Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: vampirka
Gość: monika124
zawsze gdy nie dostję przsyłek - patrzę na wszystkich podejrzliwie i zastanawiam się czy nie wzbogacił się o gadżety,które to ja miałam dostać
ot taka mała schiza
asiam
Postów 4096
Data rejestracji 05.06.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Witamy!
Prośba zostanie spełnona-Nasza Pani Kierownik jest rodowitą Oświęcimianką ( jaki ten świat mały
Kiedy pokazałyśmy jej maila od ziomków -zadeklarowała że kalendarz oraz nasz gadżety osobiście podwiezie do Państwa w przyszłym tygodniu.
Pozdrawiamy serdecznie.
Dział marketingu i reklamy
Przyznacie,że miło otrzymać takiego mejla!
ZAKUPY NA KONKURSY : Carrefour,Biedronka, Lidl, Lewiatan, Kaufland, Netto, Żabka,Chorten,Hebe,Groszek,Intermarche ,Delikatesy Centrum, ABC, Rossmann, Lewiatan,Orlen, Circle K, Laboo.
asiam-gwarancja uczciwości. Na e-konkach od 2004 roku!
asiam
Postów 4096
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Tym bardziej,że przesyłka miała zawierać kubek,długopis i jeszcze jakiś drobiazg.
Uprzejmie informuję,że jesteśmy w stanie spełnić prośbę pod warunkiem
,że gratisowe gadżety firmowe zostaną dostarczone na koszt Państwa
Pocztexem (koszt około 35,00zł). Proszę o podjęcie decyzji.
Gość: zbrodnia
asiam
Postów 4096
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Data rejestracji 23.10.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane
super;/
Ale wczoraj miałam fajny początek, dostałam długopis i podkładkę ze śmieci i masę broszur:D
Gość: sylka1993
pierwszy - 6cm na 8cm z znakiem szczęścia
drugi - 8cm na 11 cm z pierwszą literą alfabetu runicznego
Fajowe
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: 77
Pozdrawiam was Monika:)
Gość: Onek
Niestety nic wysłać nie mogę - bo gratisy wyszły
Pozdrawiam wytrwałych
Gość: Melissa1980
a do tego wczoraj otrzymałam maila z prośbą o listy zwycięzców konkursów
jaaaasne, znam nazwiska wszystkich osób w naszej bazie i każdego z osobna informuję co gdzie wygrał
w kolejnej małpce pytała, czy zawiadamiam o wygranej mailowo
tłumaczyłam kilka razy, że ja nie organizuję konkursów, ale ona nadal swoje
ludzie są niemożliwi
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: januli
U mnie dzisiaj zawiadomienie o paczuszce
asiam
Postów 4096
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Mam nadzieję,że Twoja odpowiedź do nadawcy mejla była miła i uprzejma
A z drugiej strony aż mnie korci zapytać jakiego argumentu ktoś użył by prosić o gadżety ( rozumię ,że jakiegoś oryginalnego - bo tak wynika z treści Twojej informacji )
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: agniecha
Gość: monika124
z tego,co wiem ludzie chwytają się najróżniejszych sposobów-najgorsze z nich to branie kogoś na litość
-jestem ciężko chora itp
ja zawsze piszę ,że kolekcjonuję i jakoś są efekty
chociaż ostatnio skrzyneczka świeci pustkami to zdaję sobie sprawę z tego,że to tylko i wyłącznie moja wina,bo długo nie wysyłałam maili
Melissa współczuję !
Swoją drogą jak ludzie mogą być tak , no powiedzmy inteligentni inaczej
januli pochwal się potem co dostałeś
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zacząłem zabawę w gratisy 3 tygodnie temu i są pierwsze efekty.
Pisze tylko zagranicę. Wysłałem ok. 70 próśb.
Na razie 2 przesyłki: koszulka + 2 długopisy(Węgry), dwa długopisy w etui(Rumunia)+ jedna obiecanka (Niemcy).