SZUKAM....

banka-manka

#6254430 Napisano: 14.09.2016 16:30:16
mia napisał(a):

Furgonetka.pl emotka

Tak!! emotka
A ja szukałam coś o ciężarówce  emotka
0 0

vickichelm

#6254436 Napisano: 14.09.2016 16:45:03
Kupowal już ktoś Jogobelle? Bo nie wiem gdzie znajdę wszystkie warianty i w jakiej cenie emotka
0 0

Gość: ewikewik

#6254437 Napisano: 14.09.2016 16:45:40
Szukam kodów, voucherów do Cinema City na seanse 2D
Chociaż 3, na filmy, które chcę zobaczyć. Oczywiście nie za darmo!
0 0

olunka

#6254439 Napisano: 14.09.2016 16:46:19
vickichelm napisał(a):

Kupowal już ktoś Jogobelle? Bo nie wiem gdzie znajdę wszystkie warianty i w jakiej cenie emotka

wczoraj w KAuflandzie widziałam musli i 8 zbóż, po 1,38 i 1,80 (jakoś tak), nie było breakfast
0 0

umbrella

#6254442 Napisano: 14.09.2016 16:49:00
mia napisał(a):

amif napisał(a):

banka-manka napisał(a):

aerdna napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Jaka była inna strona do zamawiana kuriera oprócz sendit? Nie potrafię sobie przypomnieć.

wysylaj taniej . pl , ale drożej wychodzi emotka

Dzięki!
Chyba była jeszcze jedna polecana, bo coś mi świta, ale za nic nie mogę właściwej nazwy dopasować.
Na sendit jest dostępne DPD i UPS, a oni nie przyjmują mi przesyłki bo ponad wymiarowa. Chodzi mi o rower w kartonie. Szukam więc innej firmy, gdzie mogę zrobić wycenę lub chociaż to wysłać. 

jeszcze kurjerzy.pl

Furgonetka.pl emotka

Zlapkuriera.pl
Wysyłałam rower ( ten z Belvity) za ok. 40 zł
1 bethan 0

Gość: bc14

#6254443 Napisano: 14.09.2016 16:57:26
olunka napisał(a):

vickichelm napisał(a):

wczoraj w KAuflandzie widziałam musli i 8 zbóż, po 1,38 i 1,80 (jakoś tak), nie było breakfast

ja dziś widzialam w BIedronie któreś za1,69

ps.cieckawe czy bedzie obowiązywała cena(66zl) do wydania czy il.sztuk?
0 0

olunka

#6254445 Napisano: 14.09.2016 17:02:19
bc14 napisał(a):

olunka napisał(a):

vickichelm napisał(a):

wydaje mi sie ,że ilość sztuk do kwoty 66 zł
teraz mail przyszedł:
"Zestaw Ambasadora W projekcie dysponujesz budżetem na zakup 36 produktów (to jest 12 jogurtów Jogobella Breakfast, 12 - Jogobella Musli i 12 - Jogobella 8 Zbóż).

Na koniec projektu zwrócimy Ci łączną kwotę zakupu 36 jogurtów według
nadesłanego przez Ciebie paragonu - do maksymalnej kwoty 66 zł. "
0 0

dede

#6254446 Napisano: 14.09.2016 17:07:28
olunka napisał(a):

bc14 napisał(a):

olunka napisał(a):

vickichelm napisał(a):

wydaje mi sie ,że ilość sztuk do kwoty 66 zł

A co to za konek z tą Jogobellą?
0 1 asiatok

Gość: bc14

#6254449 Napisano: 14.09.2016 17:23:22
olunka ostatnio przy testowaniu monte mozna bylo zakupic wiecej sztuk trzeba sie bylo zmiescic w kwocie.
tzn. jak znalazlo sie w super promocji to mozna bylo kupic wiecej emotka ;) np. ktos juz pisal.ze w c4 chyba drugi jogurst jest za 1gr
0 0

olunka

#6254451 Napisano: 14.09.2016 17:31:03
bc14 napisał(a):

olunka ostatnio przy testowaniu monte mozna bylo zakupic wiecej sztuk trzeba sie bylo zmiescic w kwocie.
tzn. jak znalazlo sie w super promocji to mozna bylo kupic wiecej emotka emotka np. ktos juz pisal.ze w c4 chyba drugi jogurst jest za 1gr

a mnie sie kojarzy,że w pierwszym monte faktycznie można było więcej, byle do kwoty,a w drugim - wyznaczoną ilość sztuk do kwoty, ale może sie mylę

poza tym w mailu który cytowałam wyżej wyraźnie piszą o 36 sztukach do kwoty 66zł,
0 0

defed

#6254452 Napisano: 14.09.2016 17:37:50
Szukam osób dużo latających tanimi liniami lotniczymi emotka  Chce się dowiedzieć jak to jest z krzyczącymi dzieciakami.
Jeśli dorosły zacznie rozrabiać, to go wywalą z samolotu- wiadomo. Ale jestem ciekawa jak obsługa patrzy na dzieciaki w wieku przedszkolnym? Czy pilot da radę wystartować i potem szczęśliwie wylądować, gdyby młodemu odbiła palma? emotka  Czy muszę brać pod uwagę ryzyko wyproszenia przez małego krzykacza? Czy dzieci wymiotują podczas startu/lądowania?
(na Święta planuję podróż ~1000km w 1 stronę i waham się pomiędzy samochodem i samolotem...)
0 0

olunka

#6254454 Napisano: 14.09.2016 17:42:49
defed napisał(a):

Szukam osób dużo latających tanimi liniami lotniczymi emotka  Chce się dowiedzieć jak to jest z krzyczącymi dzieciakami.
Jeśli dorosły zacznie rozrabiać, to go wywalą z samolotu- wiadomo. Ale jestem ciekawa jak obsługa patrzy na dzieciaki w wieku przedszkolnym? Czy pilot da radę wystartować i potem szczęśliwie wylądować, gdyby młodemu odbiła palma?  emotka  Czy muszę brać pod uwagę ryzyko wyproszenia przez małego krzykacza? Czy dzieci wymiotują podczas startu/lądowania?
(na Święta planuję podróż ~1000km w 1 stronę i waham się pomiędzy samochodem i samolotem...)

ja leciałam wizzairem do Bułgarii, samolot pełny, dzieciaków mnóstwo, malutkie ze smoczkami (dobrze działa na zatkane uszka), większe miały zabawki, ksiązeczki, jakoś nie pamietam problemów, nikt nie wymiotywał, mój miał 2 lata jak pierwszy raz leciał
1 defed 0

onlyrybka

#6254455 Napisano: 14.09.2016 17:44:47
Dzieci nikt nie wyprasza z pokładu, nawet jak krzyczą. Moje latały już od 4 m-ca życia, był i płacz głównie przy starcie i lądowaniu tak do 1-2 roku życia. Później latanie okazało się fajną przygodą. Teraz denerwuje mnie w samolocie nie krzyczące dziecko (to z reguły rodzic uspokaja) - lecz dziecko grające na telefonie/tablecie bez słuchawek. 
1 defed 0

olunka

#6254457 Napisano: 14.09.2016 17:47:32
onlyrybka napisał(a):

Dzieci nikt nie wyprasza z pokładu, nawet jak krzyczą. Moje latały już od 4 m-ca życia, był i płacz głównie przy starcie i lądowaniu tak do 1-2 roku życia. Później latanie okazało się fajną przygodą. Teraz denerwuje mnie w samolocie nie krzyczące dziecko (to z reguły rodzic uspokaja) - lecz dziecko grające na telefonie/tablecie bez słuchawek. 

dokładnie, ale nie tylko w samolocie, ostatnio w autokarze na wycieczce chłopak ok 10 lat cały czas grał, po godzinie mozna było zwariować
0 0

mczarna

#6254462 Napisano: 14.09.2016 18:11:38
olunka napisał(a):

onlyrybka napisał(a):

dokładnie, ale nie tylko w samolocie, ostatnio w autokarze na wycieczce chłopak ok 10 lat cały czas grał, po godzinie mozna było zwariować

Płaczą zwykle malutkie dzieci i często bardzo długo, te już trochę starsze ,typu przedszkole, znoszą to o wiele lepiej. 
1 defed 0

donia7

#6254487 Napisano: 14.09.2016 19:18:19
defed napisał(a):

Jeśli dorosły zacznie rozrabiać, to go wywalą z samolotu- wiadomo. Ale jestem ciekawa jak obsługa patrzy na dzieciaki w wieku przedszkolnym? Czy pilot da radę wystartować i potem szczęśliwie wylądować, gdyby młodemu odbiła palma?  emotka  Czy muszę brać pod uwagę ryzyko wyproszenia przez małego krzykacza? Czy dzieci wymiotują podczas startu/lądowania?

my jak lecieliśmy 2,5 h do grecji to było okej, ale jak wracaliśmy to córcia wymiotowała, synek darł się wniebogłosy ( wtedy miały 1,5 roczku i 3,5)- powrotny lot wspominam koszmarnie emotka
0 0

defed

#6254514 Napisano: 14.09.2016 20:05:46
@ donia7 - ale Was nie wywalili i nie mieli pretensji? (pytam o obsługę, bo współpasażerowie bezdzietni pewnie Was znienawidzili...  emotka  ). Bo generalnie boję się nie samego darcia ryja,ale wyproszenia z pokładu  emotka

Dzięki wszystkim za podzielenie się swoimi doświadczeniami emotka
0 0

Prad

#6254522 Napisano: 14.09.2016 20:33:41
defed napisał(a):

Młody miał 4,5 miesiąca jak leciał pierwszy raz. Obyło się bez płaczu ale z awaryjnym przewijaniem w samolotowej łazience emotka teraz ma trochę ponad 2 lata ale czy nas nie wyproszą z samolotu dam znać w sobotę emotka Generalnie na dzieci patrzą przychylnie i jeszcze częstują słodyczami natomiast ja na taka podróż samochodem bym się nie porwała sama a tym bardziej z dzieckiem.

Szukam informacji czy mogę zarejestrować numer na kartę Orangę przez internet jeśli abonament mam w Plusie?
1 defed 0

defed

#6254526 Napisano: 14.09.2016 20:41:58
kumulacja napisał(a):

Dobrze, że w samolotach nie można rozmawiać przez telefon, bo by się działo, oj działo!

O tak, racja, w szkołach od maleńkości powinni uczyć kultury rozmów przez tel. emotka

Prad napisał(a):

na taka podróż samochodem bym się nie porwała sama a tym bardziej z dzieckiem-

Sama, nie-nigdy, ja nawet prawka nie mam emotka  Już jeździliśmy autem z mężem i bejbikiem tysięczne trasy, ale to trwa 8-9h x2 i doby ni ma  emotka
0 0

maa

#6254558 Napisano: 14.09.2016 21:07:51
defed napisał(a):

ja niedawno leciałam z moim 5 miesięcznym maluszkiem. całą podróż zniósł super, ani razu nie zapłakał. polecam karmienie w czasie startu i lądowania. u mnie świetnie sprawdziła się pierś i smoczek.
0 0