SZUKAM....

beata28

#6283622 Napisano: 13.11.2016 15:17:53
bridget napisał(a):

joan napisał(a):

bridget napisał(a):

czy na C4 z pudliszkami podajecie nr paragonu, w regulaminie widze ze jest a na  tej stronie "obrazkowej" jest tylko Pudliszki, Odpowiedz

Obowiązujące dla każdej ze stron są tylko i wyłączenie zapisy regulaminu.

Błąd na obrazku nie wpływa na preferencje zakupowe klienta ani nie powoduje nieważności jego dowodu zakupu, albowiem dokument ten w połączeniu z obowiązkowym zaznajomieniem się z postanowieniami regulaminu stanowi o prawidłowości dokonania zgłoszenia konkursowego.

Każde przyznanie nagrody zgłoszeniu niezawierającemu numeru paragonu może zostać skutecznie zakwestionowane przez innego uczestnika i skutkować odebraniem tej nagrody.

Tak to widzę JA emotka

Ciekawe jak podejdzie Organizator:) , czy  ten błąd to kwestia przypadku...

a ja chyba oślepłam. Gdzie w regulaminie jest zapis o nr paragonu? 
0 0

Reni

#6283623 Napisano: 13.11.2016 15:20:59
beata28 napisał(a):

bridget napisał(a):

joan napisał(a):

bridget napisał(a):

czy na C4 z pudliszkami podajecie nr paragonu, w regulaminie widze ze jest a na  tej stronie "obrazkowej" jest tylko Pudliszki, Odpowiedz

Obowiązujące dla każdej ze stron są tylko i wyłączenie zapisy regulaminu.

Błąd na obrazku nie wpływa na preferencje zakupowe klienta ani nie powoduje nieważności jego dowodu zakupu, albowiem dokument ten w połączeniu z obowiązkowym zaznajomieniem się z postanowieniami regulaminu stanowi o prawidłowości dokonania zgłoszenia konkursowego.

Każde przyznanie nagrody zgłoszeniu niezawierającemu numeru paragonu może zostać skutecznie zakwestionowane przez innego uczestnika i skutkować odebraniem tej nagrody.

Tak to widzę JA emotka

Ciekawe jak podejdzie Organizator:) , czy  ten błąd to kwestia przypadku...

a ja chyba oślepłam. Gdzie w regulaminie jest zapis o nr paragonu? 

e. W treści SMS należy wpisać: PUDLISZKI.numer dowodu zakupu.praca konkursowa. Tzw. numerdowodu zakupu lub numer paragonu znajduje się najczęściej w prawej górnej części paragonu,na linii daty dokonania zakupu. 
0 0

Reni

#6283626 Napisano: 13.11.2016 15:31:20
beata28 napisał(a):

Reni napisał(a):

e. W treści SMS należy wpisać: PUDLISZKI.numer dowodu zakupu.praca konkursowa. Tzw. numerdowodu zakupu lub numer paragonu znajduje się najczęściej w prawej górnej części paragonu,na linii daty dokonania zakupu. 

piszecie o konkursie organizowanym przez incubi, zobacz teraz regulamin, nie ma tam wzmianki o numerze? Albo ja serio niedowidzę...

niedowidzisz...   emotka  § 2. pkt 3e emotka
0 0

beata28

#6283631 Napisano: 13.11.2016 15:42:05
http://www.incubi...romocje.php?kod=xvce
Reni napisał(a):

beata28 napisał(a):

Reni napisał(a):

piszecie o konkursie organizowanym przez incubi, zobacz teraz regulamin, nie ma tam wzmianki o numerze? Albo ja serio niedowidzę...

niedowidzisz...   emotka  § 2. pkt 3e  emotka

na dole regulamin, nie mam tam nic o nr.
0 0

Reni

#6283632 Napisano: 13.11.2016 15:48:50
beata28 napisał(a):

Reni napisał(a):

beata28 napisał(a):

Reni napisał(a):

wychodzi na to, że są dwa różne regulaminy, jeden na stronie incubi a drugi na stronie C4...  emotka  Trzeba zatem pisać do Organizatora...  emotka
0 0

edzia21

#6283634 Napisano: 13.11.2016 15:52:51
Reni napisał(a):

beata28 napisał(a):

Reni napisał(a):

beata28 napisał(a):

Reni napisał(a):

wychodzi na to, że są dwa różne regulaminy, jeden na stronie incubi a drugi na stronie C4...  emotka  Trzeba zatem pisać do Organizatora...  emotka

Dzwoniłam, pytałam emotka już na samym początku konkursu. Bardzo przepraszali, ale "nr paragonu"w reg skopiował im się przez błąd i "nie jest potrzebny", pierwotnie miało go nie być. Oczywiście dodali, ze prace z numerem paragonów również będą brali pod uwagę, więc bez spiny emotka  Finalnie - są 2 regulaminy, więc wszystkie odp są prawidłowe i pora zakończyć tę dysputę...i zabrać się do pracy emotka
1 andii 0

pioge7

#6283635 Napisano: 13.11.2016 15:53:25
mam problem z adobe reader. Każdy dokument otwiera się dwa razy w tym programie.

Wie ktoś jak to naprawić, żeby otwierał się tylko raz?
0 0

Reni

#6283636 Napisano: 13.11.2016 15:59:35
edzia21 napisał(a):

Reni napisał(a):

beata28 napisał(a):

Reni napisał(a):

beata28 napisał(a):

Reni napisał(a):

Dzwoniłam, pytałam emotka już na samym początku konkursu. Bardzo przepraszali, ale "nr paragonu"w reg skopiował im się przez błąd i "nie jest potrzebny", pierwotnie miało go nie być. Oczywiście dodali, ze prace z numerem paragonów również będą brali pod uwagę, więc bez spiny emotka  Finalnie - są 2 regulaminy, więc wszystkie odp są prawidłowe i pora zakończyć tę dysputę...i zabrać się do pracy  emotka

no i wszystko jasne - dzięki!! emotka
0 0

Prad

#6283643 Napisano: 13.11.2016 16:24:30
Czy w konkursie Mola jest limit znaków?
0 0

edzia21

#6283644 Napisano: 13.11.2016 16:28:15
Reni napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Reni napisał(a):

beata28 napisał(a):

Reni napisał(a):

beata28 napisał(a):

Reni napisał(a):

Dzwoniłam, pytałam emotka już na samym początku konkursu. Bardzo przepraszali, ale "nr paragonu"w reg skopiował im się przez błąd i "nie jest potrzebny", pierwotnie miało go nie być. Oczywiście dodali, ze prace z numerem paragonów również będą brali pod uwagę, więc bez spiny emotka  Finalnie - są 2 regulaminy, więc wszystkie odp są prawidłowe i pora zakończyć tę dysputę...i zabrać się do pracy  emotka

no i wszystko jasne - dzięki!!  emotka

Zapomniałam...wracając do kwestii zakupu produktów: należy kupić 3 DOWOLNE produkty, jednak w tym min 1 ketchup. emotka
1 andii 0

edzia21

#6283645 Napisano: 13.11.2016 16:29:09
Prad napisał(a):

Nie ma, możesz zaszaleć emotka
0 0

Gość: chochliczka

#6283656 Napisano: 13.11.2016 17:38:27
czy konkurs z lorealem sie skonczyl ten co wystarczylo kupic dowolny produlkt?nie moge znalezc go w bazie ;/
0 0

gosposia07

#6283667 Napisano: 13.11.2016 18:13:04
Gdzie teraz zakupem konkursowym jest: płyn do naczyń, żele pod prysznic?
0 0

Gość: barti978

#6283678 Napisano: 13.11.2016 18:39:53
Szukam osoby która wygrała pralkę w CALGON i chciałaby się wymienić za bon wakacyjny TUI emotka
0 0

jokan

#6283688 Napisano: 13.11.2016 19:17:17
pioge7 napisał(a):

mam problem z adobe reader. Każdy dokument otwiera się dwa razy w tym programie.

moze twoj komp chwilowo sfiksowal? wylacz i wlacz komputer...
0 0

Prad

#6283689 Napisano: 13.11.2016 19:20:01
edzia21 napisał(a):

Prad napisał(a):

Nie ma, możesz zaszaleć  emotka

Nie wiem czy się cieszyć bo zawsze mi znaków brakuje jak jest do 160 a jak można więcej i popłynę to wygrywają krótkie emotka
0 0

pioge7

#6283694 Napisano: 13.11.2016 19:45:49
jokan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

moze twoj komp chwilowo sfiksowal? wylacz i wlacz komputer...

Chyba jednak nie komp ... wszytskie pliki otwierają się jednak normalnie, a tylko te otwierane z interiii się źle otwieraj, wiec coś od niech chyba mam nie tak emotka  
dzięki za radę emotka  
0 0

staszek

#6283717 Napisano: 13.11.2016 20:59:38
Szukam linku z atrakcjami z konkursu Garnier, ten z Joanną Brodzik. Ktoś niedawno podawał na forum, ale nie mogę teraz go znaleźć.
0 0

Gość: mariolakal

#6283735 Napisano: 13.11.2016 22:05:48
Do kiedy jest termin odesłania danych na calgon ? W regulaminie jest 7 dni, ale kobitka wspominała przez telefon cheeeba o 5 dniach... emotka
0 0

edzia21

#6283739 Napisano: 13.11.2016 22:19:51
mariolakal napisał(a):

Do kiedy jest termin odesłania danych na calgon ? W regulaminie jest 7 dni, ale kobitka wspominała przez telefon cheeeba o 5 dniach...  emotka

5 dni roboczych

do daty, kiedy do Ciebie dzwonili, dodaj sobie 5 dni z pominięciem piątku, soboty i niedzieli i będziesz wiedziała emotka
0 0