SZUKAM....

malutka456

#6230630 Napisano: 18.07.2016 22:06:57
mysz-s napisał(a):

Szukam podpowiedzi co można kupić na chrzciny?
Za dwa tygodnie mam przyjemność zostać chrzestną a kompletnie nie wiem co mogę kupić.
Nie chcę dawać pieniążków wolałabym jakąś pamiątkę ale też nie za drogo.
Tak 100 zł max 150
Pomoże ktoś?

Generalnie jako mama dwójki pociech przyznaję, że przy pierwszym dziecku bujaczek, karuzela, mata edukacyjna czy fotelik do karmienia, to rewelacyjne prezenty emotka  Przy drugim robi się problem emotka  mój syn dostał misia szumisia, złoty łańcuszek od cioci chrzestnej i pieniądze, które ma na koncie emotka  Może zapytaj rodziców dziecka czy czegoś potrzebują? 
0 0

doris1

#6230632 Napisano: 18.07.2016 22:07:55
mysz-s napisał(a):

Za dwa tygodnie mam przyjemność zostać chrzestną a kompletnie nie wiem co mogę kupić.
Tak 100 zł max 150
Pomoże ktoś?

Z praktycznych rzeczy to polecam chodzik - pchacz (najlepiej firmowy). Jest duży wybór, a zabawka starczy dziecku na długo. Posłuży najpierw jako sorter, czy migające elementy, a potem do pchania, hoho emotka
0 0

malutka456

#6230634 Napisano: 18.07.2016 22:09:31
stolik edukacyjny tez jest fajny emotka  za 100-150zł kupisz jakiś fajny emotka  
0 0

Masza86

#6230637 Napisano: 18.07.2016 22:12:48
mysz-s napisał(a):

Tak 100 zł max 150
Pomoże ktoś?

ja jako matka chrzestna dałam posrebrzany obrazek, z grawerem z tyłu , koszt chyba ok 120 zł, sa tez na allegro lub w  sklepach ze srebrem, złotem emotka   , moja córcia tez dostała taki obrazek ja jestem zadowolona, druga z kolei dostała złote kolczyki, 2 pary emotka   i wyrosła z nich jak miała 3 latka! moze zapytaj  kogos z rodziny albo podpatrz co im brakuje jesli chcesz cos praktycznego,  chociaz prawda jest taka ze kazdy ma inny gust i czasem cos co nam wydaje sie fajne dla innych jest tandetne emotka
0 0

mczarna

#6230638 Napisano: 18.07.2016 22:14:50
doris1 napisał(a):

mysz-s napisał(a):

Tak 100 zł max 150
Pomoże ktoś?

Z praktycznych rzeczy to polecam chodzik - pchacz (najlepiej firmowy). Jest duży wybór, a zabawka starczy dziecku na długo. Posłuży najpierw jako sorter, czy migające elementy, a potem do pchania, hoho emotka

Po co chodzik? Lepsze są z tych proponowanych leżaczki/bujaczki - jeśli tego już nie mają.
0 0

doris1

#6230645 Napisano: 18.07.2016 22:32:16
mczarna napisał(a):

doris1 napisał(a):

mysz-s napisał(a):

Tak 100 zł max 150
Pomoże ktoś?

Po co chodzik? Lepsze są z tych proponowanych leżaczki/bujaczki - jeśli tego już nie mają.

Tak lepszy dla małego dziecka, ale z reguły rodzice takie rzeczy kupują b. wcześnie, albo jeszcze przed narodzinami, dlatego warto skonsultować z rodzicami z czego byliby zadowoleni. Myślałam o takim czymś http://allegro.pl...ter-i4929318120.html
0 0

constanza

#6230649 Napisano: 18.07.2016 22:42:00
Szukam informacji czy te kijki do selfie z allegro po 5-10 zł są coś warte?Nie chcę się drożyć bo potrzebny mi własciwie na jeden wyjazd ale trochę się boje o bezpieczeństwo telefonu emotka  I nie wiem jaki lepszy ten z kabelkiem czy ten co się łączy przez bluetooth?Ktoś coś może doradzić?

mysz-s, ja kupiłam malutkie buciki NIKE. Trochę czekały zanim dzieciaczek zaczął chodzić ale biegał w nich bardzo czesto. Prezent i praktyczny a i slodko wygladaly takie malutkie adidasy emotka  choć to w sumie mało pamiątkowe ale uwazam, ze z tych posrebrzanych rzeczy to potem pamiatki tez nie ma bo leza gdzies na strychu pochowane. 
0 0

olunka

#6230651 Napisano: 18.07.2016 22:44:36
Masza86 napisał(a):

mysz-s napisał(a):

Tak 100 zł max 150
Pomoże ktoś?

ja jako matka chrzestna dałam posrebrzany obrazek, z grawerem z tyłu , koszt chyba ok 120 zł, sa tez na allegro lub w  sklepach ze srebrem, złotem emotka   , moja córcia tez dostała taki obrazek ja jestem zadowolona, druga z kolei dostała złote kolczyki, 2 pary emotka   i wyrosła z nich jak miała 3 latka! moze zapytaj  kogos z rodziny albo podpatrz co im brakuje jesli chcesz cos praktycznego,  chociaz prawda jest taka ze kazdy ma inny gust i czasem cos co nam wydaje sie fajne dla innych jest tandetne emotka

To teraz z dwóch par kolczyków możesz zrobic jedne,wieksza, ale fakt  ze kazdemu co innego sie podoba i nie lubie jak ktos krytykuje pomysly innych, a co do obrazka srebrnego to syn dostal na komunie i bardzo sie podoba i jemu i mnie
0 0

benasia

#6230667 Napisano: 18.07.2016 23:36:52
mysz-s dokładnie tak jak piszą inni: coś praktycznego np bujaczek, mata edukacyjna, zabawka interaktywna, szumiś,  krzesełko do karmienia (zależy tez ile juz brzdąc ma bo chrzciny to w różnym wieku robią) albo jakiś bonik do sklepu dziecięcego - w sumie chyba najlepiej podpytać/zobaczyć co mają rodzice i co im się przyda   emotka  
A inne cuda to hm... pamiątka fajna, ale to też zależy od rodziców czy lubią takie coś   emotka    
0 0

Gość: aneciaa

#6230763 Napisano: 19.07.2016 11:39:58
aneciaa napisał(a):

Szukam kontaktu do firmy LEVEL która organizowała konkurs SURF w Biedronce. A moze ktoś wie jak jest z gwarancją na te pralki?

podbijam
0 0

darog

#6230780 Napisano: 19.07.2016 12:10:19
Gdzie można wygrać PRALKĘ wąską, małą porządną?
Gdzie można wygrać LODÓWKĘ porządną?
0 0

gryszelm

#6230811 Napisano: 19.07.2016 13:07:41
darog napisał(a):

Lodówkę "porządną" - cokolwiek to znaczy - na fb Amica
0 0

didi15

#6230814 Napisano: 19.07.2016 13:20:31
bc14 napisał(a):

gdzie mozna znalezc produkty angry birds na konkurs hapsnij.to?

Ja pisałam do nich na facebooku i wysyłają listę sklepów dla twojego miasta:):)
0 0

joan

#6230874 Napisano: 19.07.2016 15:37:28
W celach prywatnych = niekonkursowych emotka

Szukam bezpłatnego, niebajeranckiego programu do pomniejszenia filmików -> w obecnej wersji niecałe 2 minuty nagrania ważą ok. 160 MB emotka

Najlepiej, żeby to było coś w stylu InfranView, całkiem zwyczajne emotka
0 0

pioge7

#6230887 Napisano: 19.07.2016 16:13:03
koniczynka123 napisał(a):

darog napisał(a):

Podpinam się emotka Ewentualnie na jaki konkurs trzeba kupić takie duże Agd, w ostateczności taniej odkupięemotka

Www.doradcasmaku.pl czasem dają lodówkę w nagrodach, ale trzeba mieć pkt dużo emotka  
0 0

wanderlust

#6230908 Napisano: 19.07.2016 17:09:25
Co to jest za konkurs z papierem POL? Nie mogę znaleźć emotka
0 0

pioge7

#6230909 Napisano: 19.07.2016 17:12:02
rosik93 napisał(a):

Ja widziałem konkurs, papier kupiłem a teraz konkursu też nie mogę znaleźć emotka
0 0

like-a-bomb

#6230910 Napisano: 19.07.2016 17:14:08
pioge7 napisał(a):

rosik93 napisał(a):

Ja widziałem konkurs, papier kupiłem a teraz konkursu też nie mogę znaleźć emotka

Ten:
https://www.e-kon...ki.html#.V45DxBKW7Yg
1 pioge7 0

mczarna

#6230946 Napisano: 19.07.2016 19:22:54
doris1 napisał(a):

mczarna napisał(a):

doris1 napisał(a):

mysz-s napisał(a):

Tak 100 zł max 150
Pomoże ktoś?

Tak lepszy dla małego dziecka, ale z reguły rodzice takie rzeczy kupują b. wcześnie, albo jeszcze przed narodzinami, dlatego warto skonsultować z rodzicami z czego byliby zadowoleni. Myślałam o takim czymś http://allegro.pl...ter-i4929318120.html

Radziłabym trochę poczytać o chodzikach, nie są wskazane...mysz-s- może podpytaj rodziców czego potrzebują.
0 0

olunka

#6230950 Napisano: 19.07.2016 19:44:23
mczarna napisał(a):

doris1 napisał(a):

mczarna napisał(a):

doris1 napisał(a):

mysz-s napisał(a):

Tak 100 zł max 150
Pomoże ktoś?

Radziłabym trochę poczytać o chodzikach, nie są wskazane...mysz-s- może podpytaj rodziców czego potrzebują.

przecież pisze doris ,że chodzi jej o pchacz a nie typowy chodzik, które jak wszyscy wiedza nie sa polecane przez ortopedów juz od wielu lat
0 0