SZUKAM....

edzia21

#6232858 Napisano: 25.07.2016 14:58:24
29renata napisał(a):

monisss napisał(a):

.. odpowiedzi na głupie pytanie?:P czy jest taka możliwość żeby nie dochodziły do mnie smsy z wygranymi z konkursów? zwrotki dostaję, smsy przechodzą na konkursy, ale tyle się tego na wysyłałam i nic.. mailowo coś tam złapię, na fb też a z smsów i telefonów NIC. Istnieje taka możliwość czy nie ?;)

Istnieje, wygrałam kiedyś nagrodę od Smolara, SMSa nie dostałam, gdyby nie to że przypadkowo spojrzałam na listę zwycięzców i zobaczyłam swój nr telefonu, to wygrana przepadła by.

Do mnie nie doszedl zaden sms z Garniera (seria w kilku sklepach kilka mies temu). Wrzucili liste z haslami...dzieki temu nie stracilam nagrod na prawie 5 tys emotka
0 0

monisss

#6232859 Napisano: 25.07.2016 15:00:09
pioge7 napisał(a):

monisss napisał(a):

.. odpowiedzi na głupie pytanie?:P czy jest taka możliwość żeby nie dochodziły do mnie smsy z wygranymi z konkursów? zwrotki dostaję, smsy przechodzą na konkursy, ale tyle się tego na wysyłałam i nic.. mailowo coś tam złapię, na fb też a z smsów i telefonów NIC. Istnieje taka możliwość czy nie ?;)

Jeśli dostajesz zwrotki z podziękowaniem to raczej zablokowanego premium nie masz... Wiec to raczej jury nie wybiera twoich tekstów emotka  

to jestem w stanie uwierzyć, ba nawet się nie zdziwie jeśli tak jest emotka ale z loterii też nic, a myślę, że jednak sporo wysyłam. wie ktoś jak to sprawdzić? wolę dmuchać na zimne emotka
0 0

Gość: bonawentura

#6232874 Napisano: 25.07.2016 15:53:26
Wkrótce jadę na integrację z pracy, kierunek Ukraina emotka  Czy jest coś co warto tam kupić i przywieźć do Polski? Nie palę, a alkoholu też nie spożywam w wielkich ilościach. Kolega się śmieje, że przywiezie sobie żonę.... no cóż, ja już jedną mam i wymyśliła sobie żebym jej kupił "coś ładnego" i  jakieś haftowane obrusy... emotka  Może ktoś z forumowiczów był i poleci coś do jedzenia (spożywka) albo jakieś inne rzeczy, których nie ma w Polsce a warto mieć?
0 0

bridget

#6232875 Napisano: 25.07.2016 15:54:17
monisss napisał(a):

pioge7 napisał(a):

monisss napisał(a):

Jeśli dostajesz zwrotki z podziękowaniem to raczej zablokowanego premium nie masz... Wiec to raczej jury nie wybiera twoich tekstów emotka  

to jestem w stanie uwierzyć, ba nawet się nie zdziwie jeśli tak jest emotka ale z loterii też nic, a myślę, że jednak sporo wysyłam. wie ktoś jak to sprawdzić? wolę dmuchać na zimne emotka

moze  wysyłaj z innego  nr,  jezeli z tego jednego  od dłuzszego czasu konkursujesz na nim
0 0

donia7

#6232876 Napisano: 25.07.2016 15:54:35
bonawentura napisał(a):

Wkrótce jadę na integrację z pracy, kierunek Ukraina emotka  Czy jest coś co warto tam kupić i przywieźć do Polski? Nie palę, a alkoholu też nie spożywam w wielkich ilościach. Kolega się śmieje, że przywiezie sobie żonę.... no cóż, ja już jedną mam i wymyśliła sobie żebym jej kupił "coś ładnego" i  jakieś haftowane obrusy... emotka  Może ktoś z forumowiczów był i poleci coś do jedzenia (spożywka) albo jakieś inne rzeczy, których nie ma w Polsce a warto mieć?

jedynie co mi przychodzi do głowy to cukierki i chałwa emotka
0 0

bridget

#6232877 Napisano: 25.07.2016 15:55:15
bonawentura napisał(a):

babuszkę:)  chałwe , krówki:)
0 0

malenka

#6232881 Napisano: 25.07.2016 16:02:24
bonawentura napisał(a):

Mają dobre przeciery pomidorowe w słoikach i przeróżne sosy do kanapek na bazie majonezu. Polecam też piwa smakowe Obołoń, które są moim zdaniem smaczniejsze niż nasze wszystkie radlery owocowe. Koniaki i wina z winnicy Shabo są obłędne. No i oczywiście cukierki oraz waniliowa Coca- Cola. W ramach ciekawostki kulinarnej można kupić suszone ryby, albo kalmary emotka
0 0

Gość: rpk

#6232968 Napisano: 25.07.2016 21:00:34
stokrotka238 napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

Jaką sieć na kartę polecacie do konkursów? Tak, żeby bylo długo ważne konto bez konieczności ciągłych doładowan...??

Nikt nie podpowie??

Tylko Virgin. Konto praktycznie ważne bez doładowań a do tego masz darmowe minuty i sms co m-c
0 0

taalvikki

#6232973 Napisano: 25.07.2016 21:34:54
malenka napisał(a):

bonawentura napisał(a):

Mają dobre przeciery pomidorowe w słoikach i przeróżne sosy do kanapek na bazie majonezu. Polecam też piwa smakowe Obołoń, które są moim zdaniem smaczniejsze niż nasze wszystkie radlery owocowe. Koniaki i wina z winnicy Shabo są obłędne. No i oczywiście cukierki oraz waniliowa Coca- Cola. W ramach ciekawostki kulinarnej można kupić suszone ryby, albo kalmary emotka

z wycieczek znajomych na Ukrainę słyszałam tyle, że jedzą tam chleb i popijają wódką. ale z własnego doświadczenia polecam Obolony! żon z tamtych stron natomiast nie polecam. tamtejsi obywatele są zazwyczaj fajni tylko na chwilę. emotka
0 1 rkvi

mkrzysiek

#6232985 Napisano: 25.07.2016 22:37:15
Szukam kogoś kto odebrał robota z konkursu urodzinowego bricomarche jaki to jest dokładnie model?
0 0

icotynato

#6233094 Napisano: 26.07.2016 10:59:32
taalvikki napisał(a):

malenka napisał(a):

bonawentura napisał(a):

z wycieczek znajomych na Ukrainę słyszałam tyle, że jedzą tam chleb i popijają wódką. ale z własnego doświadczenia polecam Obolony! żon z tamtych stron natomiast nie polecam. tamtejsi obywatele są zazwyczaj fajni tylko na chwilę. emotka

mam koleżankę z Ukrainy-fantastyczna dziewczyna, piękna, miła, pracowita - opiekowala sie moja córką robiąc tu doktorat tak ja polubilam, że "ożeniłam ja z kolegą" - jest bardzo zadowolony  z żony a ja mam wreszcie porządna koleżankę emotka
A co z Ukrainy?
To co my dostajemy i lubimy pyszne słodycze, suszone ryby,kawior, trawa morska (sałatka z glonów), zakwas chlebowy, herbatki ziołowe bio zreszta ponoć dużo rzeczy mozna kupic "bio"

i polecam jak wyżej majonezy i kechupy
0 0

aneta411

#6233126 Napisano: 26.07.2016 11:38:10

bonawentura napisał(a):Wkrótce jadę na integrację z pracy, kierunek Ukraina emotka  Czy jest coś co warto tam kupić i przywieźć do Polski? Nie palę, a
alkoholu też nie spożywam w wielkich ilościach. Kolega się śmieje, że
przywiezie sobie żonę.... no cóż, ja już jedną mam i wymyśliła
sobie żebym jej kupił "coś ładnego" i  jakieś haftowane obrusy...  Może ktoś z forumowiczów był i poleci coś do jedzenia (spożywka) albo
jakieś inne rzeczy, których nie ma w Polsce a warto mieć?

Tort Kijowski - ale w upał ciężko z przewiezieniem emotka
0 0

pioge7

#6233132 Napisano: 26.07.2016 11:43:48
Czy wszytskie emaile z jedz i wygrywaj szły tak samo? 
W poprzedniej edycji miałem 8/10 przeważnie słuchawki się udawało, a w tej nie mowię nawet emotka  0/3 emotka  
0 0

slonecznik1309

#6233134 Napisano: 26.07.2016 11:48:11
pioge7 napisał(a):

W poprzedniej edycji miałem 8/10 przeważnie słuchawki się udawało, a w tej nie mowię nawet emotka  0/3 emotka  

u mnie teraz 1/3....
0 0

pioge7

#6233143 Napisano: 26.07.2016 11:54:46
slonecznik1309 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

u mnie teraz 1/3....

Jednak emaile doszły 2 o piłce... A tak chciałem koszulkę emotka  
0 0

ladyinred

#6233158 Napisano: 26.07.2016 12:09:28
Szukam regulaminu do tego konkursu http://m.rossnet....57-a31d-16dacfb6302e
Nie wiem czy tylko z komorki go nie widzę. emotka
0 0

natala91

#6233180 Napisano: 26.07.2016 12:39:04
pioge7 napisał(a):

ja miałam 3/4 w poprzednich rundach a teraz 0;4 emotka
0 0

marta25

#6233182 Napisano: 26.07.2016 12:42:02
szukam kiedy Karlsbad dzwoni na nieodebrane połączenie albo czy można samemu oddzwaniać?
0 0

pioge7

#6233196 Napisano: 26.07.2016 13:03:06
marta25 napisał(a):

szukam kiedy Karlsbad dzwoni na nieodebrane połączenie albo czy można samemu oddzwaniać?

Ja akurat rozmawiałem z kimś jak do mnie dzownili i dostałem smsa że ktoś dzownil... Obdzwonilem i pani powiedziała ze zadzwoni za minutkę i oddzwoniła zaraz 

0 0

marta25

#6233201 Napisano: 26.07.2016 13:09:58
pioge7 napisał(a):

marta25 napisał(a):

Ja akurat rozmawiałem z kimś jak do mnie dzownili i dostałem smsa że ktoś dzownil... Obdzwonilem i pani powiedziała ze zadzwoni za minutkę i oddzwoniła zaraz 

mi się włączała poczta t-mobile jak oddzwaniałam..ale może akurat dzwonili do innych wygranych osób
0 0