SZUKAM....

stokrotka238

#6254561 Napisano: 14.09.2016 21:17:18
Czy na ekspresy do kawy dolce gusto z konkursu nestle w biedrze jest jakaś gwarancja? Ktoś wie?
0 0

defed

#6254571 Napisano: 14.09.2016 21:26:01
maa napisał(a):

defed napisał(a):

Szukam osób dużo latających tanimi liniami lotniczymi emotka  Chce się dowiedzieć jak to jest z krzyczącymi dzieciakami.
Jeśli dorosły zacznie rozrabiać, to go wywalą z samolotu- wiadomo. Ale jestem ciekawa jak obsługa patrzy na dzieciaki w wieku przedszkolnym? Czy pilot da radę wystartować i potem szczęśliwie wylądować, gdyby młodemu odbiła palma?  emotka  Czy muszę brać pod uwagę ryzyko wyproszenia przez małego krzykacza? Czy dzieci wymiotują podczas startu/lądowania?
(na Święta planuję podróż ~1000km w 1 stronę i waham się pomiędzy samochodem i samolotem...)

ja niedawno leciałam z moim 5 miesięcznym maluszkiem. całą podróż zniósł super, ani razu nie zapłakał. polecam karmienie w czasie startu i lądowania. u mnie świetnie sprawdziła się pierś i smoczek.

Moj bejbik ma juz 4 lata i jakies 3 lata temu sam sie ode mnie odstawil, a ponadto nigdy nie uzywal smoczka emotka  Pol roku walczylam o ten smoczek, zeby go moc czasem najnormalniej w swiecie zatkac, ale sie nie dal przekonac...
Po przeczytaniu wszystkich wspisow marze o godzinnym locie emotka  teraz tylko przekonac meza pozostalo...

olunka

#6254573 Napisano: 14.09.2016 21:31:14
szukam kogoś kto był w Krasiejowie w Parku, chodzi mi o to czy jak bedzie padał deszcz to warto jechac czy raczej musi byc pogoda
0 0

melissa

#6254575 Napisano: 14.09.2016 21:34:38
olunka napisał(a):

szukam kogoś kto był w Krasiejowie w Parku, chodzi mi o to czy jak bedzie padał deszcz to warto jechac czy raczej musi byc pogoda

Musi być pogoda - zdecydowanie niewiele atrakcji "pod dachem". Zresztą w ogóle szału nie ma, w porównaniu chociażby z Energylandią.
0 0

olunka

#6254576 Napisano: 14.09.2016 21:36:32
melissa napisał(a):

olunka napisał(a):

Musi być pogoda - zdecydowanie niewiele atrakcji "pod dachem". Zresztą w ogóle szału nie ma, w porównaniu chociażby z Energylandią.

ale tam chyba całkiem innego typu rozrywka,chodzi mi o JuraPark
0 0

melissa

#6254584 Napisano: 14.09.2016 21:44:15
olunka napisał(a):

melissa napisał(a):

olunka napisał(a):

No właśnie - niewiele tych rozrywek. Moje dzieci były nieco rozczarowane, zwłaszcza po wcześniejszych wizytach w innych tego typu miejscach. Całość ratowała jeszcze plaża + elektryczne pojazdy wodne, ale my byliśmy w czasie wakacji, przy idealnej, słonecznej pogodzie. Teraz na to już za zimno będzie.
0 0

olunka

#6254599 Napisano: 14.09.2016 22:23:13
melissa napisał(a):

olunka napisał(a):

melissa napisał(a):

olunka napisał(a):

No właśnie - niewiele tych rozrywek. Moje dzieci były nieco rozczarowane, zwłaszcza po wcześniejszych wizytach w innych tego typu miejscach. Całość ratowała jeszcze plaża + elektryczne pojazdy wodne, ale my byliśmy w czasie wakacji, przy idealnej, słonecznej pogodzie. Teraz na to już za zimno będzie.

Mnie bardziej chodzi o te naukowa czesc, czy to jest zadaszone, bo teraz w weekend ma padac,nie zalezy mi na plazy i placu zabaw, mam 10 latka
0 0

melissa

#6254612 Napisano: 14.09.2016 22:49:22
olunka napisał(a):

melissa napisał(a):

olunka napisał(a):

melissa napisał(a):

olunka napisał(a):

Mnie bardziej chodzi o te naukowa czesc, czy to jest zadaszone, bo teraz w weekend ma padac,nie zalezy mi na plazy i placu zabaw, mam 10 latka

Z zadaszonych - w osobnym budynku jest park ewolucji - godzina zwiedzania + przejazd pociągiem z prelekcją - ok. pół godz., kino - pokaz 10 min, "oceanarium" - 5 min. Jeśli masz blisko, to OK, można podjechać, ale szału nie ma.
0 0

Gość: bc14

#6254633 Napisano: 14.09.2016 23:54:47
a jakie miejsca polecacie jeszcze dla dzieci?
słyszałam o jakiś domakch na drzewach w Zgorzelcu
0 0

dolly

#6254642 Napisano: 15.09.2016 00:55:08
Pamietam, ze juz bylo na ten temat, ale czy jest jakis sposob na przedluzenie srodkow promocyjnych w play bez utraty kasy ze srodkow głównych? 
0 0

dolly

#6254646 Napisano: 15.09.2016 01:04:34
defed napisał(a):

@ donia7 - ale Was nie wywalili i nie mieli pretensji? (pytam o obsługę, bo współpasażerowie bezdzietni pewnie Was znienawidzili...  emotka  ). Bo generalnie boję się nie samego darcia ryja,ale wyproszenia z pokładu  emotka

Dzięki wszystkim za podzielenie się swoimi doświadczeniami  emotka

Defed, ale gdzie Was niby maja wywalic? Spadochron i wynocha???? emotka
Nie stresuj się,  duzo dzieci lata, jak cos bedzie nie tak, to ktos Ci pewnie jakas pomoc zaoferuje, np w postaci zabawki.
W najgorszym razie zamkniesz sie z delikwentem w wc emotka   zartuje emotka

nique

#6254720 Napisano: 15.09.2016 10:22:19
czy osoby, które wygrały w konkursie Adidas SPH i wysłały sms'em adres mailowy- dostały już maila?
0 0

olunka

#6254721 Napisano: 15.09.2016 10:23:29
melissa napisał(a):

olunka napisał(a):

melissa napisał(a):

olunka napisał(a):

melissa napisał(a):

olunka napisał(a):

Z zadaszonych - w osobnym budynku jest park ewolucji - godzina zwiedzania + przejazd pociągiem z prelekcją - ok. pół godz., kino - pokaz 10 min, "oceanarium" - 5 min. Jeśli masz blisko, to OK, można podjechać, ale szału nie ma.

dzięki:)
0 0

icotynato

#6254722 Napisano: 15.09.2016 10:23:30
Szukam czy w Tesco są baletki takie dla dzieci?
0 0

donia7

#6254724 Napisano: 15.09.2016 10:26:50
defed napisał(a):

@ donia7 - ale Was nie wywalili i nie mieli pretensji? (pytam o obsługę, bo współpasażerowie bezdzietni pewnie Was znienawidzili...  emotka  ). Bo generalnie boję się nie samego darcia ryja,ale wyproszenia z pokładu  emotka

Dzięki wszystkim za podzielenie się swoimi doświadczeniami  emotka

nie, no coś  Ty...jeszcze były częste turbulencje i synka trzeba było przypinać pasami emotka
0 0

olunka

#6254726 Napisano: 15.09.2016 10:28:25
icotynato napisał(a):

ja baletki i stroje do baletu widziałam w Decathlonie
0 0

icotynato

#6254740 Napisano: 15.09.2016 10:42:24
olunka napisał(a):

icotynato napisał(a):

ja baletki i stroje do baletu widziałam w Decathlonie

o  dzięki
0 0

ewunia

#6254745 Napisano: 15.09.2016 10:46:03
nique napisał(a):

czy osoby, które wygrały w konkursie Adidas SPH i wysłały sms'em adres mailowy- dostały już maila?

Nie
0 0

aguagu

#6254758 Napisano: 15.09.2016 11:07:08
Szukam konkursu dla programistów. Mignął mi kilka dni wstecz, ale nie potrafię teraz odszukać go w bazie. emotka
0 0

agniehaha89

#6254759 Napisano: 15.09.2016 11:11:18
aguagu napisał(a):

Szukam konkursu dla programistów. Mignął mi kilka dni wstecz, ale nie potrafię teraz odszukać go w bazie.  emotka

może chodzi o ten dla grafików - https://www.e-kon...ki.html#.V9plXvmLTIU
0 0