SZUKAM....

pioge7

#6270985 Napisano: 17.10.2016 20:15:09
toka napisał(a):

chochliczka napisał(a):

szukam odp na pytanie czy załapie sie jeszcze na zwrot z Dove jak dzis wysle?

ostatnio gdy był test w Biedronce starczyło dla wszystkich chętnych-nawet tych którzy wysłali zgłoszenie ostatniego dnia

Nie wiem bo siostra do dziś nie dostała emotka  
mczarna napisał(a):

pioge7 napisał(a):

macie możliwość pisania raportów na trnd ? dam radę tylko opinie wysłać, raportów nie emotka

W Jogobelli breakfast było to samo i we wcześniejszych kilku projektach też.Im chodzi bardziej o linki do publikacji wpisów.

Ciekawe... moje ciotki chętnie pozowały ale nie chcą by zdjęcia krążyły po sieci tylko by były u nich w bazie i nie udostępniać im, to jak to im wysłać emotka  żeby ładnie było... muszę do nich napsiac emotka  
0 0

mczarna

#6270995 Napisano: 17.10.2016 20:28:07
pioge7 napisał(a):

toka napisał(a):

chochliczka napisał(a):

ostatnio gdy był test w Biedronce starczyło dla wszystkich chętnych-nawet tych którzy wysłali zgłoszenie ostatniego dnia

mczarna napisał(a):

pioge7 napisał(a):

macie możliwość pisania raportów na trnd ? dam radę tylko opinie wysłać, raportów nie emotka

W Jogobelli breakfast było to samo i we wcześniejszych kilku projektach też.Im chodzi bardziej o linki do publikacji wpisów.

Ciekawe... moje ciotki chętnie pozowały ale nie chcą by zdjęcia krążyły po sieci tylko by były u nich w bazie i nie udostępniać im, to jak to im wysłać emotka  żeby ładnie było... muszę do nich napsiac emotka   

Umieszczaj wpisy na jakiś "opiniowych" forach, bez ciotek. Fotki możesz im (trnd) wysłać z ciotkami , z zaznaczeniem,że nie chcesz by je publikowali.
0 0

pioge7

#6270997 Napisano: 17.10.2016 20:33:56
mczarna napisał(a):

pioge7 napisał(a):

toka napisał(a):

chochliczka napisał(a):

mczarna napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Umieszczaj wpisy na jakiś "opiniowych" forach, bez ciotek. Fotki możesz im (trnd) wysłać z ciotkami , z zaznaczeniem,że nie chcesz by je publikowali.

No tak... niby tak ale te raporty ze zdjęciami ładniej wyglądały emotka  nie chce mi się szukać tych forów emotka  
0 0

icotynato

#6271002 Napisano: 17.10.2016 20:46:52
SZukam termosu/kubka termicznego poj 180-200 ml dla dziecka do szkoły, polecacie cos? gdzie kupic jaki?
0 0

nasturcja19

#6271004 Napisano: 17.10.2016 20:50:48
Termosy w biedronce bywaja  fajne. RMaja je w ofercie kilka razy w roku (mysle ze niebawem powinny sie pojawic bo jakos w listopadzie u.r kupowalam synkowi ze spirder menem koszt ok 17zl u nas fajnie sie sprawdza. Długo trzyma ciepło.
1 icotynato 0

mczarna

#6271006 Napisano: 17.10.2016 20:55:00
pioge7 napisał(a):

mczarna napisał(a):

pioge7 napisał(a):

toka napisał(a):

chochliczka napisał(a):

mczarna napisał(a):

pioge7 napisał(a):

No tak... niby tak ale te raporty ze zdjęciami ładniej wyglądały emotka  nie chce mi się szukać tych forów emotka  

Jak każdemu...Raporty lepsza sprawa...
0 0

basku

#6271010 Napisano: 17.10.2016 20:59:56
czy ktoś się orientuje jaką ważność mają bony NETTO wygrane w konkursie RADIO ZŁOTE PRZEBOJE (był niedawno taki konkurs o zdrowiu...)

https://www.e-kon...je.html#.WAUgZVuc2lg

na bonie nie mogę znaleźć żadnej inf. odnośnie ważności bonu emotka

pw
0 0

icotynato

#6271013 Napisano: 17.10.2016 21:01:15
nasturcja19 napisał(a):

Termosy w biedronce bywaja  fajne. RMaja je w ofercie kilka razy w roku (mysle ze niebawem powinny sie pojawic bo jakos w listopadzie u.r kupowalam synkowi ze spirder menem koszt ok 17zl u nas fajnie sie sprawdza. Długo trzyma ciepło.

A duże?

Bo mi sie ten podoba ale troche drogi chyba  http://kuchnika.p...-PIONEER-rozowy.html
0 0

mmaddamm

#6271022 Napisano: 17.10.2016 21:20:20
Szukam dwóch biletów do kina *Multi kino lub *Cinema City emotka
Kupię albo na wymianę, jestem otwarta na propozycje.
0 0

nasturcja19

#6271025 Napisano: 17.10.2016 21:25:52
icotynato napisał(a):

nasturcja19 napisał(a):

A duże?

Bo mi sie ten podoba ale troche drogi chyba  http://kuchnika.p...-PIONEER-rozowy.html

200ml fajny ale sporo kosztuje... a dziecko jak to dziecko, upusci,albo rzuci plecakiem i może być po termosie. Także się zastanów 
1 icotynato 0

1mariusz

#6271039 Napisano: 17.10.2016 22:03:34
kumulacja napisał(a):

1mariusz napisał(a):

czy w SKARBIE już nie ma krzyżówki????wreszcie udało mi się zdobyć gazetę -i takie rozczarowanie!! emotka

Nie ma od dwóch miesięcy ... i konkursów w Rossmannie też nie ma. Normalnie Rossmann zszedł na psy.
Przepraszam Was pieski emotka

no to już wiem dlaczego tym razem gazeta czekała na mnie ! SZKOODA!!! DZIĘKI ZA INFO!!
0 0

toka

#6271141 Napisano: 18.10.2016 08:02:21
pioge7 napisał(a):

toka napisał(a):

chochliczka napisał(a):

Ja też nie dostałam w terminie ale jak widziałam wpisy u nas na forum że nawet z ostatniego dnia były zwroty to napisałam do nich i okazało się że podałam zły nr konta-brakowało jednej cyfry.Dosłałam im prawidłowy i otrzymałam zwrotemotka
0 0

gienekzkotlowni

#6271149 Napisano: 18.10.2016 08:27:14
Heja,
Mógłby ktoś mi podesłac wyniki PKP z konkursu głównego? Mam wszystko poblokowane i wyniki mi sie nie wyświetlają emotka
Z góry dzieki emotka

edit: Ok już mam. Jeszcze raz dziekuję emotka
0 0

pioge7

#6271185 Napisano: 18.10.2016 09:52:05
toka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

toka napisał(a):

chochliczka napisał(a):

Ja też nie dostałam w terminie ale jak widziałam wpisy u nas na forum że nawet z ostatniego dnia były zwroty to napisałam do nich i okazało się że podałam zły nr konta-brakowało jednej cyfry.Dosłałam im prawidłowy i otrzymałam zwrot emotka

To muszę siostrze przekazać emotka  
0 0

banka-manka

#6271310 Napisano: 18.10.2016 12:31:37
Są już gdzieś wyniki konkursu foto Dom i Wnętrze na 25 lat?
Albo ktoś ma/widział gazetę?
0 0

escada

#6271332 Napisano: 18.10.2016 13:06:06
kojarzycie  czy w jakimś konkursie teraz są do wygrania telewizory? bo właśnie padł, a wiadomo,że zanim coś się kupi najpierw należy spróbować wygrać:)
0 0

Gość: superkonek

#6271333 Napisano: 18.10.2016 13:07:25
escada napisał(a):

kojarzycie  czy w jakimś konkursie teraz są do wygrania telewizory? bo właśnie padł, a wiadomo,że zanim coś się kupi najpierw należy spróbować wygrać:)

https://www.e-kon...ile-do-wygrania.html
0 0

escada

#6271342 Napisano: 18.10.2016 13:19:00
superkonek napisał(a):

escada napisał(a):

http://www.e-konk...ile-do-wygrania.html

bardzo dziękuję,  znalazłam też w loterii Herbapolu emotka
0 0

Gość: barcza

#6271344 Napisano: 18.10.2016 13:21:15
konkurs VISA który to jest nr rachunku na paragonie z Biedronki emotka  
0 0

yolka123

#6271346 Napisano: 18.10.2016 13:22:39
escada napisał(a):

superkonek napisał(a):

escada napisał(a):

http://www.e-konk...ile-do-wygrania.html

bardzo dziękuję,  znalazłam też w loterii Herbapolu emotka

A gdybyś jednak chciała konkurs, a nie loterię, to od 20 X w ITM (wklejam z Zapowiedzi / jokan)
INTERMARCHE - wygraj nagrody - konkurs od 20.10.2016 do 02.11.2016

Kup produkty wskazanych marek* za minimu 20 zł. Napisz kiedy i dlaczego kawa smakuje Ci najbardziej.

* Jacobs, Prima, Tassimo, Maxwell House, Carte Noire, D.E

regulamin www,karlsbad.pl lub www.intermarche.pl

Do wygrania 4 x telewizor 50 cali i 24 x tablet 7cali.
0 0