Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika harnas

harnas

#7315979 Napisano: 23.11.2025 20:34:38 w Czy informują/ informowali?
sergrazyna napisał(a):

zebry napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

Ma ktoś poźniejszego maila z tego Jacka?

Właśnie, tam było 77 zestawów, a tylko dwie osoby się wpisały w MDW.

No właśnie dziwne emotka

niemożliwe, coś brzydko pachnie przy tym konkursie Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#7313923 Napisano: 15.11.2025 15:38:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBsylwia18 napisał(a):

wygrałam kartę paysafecard w konkursie Skok na Grześki o wartości 100 zł. Okazuje się jednak że na koncie jest 80 zł a nie 100 zł. Ktoś też tak ma ?

tak, mi ją po jakimś czasie wyzerowało ze 100zł, złodziejstwo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#7311736 Napisano: 06.11.2025 16:46:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bianka33 napisał(a):

kocie_lakocie napisał(a):

Hej, czy kupując produkty na konkursy w Rossmanie płacicie karta podarunkową czy swoją?
Ja właśnie zauważyłam, że płacąc kartą od EverydayMe - paragon jest jako niefiskalny.
Czy taki przejdzie? emotka

Ale to chyba nie ma nic wspólnego z płatnością bonem. Ja mam paragon z Biedronki, płatność gotówką i też mam napisane niefiskalny, to czasem nie odnosi się do tej części gdzie drukują te promocje, rabaty, kody do quizu, itp..., że to jest niefiskalne?

fiskalny zostaje u sprzedawcy, klient dostaje niefiskalny Wyświetl w wątku >>

harnas

#7311512 Napisano: 06.11.2025 08:28:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
BingoJa napisał(a):

harnas napisał(a):

Z Lajkonik Lorenz w Lidl były maile?

Dzienne masz na stronie, tygodniowe i główna będą 12.11

to widzę, pytanie czy poszły maile? Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#7311450 Napisano: 05.11.2025 20:23:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Z Lajkonik Lorenz w Lidl były maile? Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#7308059 Napisano: 23.10.2025 14:48:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kanafapinifi napisał(a):

harnas napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Mój pesel już jest i tak wszędzie ale zapamiętam tekst by pytać o podstawy prawne jak będą go chcieć. Oczywiście na drobnicę bo jak wygram wreszcie chociaż raz coś głównego to oddam wszystko za to emotka

oddasz wszystko włącznie ze skarpetkami jak chwilówki na Ciebie pozaciągają :>

Jak masz zastrzeżony pesel to nic nie zrobisz

powiedź to ludziom co mają na siebie wzięte 100 polis na różne auta i z tego wyłudzane są odszkodowania, albo przychodzą monity o zapłatę składki oc, tu zastrzeżenie peselu nic nie da. Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#7307794 Napisano: 22.10.2025 18:02:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atyde25 napisał(a):

Mój pesel już jest i tak wszędzie ale zapamiętam tekst by pytać o podstawy prawne jak będą go chcieć. Oczywiście na drobnicę bo jak wygram wreszcie chociaż raz coś głównego to oddam wszystko za to emotka

oddasz wszystko włącznie ze skarpetkami jak chwilówki na Ciebie pozaciągają :> Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#7289371 Napisano: 20.08.2025 22:09:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aerdna napisał(a):

harnas napisał(a):

prince polo biedronka z jakiego dnia dziś informowała?

poniedziałek i wtorek

w sensie na bieżąco jadą, z wczoraj i przedwczoraj ? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#7289369 Napisano: 20.08.2025 22:05:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
prince polo biedronka z jakiego dnia dziś informowała? Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#7288830 Napisano: 19.08.2025 16:22:17 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
Powiem Wam, że dotychczas też jedynie raz nie otrzymałem nagrody, a agencją, która mi jej nie wydała to .. KROPKA!
Też magiczny tekst, że się machnąłem w numerze i sprawdzałem u siebie, numer "sugerowany", jako wpisywany w formularzu był tożsamy z nagrodzonym, mimo to uparcie twierdzili, że był mój błąd.
Dla mnie to agencja, która dorabia sobie odbierając laureatom ich narody i powinna zniknąć z rynku, ba - powinna jeszcze za te oszustwa odpowiedzieć. Wyświetl w wątku >>

harnas

#7268641 Napisano: 08.06.2025 21:34:55 w Czy informują/ informowali?
a Bricomarche z telewizorami to już po terminie, wszystkie sklepy powiadomione? Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#7243655 Napisano: 28.02.2025 11:24:11 w Smolar
a z oreo koncert w wawie już rozdany? Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#7238404 Napisano: 02.02.2025 13:31:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atlantydek napisał(a):

lasiglasty napisał(a):

Pierwszy raz dostałam ekratę do Kauflandu, która jest tylko ciągiem cyfr, nie robię tam na co dzień zakupów, więc czy ktoś może napisać, czy nią się da zapłacić na kasie samoobsługowej? I czy ta płatność wygląda tak samo jak kodem w Biedronce na samoobsługowej?

Da się. Przy płatności wybierasz opcję karta podarunkowa i będzie możliwość wpisania kodu

jak podasz kod przy kasie to po prostu zrabatuje Ci o kwotę rachunku Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#7235406 Napisano: 16.01.2025 13:23:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

harnas

#7233705 Napisano: 08.01.2025 21:33:15 w Smolar
lika napisał(a):

Co do nagród Crispers - myślicie, że będą dosyłać te produkty dla wszystkich, czy tylko dla tych, którzy złożyli reklamację? Bo widziałam odpowiedź od Smolara na forum, że to pomyłka i teraz się zastanawiam, czy też pisać reklamację, czy cierpliwie czekać na dosłanie produktów

obstawiam, że nie smolar bezpośrednio realizował wysyłkę nagród, więc te osoby co zgłosiły reklamację dostaną dodatkowe produkty Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#7227344 Napisano: 05.12.2024 21:50:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mam dysonans, z jednej strony wygrana i fajnie, ale z drugiej nagrodzili taki chłam, że wstydziłbym się to pokazać. Ta agencja nie powinna zdecydowanie robić konkursów ... a może inaczej - oceniać prac. Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#7226400 Napisano: 02.12.2024 19:37:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
samuraj napisał(a):

Ktoś może orientuje się który nr.wpisać jeśli nie ma nr.transakcji?
Może ktoś ma większe doświadczenie z Karlsbad z przeszłościemotka

możesz wpisać górny, jeśli nie ma transakcji. Tak mi odpisali przy okazji konka w lewiatanie. Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#7226145 Napisano: 01.12.2024 22:10:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
niewyspanamama napisał(a):

asiaaa85 napisał(a):

isiulka napisał(a):

donia7 napisał(a):

Nie idzie z żadnej przeglądarki ani na kompie, ani na telefonie. Internet mam szybki, fotki pozmniejszane emotka

Poszło od męża z telefonu. Fotki ten sam rozmiar, internet ten sam... Zgłoszenie nr 770

Dziękuję za podpowiedzi, ale już mi ten konkurs ciśnienie podniósł emotka

Mnie bardziej wkurza termin w którym to się odbywa. Zrób świąteczne zdjęcie miesiąc przed świętami 🙈 obstawiam, że połowa zdjęć będzie z jarmarku w Katowicach, Krakowie i Wrocku bo chyba mało kto ma już postawioną choinkę

Nie ma co się przykładać do zdjęcia , bo pewnie będzie losowanie jak w ostatnim ich konkursie mms biedronka , (ta sama agencja ) pisał ktoś wtedy na forum (, w poprzednim konkursie o wieczorze filmowym z mms )  ,że wysłał zwykłe zdjęcie  zrobione na odwal się a drugie piękne dopracowane i wygrało to słabe , zresztą 5 grudnia już wyniki więc nie sadzę aby chciało im się oglądać ponad 1000 zgłoszeń.Ja w konkursie gdzie były do wygrania iphony bardzo się starałam i nic a koleżanka wysłała zwykle zdjęcie bez dodatków i wygrała wtedy iPhone dlatego teraz wysłałam coś na szybko, bo myślę ,że będzie powtórka z rozrywki emotka

Biorąc udzial w ich konkursach zawsze mam wrażenie że nie warto się starać... im więcej czas się poświęci na zrobienie i przyłozy tym mniej zostanie docenione.
Jak zrobie na "odwal się na kolanie na szybko to się udaje..." Są bardzo specyficzni i "kreatywności tu raczej mało jest nagradzane".

może po prostu to jest ten ich klucz? Chcą nagradzać szarych konsumentów, a nie profesjonalistów z lustrzankami i studiem do robienia zdjęć. Z punktu widzenia fundatora to dobre, bo nagradzają realnych konsumentów, a nie konkursowiczów - przynajmniej w ich trybie rozumowania emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#7219639 Napisano: 07.11.2024 16:51:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dzisiaj za 3 etap Kaufland informował?

• Etap 3: 24.10.2024 r. – 30.10.2024 r.
?? Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#7211664 Napisano: 06.10.2024 19:57:35 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
agicho napisał(a):

TetsuDraco napisał(a):

Zastanawiałem się, dlaczego nie dostałem nagrody z Nuii. Wygląda na to, że mnie też wykiwali.

Napiszę do nich, ale widzę, że chyba w ten sposób dorabiają. Wysyłanie pocztą, szukanie kruczków... Dla mnie Kropka Bordo to cwaniacy i może przydałoby się napisać kilka skarg do producentów produktów, to więcej nie dostaliby zlecenia...

Mnie w Nuii i w Lewiatanie i Kaktusie Chorten oszwabili . I tylko w tej agencji rzekomo błędy w numerze  paragonów  jakoś w innych agencjach nie popełniam..literówek w mailu też nie ...numer telefonu też prawidłowo wklpuję .mtylko wiecznie niby numer . 
Podejrzewam, że takich zostawionych wręcz powiem krótko przywłaszczonych nagród jest znacznie więcej .

Jest prosty sposób, ja piszę maile do fundatorów, tam gdzie Kropka odwala te akcje, a w kopii zacznę dodawać adresy mailowe kropki od dziś, niech wiedzą, że opisuję do fundatorów to co robią emotka Wyświetl w wątku >>