SZUKAM....

kammaro

#6294649 Napisano: 01.12.2016 22:50:35
petunija1 napisał(a):

malmoki napisał(a):

Czy wszyscy dostali już pena z żabki ? czy czeka ktoś jeszcze razem ze mną ?

też czekam.

Do mnie dziś dotarły tylko dwa. Dziwnie je wysyłają emotka
0 0

Prad

#6294653 Napisano: 01.12.2016 22:54:12
Trafiłam na dosłownie żywą czekoladę Magnetic w Biedronce (wolałabym się nie wydawać w opis ale tak ruszyła sie) gdzie najlepiej to zgłosić? 
0 0

assal

#6294656 Napisano: 01.12.2016 22:58:34
Prad: Ja miałam u nich taki ruszający pasztecik emotka
Poszłam do nich, a kierownik: a, i chce pani wymienić na inny? emotka
1 maryam 0

malmoki

#6294660 Napisano: 01.12.2016 23:07:16
Prad napisał(a):

Trafiłam na dosłownie żywą czekoladę Magnetic w Biedronce (wolałabym się nie wydawać w opis ale tak ruszyła sie) gdzie najlepiej to zgłosić? 

Miałam ostatnio kaszę z Kupca z "wkładką'' , zadzwoniłam do firmy - uzgodniłam z panią -wysłałam na ich koszt . Odpisali , że to nie ich robale tylko z intermarche a ja dostałam paczkę rożnych produktów na przeprosiny . A do sklepu zadzwoniłam do kierowniczki .
0 0

Prad

#6294661 Napisano: 01.12.2016 23:09:50
assal napisał(a):

Prad: Ja miałam u nich taki ruszający pasztecik emotka
Poszłam do nich, a kierownik: a, i chce pani wymienić na inny?  emotka

Jasne równie ruchliwy jak ten emotka
1 do.ta.3 0

Prad

#6294662 Napisano: 01.12.2016 23:11:02
malmoki napisał(a):

Prad napisał(a):

Miałam ostatnio kaszę z Kupca z "wkładką'' , zadzwoniłam do firmy - uzgodniłam z panią -wysłałam na ich koszt . Odpisali , że to nie ich robale tylko z intermarche a ja dostałam paczkę rożnych produktów na przeprosiny . A do sklepu zadzwoniłam do kierowniczki .

Ja czekoladę od razu zawinelam  w folię i wywaliłam tylko zdjęcia zrobiłam. ..
0 0

ksiula73

#6294663 Napisano: 01.12.2016 23:19:16
Jak wysyłacie zgłoszenie na loterię Winiary, to przychodzi Wam potwierdzenie na maila?
0 0

Gość: giuliettaX

#6294666 Napisano: 01.12.2016 23:25:16
ksiula73 napisał(a):

Jak wysyłacie zgłoszenie na loterię Winiary, to przychodzi Wam potwierdzenie na maila?

tak, ale jakoś dziwnie, bo jest w spamie
0 0

ksiula73

#6294668 Napisano: 01.12.2016 23:26:49
giulietta napisał(a):

ksiula73 napisał(a):

tak, ale jakoś dziwnie, bo jest w spamie

A ja nawet w spamie nie mam.
0 0

ace

#6294746 Napisano: 02.12.2016 09:20:54
malmoki napisał(a):

Prad napisał(a):

aż strach pomyśleć że stwierdzili że to nie ich robale dopiero jak je zobaczyli emotka to ciekawe jakie robale mają u siebie na stanie emotka

ziolko

#6294762 Napisano: 02.12.2016 09:59:39
Prad napisał(a):

malmoki napisał(a):

Prad napisał(a):

czekoladę zanosi się do sklepu, razem z paragonem i żąda zwrotu kasy emotka  ja tak zrobiłam z mąką w carrefourze...
Jeśli czekolada była z orzechami to jest większe prawdopodobieństwo, że były w niej larwy moli. Takie małe białe glistki emotka  do 1 cm długości 
0 0

paula9891

#6294764 Napisano: 02.12.2016 10:03:44
ziolko napisał(a):

Prad napisał(a):

malmoki napisał(a):

Prad napisał(a):

czekoladę zanosi się do sklepu, razem z paragonem i żąda zwrotu kasy emotka  ja tak zrobiłam z mąką w carrefourze...
Jeśli czekolada była z orzechami to jest większe prawdopodobieństwo, że były w niej larwy moli. Takie małe białe glistki emotka  do 1 cm długości 

Wchodzenie na to forum, to dla mnie darmowy sposób na dietę emotka
Wczoraj zjadłam tyle ciastek, żeby przeboleć porażkę, że dieta się przyda emotka
0 0

Prad

#6294840 Napisano: 02.12.2016 11:18:37
ziolko napisał(a):

Prad napisał(a):

malmoki napisał(a):

Prad napisał(a):

Jak mi larwy zaczęły wylazić to nie w głowie mi było zanoszenie do sklepu tylko wywalenie żeby mi się po domu nie rozeszly
1 mia 0

ziolko

#6294846 Napisano: 02.12.2016 11:22:13
Prad masz rację emotka  
A ja zaniosłam mąkę w torebce, dodatkowo owiniętą folią do sklepu emotka  
Bo wkurzyłam się, że ZNOWU kupiłam coś zarażonego. 
A mole wesolutko latały sobie po dziale z mąką.. ale żeby nie było... Obok wisiały opakowania lepów na mole emotka emotka  tak profilaktycznie emotka
Jak im napisałam na fb coś na ten temat (bo wcześniej zgłaszanie do BOKu nic nie dawało) to dopiero wtedy zrobili z tym porządek 
0 0

dorothy

#6294904 Napisano: 02.12.2016 12:06:29
czy przy zgłoszeniu przez stronkę na Pelafen podawało się oprócz odpowiedzi nr tel. czy adres e-mail? nie pamiętam emotka
0 0

defed

#6294906 Napisano: 02.12.2016 12:08:04
dorothy napisał(a):

czy przy zgłoszeniu przez stronkę na Pelafen podawało się oprócz odpowiedzi nr tel. czy adres e-mail? nie pamiętam  emotka

nr tel. 
0 0

tomasz3

#6294914 Napisano: 02.12.2016 12:15:29
Szukam osoby która posiada jakiś bon sodexo  aktualny potrzebuję jej numer aby zarejestrować się na stronie sodexo i mieć dostęp do ich rabatów i ofert. PW
0 0

dorothy

#6294916 Napisano: 02.12.2016 12:15:59
defed napisał(a):

dorothy napisał(a):

czy przy zgłoszeniu przez stronkę na Pelafen podawało się oprócz odpowiedzi nr tel. czy adres e-mail? nie pamiętam  emotka

nr tel. 

dziękuję
0 0

basku

#6294937 Napisano: 02.12.2016 12:37:17
mia napisał(a):

basku napisał(a):

szukam przepisu na pierniczki z witrazykami emotka
gdzies kiedys tu na ekonkach widzialam wpis ze trzeba jakies landrynki wlozyc ale teraz nie moge za nic tego znalezc ;/

moze ktos pamieta albo wie jak zrobic te witrazyki domowym sposobem? czy to maja byc zwykle landrynki?

bardzo prosze priv emotka

Tu jest dość dokładny opis. emotka
http://kotlet.tv/...iczki-z-witrazykiem/

bardzo dziękuje emotka teraz dopiero dotarłąm do Twojej wiadomości emotka
0 0

barszcz

#6295003 Napisano: 02.12.2016 13:28:34
Macie zwrotki z Harnasia?
0 0