SZUKAM....

ladyinred

#6291048 Napisano: 25.11.2016 21:53:33
Sposobu na actimel....  Nijak nie wychodzi... Zdradzi ktoś tajemnicę?
0 0

basku

#6291066 Napisano: 25.11.2016 22:49:28
szukam przepisu na pierniczki z witrazykami emotka
gdzies kiedys tu na ekonkach widzialam wpis ze trzeba jakies landrynki wlozyc ale teraz nie moge za nic tego znalezc ;/

moze ktos pamieta albo wie jak zrobic te witrazyki domowym sposobem? czy to maja byc zwykle landrynki?

bardzo prosze priv emotka
0 0

kajeczka

#6291075 Napisano: 25.11.2016 23:30:37
basku napisał(a):

gdzies kiedys tu na ekonkach widzialam wpis ze trzeba jakies landrynki wlozyc ale teraz nie moge za nic tego znalezc ;/

moze ktos pamieta albo wie jak zrobic te witrazyki domowym sposobem? czy to maja byc zwykle landrynki?

Nie wiem, jak z pierniczkami - ja piekę witrażyki z kruchego ciasta, a tam dodaję landryny Bon Pari ( o ile kojarzysz  emotka  ). Być może jakieś zwykłe też się nadają - nie sprawdzałam.
0 0

ewunia

#6291083 Napisano: 25.11.2016 23:54:12
Tak, wysyłają maile.
0 0

Gość: mariolakal

#6291091 Napisano: 26.11.2016 00:14:44
magnus napisał(a):

Czy Posti informuje o wygranej @  ?

Moja fotka jest w galerii z V etapu, ale @ nie dostałam... 
0 0

jokan

#6291093 Napisano: 26.11.2016 00:23:43
kajeczka napisał(a):

basku napisał(a):

Nie wiem, jak z pierniczkami - ja piekę witrażyki z kruchego ciasta, a tam dodaję landryny Bon Pari ( o ile kojarzysz  emotka  ). Być może jakieś zwykłe też się nadają - nie sprawdzałam.

ja kiedys robilam, z tego co pamietam to pierniczek na miec wykrojony tez srodek i tam sie kladzie landrynkę; w piekarniku ona sie ladnie rozpuszcza zalewajac srodek piernika; po wyciagniueciu z piekarnika landrynka stygnie i zasycha tworzac witrazyk
0 0

mia

#6291096 Napisano: 26.11.2016 00:29:52
basku napisał(a):

Tu jest dość dokładny opis. emotka
http://kotlet.tv/...iczki-z-witrazykiem/
0 0

agniecha1985

#6291116 Napisano: 26.11.2016 07:41:26
magnus napisał(a):

mariolakal napisał(a):

magnus napisał(a):

Czy Posti informuje o wygranej @  ?

Moja fotka jest w galerii z V etapu, ale @ nie dostałam... 

Dlatego pytam. Chyba jeszcze nie słali

Wysyłają @, ja z któregoś etapu miałam dopiero po paru dniach od wyników @.
0 0

madzia1-s

#6291144 Napisano: 26.11.2016 10:33:43
konkursu z jakimś mocniejszym alkoholem? (wódka, whiskey, itp)?
1 brucee 0

harnas

#6291146 Napisano: 26.11.2016 10:46:49
bruce napisał(a):

Szukam szczegółowych informacji, na czym w praktyce polega test Belriso. emotka

kupujesz, testujesz, rozdajesz znajomym, dostajesz zwrot i opisujesz wrażenia swoje i znajomych
1 brucee 0

harnas

#6291160 Napisano: 26.11.2016 11:15:33
bruce napisał(a):

harnas napisał(a):

bruce napisał(a):

kupujesz, testujesz, rozdajesz znajomym, dostajesz zwrot i opisujesz wrażenia swoje i znajomych

Dzięki emotka , ale nie bardzo rozumiem konkrety: czy muszę nabyć i przetestować wszystkie wymienione nowości, czy muszę podawać dane osobowe testujących znajomych (może zabrzmi to głupio emotka , ale chciałabym połowę oddać - razem z zebranymi pieniędzmi i wymienionymi przez nie darami - w ramach szlachetnej paczki ubogim rodzinom,szczególnie ich dzieciom), czy mam dokumentować także testy tych znajomych? emotka

połowa musi być kupiona spośród nowości, reszta bez znaczenia, jakie lubisz, chcesz itd.
Danych osobowych żadnych (poza swoimi) nie podajesz - wyłącznie stopień znajomości w stylu: rodzina, znajomy z pracy, kolega ...
Co do szlachetnej paczki to produkt, który powinien raczej być przechowywany w lodówce, więc chyba średnio
1 brucee 0

ewelina10

#6291162 Napisano: 26.11.2016 11:17:40
Witam . Poszukuje regulaminu z testera Philips odnośnie testowania Saeco Incanto Deluxe HD8922/09 . Ktoś moze ma zapisany ? Z gory dziekuje za odpowiedz .
0 0

malgorzata_b

#6291163 Napisano: 26.11.2016 11:20:04
ewelina10 napisał(a):

Witam . Poszukuje regulaminu z testera Philips odnośnie testowania Saeco Incanto Deluxe HD8922/09 . Ktoś moze ma zapisany ? Z gory dziekuje za odpowiedz .

Też chętnie bym przeczytała emotka
0 0

carissma

#6291219 Napisano: 26.11.2016 15:25:07
Jest jakiś konkurs, w którym do wygrania są żelazka? emotka
0 0

taalvikki

#6291319 Napisano: 26.11.2016 21:51:07
harnas napisał(a):

bruce napisał(a):

harnas napisał(a):

bruce napisał(a):

Dzięki emotka , ale nie bardzo rozumiem konkrety: czy muszę nabyć i przetestować wszystkie wymienione nowości, czy muszę podawać dane osobowe testujących znajomych (może zabrzmi to głupio emotka , ale chciałabym połowę oddać - razem z zebranymi pieniędzmi i wymienionymi przez nie darami - w ramach szlachetnej paczki ubogim rodzinom,szczególnie ich dzieciom), czy mam dokumentować także testy tych znajomych? emotka

połowa musi być kupiona spośród nowości, reszta bez znaczenia, jakie lubisz, chcesz itd.
Danych osobowych żadnych (poza swoimi) nie podajesz - wyłącznie stopień znajomości w stylu: rodzina, znajomy z pracy, kolega ...
Co do szlachetnej paczki to produkt, który powinien raczej być przechowywany w lodówce, więc chyba średnio

czyli, w ramach "dobroci" promowanie nieuczciwości? emotka

test, to test, zasady są jasne. masz rozdawać znajomym i zbierać opinie o produkcie. jeżeli chcesz rozdawać, to polecam branie udziału w klasycznych konkursach i rozdawanie nagród. jest masa konkursów na fb z żarciem do wygrania i nie trzeba tam pisać opinii. sama ostatnio wygrałam tak zestaw od Międzychodu, jakieś kabanosy i inne rzeczy. takie nagrody można rozdawać, gdzie się chce. ale testy to testy - produkty są do sprawdzenia, a nie do rozdania w ciemno i pisania opinii z przysłowiowych pośladów.   emotka
0 1 dolly

Gość: ewikewik

#6291335 Napisano: 26.11.2016 22:54:50
Szukam przedstawicielek AVON i Orifame, które mają na stanie męskie wody ale na wymianę
0 0

andziulka21

#6291357 Napisano: 27.11.2016 00:26:33
taalvikki napisał(a):

harnas napisał(a):

bruce napisał(a):

harnas napisał(a):

bruce napisał(a):

czyli, w ramach "dobroci" promowanie nieuczciwości? emotka

test, to test, zasady są jasne. masz rozdawać znajomym i zbierać opinie o produkcie. jeżeli chcesz rozdawać, to polecam branie udziału w klasycznych konkursach i rozdawanie nagród. jest masa konkursów na fb z żarciem do wygrania i nie trzeba tam pisać opinii. sama ostatnio wygrałam tak zestaw od Międzychodu, jakieś kabanosy i inne rzeczy. takie nagrody można rozdawać, gdzie się chce. ale testy to testy - produkty są do sprawdzenia, a nie do rozdania w ciemno i pisania opinii z przysłowiowych pośladów.   emotka

Ale o co chodzi? Przecież Bruce napisała wyraźnie czy ma napisać opinie od tych znajomych ze szlachetnej paczki.
Mogą to być np jej sąsiedzi, bo przynajmniej ja wybieram komu chce dać..
A jeśli nawet ich nie zna, to maila z opinią mogą jej przesłać emotka
0 0

Gość: grzegorz543

#6291370 Napisano: 27.11.2016 08:59:47
kto ma konto na lm mam kilka kodow 

izkak

#6291409 Napisano: 27.11.2016 11:25:10
Czy po wysłaniu zgłoszenia na Aviko przez stronę przychodzi na maila/telefon jakieś potwierdzenie? emotka
0 0

trojan

#6291412 Napisano: 27.11.2016 11:56:48
grzegorz543 napisał(a):

kto ma konto na lm mam kilka kodow 

Możesz je wyrzucić bo do niczego nie są potrzebne.