Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

cc_investigator

#5538202 Napisano: 03.01.2013 04:15:30
darekgryko napisał(a):

pola731 napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

Wrzuciłem dwa kupony, chciałem dorzucić jeszcze kilka, ale odpuściłem, gdy zobaczyłem diody. W sumie w Poznaniu zwycięzca jest oczywisty emotka

myślałam ,że żartujecie sobie - a Wy na poważnie piszecie o tych diodach i pracach przestrzennych
emotka

w Poznaniu i KONINIE..:(
konkurs HELIOS w KONINIE zawalony przez moniau,,,grające pocztówki złote strebrne,,,(takie info od dziewczyny pracujacej w kinie, ktora studiuje zaocznie w wawie z moja siostrą..)

Jak zaczęłam czytać o takiej formie brania udziału w konkursach na tekst, to najpierw mnie to dziwiło, później (przez bardzo krótką chwilę) śmieszyło, a teraz to już mocno wkurza... mimo, że nie brałam udziału.
0 0

edith

#5538221 Napisano: 03.01.2013 04:26:18
cc_investigator napisał(a):

darekgryko napisał(a):

pola731 napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

Wrzuciłem dwa kupony, chciałem dorzucić jeszcze kilka, ale odpuściłem, gdy zobaczyłem diody. W sumie w Poznaniu zwycięzca jest oczywisty emotka

myślałam ,że żartujecie sobie - a Wy na poważnie piszecie o tych diodach i pracach przestrzennych
emotka

konkurs HELIOS w KONINIE zawalony przez moniau,,,grające pocztówki złote strebrne,,,(takie info od dziewczyny pracujacej w kinie, ktora studiuje zaocznie w wawie z moja siostrą..)

Jak zaczęłam czytać o takiej formie brania udziału w konkursach na tekst, to najpierw mnie to dziwiło, później (przez bardzo krótką chwilę) śmieszyło, a teraz to już mocno wkurza... mimo, że nie brałam udziału.

Jak dobrze że nie mieszkam blisko Poznania bo moje skromne kuponiki na nic by się przydały a tak to zawsze jest jakaś szansa,chociaż moniau jest wszędzie nawet kilkaset km od siebie i zeby nie bylo nie jestem zazdrosna tylko się zastanawiam jak ona to robi że wygraywa nawet w losowanych konkursach?? emotka
http://www.galeri...ne-zakupy/20#galeria
0 0

Gość: ekuc2

#5538295 Napisano: 03.01.2013 05:18:02
ponawiam bo mnie to nurtuje

Brał ktoś z Was udział w konkursie szkolnym Nikona jestem dzieckiem? konkurs zakończył się w październiku i dopiero dziś maila dostałam z informacją o wyróżnieniu tylko nie wiem co wygrałam Domyślam się że to są jakieś gadżety bo się dopominałam rozwiązania to dali mi pewnie na odczepne żebym nie miała pretensji że nic mi nie dali emotka emotka
0 0

aneta411

#5538301 Napisano: 03.01.2013 05:22:55
ekuc2 napisał(a):

Brał ktoś z Was udział w konkursie szkolnym Nikona jestem dzieckiem? konkurs zakończył się w październiku i dopiero dziś maila dostałam z informacją o wyróżnieniu tylko nie wiem co wygrałam Domyślam się że to są jakieś gadżety bo się dopominałam rozwiązania to dali mi pewnie na odczepne żebym nie miała pretensji że nic mi nie dali emotka emotka

może o ten chodzi? http://blogjestemnikon.pl/wp-contest.php

http://blogjestem...st.php/contest/terms
0 0

#5538315 Napisano: 03.01.2013 05:26:59
19790411 napisał(a):

ekuc2 napisał(a):

może o ten chodzi? http://blogjestemnikon.pl/wp-contest.php

http://blogjestem...st.php/contest/terms

dzięki ale ja wiem o który konk chodzi i co było do wygrania itd ale w mailu nie napisali co mnie przypadło w udziale emotka myślałam że ktoś jeszcze brał udział i może maile porównamy i da się coś wywnioskować emotka
0 0

bethan

#5538323 Napisano: 03.01.2013 05:31:54
jak ona (moniau) to robi że wygraywa nawet w losowanych konkursach??
Kupuje na mnóstwo paragonów zapewne.
0 0

Gość: yaro2004

#5538400 Napisano: 03.01.2013 06:14:56
edith napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

darekgryko napisał(a):

pola731 napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

emotka

Jak dobrze że nie mieszkam blisko Poznania bo moje skromne kuponiki na nic by się przydały a tak to zawsze jest jakaś szansa,chociaż moniau jest wszędzie nawet kilkaset km od siebie i zeby nie bylo nie jestem zazdrosna tylko się zastanawiam jak ona to robi że wygraywa nawet w losowanych konkursach?? emotka
http://www.galeri...ne-zakupy/20#galeria

No nie przerażajcie mnie emotka MoniaU już działa w Kielcach emotka
0 0

Gość: malgorzatap

#5538449 Napisano: 03.01.2013 06:55:00
darekgryko napisał(a):

pola731 napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

emotka

Mogla kolezanka siostry wyjac te tworczosci i spalic azeby sie zaraza dalej nie niosla
emotka
0 0

aga67

#5538471 Napisano: 03.01.2013 07:12:05
ekuc2 napisał(a):

richemaya napisał(a):

claudia napisał(a):

może ktos brał udział w Presto clean, czy były już jakieś wyniki? bo na stronce coś długo milczą.

Jeśli chodzi o ten konkurs http://www.prestoclean.pl/konkurs/ to wysyłali maile z info o wygranej 18 grudnia emotka

emotka emotka emotka

Wyszło na to,że są dwa konkursy presto.Wg mnie Smolar jeszcze nie rozwiązał.
http://www.konkur...laminPrestoClean.pdf
0 0

ewka656

#5538476 Napisano: 03.01.2013 07:17:01
malgorzatap napisał(a):

darekgryko napisał(a):

pola731 napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

emotka

Mogla kolezanka siostry wyjac te tworczosci i spalic azeby sie zaraza dalej nie niosla
emotka

Skoro były tam diody to nie mam pojęcia jak wrzucono te kartki. Ja widziałam urnę i otwór był niewielki...
0 0

saruto

#5538483 Napisano: 03.01.2013 07:24:10
może mnie ktoś oświecić (może być diodami, lub ledami emotka ) kim, że jest moniaU
0 0

#5538502 Napisano: 03.01.2013 07:41:21
aga67 napisał(a):

ekuc2 napisał(a):

richemaya napisał(a):

claudia napisał(a):

może ktos brał udział w Presto clean, czy były już jakieś wyniki? bo na stronce coś długo milczą.

Jeśli chodzi o ten konkurs http://www.prestoclean.pl/konkurs/ to wysyłali maile z info o wygranej 18 grudnia emotka

emotka emotka emotka

Wyszło na to,że są dwa konkursy presto.Wg mnie Smolar jeszcze nie rozwiązał.
http://www.konkur...laminPrestoClean.pdf

ja brałam udział w tym co podaje richemaya nic nie trzeba było kupować a do wygrania był navibot
0 0

Gość: koza.k90

#5538847 Napisano: 04.01.2013 05:06:25
saruto napisał(a):

może mnie ktoś oświecić (może być diodami, lub ledami emotka ) kim, że jest moniaU

przyłączam się
0 0

mgrzel

#5538857 Napisano: 04.01.2013 06:13:17
koza.k90 napisał(a):

saruto napisał(a):

przyłączam się

Moniau to dziewczyna, która wygrywa największe nagrody swoimi święcącymi laurkami. Z pewnością ma talent, ale nie podoba mi się to, że w konkursach urnowych, gdzie trzeba wypełnic TYLKO kupon, stosuje się takie zagrania. No cóż, ja wrzuciłam tylko dwa malutkie kupony, ale już czuję, że nici z uczciwej konkurencji. Kolejny samochód pojedzie do MoniU.
0 0

Gość: yaro2004

#5538895 Napisano: 04.01.2013 07:57:27
mgrzel napisał(a):

koza.k90 napisał(a):

saruto napisał(a):

przyłączam się

Moniau to dziewczyna, która wygrywa największe nagrody swoimi święcącymi laurkami. Z pewnością ma talent, ale nie podoba mi się to, że w konkursach urnowych, gdzie trzeba wypełnic TYLKO kupon, stosuje się takie zagrania. No cóż, ja wrzuciłam tylko dwa malutkie kupony, ale już czuję, że nici z uczciwej konkurencji. Kolejny samochód pojedzie do MoniU.

moje kupony też zasiliły urny Heliosa, ale nie liczę na wygraną z wiatraczkami i świecidełkami nie wygram emotka
0 0

Gość: jenny21

#5538917 Napisano: 04.01.2013 08:30:49
yaro2004 napisał(a):

mgrzel napisał(a):

koza.k90 napisał(a):

saruto napisał(a):

przyłączam się

moje kupony też zasiliły urny Heliosa, ale nie liczę na wygraną z wiatraczkami i świecidełkami nie wygram emotka

Bo to jest tak z tą Moniau że jak agencja reklamowa widzi coś innego to myśli ale się ktoś postarał , praca się wyróżnia, dajmy mu nagrodę - tak mi się wydaje że tutaj takie zjawisko zachodzi i wtedy żadne hasła nie mają znaczenia, chyba, że w agencji pracują osoby które tego nie lubią
0 0

ktosiu

#5538924 Napisano: 04.01.2013 08:40:11
Dlatego czasem warto zwrócić się w trakcie trwania konkursu do agencji z zapytaniem o to, czy można coś dorzucić do zgłoszenia, bo niektórzy tak zawsze robią. I jak to będzie traktowane: jako dowód większych starań uczestnika czy złamanie regulaminu i tym samym dyskwalifikacja. Moja znajoma tak czasem pyta i zdarzało się, że dostawała odpowiedź, że takie prace będą dyskwalifikowane. A czasem odpowiedzi nie było.
0 0

Gość: pola731

#5538930 Napisano: 04.01.2013 08:47:58
ktosiu napisał(a):

Dlatego czasem warto zwrócić się w trakcie trwania konkursu do agencji z zapytaniem o to, czy można coś dorzucić do zgłoszenia, bo niektórzy tak zawsze robią. I jak to będzie traktowane: jako dowód większych starań uczestnika czy złamanie regulaminu i tym samym dyskwalifikacja. Moja znajoma tak czasem pyta i zdarzało się, że dostawała odpowiedź, że takie prace będą dyskwalifikowane. A czasem odpowiedzi nie było.

a czasem odpowiedź kogoś z agencji sobie a życie sobie ... emotka
0 0

joan

#5538934 Napisano: 04.01.2013 08:53:13
Dzień dobry, chciałabym się dowiedzieć, czy wszyscy uczestnicy konkursu, który polega na WYMYŚLENIU HASŁA będą przez Państwa traktowani równo? Czy osoby, które od lat cierpią na bezsenność i związane z tym natręctwo plastyczne, są przez Państwa faworyzowane, ze względu na oczojebność kolorów i porażające prądem wrażenia akustyczne?

O takie rzeczy powinno się pisemnie pytać emotka
0 0

Gość: beciala

#5538936 Napisano: 04.01.2013 08:54:45
joan napisał(a):

Dzień dobry,(...)oczojebność kolorów i porażające prądem wrażenia akustyczne?

emotka emotka emotka
0 0