Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

malgosia74

#7262491 Napisano: 18.05.2025 14:47:54
visserarthur napisał(a):

kwadracik napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Wróci człek do konkursów po przerwie dłuższej i nagle nic nie wie , wszystko jakieś pokomplikowane i nic nie działa jak należy nie wspominając o trafieniu czegokolwiek w bramkach... Hmmm, dziwne... Chyba to zostawię na dobre... 
A tak przy okazji zapytam jeszcze co się podziało z everyday ?? Za żadne skarby nie da się nijak wgrać po paragonu emotka  
Już ze 20 kodów mam weryfikujących konto i NIC emotka
Ktoś pomoże??

Miałam wczoraj tak samo.W efekcie nie wysłałam zgłoszenia .

Z miesiąc temu zgłaszałem paragon do cashback i na telefonie miałem ten problem- na laptopie poszło.

u mnie na laptopie nie da się
0 0

kwadracik

#7262492 Napisano: 18.05.2025 14:49:40
malgosia74 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

kwadracik napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Wróci człek do konkursów po przerwie dłuższej i nagle nic nie wie , wszystko jakieś pokomplikowane i nic nie działa jak należy nie wspominając o trafieniu czegokolwiek w bramkach... Hmmm, dziwne... Chyba to zostawię na dobre... 
A tak przy okazji zapytam jeszcze co się podziało z everyday ?? Za żadne skarby nie da się nijak wgrać po paragonu emotka  
Ktoś pomoże??

Z miesiąc temu zgłaszałem paragon do cashback i na telefonie miałem ten problem- na laptopie poszło.

Ja też chciałam zgłosić korzystając z komputera.
0 0

delfinka101

#7262498 Napisano: 18.05.2025 15:01:40
malgosia74 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Czy zdarzyło się komuś że pod zawleczkami puszek z info o loterii w promocyjnym opakowaniu z info o loterii nie było wogóle żadnych kodów? Ja od początku odkąd kupuje Warkę na loterię do tej pory mam wszystkie 4-paki z Dino bez kodów pod zawleczkami emotka

ale tam nie ma kodów przecież?

to jak zarejestrować to do loterii ??

W Dino paragon

To wiememotka  chodzi mi o kody, ale jest info o loterii na puszce piwa , niby szukaj kasy pod zawleczką, której w ogóle nie da się trafić, ale poza tym jest info o rejestracji kodów których też niem ma🤣

Dlatego, że tam od razu i jest wygrana kwota. Nie ma kodów do rejestracji. Wygrasz jak będzie kwota pod  zawleczką.
1 andii 0

jokan

#7262505 Napisano: 18.05.2025 15:47:38
Nowy Kaktus w Biedronce - 300 kapeluszy o wartości 48 zł emotka emotka - już mogli dać bliki za 50 zł

agakaz2

#7262508 Napisano: 18.05.2025 16:25:28
malgosia74 napisał(a):

na tyle puszek raz był kod na 10zl
0 0

jokan

#7262513 Napisano: 18.05.2025 16:50:39
kumulacja napisał(a):

jokan napisał(a):

Nowy Kaktus w Biedronce - 300 kapeluszy o wartości 48 zł emotka emotka - już mogli dać bliki za 50 zł

Tylko kapelusze???

nie

jedna wycieczka (voucher) i 300 kapeluszy emotka
0 0

catcat

#7262514 Napisano: 18.05.2025 17:01:07
jokan napisał(a):

kumulacja napisał(a):

jokan napisał(a):

Tylko kapelusze???

nie

Po prostu liść w twarz konkursowicza

nanajka81

#7262520 Napisano: 18.05.2025 17:28:39
catcat napisał(a):

jokan napisał(a):

kumulacja napisał(a):

jokan napisał(a):

Tylko kapelusze???

nie

Po prostu liść w twarz konkursowicza

W tym roku organizatorzy bardzo starają się zareklamować za darmo na konkursowiczach emotka Czapki, papcie, bluzy, torby...

Dekasia

#7262528 Napisano: 18.05.2025 18:01:21
Działa mi skanowanie paragonu w Old Spice. Szkoda tylko, że wystąpił jakiś kolejny błąd. Ale już i tak postęp emotka
0 0

malgosia74

#7262535 Napisano: 18.05.2025 18:12:43
Dekasia napisał(a):

Działa mi skanowanie paragonu w Old Spice. Szkoda tylko, że wystąpił jakiś kolejny błąd. Ale już i tak postęp emotka

ja myślę, że tam AI działa, bo na tel po wielu mozolnych próbach przeskanowało mi w końcu paragon, ale pytanie dziwnie jest skonstruowane, po drugie też jakoś dziwnie po dodaniu odpowiedzi wygląda z tym komunikatem, jakby wystąpił błąd faktycznie, bo wraca do okienka z dodaniem paragonu, a jak chcesz dodać po raz kolejny to pisze żeby skontaktować się z obsługą emotka  
dam se spokój z tym bo od kilku godzin już mnie zaczynają nerwy brac emotka
0 0

Dekasia

#7262536 Napisano: 18.05.2025 18:15:04
malgosia74 napisał(a):

Dekasia napisał(a):

ja myślę, że tam AI działa, bo na tel po wielu mozolnych próbach przeskanowało mi w końcu paragon, ale pytanie dziwnie jest skonstruowane, po drugie też jakoś dziwnie po dodaniu odpowiedzi wygląda z tym komunikatem, jakby wystąpił błąd faktycznie, bo wraca do okienka z dodaniem paragonu, a jak chcesz dodać po raz kolejny to pisze żeby skontaktować się z obsługą emotka  

Mnie się udało wysłać, no ale 100 znaków na odpowiedź to niezłe pole do popisu emotka
0 0

malgosia74

#7262537 Napisano: 18.05.2025 18:28:33
Dekasia napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Dekasia napisał(a):

Mnie się udało wysłać, no ale 100 znaków na odpowiedź to niezłe pole do popisu emotka

a co tam dokładnie było w informacjach po wysłaniu zgłoszenia
0 0

Dekasia

#7262538 Napisano: 18.05.2025 18:32:09
malgosia74 napisał(a):

Dekasia napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Dekasia napisał(a):

Coś tam, że przyjęto zgłoszenie i proszą o uzupełnienie w profilu danych do wysłania potencjalnej nagrody.

malgosia74

#7262539 Napisano: 18.05.2025 18:34:12
Dekasia napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Dekasia napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Dekasia napisał(a):

Coś tam, że przyjęto zgłoszenie i proszą o uzupełnienie w profilu danych do wysłania potencjalnej nagrody.

dziękuję, to mi chyba jednak nie poszło ... echh, powodzenia emotka
0 0

tad_pole

#7262552 Napisano: 18.05.2025 19:31:04
Czy mieliście tak, że wygraliście jakiś voucher, wydrukowaliscie go wraz z pinem, a następnie ktoś przez przypadek wyrzucił go do kosza? 🤦🤦 czy tylko ja mam takiego pecha? 🙁 Podpowiedzcie proszę, co moge w takiej sytuacji zrobić. Dodam, że chodzi o voucher na wakacje, których nie chce w tym momencie rezerwowac. Boje się więc, żeby voucher ten nie trafił w niepowolane ręce, żeby ktoś nie wykorzystał go przede mną. Czy na wakacje.pl można tylko sprawdzić, czy jest aktywny czy mogę to zrobić dopiero w podsumowaniu?

Jak macie jakieś pomysły lub przemyślenia, to może być nawet na priv..każda wskazówka na wagę złota . Spędza mi to sen z powiek
0 0

domiqa

#7262555 Napisano: 18.05.2025 19:42:00
kwadracik napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

kwadracik napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Ktoś pomoże??

Ja też chciałam zgłosić korzystając z komputera.

Ja tak wczoraj walczyłam z Pantene, wpadłam w pętlę kodów weryfikujących i nic, dalej tylko wgraj paragon i wgraj paragon. Po godzinie zmagań pomogła zmiana przeglądarki.
0 0

aspartaqs

#7262556 Napisano: 18.05.2025 19:48:39
tad_pole napisał(a):

Czy mieliście tak, że wygraliście jakiś voucher, wydrukowaliscie go wraz z pinem, a następnie ktoś przez przypadek wyrzucił go do kosza? 🤦🤦 czy tylko ja mam takiego pecha? 🙁 Podpowiedzcie proszę, co moge w takiej sytuacji zrobić. Dodam, że chodzi o voucher na wakacje, których nie chce w tym momencie rezerwowac. Boje się więc, żeby voucher ten nie trafił w niepowolane ręce, żeby ktoś nie wykorzystał go przede mną. Czy na wakacje.pl można tylko sprawdzić, czy jest aktywny czy mogę to zrobić dopiero w podsumowaniu?

Jak macie jakieś pomysły lub przemyślenia, to może być nawet na priv..każda wskazówka na wagę złota . Spędza mi to sen z powiek

Zarejestruj się na wakacje.pl. wejdź w panel klienta i tam po wpisaniu kodu i pinu z vouchera ukaże się info o jego obecnym saldzie i dacie ważności

mafomi

#7262567 Napisano: 18.05.2025 20:39:07
jokan napisał(a):

czy w WW sprawdza się gdzieś zgłoszone już hasła, czy po prostu wyskakuje komunikat, że to już było ?

W regulaminie jest lista wszystkich haseł z zeszłego roku, które w tym roku nie mogą już być, chyba tylko tak można sprawdzić
1 jokan 0

InkaR

#7262584 Napisano: 18.05.2025 21:37:37
Czy ktoś kto gra w Fuze Tea może mnie oświecić o co chodzi - niby mam nagrodę Voucher o wartości 2050zł, ale poza kodem tego vouchera jest informacja, że wexmie on udział w losowaniu nagrody - czy  wtakim razie ja mam jakiś voucher do wykorzystania czy o co chodzi? nie ogarniam tej aplikacji Coca Coli emotka Pomoc proszę emotka
0 0

ciotkaklotka

#7262585 Napisano: 18.05.2025 21:43:43
InkaR napisał(a):

Czy ktoś kto gra w Fuze Tea może mnie oświecić o co chodzi - niby mam nagrodę Voucher o wartości 2050zł, ale poza kodem tego vouchera jest informacja, że wexmie on udział w losowaniu nagrody - czy  wtakim razie ja mam jakiś voucher do wykorzystania czy o co chodzi? nie ogarniam tej aplikacji Coca Coli emotka Pomoc proszę emotka

bo nagrodą jest los w loterii
0 0