Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ktosiek1

ktosiek1

#7355663 Napisano: 15.05.2026 13:02:19 w moje dzisiejsze wygrane :)
Gra monopoly za 12.05 i bilet do Energylandii  emotka Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#7355360 Napisano: 14.05.2026 15:03:34 w moje dzisiejsze wygrane :)
bonawentura23 napisał(a):

Bilet do Energylandii, 1/10 :/ myślałam ze łatwiej pójdzie...

U mnie Energylandia 2/19 emotka Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#7355269 Napisano: 14.05.2026 12:02:48 w moje dzisiejsze wygrane :)

ktosiek1

#7355039 Napisano: 13.05.2026 14:33:47 w Smolar
jomico napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

jomico napisał(a):

Ja niestety sądzę, że Smolar wrzuca na czarną listę.

Pisałam o tym kiedyś 😉 też tak myślę . Ktoś pyta za co ? Ano np. jak zgłaszasz z jednego telefonu / IP/ ID / sieci i UJ wie jeszcze czego na kilka osób to na bank blokują . Ja zgłaszałam na się siebie , mamę i męża i u Smolara jestem permanentnie zablokowana 😁 ale nie żeby nie dało się temu jakoś zaradzić wszak grono konkursowe musi być kreatywne 😅🤭 ale i tak bardzo lubię Smolara ♥️

Też lubię, ale nawet nie wiem za co mnie zablokowali. Tak - gram z mężem z jednego IP. Ciekawe kiedy wyjdę z kwarantannny. Czy w ogóle?

No ale jak nie mieć jednego IP jak się razem mieszka i z tego samego sprzętu korzysta? My nawet miski i widelce mamy wspólne, takie  rzeczy - ciekawe co na to Smolar emotka Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#7355011 Napisano: 13.05.2026 13:38:16 w Smolar
marka1 napisał(a):

Możliwe ze nikt się nie chwili bonami po prostu-ja wygralam 2/3 zgłoszenia

Coraz mniej osób się chwali na forum jak widzę... Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7353833 Napisano: 08.05.2026 19:54:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ciekawe czy za te wygrane kody do Biedronki z Nescafe będzie można kupić tylko kolejne Nescafe.... Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7353759 Napisano: 08.05.2026 16:02:43 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Karta Rossmann z Cillit Bang Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7353745 Napisano: 08.05.2026 15:26:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

atyde25 napisał(a):

W Bliku to trzeba w pełną godzinę celować ? Wiecie ,że jestem tępa a tyle co robię transakcji i nic .Aż nie wierzę. Mam zapalenie uszu to też nie pomaga w dodaniu 2 do 2 niestety. Nie pytajcie jaki ból straszny.

ja tak robię  . nie wygralam jeszcze
a corka ktora robi blik bez patrzenia na czas w tamtym tygodniu wygrala

To coś jak bramki trzeba wbić się w konkretną godzinę. Ale raczej trzeba mieć ogromne szczęście lub robić multum transakcji dziennie. Próbując wyszukać się na liście zauważyłam, że królują dwie moje imienniczki i to raczej nie przypadek, że nazwisk na inne bardzo popularne litery nie ma a na te dwie litery tak. Raczej to nie zbieg okoliczności, tylko skutek dużej liczby transakcji. Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#7353648 Napisano: 08.05.2026 11:38:16 w moje dzisiejsze wygrane :)

ktosiek1

#7353601 Napisano: 08.05.2026 10:32:18 w Czy informują/ informowali?
A z Przysnacków Zabkowych wczoraj tylko za jeden smak wpisy? - powerbanki solarne Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7353192 Napisano: 06.05.2026 19:35:46 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Avelinax napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Czy ktoś oprócz mnie nie wygrał w Jordan?

Ja również nic emotka

Też nic Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7353169 Napisano: 06.05.2026 18:18:42 w moje dzisiejsze wygrane :)
Maj rozpoczęty kartami Uno z Kiri  emotka Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#7351888 Napisano: 29.04.2026 20:19:12 w Paragony na trwające konkursy
Snickers Żabka kod sprzedam za 6 zl Wyświetl w wątku >>
1 close 0

ktosiek1

#7351751 Napisano: 29.04.2026 14:24:12 w moje dzisiejsze wygrane :)
Kocobluza z Pudliszek i backpack z Kit Kata - gadżety reklamowe, a gdzie prawdziwe nagrody? Wyświetl w wątku >>
1 Nuna1210 0

ktosiek1

#7351691 Napisano: 29.04.2026 12:55:12 w Czy informują/ informowali?
Yazpik napisał(a):

8igora9 napisał(a):

InkaR napisał(a):

8igora9 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

Yazpik napisał(a):

lilichilimili napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Jak informują z Pudliszek? Maile?

podobno maile ale na razie dwie osoby się pochwaliły tylko więc może nie wysyłają wszystkiego naraz.

Maile zaraz po 13 szły, więc raczej niestety już wszystkie karty rozdane 😭😭😭 w temacie - czy Lech Festiwal informował?

Czemu tak mało osób się pochwaliło? Zwykle, gdy jest jakiś konkurs z dużymi nagrodami, których jest sporo, to u nas więcej wpada. Rozumiem, że nie wszyscy się chwalą, ale na 24 nagrody tylko dwa wpisy - to i tak mi się wydaje jakoś mało. Gdyby było tych pochwał z dziesięć to już bym uwierzył, ale tak - wciąż mi jakoś ciężko uznać, że to wszystko... Nie macie tak?

Ciekawe czy im te zgłoszenia nie wyparowały gdzieś... Chyba że teraz do 15.05 będą obradować kto zasłużył na skarpetki emotka moim zdaniem też mało wpisów ale może influecerzy brali udział i powygrywali  

Niestety, ale przy tak wartościowych nagrodach niewiele osób się wpisuje na forum, więc pewnie już po ptokach. 
Choć też bym wolała, żeby było inaczej, bo poświęciłam na ten konkurs 2 dni pracy, a skończę z kocobluzami. 🙈

oby nie kapelusz hahaha  emotka  też jestem rozczarowana, że nie kupię wielkiego tv ;/

Kapeluszy nie przewiduję nawet w najczarniejszych scenariuszach 😂
Ale myślę, że akurat taka kocobluza to za 50zl pójdzie na Vinted od ręki, więc chociaż częściowo zrekompensuje stracony czas 😝

Ja już sam nie wiem, czy jest na co liczyć. Od razu mi się przypomina konkurs Prince Polo, gdzie było 700 klapek i nie wygrałem. A celowałem w główną emotka

Niby tak, ale jak ktoś pochwalił się głównymi to myślę że i skarpety powinny być Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7351666 Napisano: 29.04.2026 11:37:43 w Czy informują/ informowali?
InkaR napisał(a):

8igora9 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

Yazpik napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

podobno maile ale na razie dwie osoby się pochwaliły tylko więc może nie wysyłają wszystkiego naraz.

Maile zaraz po 13 szły, więc raczej niestety już wszystkie karty rozdane 😭😭😭 w temacie - czy Lech Festiwal informował?

Czemu tak mało osób się pochwaliło? Zwykle, gdy jest jakiś konkurs z dużymi nagrodami, których jest sporo, to u nas więcej wpada. Rozumiem, że nie wszyscy się chwalą, ale na 24 nagrody tylko dwa wpisy - to i tak mi się wydaje jakoś mało. Gdyby było tych pochwał z dziesięć to już bym uwierzył, ale tak - wciąż mi jakoś ciężko uznać, że to wszystko... Nie macie tak?

Ciekawe czy im te zgłoszenia nie wyparowały gdzieś... Chyba że teraz do 15.05 będą obradować kto zasłużył na skarpetki emotka moim zdaniem też mało wpisów ale może influecerzy brali udział i powygrywali  

Niestety, ale przy tak wartościowych nagrodach niewiele osób się wpisuje na forum, więc pewnie już po ptokach. 
Choć też bym wolała, żeby było inaczej, bo poświęciłam na ten konkurs 2 dni pracy, a skończę z kocobluzami. 🙈

oby nie kapelusz hahaha  emotka  też jestem rozczarowana, że nie kupię wielkiego tv ;/

Też wolę skarpetki od kapelusza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7351613 Napisano: 29.04.2026 08:57:17 w Czy informują/ informowali?
ktosiek1 napisał(a):

Yazpik napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7351612 Napisano: 29.04.2026 08:56:20 w Czy informują/ informowali?
Yazpik napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Ciekawe czy im te zgłoszenia nie wyparowały gdzieś... Chyba że teraz do 15.05 będą obradować kto zasłużył na skarpetki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7351461 Napisano: 28.04.2026 16:16:38 w Czy informują/ informowali?
Ciekawe kiedy Pudliszki poinformują o skarpetach... Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#7350649 Napisano: 24.04.2026 14:17:44 w Czy informują/ informowali?
slomkabb napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

Czy z DELECTY Biedronkowej i Kaufland wszystko już poszło?

Tak się właśnie zastanawiałam bo grałam w biedronce nie Kaufland a dostałam że w Kaufland wygrałam …może coś pomylili

No i w kaufland było chyba 100 bonów a nikt się nie chwalił... Wyświetl w wątku >>
0 0