Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: ivett
Ps. Uwazam, ze pomysl zrobienia takiej strony jest poprostu genialny, zwlaszcza dla takich maniakow jak ja
Gość: jose99
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Data rejestracji 23.10.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: anulka
Gość: monika124
Odpowiedź z jednej z biedniejszych
Wiedzialam,ze nie wysylają ale czasami warto sprobowac po paru miesiacach sprobowac ponownie
ivett pw
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
smyczka, żeton do wózków w marketach , etui na dokumenty i breloczek
Gość: sigma
moj pierwszy
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Komórkę mi wczoraj zaje****li, niestety złodziej wyrywający mi z ręki telefon się nie pzredstawił.
Gość: Melissa1980
maa
Postów 4190
Data rejestracji 14.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: januli
Śmieciora - Jazda Jazda Jazda BIAŁA GWIAZDA
Gość: alorah
Nie dość że nic do mnie nie dochodzi nawet żadne wygrane,to jeszcze się dowiedziałam że oddtwarzacz MP4 który sobie zamówiłam nie doszedł:(
Gość: alorah
Nie dość że nic do mnie nie dochodzi nawet żadne wygrane,to jeszcze się dowiedziałam że oddtwarzacz MP4 który sobie zamówiłam nie doszedł:(
Gość: asalda
przed chwilka sie zarejestrowałam na tym forum
napisze moje dotychczasowe zdobycze:
1.kalendarz na sciane razem zegarem
2. pastylki na gardło
3.smycze z kilku firm
4.breloczki
5.notesy
6.zapalniczki
7.długopisy
8.maście ziołowe i do masazu
9.kalendarze ze znakami drogowymi i książeczki ze znakami drogowymi