zarzucano, że bronię pani M. bo mam w tym interes,choć pierwszy raz usłyszałam o niej na forum, tym razem też podpadnę...częściowo, uważąm,że jeśli ktoś ma możliwość to niech wygrywa gdzie chce, tylko na litość boską nie takimi tekstami
emotka

Może ambitniejszych nie było?
0 0