Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zaczytana-pola
Postów 11607
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dz.U. 2008 nr 189 poz. 1159
Art. 58
1. Z tytułu niewykonania lub nienależytego wykonania powszechnej usługi pocztowej
przysługuje odszkodowanie:
1) za utratę przesyłki poleconej – w wysokości żądanej przez nadawcę, nie
wyższej jednak niż pięćdziesięciokrotność opłaty pobranej przez operatora
publicznego za traktowanie przesyłki jako przesyłki poleconej;
(...)
sylzab2294
Postów 4553
Data rejestracji 04.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Gdy już myślisz, że wszystko się układa...Nagle w drewnianym kościele, kolejna cegła na Ciebie spada...
Gość: zuzi494
Ja też podobnie dostałam. Więcej się od nich nie dostanie. Jeśli masz jeszcze pismo od nich z odpowiedzią, to się może odwołaj do poczty wojewódzkiej.
Gość: paryzanka
to było chyba 4 lata temu...teraz już wysłałabym w sposób bardziej pewny i bezpieczny..
ps, od reklamacji odwoływałam sie, podałam im regulamin konkursu, żeby wiedzieli- że to nie sciema- ale oni jak pamietam odp mi: że to był TYLKO paragon ktory podlegał i tak wg. załączonego reg. weryfikacji- więc pewności miec nie mogłam- że akurat cokolwiek straciłam..
dede
Postów 1164
Data rejestracji 16.10.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki, a skąd masz takie wieści jeśli można zapytać?
guarania
Postów 126
Data rejestracji 01.11.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
GRATULUJEMY wygranej w konkursie Art & Diamonds !!! Nagrodą jest zestaw kosmetyków marki SORAYA.
W celu odebrania nagrody zgodnie z paragrafem 6 Regulaminu Konkursu prosimy o przesłanie w terminie 7 dni od otrzymania tej wiadomości dowodu zakupu kremu Art & Diamonds, zakupionego do dnia 04.01.2013 adresu zamieszkania oraz maila z którego wysłano zgłoszenie. (Pocztą Polską)
Dziękujemy za udział w konkursie.
Z pozdrowieniami
Zespół Soraya
Cieszę się, że wygrałam! Konkurs trwał do 22.12 i wtedy posłałam zgłoszenie, a oni chcą paragon z zakupem do 04.01.2013, dziwne?
olmix
Postów 602
Data rejestracji 14.12.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Miałam taką sytuację w przypadku zakupów na Allegro. List polecony zaginął, dostałam odszkodowanie ponad 110 zł, ale całość formalności trwała ponad 2 miesiące!!!
Natomiast gdy wysyłam paragony ZAWSZE robię ksero. Może to wystarczyłoby wraz z potwierdzeniem nadania aby odzyskać prawo do nagrody?
norweska20
Postów 3824
Data rejestracji 02.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zamiast czekać zacznij żyć- coś w tym jest
Gość: ekuc2
niestety ja miałam zapisany tylko link do konka a regulaminu już nie ma
Gość: pola731
ja raz miałam dziwną sytuację (z mojej winy) - wysłałam syna 11 letniego wtedy na pocztę , dość blisko , dałam list, zwrotkę i mówię - idź , wyślij - w okienku zapłacisz 3,75 , pani Ci potwierdzi , ze nadane
młody przychodzi i mówi : pani mi nie chciała podbić tej karteczki, pieniędzy też nie wzięła...
okazało się , że najpierw wrzucił list do skrzynki a potem poszedł płacić
to było rok temu, w abc, odsyłałam paragon na plecak coca coli - miałam ksero paragonu , napisałam maila do agencji i chyba wywołałam salwę śmiechu , bo pan mi odpisał, żebym już nie męczyła syna kolejną wizytą na poczcie tylko żebym im wysłała ksero paragonu mailem
tyle, że wartość nagrody nie była wielka więc i problemu by nie było , gdyby przepadło
violka88
Postów 2682
Data rejestracji 19.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czy aktualnie w sieci sklepów Leclerc jest jakiś konkursik?????
za info serdecznie dziękuję
joan
Postów 18756
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Czy chodzi o ten konkurs?
http://www.duplos...wiat/competition-tc/
Gość: pola731
mam gazetkę, ale żadnego konkursu nie widzę
Gość: gracet
hehe, rzeczywiście mogli się uśmiać:)
- Wrzuciłeś Grzesiu list do skrzynki, jak prosiłam?
- List, proszę cioci? List? Wrzuciłem, ciociu miła...
violka88
Postów 2682
Data rejestracji 19.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki
Gość: bc14
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ostatnio z pip były potencjalne i na 100% zamieniły sie w gwarantowane
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
Gość: czarnygreg
Tam chyba nie ma takiej możliwości,bywało ze ludzie slali wszystko,łącznie z paragonem poczta a nagrody brak,z PiP wszyscy dostali ale już z Polo nie,dlaczego? To tylko TQG wie,albo i nie wie...
toka
Postów 3083
Data rejestracji 09.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja myslę ze to zależy od wartosci nagrody-przy droższych kombinują -przy tańszych nie
Gość: ekuc2
tylko trochę dziwi że każą odesłać dane paragon czasem pocztą więc i koszt znaczka dochodzi, odrzucą część osób które wydawałoby się są jak rezerwa a później do innych wysyłają znowu info że wygrali z listy rezerwowej więc nie rozumiem czemu służą potencjalni?!?!