Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: gniewica

#5396333 Napisano: 10.10.2012 01:26:58
martusiamj napisał(a):

amaranta86 napisał(a):

jarekaska napisał(a):

Czy ktoś wygrał w Prince Polo przez www?Jeśli nie - to może wcale nie brali pod uwagę tych zgłoszeń?

niezły bajzel tam mają jak widac, to kto wie emotka

Teraz się postarali i wysyłając zgłoszenie przez stronę, od razu przychodzi też podziękowanie sms-em. emotka

ja wygrałam przez stronkę
0 0

ace

#5396336 Napisano: 10.10.2012 01:27:43
edzia100 napisał(a):

ace napisał(a):

Mnie dzis prince zaatakowalo smsem. Juz ciesze jape, a tu tylko sms ze przyjeli moje zgloszenie z dnia 09.10... A za godz kolejny sms, znow prince juz z radosci sikam po nogach a tu sms że moje zgloszenie z 01.10 zostało przyjete... Noramlnei masakra. Troche pozno przyszedl ten sms emotka

MDW? na innym forum odnalazłam tylko jak do tej pory dwóch laureatów...

No nie wygralam. Tylko sie zdziwilam ze oni sms przysylaja ze moje zgloszenie zostalo przyjete, a zwyciezcow powiadomia smsem i aby zachowac opakowanie... szczegolnie ze sms o tej tresci przyszedl ze zgloszenia z 01.10... Nie wiem wpadli dopiero na taki pomysl po tygodniu trwania konka? (zgloszenia wysylalam przez strone)
0 0

ace

#5396337 Napisano: 10.10.2012 01:28:29
nataszka napisał(a):

joan napisał(a):

bartula napisał(a):

ace napisał(a):

kto mnie zainspiruje odnosnie co Ty wiesz o ryzu? emotka Mysle juz z tydz i nic

Ja już o ryżu nie wiem nic, bo przypuszczam co będą ludzie słać na ten konkurs. Po dzisiejszych wynikach Ecco, doszłam do wniosku, ze to nie moja działka emotka Za mały Bolek jestem emotka

Dokładnie, na pewno ktoś przesłał rozkładaną laurkę -> gdy się ją otworzy, ze środka wyskakuje postać Bogusia Lindy z chmurką o treści CO TY K* WIESZ O RYŻU?! emotka

emotka zaj.....te

zdemotywowałyście mnie skutecznie emotka

no i znow nie dalo sie edytowac emotka Przepraszam
0 0

Gość: merkana

#5396338 Napisano: 10.10.2012 01:28:32
joan napisał(a):

bartula napisał(a):

ace napisał(a):

kto mnie zainspiruje odnosnie co Ty wiesz o ryzu? emotka Mysle juz z tydz i nic

Ja już o ryżu nie wiem nic, bo przypuszczam co będą ludzie słać na ten konkurs. Po dzisiejszych wynikach Ecco, doszłam do wniosku, ze to nie moja działka emotka Za mały Bolek jestem emotka

Dokładnie, na pewno ktoś przesłał rozkładaną laurkę -> gdy się ją otworzy, ze środka wyskakuje postać Bogusia Lindy z chmurką o treści CO TY K* WIESZ O RYŻU?! emotka

Joan, umieram z Ciebie za każdym postem
emotka emotka
0 0

Gość: stopro

#5396340 Napisano: 10.10.2012 01:28:49
wydaje mi sie ze mieli problem jakis, i od jutro beda losowania dopiero emotka
0 0

Gość: natuss91

#5396366 Napisano: 10.10.2012 01:37:11
stopro napisał(a):

wydaje mi sie ze mieli problem jakis, i od jutro beda losowania dopiero emotka

a skąd masz taką informację? kurcze, też mi się wydaje, że nie brali pod uwagę internetowych zgłoszeń... emotka
0 0

ace

#5396389 Napisano: 10.10.2012 01:44:28
ktosiu napisał(a):

mia napisał(a):

arta napisał(a):

Patrzcie

http://www.youtub...re=player_detailpage

Ja pierniczę! emotka emotka emotka
Nie mów tylko, że to był jakiś konkurs na hasło! emotka emotka emotka

Nie. To był konkurs na kartkę urodzinową. Więc nic, tylko się zachwycać emotka

jesli to miala być karta to zaje....e. Nic tylko pozazdroscic talentu i pomysłów emotka
0 0

mia

#5396483 Napisano: 10.10.2012 02:13:45
Teraz się zastanawiam, czy jest sens brać udział w Stokrotce...
Miałam tam z mężem podjechać wieczorem, ale raz że wieje i leje, a dwa... skoro można wysyłać pocztą, to wyobrażam sobie, jakie cuda tam poszły emotka
0 0

mundek2004

#5396485 Napisano: 10.10.2012 02:15:38
mia napisał(a):

Miałam tam z mężem podjechać wieczorem, ale raz że wieje i leje, a dwa... skoro można wysyłać pocztą, to wyobrażam sobie, jakie cuda tam poszły emotka

o jakim konku mówisz?
0 0

edith

#5396492 Napisano: 10.10.2012 02:20:07
mia napisał(a):

Jest sens próbuj w Gellwe też można wyslac pocztą i ja wygralam główną miesiąca z przepisem i zdjęciem potrawy bez laurki emotka Więc warto ale teraz tak jak ty też się zastanawiam nad wieloma konkursami ,które można wyslac pocztą bo jest duze prawdopodobienstwo ,że będzie dodatek świecący skoro nawet w urnowych takie są emotka
0 0

Gość: beciala

#5396494 Napisano: 10.10.2012 02:20:35
mia napisał(a):

też myślę,że nie mam szans z takimi cudami emotka
0 0

edith

#5396497 Napisano: 10.10.2012 02:22:12
mundek2004 napisał(a):

mia napisał(a):

o jakim konku mówisz?

http://stokrotka.pl/klienci/konkurs-2
0 0

monikar

#5396501 Napisano: 10.10.2012 02:24:33
dzwonili w tym tygodniu ze Schwarzkopf?
0 0

luko922

#5396521 Napisano: 10.10.2012 02:36:01
I teraz nie wiadomo, czy te zwrotki z Prince Polo wysyłają tak sobie, czy może te kody rzeczywiście nie brały udziału w losowaniach... Ciekawe emotka
0 0

cc_investigator

#5396528 Napisano: 10.10.2012 02:39:10
monikar napisał(a):

Wlaśnie wróiłam z pracy i próbuję ogarnąc cały dzień, ale przy ruchu w kauflandowym wątku nie wiem czy dam radę. Podpinam się pod to pytanie, bo u mnie cisza..
0 0

Gość: indioska

#5396539 Napisano: 10.10.2012 02:44:11
Wczoraj pod wieczór nie działała strona z konkursem Prince Polo, pewnie to ma coś wspólnego z dzisiejszymi smsami o losowaniu
0 0

Gość: ewachem

#5396543 Napisano: 10.10.2012 02:45:30
mia napisał(a):

ja to sobie mysle, ze chyba czas pakowac konkursowe walizki:
1. w smsowych na czas odpowiedzi - bez szans - ekipa informatycznych zawodowcow dominuje

2. w haslowych - sa lepsi...duzo lepsi

3. w promocyjnych na ilosc - brak wystarczajaco duzych srodkow finansowych na inwestycje

4. w konkursach z laurkami - brak umiejetnosci plstycznych i artystycznych

dzis stwierdzilam, ze przy takiej konkurencji to juz jakiejs lepsiejszej nagrody nie ma szans wygrac, wiec czas pakowac chyba konkursowe manatki. Nie wiem jakos mam dzis doła...tak ogólnie

0 0

kozuszka38

#5396544 Napisano: 10.10.2012 02:46:38
monikar napisał(a):

też jestem ciekawa,ale myślę,że jednak nie dzwonili bo ktoś by się chyba pochwalił
emotka
0 0

turli

#5396555 Napisano: 10.10.2012 02:53:08
ewachem napisał(a):

mia napisał(a):

1. w smsowych na czas odpowiedzi - bez szans - ekipa informatycznych zawodowcow dominuje

3. w promocyjnych na ilosc - brak wystarczajaco duzych srodkow finansowych na inwestycje

dzis stwierdzilam, ze przy takiej konkurencji to juz jakiejs lepsiejszej nagrody nie ma szans wygrac, wiec czas pakowac chyba konkursowe manatki. Nie wiem jakos mam dzis doła...tak ogólnie

ewachem mamy identyczne myśli lepiej bym tego nie ujęła
emotka
0 0

deva

#5396601 Napisano: 10.10.2012 03:10:42
turli napisał(a):

ewachem napisał(a):

mia napisał(a):

ewachem mamy identyczne myśli lepiej bym tego nie ujęła
emotka

również dostałam doła po ostatnich przegranych, myślę sobie, że to i tak cud przy obecnej coraz większej konkurencji udało się kiedyś wygrać COKOLWIEK...
0 0