Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

joan

#5536182 Napisano: 02.01.2013 10:16:44
aga67 napisał(a):

edith napisał(a):

Mam pytanie odnośnie konkursu na 20 urodziny sieci kin Helios emotka Czy dużo z was brało w nim udział??Chodzi mi o to czy wasze hasła reklamowe to były krótkie hasełka czy wierszowane kilkuwersowe??I czy w 2 części kuponu hasło bylo dotyczące waszego kina czy raczej ogólnie emotka Konkurs się zakończył więc chyba nie będzie problemu podzielić się swoimi spostrzeżeniami emotka

Wrzuciłam tylko dwa kupony.Hasła krótkie.Też ciekawa jestem co wygra,choć sama za bardzo na nic nie liczę,wymysłałam na ostatnia chwilę.W urnie w kinie 31 po południu było mało kuponów.

Nie wzięłam udziału, choć początkowo zamierzałam.

A co do zawartości urn, to w pewnym konkursie urna była przezroczysta i znajdowały się w niej tylko normalne kupony, aż do samego zamknięcia urny; tylko potem się okazało, że zupełnym przypadkiem rodem z Hogwartu główne nagrody otrzymały panie plastyczki z innych województw, więc się nie ma co zawartością urny sugerować...
0 0

edith

#5536188 Napisano: 02.01.2013 10:21:22
joan napisał(a):

aga67 napisał(a):

edith napisał(a):

Mam pytanie odnośnie konkursu na 20 urodziny sieci kin Helios emotka Czy dużo z was brało w nim udział??Chodzi mi o to czy wasze hasła reklamowe to były krótkie hasełka czy wierszowane kilkuwersowe??I czy w 2 części kuponu hasło bylo dotyczące waszego kina czy raczej ogólnie emotka Konkurs się zakończył więc chyba nie będzie problemu podzielić się swoimi spostrzeżeniami emotka

Wrzuciłam tylko dwa kupony.Hasła krótkie.Też ciekawa jestem co wygra,choć sama za bardzo na nic nie liczę,wymysłałam na ostatnia chwilę.W urnie w kinie 31 po południu było mało kuponów.

Nie wzięłam udziału, choć początkowo zamierzałam.

A co do zawartości urn, to w pewnym konkursie urna była przezroczysta i znajdowały się w niej tylko normalne kupony, aż do samego zamknięcia urny; tylko potem się okazało, że zupełnym przypadkiem rodem z Hogwartu główne nagrody otrzymały panie plastyczki z innych województw, więc się nie ma co zawartością urny sugerować...

No nie mowcie mi że tu też mogą byc laurki emotka Ja to jednak jestem naiwna na wygrana nie liczę ale mam nadzieję ,że wygrają hasla a nie laurki emotka
0 0

joan

#5536192 Napisano: 02.01.2013 10:25:49
edith napisał(a):

No nie mowcie mi że tu też mogą byc laurki emotka Ja to jednak jestem naiwna na wygrana nie liczę ale mam nadzieję ,że wygrają hasla a nie laurki emotka

Odsłonę lokalną może i wygrają hasła, a ogólnopolską... cóż.

BTW, pamiętam, że w ostatnim konkursie Heliosa nagrodzone zostały same niekonkursowe nazwiska (przynajmniej tak mi się wydaje), co mnie bardzo zdziwiło, bo zawsze sądziłam, że w regionie jednak zwykle konkursowicze wygrywają, skorośmy chyba ciut bardziej doświadczeni w pisaniu dobrych hasełek od przeciętnego mugola. Widać udział wzięli sami mugole nieprzeciętni...
0 0

Gość: pola731

#5536197 Napisano: 02.01.2013 10:28:36
edith napisał(a):

wzięłam udział - jedno zgłoszenie , mój kupon leciał i leciał - oceniam , że urna była prawie pusta , grałam 30.12 ;
krótkie, proste zgłoszenie, bez wierszyka , mniej niż 160 znaków .
0 0

edith

#5536199 Napisano: 02.01.2013 10:30:02
pola731 napisał(a):

edith napisał(a):

wzięłam udział - jedno zgłoszenie , mój kupon leciał i leciał - oceniam , że urna była prawie pusta , grałam 30.12 ;

Ciekawe czy będą wygrane :Helios-dodaj do ulubionych emotka
0 0

Gość: pola731

#5536202 Napisano: 02.01.2013 10:32:36
edith napisał(a):

pola731 napisał(a):

edith napisał(a):

Ciekawe czy będą wygrane :Helios-dodaj do ulubionych emotka

bardzo mnie kociło, żeby na końcu zgłoszenia dopisać - ale nie dopisałam
0 0

ladyinred

#5536286 Napisano: 02.01.2013 11:38:01
mam pytanie poniekad o konkursy poniekad o agencje

chodzi mi o konki smsowe z Delikatesów Centrum i Rossmann Colgate

- dawno powinny byc wyniki (powiadomienie zwyciezców), ze ja nie wygralam rozumiem, ale zeby nikt na forum się nie pochwalil?

- czy te agencje i ich konkursy to taki pic na wodę? czy maja problemy z terminami?
0 0

zaczytana-pola

#5536288 Napisano: 02.01.2013 11:38:48
ladyinred napisał(a):

- dawno powinny byc wyniki (powiadomienie zwyciezców), ze ja nie wygralam rozumiem, ale zeby nikt na forum się nie pochwalil?

- czy te agencje i ich konkursy to taki pic na wodę? czy maja problemy z terminami?

Jakie agencje organizowały?
0 0

notta

#5536298 Napisano: 02.01.2013 11:45:24
co do princessy to potrzeby jest ten paragon czy wystarczy sam kod emotka ?
0 0

mia

#5536300 Napisano: 02.01.2013 11:46:05
iva napisał(a):

Wg regulaminu paragon.
Jak będzie w praktyce, to się okaże.
0 0

kleinekrokodil

#5536308 Napisano: 02.01.2013 11:48:33
iva napisał(a):

Potrzebny paragon.
0 0

notta

#5536313 Napisano: 02.01.2013 11:49:25
paragony mam z 2012 więc muszę dokupić niestety
0 0

ladyinred

#5536336 Napisano: 02.01.2013 12:08:04
ilonar2301 napisał(a):

ladyinred napisał(a):

Jakie agencje organizowały?

MediaS Mobile Katarzyna Mysiorek i Media Contact
0 0

ziolko

#5536338 Napisano: 02.01.2013 12:10:35
akurat te agencje są ciężkie we współpracy

Mysiorków omijać szerokim łukiem, zaś Media Contact często gęsto ma problemy z regulaminowym informowaniem laureatów
0 0

ladyinred

#5536344 Napisano: 02.01.2013 12:15:24
ziolko napisał(a):

Mysiorków omijać szerokim łukiem, zaś Media Contact często gęsto ma problemy z regulaminowym informowaniem laureatów

dzieki za odp ;
emotka

moje postanowienie na 2013 poszerzyc wiedze na temat agencji
0 0

ziolko

#5536353 Napisano: 02.01.2013 12:20:14
ladyinred napisał(a):

ziolko napisał(a):

dzieki za odp ;
emotka

poczytaj... sporo o Media Contact było w temacie Tesco, oraz na profilu tesco na FB

że nie wysyłają całości nagród, wiele razy trzeba było dopraszać się o info o laureatach, do tego każdemu mówili co innego, że laureaci już poinformowani, baa wręcz rezerwa już, a faktycznie nic nie było

co do Mysiorków to wielka afera była z autami z lidla, jak dla znajomych były
wszystko jest w necie i na forum emotka
0 0

Gość: mikki85

#5536366 Napisano: 02.01.2013 12:26:51
joan napisał(a):

edith napisał(a):

Odsłonę lokalną może i wygrają hasła, a ogólnopolską... cóż.

BTW, pamiętam, że w ostatnim konkursie Heliosa nagrodzone zostały same niekonkursowe nazwiska (przynajmniej tak mi się wydaje), co mnie bardzo zdziwiło, bo zawsze sądziłam, że w regionie jednak zwykle konkursowicze wygrywają, skorośmy chyba ciut bardziej doświadczeni w pisaniu dobrych hasełek od przeciętnego mugola. Widać udział wzięli sami mugole nieprzeciętni...

... lub personel przy pomocy zerżniętych hasełek

nazwiska nie mogły Ci się więc kojarzyć
0 0

Gość: magdaa

#5536395 Napisano: 02.01.2013 12:37:45
ziolko napisał(a):

ladyinred napisał(a):

ziolko napisał(a):

dzieki za odp ;
emotka

poczytaj... sporo o Media Contact było w temacie Tesco, oraz na profilu tesco na FB

że nie wysyłają całości nagród, wiele razy trzeba było dopraszać się o info o laureatach, do tego każdemu mówili co innego, że laureaci już poinformowani, baa wręcz rezerwa już, a faktycznie nic nie było

co do Mysiorków to wielka afera była z autami z lidla, jak dla znajomych były
wszystko jest w necie i na forum emotka

Wygrał bodajże kuzyn tej babki ale ona go wcale nie lubi emotka emotka emotka
0 0

ziolko

#5536451 Napisano: 02.01.2013 01:01:05
magdaa - nie utrzymuje z nim kontaktów emotka emotka
0 0

dorfika

#5536470 Napisano: 02.01.2013 01:12:26
ziolko napisał(a):

magdaa - nie utrzymuje z nim kontaktów emotka emotka

jak jej nie odpalił za autko, to nie dziwne że go nie lubi i nie utrzymuje z nim kontaktów emotka
0 0