Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
bartula
Postów 1447
Data rejestracji 13.12.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jest informacja....o konkursie, ale wyników nie ma, pewnie dzisiaj będą
Gość: koza.k90
jaka ?
izak1000
Postów 2798
Data rejestracji 17.10.2012
Punkty karne 1
Konkursy dodane
"W związku z tym, że nadeszło do nas niemal trzy tysiące propozycji, i wybór tej najlepszej nazwy nie jest łatwy, jesteśmy zmuszeni prosić wszystkich Uczestników konkursu o jeszcze kilka dni cierpliwości. Wyniki wkrótce! "
no to spoko
izak1000
Postów 2798
Data rejestracji 17.10.2012
Punkty karne 1
Konkursy dodane
"Witam,
zwycięzca nagrody głównej został wylosowany i poinformowany w
regulaminowym terminie.
Lista zwycięzców będzie dostępna od jutra (wtorek 16 kwietnia) na
stronie kawatchibo.pl
Pozdrawiam,
Koordynator Loterii"
slonecznik1309
Postów 3975
Data rejestracji 14.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wygrał ktos moze z forum? ja niestety nie ;(
maryam
Postów 1757
Data rejestracji 20.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
radosna
Postów 2447
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To nawet mój kuzyn rolnik powiedział, że to dla niego za drogi konkurs. Może i by wziął w konkursie, ale te nawozy potrzebne są mu jesienią i nie chciał ich składować. Namawiałam go długo, ale zrezygnował. To gdzie Ty schowałaś te 3 tony nawozów (czy nawet więcej - nie pamiętam ile)?
Jestem radosna jak wiosna!
slonecznik1309
Postów 3975
Data rejestracji 14.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mój brat ma gospodarstwo, zainwestowalismy w te nawozy, miałam naprawdę fajne hasło, no i nic
szkoda, że nie opublikowali haseł
graliśmy w 4 tygodniu, a wtedy nawet nagrody tygodniowej nie przyznali
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
radosna
Postów 2447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Rozumiem Twoje rozgoryczenie! Ale wiesz jak to jest z wyborem haseł. Napracujesz się, wymyślisz świetne hasło, a oni wybiorą ... Dodaj do ulubionych! Nam się wydaje, że hasło jest doskonałe, ale często komisje konkursowe doskonałe nie są i wybierają byle co. Z jednej strony nie chcę wiedzieć, jaki tekst wygrywa. Ale w tym wypadku jestem ciekawa. Bo o mały włos mój kuzyn pewnie byłby w takiej sytuacji, jak Ty teraz. Najciekawsze jest to, że to ja pisałabym hasło. Jednak on zrezygnował - nie tylko na koszty, ale na to długie składowanie zanim by zużył te nawozy. Nawet taka nagroda go nie skusiła! Może napiszesz do organizatora i zapytasz, jakie hasła wygrały, bo jako uczestniczka konkursu masz prawo to wiedzieć. Pozdrawiam. Nie płacz tak ... chyba zużyjecie te nawozy?
renatak0
Postów 3106
Data rejestracji 09.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
apoccalipsa
Postów 6462
Data rejestracji 15.09.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18760
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Jest dokładnie tak, jak napisałaś.
Porównajcie sobie numery, na które trzeba było słać zgłoszenia w obu tych konkach, prefiksy i ramy czasowe. A potem przekażcie MC, co o tym sądzicie
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
apoccalipsa
Postów 6462
Data rejestracji 15.09.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane
malenka89
Postów 7292
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
udziału nie brałam, ale to, co oni wyprawiają to już przekracza wszelkie granice
kachakacha
Postów 1091
Data rejestracji 30.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba nie do końca - malgol napisała w MDW, że nie brała udziału w superpharm.
Swoją drogą szkoda, że ja nie dostałam smsa - brałam udział w obu konkursach
radosna
Postów 2447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
malgol
Postów 1183
Data rejestracji 18.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Potwierdzam, brałam udział tylko w Tesco