Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
renasyrena
Postów 134
Data rejestracji 26.07.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18736
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Spróbuj z samego rana dowiedzieć się u źródła, o co chodzi:
§ 3
Reklamacje
1. Każdy Klient ma prawo złożyć reklamacje dotyczącą realizacji transakcji zakupu towaru przy użyciu bonu towarowego.
2. Klient składa reklamację do Żabka Polska:
a) pisemnie na adres: Żabka Polska sp. z o.o., ul. Ogrodowa 12, 61-821 Poznań;
b) faksem na numer (61) 856 39 57;
c) e-mail’owo na adres uslugi@zabka.pl;
d) telefonicznie w godzinach od 8:00 – do 16:00 na numer (61) 856 39 32, w dniach od poniedziałku – do piątku, za wyjątkiem świąt i dni wolnych od pracy.
renasyrena
Postów 134
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuję za pomoc. Też dostałam od kierowników sklepów numery kontaktowe do jakiś sekcji w centrali, więc będę dzwoniła rano...
joan
Postów 18736
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Powodzenia, no bo przecież ile jeszcze sklepów miałabyś odwiedzić
Inna sprawa, że na stronie Żabki napisano, iż bony mają wartość 25 zł albo 50 zł, więc skąd te 20 zł?
renasyrena
Postów 134
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie mam pojęcia o co chodzi... Byłam ciekawa czy ktoś jeszcze zmierzył się dzisiaj z takim problemem, ale nikt się nie odzywa...
asper01
Postów 1578
Data rejestracji 30.12.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kosz do mnie dopiero ma przyjechać, a ktoś zainteresowany mnie pyta...
Nie klikam!
Sprzedam/wymienię to:):
http://olx.pl/oferty/uzytkownik/sYzP/
http://allegro.pl...ng.php?us_id=2158830
toka
Postów 3083
Data rejestracji 09.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
renasyrena
Postów 134
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzwoniłam do Centrali Żabki i mam informację, że problem został już rozwiązany i ma być jak na nominałach 25 zł
Gość: maliszka
renasyrena
Postów 134
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Po "nabiciu' zakupów na kasę fiskalną, skanują bon z kodu kreskowego i pomniejsza on wartość zakupów. Jeżeli zakupy przewyższają wartość nominalną bonu, resztę można dopłacić
Gość: maliszka
magdalena_g
Postów 494
Data rejestracji 28.01.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
olunka
Postów 8523
Data rejestracji 03.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
\"...To piosenka, która mówi
Jak się nie ma, co się lubi
To nie lubi się i tego, co się ma.\"
ewka.kr
Postów 57
Data rejestracji 03.12.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10412
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
klaudia0505
Postów 244
Data rejestracji 10.04.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ewka.kr
Postów 57
Data rejestracji 03.12.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeśli chcesz je sprzedać, a nie są zafoliowane to może lepiej rozpakuj, żeby
zobaczyć, czy wszystko w porządku. Bo może się okazać, że jednak coś
jest uszkodzone i po sprzedaży kupujący będzie miał pretensje a Ty
nieprzyjemności, ze zwrotem kasy łącznie
To jest potężny gabaryt jak na moje 32m2. trzymam tak jak przyszły kurierem orginalnie zapakowane. jeśli znajdzie się osoba chętna wtedy rozpakuję
ziolko
Postów 10412
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
toka
Postów 3083
Data rejestracji 09.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!