Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Yazpik

Yazpik

#7353256 Napisano: 07.05.2026 07:27:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
O rany, to jak zwykle wezmę udział na szarym końcu emotka  Nie zauważyłem tego zapisu emotka  Dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
2 taak, MDL 0

Yazpik

#7353253 Napisano: 07.05.2026 07:19:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dlaczego w Moje dzisiejsze wygrane jest info o klockach Lego od Bakusia, skro ten konkurs jeszcze trwa i nie ma etapów? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Yazpik

#7351752 Napisano: 29.04.2026 14:24:30 w moje dzisiejsze wygrane :)
No i u mnie ta głupia kocobluza. Przepraszam, drogie Pudliszki, jeśli to czytacie emotka  Ale wolałbym na przyszłość 50 zł niż elementy garderoby, bo wiecie jak to jest. Ani do pracy tego nie włożę, ani na miasto. Po domu? No dobra, włożę, ale ciuchów po domu mi nie brakuje emotka Wyświetl w wątku >>

Yazpik

#7351727 Napisano: 29.04.2026 13:56:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
slomkabb napisał(a):

atena03 napisał(a):

Mam nadzieje, że kitkat  jeszcze nie wszystko poszło xd

Ja też bo byłaby porażka jakby nic się wygrac nie udało

No ja wciąż czekam emotka  Ale czekam i czekam i zaczynam się obawiać, że nie ma na co emotka  Nawet tutaj emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Yazpik

#7351677 Napisano: 29.04.2026 12:05:05 w Czy informują/ informowali?
8igora9 napisał(a):

InkaR napisał(a):

8igora9 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

Yazpik napisał(a):

lilichilimili napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Jak informują z Pudliszek? Maile?

podobno maile ale na razie dwie osoby się pochwaliły tylko więc może nie wysyłają wszystkiego naraz.

Maile zaraz po 13 szły, więc raczej niestety już wszystkie karty rozdane 😭😭😭 w temacie - czy Lech Festiwal informował?

Czemu tak mało osób się pochwaliło? Zwykle, gdy jest jakiś konkurs z dużymi nagrodami, których jest sporo, to u nas więcej wpada. Rozumiem, że nie wszyscy się chwalą, ale na 24 nagrody tylko dwa wpisy - to i tak mi się wydaje jakoś mało. Gdyby było tych pochwał z dziesięć to już bym uwierzył, ale tak - wciąż mi jakoś ciężko uznać, że to wszystko... Nie macie tak?

Ciekawe czy im te zgłoszenia nie wyparowały gdzieś... Chyba że teraz do 15.05 będą obradować kto zasłużył na skarpetki emotka moim zdaniem też mało wpisów ale może influecerzy brali udział i powygrywali  

Niestety, ale przy tak wartościowych nagrodach niewiele osób się wpisuje na forum, więc pewnie już po ptokach. 
Choć też bym wolała, żeby było inaczej, bo poświęciłam na ten konkurs 2 dni pracy, a skończę z kocobluzami. 🙈

oby nie kapelusz hahaha  emotka  też jestem rozczarowana, że nie kupię wielkiego tv ;/

Kapeluszy nie przewiduję nawet w najczarniejszych scenariuszach 😂
Ale myślę, że akurat taka kocobluza to za 50zl pójdzie na Vinted od ręki, więc chociaż częściowo zrekompensuje stracony czas 😝

Ja już sam nie wiem, czy jest na co liczyć. Od razu mi się przypomina konkurs Prince Polo, gdzie było 700 klapek i nie wygrałem. A celowałem w główną emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Yazpik

#7351587 Napisano: 29.04.2026 06:31:47 w Czy informują/ informowali?
lilichilimili napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Jak informują z Pudliszek? Maile?

podobno maile ale na razie dwie osoby się pochwaliły tylko więc może nie wysyłają wszystkiego naraz.

Maile zaraz po 13 szły, więc raczej niestety już wszystkie karty rozdane 😭😭😭 w temacie - czy Lech Festiwal informował?

Czemu tak mało osób się pochwaliło? Zwykle, gdy jest jakiś konkurs z dużymi nagrodami, których jest sporo, to u nas więcej wpada. Rozumiem, że nie wszyscy się chwalą, ale na 24 nagrody tylko dwa wpisy - to i tak mi się wydaje jakoś mało. Gdyby było tych pochwał z dziesięć to już bym uwierzył, ale tak - wciąż mi jakoś ciężko uznać, że to wszystko... Nie macie tak? Wyświetl w wątku >>

Yazpik

#7351415 Napisano: 28.04.2026 13:48:11 w Czy informują/ informowali?
luko922 napisał(a):

Pudliszki poinformowały póki co tylko Media Markt? (widziałem wpis w MDW)

No i kluczowa kwestia, czy poinformowały mailem na raz? Może ktoś wie? Bo nie wiem, czy sie łudzić, czy czekać na kocobluzę emotka Wyświetl w wątku >>

Yazpik

#7350025 Napisano: 22.04.2026 12:29:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
InkaR napisał(a):

rufus napisał(a):

Dzwonilem do pudliszek ale po kilku sygnalach "uzytkownik prowadzi teraz rozmowe"

Edit: kilka razy w roznych odstepach czasowych i po roznej ilosci sygnalow
Wiec ktos odrzuca polaczenie. emotka

spróbowałam i to samo, maile też bez odpowiedzi  emotka  W kulki lecą, a tu pół forum na skarpety czeka emotka

Mam nadzieję, że nie polecą tak, jak to niektórym się ostatnio zdarza - że wyników brak, maili brak, przeciągną to oczekiwanie z tydzień i na koniec napiszą, że konkurs rozwiązany, laureaci powiadomieni, ewentualnie rzucą parę skarpet, żeby nie było, że nic  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Yazpik

#7349389 Napisano: 20.04.2026 13:24:00 w Czy informują/ informowali?
Co z tym informowaniem DHL/Venezia? Już powoli tracę nadzieję emotka Wyświetl w wątku >>
1 Ostin789 0

Yazpik

#7347732 Napisano: 13.04.2026 09:14:40 w Czy informują/ informowali?
Jeśli do kogoś napisze DHL/Venezia, to dajcie znać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Yazpik

#7347197 Napisano: 10.04.2026 07:41:31 w Czy informują/ informowali?
Jakby ktoś coś wiedział o konkursie Venezia/DHL, to dajcie znać, co by się człowiek nie łudził. Niby czas mają do 12.04, no ale który pracownik będzie wysyłał maile w sobotę lub niedzielę? Liczę, że to dziś. A może już kogoś informowali? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Yazpik

#7346598 Napisano: 07.04.2026 11:36:28 w Czy informują/ informowali?
renatak0renatak0 napisał(a):

Czy krtoś dostał jakieś info z VENEZIA ?

Mają czas do 12.04, na razie nic nie dostałem. Wyświetl w wątku >>

Yazpik

#7344726 Napisano: 27.03.2026 09:07:54 w Czy informują/ informowali?
Czy ktoś grał i wie, czy informowali z konkursu DHL i butów Venezia? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Yazpik

#7344522 Napisano: 26.03.2026 10:24:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy formularz laureata z Powiedz tak słodkiej wygranej u Amooco kogoś przepuszcza? Wyświetl w wątku >>
0 0

Yazpik

#7344085 Napisano: 24.03.2026 06:56:44 w Wkurza mnie...
Gonitwa w pracy, gonitwa w domu, gonitwa myśli i coraz mniej czasu na wszystko. Wyświetl w wątku >>

Yazpik

#7343533 Napisano: 20.03.2026 12:54:43 w Czy informują/ informowali?
Czy może jeszcze jakimś cudem Raffaello dalej dzwoni? Wyświetl w wątku >>
0 0

Yazpik

#7343335 Napisano: 19.03.2026 14:08:21 w Smolar
Znajoma konkursowiczka twierdzi, że przepuszcza, więc jakby już chyba po ptokach emotka Wyświetl w wątku >>
2 adamo86, joan 0

Yazpik

#7343217 Napisano: 19.03.2026 09:13:27 w Czy informują/ informowali?
adamo86 napisał(a):

-Triss- napisał(a):

A czy Rexona Biedronka było?

Raczej nie, bo powinno się pojawić w wynikach

A w jaki sposób się pojawi w wynikach jak tam nie podawało się numeru telefonu tylko maila? Wyświetl w wątku >>
0 0

Yazpik

#7330247 Napisano: 20.01.2026 12:01:57 w Czy informują/ informowali?
rudzixon napisał(a):

atlantydek napisał(a):

rufus napisał(a):

atlantydek napisał(a):

rufus napisał(a):

Do kiedy czas ma sierra?
Widze tylko ze info 2 dni od wylonienia zwyciezcy.. ale nie widze kiedy to wylonienie. emotka

Do niedzieli mieli wy-łonić.

To dzisiaj sie spodziewamy? emotka

Być może mail już wyszedł z łona agencji  emotka

Być może masz rację emotka

Czy komuś już gratulować? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Yazpik

#7328777 Napisano: 15.01.2026 12:07:09 w Czy informują/ informowali?
MDL napisał(a):

Yazpik napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

Yazpik napisał(a):

MDL napisał(a):

dziób_dziób1321 napisał(a):

Konkurs: Thyroset - opowiedz swoją historię. Mieli informować @ o wynikach do 14.01. Było rozwiązanie?

też jestem ciekawa....

I ja, i ja. Ale jak wszyscy są ciekawi, a nikt nic na razie nie wie, to dobry znak, bo wtedy raczej bym obstawiał, że wyników nie było emotka

Jutro rano mam umówione badanie w budynku obok. Zapytać? emotka

Oczywiście!  emotka  Ile zmarnowanego czasu i kliknięć na odświeżanie konkursowej strony nam oszczędzisz!  emotka

I jak? 🤭 A tak poważnie, nie odpisali mi na msg i widzę komentarze z zapytaniami o wyniki, ale odpowiedzi brak 🙂

A tak na poważnie, to szkoda, że nie podeszli do konkursu poważnie. Zawsze sobie człowiek odnotowuje datę, czeka, wydaje mu się, że jak jest konkret w regulaminie i na stronie, to będzie konkret z wynikami, a tu guzik. Czas mija, nikt nie reaguje, nikt nic nie ogłasza... Już zaczynam się obawiać, że ten konkurs to ściema. Wrzucą jakieś randomowe inicjały od czapy i tyle będzie z naszych nadziei... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0