Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

bezaczek7

#7076020 Napisano: 23.01.2023 17:36:30
katrin1 napisał(a):

Czy ktoś miał problem z wypłatą kasy z Desperadosa? Wczoraj próbowaliśmy w bankomacie pko bp, komunikat że nie można wypłacić środków, dziś w euronet na tym samym bliku co wczoraj próbowaliśmy taki sam komunikat, na nowym bliku komunikat że brak środków emotka

Z maila od Desperadosa:
Czek BLIK jest ważny przez 30 dni od dnia otrzymania tego maila. Po upływie tego czasu Czek straci swoją ważność i wypłata będzie niemożliwa, a nagroda przepadnie.

Ja dostałam swojego maila 22.12. Wypłaciłam zaraz początkiem stycznia. Obawiam się, że mogły przepaść  emotka
0 0

katrin1

#7076021 Napisano: 23.01.2023 17:36:44
flinta_13 napisał(a):

zof83 napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Czy ktoś miał problem z wypłatą kasy z Desperadosa? Wczoraj próbowaliśmy w bankomacie pko bp, komunikat że nie można wypłacić środków, dziś w euronet na tym samym bliku co wczoraj próbowaliśmy taki sam komunikat, na nowym bliku komunikat że brak środków emotka

Właśnie miałam w piątek i dziś to samo, w kilku bankomatach próbowałam i nie dało rady nic wypłacić.... Trzeba pewnie pisać do nich.

Wydaje mi się że.jakis termin ważności tych blików był, bo ja normalnie odebrałam 

30 dni od maila a mail był 29.12
1 jarekaska 0

zof83

#7076022 Napisano: 23.01.2023 17:37:28
Ja próbowałam wypłacić w piątek te z datą ważności do 21.01, a dziś te do 29.01 i nie dało rady, więc może poblokowali wcześniej, choć nie powinni 🙁
0 0

gradiaa

#7076026 Napisano: 23.01.2023 17:53:40
Dziś próbowałam wypłacić Blikiem kasę z Ferrero i też nie przeszło 2iec może to jakiś głębszy problem z Blikami?
0 0

simonapp

#7076033 Napisano: 23.01.2023 18:24:58
bezaczek7 napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Z maila od Desperadosa:
Czek BLIK jest ważny przez 30 dni od dnia otrzymania tego maila. Po upływie tego czasu Czek straci swoją ważność i wypłata będzie niemożliwa, a nagroda przepadnie.

Ja dostałam swojego maila 22.12. Wypłaciłam zaraz początkiem stycznia. Obawiam się, że mogły przepaść  emotka

Ja wypłaciłam od razu i nie było problemów. 

pioge7

#7076048 Napisano: 23.01.2023 19:39:20
Czy ktoś ma tic Toca i sprawdzał czy konkursowy wyjadacz wygrał piniate na tyle rachunków? Jakoś mnie to ciekawi emotka  
0 0

nanajka81

#7076050 Napisano: 23.01.2023 20:04:51
pioge7 napisał(a):

Czy ktoś ma tic Toca i sprawdzał czy konkursowy wyjadacz wygrał piniate na tyle rachunków? Jakoś mnie to ciekawi emotka  

na razie się tylko pochwalił wygraną konsolą z hm jakiegoś konkursu oraz z Granta bluzą i co to jest, wódka? O kinder cicho sza. PS. Tobie się piniatę udało wygrać?
1 pioge7 0

Matka-Polka

#7076051 Napisano: 23.01.2023 20:17:12
 konkursowy wyjadacz pisał mi ze 
grał w 2 etapie,a jutro losowanie. 
Pytałam go z ciekawości czy coś trafił😊
1 pioge7 0

sesyjnie1

#7076052 Napisano: 23.01.2023 20:25:05
Czyli jak wygrałam w 1 etapie piniate to już nie mam szans na wakajki czy jednak …? Wiem ze po jednej nagrodzie można wygrać ale nie umiem się dokopać czy znów biorę udział w losowaniu głównej 
0 0

rufus

#7076053 Napisano: 23.01.2023 20:31:50
annnoniii napisał(a):

konkursowy wyjadacz pisał mi ze 
grał w 2 etapie,a jutro losowanie. 
Pytałam go z ciekawości czy coś trafił😊

Przeciez na filmiku pokazywał jak wysyłał zgloszenie. Bylo to w 1 etapie
0 0

rufus

#7076054 Napisano: 23.01.2023 20:36:39
sesyjnie1 napisał(a):

Czyli jak wygrałam w 1 etapie piniate to już nie mam szans na wakajki czy jednak …? Wiem ze po jednej nagrodzie można wygrać ale nie umiem się dokopać czy znów biorę udział w losowaniu głównej 

Ale czego chcesz sie dokopywać. Można wygrać jedną nagrode 1 stopnia i jedną 2 stopnia sposrod wszystkich etapow. Mozesz trafic glowna bo czemu nie?
0 0

sesyjnie1

#7076056 Napisano: 23.01.2023 20:48:02
rufus napisał(a):

sesyjnie1 napisał(a):

Ale czego chcesz sie dokopywać. Można wygrać jedną nagrode 1 stopnia i jedną 2 stopnia sposrod wszystkich etapow. Mozesz trafic glowna bo czemu nie?

Dziękuje za rozwianie wątpliwości emotka  
0 0

pioge7

#7076058 Napisano: 23.01.2023 21:04:17
nanajka81 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

na razie się tylko pochwalił wygraną konsolą z hm jakiegoś konkursu oraz z Granta bluzą i co to jest, wódka? O kinder cicho sza. PS. Tobie się piniatę udało wygrać?

Tak, udało się emotka  2 emotka  

VeryBlackCat

#7076066 Napisano: 23.01.2023 22:21:05
Nie rozumiem regulaminu tego nowego konkursu InPost. Do wygrania są trzy rodzaje nagród:
1. Podwójny bilet na mecz Polska-Albania z dodatkowym prawem wejścia na trening reprezentacji Polski z dzieckiem (10 sztuk)
2. Podwójny bilet na mecz Polska-Albania (100 sztuk)
3. Klocki (50 sztuk)

I większość regulaminu brzmi, jakby zwycięzca musiał osobiście pójść na ten mecz z osobą towarzyszącą, ale w regulaminie są też takie zapisy:

Jeden Uczestnik może zgłosić się do udziału w Konkursie więcej niż jeden raz, przy czym za każdym razem musi spełnić na nowo wszystkie warunki udziału w Konkursie (...) Niezależnie od liczby przesłanych do Konkursu zgłoszeń, jeden Uczestnik może wygrać maksymalnie po jednej nagrodzie z każdego rodzaju (łącznie 3 różne nagrody).

Więc teoretycznie mogłabym wygrać dwie różne wejściówki na mecz, które obie muszę wykorzystać osobiście - brzmi bez sensu

Zgodnie z zasadami dystrybucji biletów PZPN (dostępnymi na oficjalnych stronach internetowych PZPN – www.pzpn.pl i www.laczynaspilka.pl, w szczególności zaś pod adresem: https://bilety.laczynaspilka.pl/), na jedną (tą samą) osobę może zostać wystawiony tylko jeden bilet. W konsekwencji Uczestnik, który nabył już bilet na Mecz (poza Konkursem), nie będzie mógł zrealizować nagrody, o której mowa w lit. F ppkt a) i b) osobiście

Jest, że nie można w określonym przypadku OSOBIŚCIE zrealizować nagrody - co sugeruje, że można nieosobiście, inaczej by po prostu napisali, że nie można. 

I kurcze blade, nie wiem, czy nie odpuszczę tego konkursu, bo laureaci głównej nagrody, żeby z niej skorzystać, muszą wejść z niepełnoletnim dzieckiem, którego są rodzicem lub opiekunem prawnym. Mam w rodzinie i u przyjaciół dzieciaki, które super by się ucieszyły, ale nie jestem ich opiekunem prawnym emotka  Więc jeśli nie można tego nikomu przekazać, to przepada szansa dla jakiegoś dzieciaka, żeby mieć radochę z wejścia na trening. Zwłaszcza, że nie ma żadnej informacji, że będą wybierali rezerwę, gdyby ktoś nie dopełnił formalności, wtedy mogłabym w razie wygranej po prostu zadzwonić, powiedzieć, że rezygnuję, usuńcie moje dane osobowe i dajcie nagrodę komuś innemu, a tak trochę głupio. Z drugiej strony, bilet na mecz bardzo kusi, niedługo przyjdzie do mnie trochę paczek i wszystkie już są zaadresowane do mnie. Co robić, jak żyć. 
0 0

fan-mandaryny

#7076074 Napisano: 24.01.2023 00:50:49
Potrzebuję wygrać telewizor. Wytłumaczy mi ktoś w tej prywatnej wiadomości, o co tam trzeba klikać. Te chipsy nie smakują mi tak dobrze, cierpkie w smaku a drogie jak nie wiem co. Czy to jakaś durna gierka. Wiele bym dał, żeby wysłać im samą odpowiedź, bo jakieś durne gierki, zręcznościówki to nie moja bajka. A może ktoś ma przy okazji smak na te chipsy - chętnie zaspokoję głód. Zapraszam do prywatnej wiadomości.
0 0

rufus

#7076076 Napisano: 24.01.2023 01:30:22
fan-mandaryny napisał(a):

Potrzebuję wygrać telewizor. Wytłumaczy mi ktoś w tej prywatnej wiadomości, o co tam trzeba klikać. Te chipsy nie smakują mi tak dobrze, cierpkie w smaku a drogie jak nie wiem co. Czy to jakaś durna gierka. Wiele bym dał, żeby wysłać im samą odpowiedź, bo jakieś durne gierki, zręcznościówki to nie moja bajka. A może ktoś ma przy okazji smak na te chipsy - chętnie zaspokoję głód. Zapraszam do prywatnej wiadomości.

O jakim konkursie piszesz?
0 0

ineska1991

#7076077 Napisano: 24.01.2023 03:23:26
Z ciekawości ile zgłoszeń wysłaliście na loterię Kinder Karnawał i na jeden @ czy kilka ? Udało wam się wygrać ? 
Mi się udało w 1 etapie na 20 zgłoszeń łącznie bo standardowo gra cała rodzina . Także oczekujemy dinozaura dla mojej Córki 🤩 
0 0

agakaz2

#7076078 Napisano: 24.01.2023 04:22:24
ewelina1991171 napisał(a):

Z ciekawości ile zgłoszeń wysłaliście na loterię Kinder Karnawał i na jeden @ czy kilka ? Udało wam się wygrać ? 
Mi się udało w 1 etapie na 20 zgłoszeń łącznie bo standardowo gra cała rodzina . Także oczekujemy dinozaura dla mojej Córki 🤩 

w 1 etapie 3 zgłoszenia na 3 pelnoletnoe osoby,  2 Etap 2 zgłoszenia
bez rezultatów jak narazie
0 0

ilonaxx5

#7076079 Napisano: 24.01.2023 05:57:49
agakaz2 napisał(a):

W pierwszym etapie 5 i też nic w drugim 3  i na tym koniec 
0 0

nanajka81

#7076080 Napisano: 24.01.2023 06:30:05
ilonaxx5 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

W pierwszym etapie 5 i też nic w drugim 3  i na tym koniec 

w pierwszym dwa - jedno na mnie, jedno na męża. Wygrał mąż.Wiecej nie gram.
0 0