SZUKAM....

zdolnabestia

#6276901 Napisano: 28.10.2016 19:50:06
Dzięki.
0 0

stokrotka238

#6276917 Napisano: 28.10.2016 20:06:31
teodozja napisał(a):

ela napisał(a):

szukam osoby która odbierała juz bon w auchan ? trzeba osobiście? Podaje sie nr telefonu ?  bo mi sie udało a pomyliłam się z telefonem 

Ja odbierałam, trzeba osobiście,pokazałam dowód, o nic nie pytali. Nie wiem jak jest w innych miastach, ja odbierałam w Gliwicach

a orientujecie sie czy bony można odbierać również w weekend?
0 0

petunija1

#6276924 Napisano: 28.10.2016 20:15:07
Szukam czy dużo osób dostało dziś Mlekołaki,konkurs C4 ?
Do mnie jakos kurier nie dotarł... emotka
0 0

marzanna

#6276925 Napisano: 28.10.2016 20:15:19
Ktoś może napisać, jakie jest pytanie w austriackim konkursie Tok FM? Ja nie słyszałam tam żadnego pytania, a dzisiaj już koniec konkursu..... emotka
0 0

pioge7

#6276930 Napisano: 28.10.2016 20:24:33
petunija1 napisał(a):

u mnie też nie było emotka
0 0

petunija1

#6276944 Napisano: 28.10.2016 20:38:26
pioge7 napisał(a):

petunija1 napisał(a):

Czyli czekamy. emotka
0 0

pioge7

#6276969 Napisano: 28.10.2016 21:25:57
petunija1 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

petunija1 napisał(a):

Czyli czekamy. emotka

A skąd info że ktoś dostał bo nie widzę w dziale dziś doszła nagroda.... 
chyba że ślepy już jestem na maksa emotka  
0 0

petunija1

#6276982 Napisano: 28.10.2016 22:01:27
pioge7 napisał(a):

petunija1 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

petunija1 napisał(a):

Czyli czekamy. emotka

był jeden wpis+informacja,że doszły tylko płatki bez plecaka. emotka
1 pioge7 0

andziulka21

#6277057 Napisano: 29.10.2016 09:20:15
Mam pytanko emotka  orientujecie się może ile się czeka na nagrode z dlalejdis? emotka
0 0

pioge7

#6277076 Napisano: 29.10.2016 10:50:07
Czy w konkursach Pedigree i Whiskas na zdjęciach muszą być ich produkty? na tych zdjęciach co mają na stronie nie ma więc pytam jak wysyłacie?
0 0

Gość: chochliczka

#6277093 Napisano: 29.10.2016 11:57:02
pioge7 napisał(a):

Czy w konkursach Pedigree i Whiskas na zdjęciach muszą być ich produkty? na tych zdjęciach co mają na stronie nie ma więc pytam jak wysyłacie?

podpinam się emotka
oraz mam pytanie, czy ktos z Was korzysta z oglądania filmow /seriali itd na ipli? Czytałam w internecie rózne opinie,jedni pisza, żeby sie nie rejestrowac itd. Znów jak niezarejestrowana klikalam na filmy to każdy jest z opłatą, jedynie seriale się odpalają. Czy rejestrowanie się tam nie spowoduje jakichs konsekwencji w postaci rachunku?CZy wtedy będę mogla ogladac np europosrt 2 oraz  jakieś filmy?
0 0

pioge7

#6277096 Napisano: 29.10.2016 12:08:44
chochliczka napisał(a):

oraz mam pytanie, czy ktos z Was korzysta z oglądania filmow /seriali itd na ipli? Czytałam w internecie rózne opinie,jedni pisza, żeby sie nie rejestrowac itd. Znów jak niezarejestrowana klikalam na filmy to każdy jest z opłatą, jedynie seriale się odpalają. Czy rejestrowanie się tam nie spowoduje jakichs konsekwencji w postaci rachunku?CZy wtedy będę mogla ogladac np europosrt 2 oraz  jakieś filmy?

co do ipli:
ja jestem zarejestrowany, dopóki nic nie zrobię nie płacę dodatkowych rachunków. Dodatkowe filmy (te za opłatą) można kupic np. SMSem czy dodając do rachunku od Cyfrowego Polsatu lub Plusa (jeśli połączysz konta). Z tego co pamiętam jest parę filmów za darmo, raczej te familijne, a kanały, też zależy. Dużo jest bezpłatnych (Polsat News, Republika, Polsat Cafe, Polsat Play,) ale większość trzeba wykupić.
Ale jeśli się zarejhestrujesz i nic nie wykupisz, nie będziesz mieć dodatkowych rachunków emotka
0 0

Gość: chochliczka

#6277102 Napisano: 29.10.2016 12:20:47
dzięki emotka
0 0

xena

#6277119 Napisano: 29.10.2016 13:09:00
petunija1 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

petunija1 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

petunija1 napisał(a):

Czyli czekamy. emotka

był jeden wpis+informacja,że doszły tylko płatki bez plecaka. emotka

tak potwierdzam emotka ja dostałam -wielka paka DHL-em -4 kartony mlekołaków (po 9 szt) każdy inny smak razem zafoliowane ale niestety BEZ PLECAKA Z WYPRAWKĄ emotka duża i ciężka paka, pewnie niezręcznie było to dołożyć i wysyłać będą oddzielnie
0 0

teodozja

#6277128 Napisano: 29.10.2016 14:06:34
Szukam "Kociarzy"i proszę o poradę na priv najlepiej. Jak już kiedyś pisałam mamy kota,jest to kot syjamski,nie ma nawet 3 latek,samiec,wykastrowany,nie wychodzi z domu. Strasznie zły,wczoraj znów rzucił się i pogryzł mojego i jego mamę,pogłaskać się nie da bo nie lubi. On chyba  ludzi nie lubiemotka

icotynato

#6277129 Napisano: 29.10.2016 14:16:22
teodozja napisał(a):

Szukam "Kociarzy"i proszę o poradę na priv najlepiej. Jak już kiedyś pisałam mamy kota,jest to kot syjamski,nie ma nawet 3 latek,samiec,wykastrowany,nie wychodzi z domu. Strasznie zły,wczoraj znów rzucił się i pogryzł mojego i jego mamę,pogłaskać się nie da bo nie lubi. On chyba  ludzi nie lubi emotka

Moja tez, napisalam Ci PW
0 0

kalka

#6277130 Napisano: 29.10.2016 14:19:09
teodozja napisał(a):

Szukam "Kociarzy"i proszę o poradę na priv najlepiej. Jak już kiedyś pisałam mamy kota,jest to kot syjamski,nie ma nawet 3 latek,samiec,wykastrowany,nie wychodzi z domu. Strasznie zły,wczoraj znów rzucił się i pogryzł mojego i jego mamę,pogłaskać się nie da bo nie lubi. On chyba  ludzi nie lubi emotka

Hm, jak wykastrowany, to dziwne, że taki agresywny  emotka
Moje koty (wykastrowane) były zawsze bardzo łagodne i bardzo towarzyskie  (z tym, że nie syjamy)  Może miał jakieś przejścia z  ludźmi, a może po prostu taka jego natura. Poza tym wiele zależy od tego jak był wychowywany, czy przebywał często wśród ludzi.
0 0

teodozja

#6277133 Napisano: 29.10.2016 14:28:47
kalka napisał(a):

teodozja napisał(a):

Moje koty (wykastrowane) były zawsze bardzo łagodne i bardzo towarzyskie  (z tym, że nie syjamy)  Może miał jakieś przejścia z  ludźmi, a może po prostu taka jego natura. Poza tym wiele zależy od tego jak był wychowywany, czy przebywał często wśród ludzi.

Tak, kupiony był malutki. Od samego początku przebywa z ludźmi w domu. Mój facet przed nim miał koty tylko dachowce, od kocięcia do ich śmierci były milutkimi przylepkami, a teraz taka bestia się trafiła.Dodam że on mocno gryzie,tak że krew się leje bo doczepi się do ręki pazurami i trzeba go podnieść zeby zdjąć go emotka
0 0

cc_investigator

#6277134 Napisano: 29.10.2016 14:32:29
kalka napisał(a):

teodozja napisał(a):

Czasami pomaga zakupienie dosyć drogich kocich feromonów, wsadzanych w kontakt jak odświeżacze elektryczne. Mają mieć działanie relaksujące, wyciszające. Znam kotkę której pomogło i kota, na którego nie działało (mój własny z dysplazją szpiku kostnego, poddawany często stresowi wizyt u weta, bo nie da się inaczej, żeby przeżył, na pobieranie krwi musi być usypiany, bo robi masakrę pazurami godną piły elektrycznej). Podkreślę jednak, że nie mam doświadczenia z kotami syjamskimi, tylko z dachowcami.
Pytanie: Czy te koty mieszkają razem, czy to przypadkiem nie jest walka o terytorium, bo wtedy nic może nie pomóc, tylko niewchodzenie sobie w drogę.
0 0

teodozja

#6277139 Napisano: 29.10.2016 14:37:37
cc_investigator napisał(a):

kalka napisał(a):

teodozja napisał(a):

Czasami pomaga zakupienie dosyć drogich kocich feromonów, wsadzanych w kontakt jak odświeżacze elektryczne. Mają mieć działanie relaksujące, wyciszające. Znam kotkę której pomogło i kota, na którego nie działało (mój własny z dysplazją szpiku kostnego, poddawany często stresowi wizyt u weta, bo nie da się inaczej, żeby przeżył, na pobieranie krwi musi być usypiany, bo robi masakrę pazurami godną piły elektrycznej). Podkreślę jednak, że nie mam doświadczenia z kotami syjamskimi, tylko z dachowcami.
Pytanie: Czy te koty mieszkają razem, czy to przypadkiem nie jest walka o terytorium, bo wtedy nic może nie pomóc, tylko niewchodzenie sobie w drogę.

Napisałam Ci priv emotka
0 0