Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika deva

deva

#7334002 Napisano: dzisiaj o 15:16:14 w Konkursy firm tytoniowych
wiolka252 napisał(a):

deva napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

aleksiak napisał(a):

Czy ktoś dziś otrzymał wiadomość z działu konkursowego z informacją o wygranej?

Ja nie ,czekamy

Powrócimy z odpowiedzią najszybciej, jak będzie to możliwe. Dziś nie wysłali, pozostaje czekać

I co dalej cisza ? Człowiek co chwilę patrzy na skrzynkę 😅🫢

Cisza jak makiem zasiał. Sprawdzam maniakalnie skrzynkę, spam i nic. Wyświetl w wątku >>
1 wiolka252 0

deva

#7333948 Napisano: dzisiaj o 12:02:06 w Czy informują/ informowali?
joan napisał(a):

deva napisał(a):

Czy dostał ktoś już maila z konkursu Konkurs "Rituals x AlohaCamp"
Dziś powinny być maile

U mnie cisza z Rituals, ale mejle od nich wpadają do spamu - trzeba dokładnie sprawdzać skrzynkę emotka

Nadal też czekam na oficjalnego SMSa od Credit Agricole emotka

Dziękuję 🌹 Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

deva

#7333926 Napisano: dzisiaj o 11:05:14 w Czy informują/ informowali?
Czy dostał ktoś już maila z konkursu Konkurs "Rituals x AlohaCamp"
Dziś powinny być maile Wyświetl w wątku >>
0 0

deva

#7333867 Napisano: 04.02.2026 21:40:21 w Konkursy firm tytoniowych
wiolka252 napisał(a):

aleksiak napisał(a):

Czy ktoś dziś otrzymał wiadomość z działu konkursowego z informacją o wygranej?

Ja nie ,czekamy

Powrócimy z odpowiedzią najszybciej, jak będzie to możliwe. Dziś nie wysłali, pozostaje czekać Wyświetl w wątku >>

deva

#7333799 Napisano: 04.02.2026 16:24:26 w Konkursy firm tytoniowych
Emememe napisał(a):

deva napisał(a):

LD milczy...a koszyki pełne...
Ciekawe, czy te głowne nagrody wszystkie prawidłowo poinformowane i zostały 500 dla nas niepoinformowanych?

Oni od razu w mailu z informacją o wygranej wysyłali link do odebrania vouchera, więc jeśli wyślą nam je ponownie, to będzie tam nagroda pierwotnie przypisana. Mogliby się ogarnąć z tymi PINami i mailami, albo chociaż wrzucić listę nagrodzonych tak jak to sobie zapisali w regulaminie, sami byśmy się dopasowali do nagród. emotka

Bardzo mnie zmęczył ten konkurs. Najpierw nie chcieli dać wyników, potem nie dostałam maila i myślałam że nie wygrałam a teraz każą czekać na nagrody, eh Wyświetl w wątku >>

deva

#7333783 Napisano: 04.02.2026 15:32:52 w Konkursy firm tytoniowych
LD milczy...a koszyki pełne...
Ciekawe, czy te głowne nagrody wszystkie prawidłowo poinformowane i zostały 500 dla nas niepoinformowanych? Wyświetl w wątku >>
1 wiolka252 0

deva

#7333686 Napisano: 04.02.2026 07:42:50 w Konkursy firm tytoniowych
witegz napisał(a):

aleksiak napisał(a):

Mam odpowiedź.
Mam sprawdzić SPAM i dać im znać. Jeśli nie mam wiadomości o wygranej, przekażą sprawę do działu konkursowego, by ponownie wysłali wiadomość z linkiem.

A jaki jest e-mail działu konkursowego? Można prosi - bo ja nadal czekam na PIN do vouchera i cisza...

A może by do nich zadzwonić? 801 802 502 Wyświetl w wątku >>
0 0

deva

#7333636 Napisano: 03.02.2026 18:52:23 w Konkursy firm tytoniowych
boss75 napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

Iwaiwa napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

mateuszpp130 napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

:oDostałam maila z przypomnieniem, ze nie odeslalam danych z LD... A ja nie dostalam wczesniej maila

Ja tak samo

Też mam takiego maila ,odpisujecie że nie mieliście maila z wygrana czy jak im piszecie ?

Pisz, że nic nie dostałaś i prosisz i ponowne przysłanie maila.

Tak napisałam ,też tak jak wyżej mi napisali żeby  przejrzeć pocztę i napisać czy jest ,jeżeli nie to wyślą ponowna wiadomość z linkiem

Ja tak samo dziś dostałem

U mnie to samo Wyświetl w wątku >>
1 boss75 0

deva

#7333589 Napisano: 03.02.2026 15:34:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ludzka_istota napisał(a):

deva napisał(a):

Gdzie dorwaliście produkty EGO lub GRYZZZLI? Help emotka

ITM na standzie- ale też wśród słodyczy, bombonierek.

Dziękuję bardzo 🌹 Wyświetl w wątku >>
0 0

deva

#7333556 Napisano: 03.02.2026 14:29:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

deva napisał(a):

Netto

Dziękuję bardzo  Wyświetl w wątku >>
0 0

deva

#7333555 Napisano: 03.02.2026 14:29:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rainbowdash napisał(a):

deva napisał(a):

Intermarche jest stand dedykowany

Dziękuję bardzo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

deva

#7333539 Napisano: 03.02.2026 13:49:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Gdzie dorwaliście produkty EGO lub GRYZZZLI? Help emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

deva

#7332890 Napisano: 30.01.2026 15:00:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Biala17 napisał(a):

deva napisał(a):

Czy w konkursie Dino Tchibo wpisujemy nr paragonu ten w prawym górnym rogu?
Nie otwiera się regulamin

Regulamin akurat nie jest precyzyjny. Wpisujemy górny emotka

Dziękuję 🌹 Wyświetl w wątku >>
0 0

deva

#7332842 Napisano: 30.01.2026 11:52:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w konkursie Dino Tchibo wpisujemy nr paragonu ten w prawym górnym rogu?
Nie otwiera się regulamin Wyświetl w wątku >>
0 0

deva

#7331546 Napisano: 23.01.2026 19:47:08 w Konkursy firm tytoniowych
U mnie też nic.. tyle nagród i porażka 😢 Wyświetl w wątku >>
0 0

deva

#7330547 Napisano: 21.01.2026 10:50:25 w Żabka
Justa-zosia napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

ani konkursu emotka  za co za bieda

Też czekałam do 00 i aż weszłam na forum, bo myślałam, że źle widzę emotka

Nie ma wyzwań 🤔 Wyświetl w wątku >>
0 0

deva

#7330337 Napisano: 20.01.2026 13:57:26 w Konkursy firm tytoniowych
fan-mandaryny napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

Z Malboro nadal nic nowego nie słychać?

Na razie nic nie mogę trafić. Pewnie będzie tak jak zwykle. Nikt nic nie wie, a potem raptem debatowanie po kilkadziesiąt postów, czy powiadamiali, czy nie.

Kupiłam Marlboro czerwone setki z nową akcyzą i nic tam nie ma.
Kupiłam tez Marlboro Selecto i ucieszyłam się bo znalazłam insert z kodem do konkursu Sztuka detali. Myślałam, że jest nowa edycja, niestety, jak zeskanowałam kod to pisze: kod którego użyłeś nie jest już ważny...a paczka z akcyzą 2026... Wyświetl w wątku >>
0 0

deva

#7329319 Napisano: 16.01.2026 15:48:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonaszpilka napisał(a):

deva napisał(a):

taak napisał(a):

deva napisał(a):

deva napisał(a):

Czy wygrał ktoś kartę edenred z aplikacji coca cola i wie gdzie nią można zapłacić?

Jak dodasz ją do aplikacji to po kliknięciu w kartę i wybraniu Ustawienia -> Gdzie zapłacisz kartą? będziesz mieć wszystkie informacje.

Na to wpadałam, ale pisze tylko: zakres akceptacji określa pracodawca. Skontkaktuj sie z firmą i dowiedz sie o zakresie punktów akceptujących.
dzwoniłam do Fortisa, ale wiedza tylko tyle że lokale gastronomiczne, restauracje, kawiarnie. Mam napisac maila może dowiedzą się jakie konkretnie restauracje od Edenred.

Jakiś czas temu płaciłam w Biedronce i właśnie trzeba przeciągnąć paskiem w czytniku

Dziękuję za odpowiedzi ale to jest karta wirtualna mam ją w portfelu Google

Jeżeli to jest karta działająca w restauracjach, to miałam kiedyś taką wygraną z Farmio. Działała tylko w restauracjach, fast foodach, barach, kawiarniach i hotelach.  Działało to na podstawie głównego kodu działaności. Ale teraz mam jakąś kartę Edenred lunchową i ona działa „we wszystkich piekarniachcukierniachrestauracjachrestauracjach typu Fast Foodbarachkawiarniach, u dostawców jedzenia: WoltGlovoPyszne.pl oraz w sieciach sklepów:
  • Alta
  • Auchan
  • Biedronka
  • Carrefour
  • Circle K 
  • Kaufland 
  • Lidl
  • Netto 
  • Selgros Cash&Carry
  • Żabka”.
Możesz spróbować zapłacić nia w którejś z tych sieci i jeśli przejdzie to najpewniej jest to właśnie taka lunchowa. Jak nie przejdzie to zostają tylko restauracje, kawiarnie i bary. 

Bardzo dziękuję za odpowiedź 🌹 
Próbowałam w Żabce ale nie przeszło, więc pewnie tylko restauracje.  Za frytki z McDonalda zapłaciłam. Wyświetl w wątku >>

deva

#7329110 Napisano: 16.01.2026 10:01:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
taak napisał(a):

deva napisał(a):

deva napisał(a):

Czy wygrał ktoś kartę edenred z aplikacji coca cola i wie gdzie nią można zapłacić?

Jak dodasz ją do aplikacji to po kliknięciu w kartę i wybraniu Ustawienia -> Gdzie zapłacisz kartą? będziesz mieć wszystkie informacje.

Na to wpadałam, ale pisze tylko: zakres akceptacji określa pracodawca. Skontkaktuj sie z firmą i dowiedz sie o zakresie punktów akceptujących.
dzwoniłam do Fortisa, ale wiedza tylko tyle że lokale gastronomiczne, restauracje, kawiarnie. Mam napisac maila może dowiedzą się jakie konkretnie restauracje od Edenred.

Jakiś czas temu płaciłam w Biedronce i właśnie trzeba przeciągnąć paskiem w czytniku

Dziękuję za odpowiedzi ale to jest karta wirtualna mam ją w portfelu Google Wyświetl w wątku >>
0 0

deva

#7329089 Napisano: 16.01.2026 09:30:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

deva napisał(a):

dzwoniłam do Fortisa, ale wiedza tylko tyle że lokale gastronomiczne, restauracje, kawiarnie. Mam napisac maila może dowiedzą się jakie konkretnie restauracje od Edenred. Wyświetl w wątku >>
0 0