SZUKAM....

cudaczek121

#6285544 Napisano: 16.11.2016 22:11:47
Szukam pomysłu na prezent dla 2 i półletniej dziewczynki. Jej mama powiedziała mi, że "jeśli już koniecznie Kasiu nalegasz, aby coś kupić, to kup jej jakąś grę". Ponoć Młoda jest bardzo rozwinięta intelektualnie emotka No pewnie,że trzeba coś kupić, bo jak to tak, do dziecka z pustymi rękami jechać emotka
0 0

Gość: mariolakal

#6285546 Napisano: 16.11.2016 22:13:16
joan napisał(a):

mariolakal napisał(a):

A skąd te wieści o cytrynach ?  emotka  Na stronie Poloterii od ubiegłego tygodnia zniknęła lista produktów promocyjnych, a w moim sklepie nikt nic nie wie...  emotka

A była lista poloteryjnych produktów???

Stąd cytrynowe "wieści", że poszłam do Polo po Palmę, ale nie mieli w sprzedaży, więc żeby nie wyjść bez paragonu na konkurs emotka połaziłam po sklepie za produktami do Poloterii; żadnych tajemniczych "plakatów" nie widziałam, jedynie skromne oznaczenie przy cytrynach. Zrobiłam zakupy (bo i tak miałam cytryny na liście) i postanowiłam posprawdzać wszystko po powrocie do domu. A tu zero info emotka

Aż do VIII etapu była na stronce opcja "Produkty promocyjne" pod ramką "Zarejestruj paragon"... Co prawda czasami nieaktualna, ale była... Teraz ta ramka zniknęła... 
PS. Również dzisiaj kupiłam cytryny, ale nie było przy nich żadnego info o loterii, więc zmuszona byłam wydać 3 dychy na zakupy... emotka
0 0

joan

#6285549 Napisano: 16.11.2016 22:20:28
mariolakal napisał(a):

Aż do VIII etapu była na stronce opcja "Produkty promocyjne" pod ramką "Zarejestruj paragon"... Co prawda czasami nieaktualna, ale była... Teraz ta ramka zniknęła... 
PS. Również dzisiaj kupiłam cytryny, ale nie było przy nich żadnego info o loterii, więc zmuszona byłam wydać 3 dychy na zakupy...  emotka

Czi dyszki jednorazowo? Łoj Ty burżuju, w głowie Ci się poprzewracało! emotka

PS: Szkoda, że nie zajrzałam na stronę Poloterii wcześniej, bo zapisuję wszelkie listy / regulaminy. A teraz lipa.
0 0

bridget

#6285573 Napisano: 16.11.2016 23:45:35
cudaczek121 napisał(a):

Szukam pomysłu na prezent dla 2 i półletniej dziewczynki. Jej mama powiedziała mi, że "jeśli już koniecznie Kasiu nalegasz, aby coś kupić, to kup jej jakąś grę". Ponoć Młoda jest bardzo rozwinięta intelektualnie emotka No pewnie,że trzeba coś kupić, bo jak to tak, do dziecka z pustymi rękami jechać emotka

nie wiem do jakiej kwoty - ale fajny jest kot w worku granny - przerabialismy i ksiazki z serii ulica Czeresniowa
0 0

dolly

#6285583 Napisano: 17.11.2016 00:43:49
kadett33 napisał(a):

dolly napisał(a):

Czy rejestracja w t-mobile powoduje stala waznosc konta, czy nadal trzeba doladowywac co kilka dni?
Wie ktos?

tylko w przypadku zamówienia kuriera i wyrażenie zgód marketingowych daje rok ważności konta.
http://www.t-mobile.pl/pl/wniosekonline

Dziekuje za pomoc emotka
0 0

Gość: mariolakal

#6285585 Napisano: 17.11.2016 01:12:54
cb656 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Szukam pomysłu na prezent dla 2 i półletniej dziewczynki. Jej mama powiedziała mi, że "jeśli już koniecznie Kasiu nalegasz, aby coś kupić, to kup jej jakąś grę". 

Czy dwuipółletnia dziewczynka zna zapis liczbowy? Umie dodawać?
Polecam RUMMIKUB

Uwielbiam tę grę... Tylko nie wiem, czy nie jest zbyt młoda /ja gram w nią z przyjaciółmi na kasę/...  emotka
PS. To gra od 2 do 4 osób...
0 0

koper

#6285620 Napisano: 17.11.2016 09:09:45
cudaczek121 napisał(a):

Rummikub jest świetną grą, ale zdecydowanie nie dla dziecka w wieku niecałych 3 lat...

Nie wiem jaki masz budżet, jak tak do 100 zł to polecam grę JENGA 
http://www.ceneo.pl/22997244
Fajna jest i można wykorzystywać i do gry, a moje dziecko wykorzystywało też jako drewniane klocki do budowania różnych rzeczy.

Jeżeli to ma być drobiazg, a dziecko jest rozwinięte, to polecam gorąco SZNURKI I DZIURKI
http://www.ceneo.pl/18759314#tab=spec
Fajnie ćwiczy rączki, a jak wiadomo to właśnie pomaga rozwijać kolejne umiejętności. No i plusem tej gry jest to, że nie angażuje dorosłego, moja córka jak miała ok 3 lat bawiła się tym sama nawet przez godzinę lub dłużej i to codziennie. Tylko oczywiście dziecko musi już być na tyle rozsądne, żeby nie wpadło na pomysł wciągania sznurków jak makaronów emotka

Prezent drobiazg, a gra edukacyjna, to polecam CZYTAM SAM- UKŁADANKA
http://www.ceneo.pl/26931311#tab=spec
Tu już będzie potrzebna pomoc dorosłego, przynajmniej na początku. Gra w fajny sposób uczy czytania, ale nie takiego literka po literce, tylko czytania całych wyrazów poprzez zapamiętywanie wyrazu jako obrazka. Gra jest fajnie zrobiona. Są obrazki i wycięte elementy z podpisem. Trzeba dopasować kolor i kształt elementu z podpisem do obrazka, a potem znaleźć taki sam podpis na białym tle. Dziecko uczy się dostrzegać szczegóły, generalnie moja córka też spędzała przy tej grze sporo czasu. 

Ewentualnie dowolna prosta gra typu GRZYBOBRANIE, gdzie jest plansza, pionki i kostka. Nudy straszne, trzeba grać z dzieckiem, ale dzieci to lubią i uczą się liczyć do 6 emotka

Gość: bc14

#6285661 Napisano: 17.11.2016 10:04:16
a ja polecam zabawki drewniane zarowno ukladanki jak i warzywka do krojenia ktore sa dostepne od dzis w lidlu
0 0

79magda

#6285710 Napisano: 17.11.2016 11:33:46
cb656 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Szukam pomysłu na prezent dla 2 i półletniej dziewczynki. Jej mama powiedziała mi, że "jeśli już koniecznie Kasiu nalegasz, aby coś kupić, to kup jej jakąś grę". 

Czy dwuipółletnia dziewczynka zna zapis liczbowy? Umie dodawać?
Polecam RUMMIKUB

emotka

W tym wieku to raczej pierwiastkowanie i potęgowanie emotka

cudaczek121

#6285753 Napisano: 17.11.2016 12:10:37
Dziękuję wszystkim za Wasze sugestie.Ten kot w worku i warzywa do krojenia wydają się super.
0 0

monisss

#6285763 Napisano: 17.11.2016 12:23:14
cudaczek121 napisał(a):

ojej gre dla takiego malucha.. ja mam niespełna dwulatkę, jest bardzo mądra ale jedyna gra którąby ogarnęła to jakieś łapanie rybek na wędkę;) moze za pół roku to się zmieni .. szukaj zabawek 3+ ale chyba bardziej zręcznościowych. czy jakieś zestawy Play Doh. Te zabawki z Lidla też są ekstra emotka
1 paula9891 0

agniehaha89

#6285767 Napisano: 17.11.2016 12:25:26
monisss napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

ojej gre dla takiego malucha.. ja mam niespełna dwulatkę, jest bardzo mądra ale jedyna gra którąby ogarnęła to jakieś łapanie rybek na wędkę;) moze za pół roku to się zmieni .. szukaj zabawek 3+ ale chyba bardziej zręcznościowych. czy jakieś zestawy Play Doh. Te zabawki z Lidla też są ekstra emotka

ja bym kupiła koniki my littele pony
edit : oczywiście w c4, żeby wziąśc udział w loterii emotka
0 0

zaczytana-pola

#6285770 Napisano: 17.11.2016 12:28:07
cudaczek121 napisał(a):

Teraz w Biedronce za 39,99 zł jest taka gra elektroniczna. Bardzo fajna. Są dla chłopców i dla dziewczynek.
http://www.biedro...acyjne-elektroniczne
0 0

monisss

#6285777 Napisano: 17.11.2016 12:31:31
agniehaha89 napisał(a):

monisss napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

ja bym kupiła koniki my littele pony
edit : oczywiście w c4, żeby wziąśc udział w loterii emotka

o matko.. one są straszne:P ale jak kto woli emotka
1 donia7 0

olunka

#6285867 Napisano: 17.11.2016 13:45:47
szukam kogoś kto wygrał w lays główna w pierwszym etapie, chodzi mi o bilety, mam pytanie,PW
0 0

malutka456

#6285917 Napisano: 17.11.2016 14:37:09
bc14 napisał(a):

a ja polecam zabawki drewniane zarowno ukladanki jak i warzywka do krojenia ktore sa dostepne od dzis w lidlu

dokładnie, zabawki są świetne emotka  moja córcia je uwielbia, chrześniak też emotka  w biedronce też są, ale te lidlowskie ładniejsze i tańsze emotka    http://www.lidl.p...wDetail&id=75816
0 0

madzia1-s

#6285926 Napisano: 17.11.2016 14:44:04
 malutka456 napisał(a):

bc14 napisał(a):

dokładnie, zabawki są świetne emotka  moja córcia je uwielbia, chrześniak też emotka  w biedronce też są, ale te lidlowskie ładniejsze i tańsze emotka    http://www.lidl.p...wDetail&id=75816

Fajne!
DO tego ja zaproponuje tablice magnetyczna: http://allegro.pl...kce-i6008657296.html
Ostatnio sama szukalam czegos na prezent dla chrzesniaka i ta tablica przypadla mi do gustu emotka
0 0

constanza

#6285928 Napisano: 17.11.2016 14:45:05
czy jesli mam taki kwitek do Biedronki z kodem kreskowym i napisem ze otrzymam przy nastepnych zakupach 1 naklejke na te Swiezaki to musze zrobic zakupy za 40 zł czy moge za 5 zł oby tylko z karta Moja Biedronka?
0 0

madzia1-s

#6285929 Napisano: 17.11.2016 14:46:09
constanza napisał(a):

czy jesli mam taki kwitek do Biedronki z kodem kreskowym i napisem ze otrzymam przy nastepnych zakupach 1 naklejke na te Swiezaki to musze zrobic zakupy za 40 zł czy moge za 5 zł oby tylko z karta Moja Biedronka?

za dowolna kwote, nie musi byc 40 z,l emotka
0 0

banka-manka

#6285934 Napisano: 17.11.2016 14:51:47
malutka456 napisał(a):

bc14 napisał(a):

Są cudne!
Tylko je kupić graniczy z cudem  emotka  Oczywiście już z rana brak. A niektórzy wózki wypchane po brzegi różnymi zestawami. Z zeszłym roku było to samo.
0 0