Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika assal

assal

#7356517 Napisano: 19.05.2026 14:49:30 w Wkurza mnie...
To co napisałam teraz na szybko, trochę bez ładu i składu... 98% AI emotka  
Losowo wybrałam sobie stronę, by przeanalizowała tekst.
Mnie wkurza to, że jak ktoś w agencji zrobi selekcję prac konkursowych w takim byle jakim programie, to my dziś nawet nie wiemy, że pracę mogło odrzucić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

assal

#7356516 Napisano: 19.05.2026 14:44:22 w Wkurza mnie...
Parad0x: Program, co klasykę literatury uznaje za pisaną przez AI, trzeba odrzucić. To nie może być dobra selekcja. Powinno się też u nas światełko zaświecić, gdy każdy wrzucany tekst program traktuje jako pisany przez sztuczną inteligencję. Ja widzę najczęściej oklepane konkursowo patenty. Że pewne rzeczy się nie nudzą, to co innego. Schematy są i były, ale można pisać zawsze inaczej. Niestety ja widzę co chwila kłótnie o AI. A tego AI często tam nie ma. I to jest problem.
Program płatny daje więcej informacji. Darmowe są bardzo uproszczone. Na tę chwilę kilka dopiero znalazłam, co moje teksty sprzed wielu lat traktuje jako pisane bez wspomagania AI emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

assal

#7356469 Napisano: 19.05.2026 12:44:22 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, jak się niektórzy czepiają co konkurs, że teksty pisanie przez AI, a pojęcia nie mają, jak i gdzie to wiarygodnie sprawdzić emotka
Poprosiłam koleżankę, by mi w płatnym, uznanym na rynku programie, przeanalizowała jeden konkurs. Wybrałam 10 nagrodzonych prac. Jaki wynik? Kilka linijek jednego zostało stworzone przez AI. Tyle! U reszty było, że "100% człowiek".
Jak darmowe niektóre strony źle to wyłapują, dam przykład. Jeden z najbardziej znanych wierszy pani Szymborskiej to... ok. 80% AI emotka emotka emotka
Przestańmy się czepiać, nie mając podstaw. By kogoś oskarżyć o coś, warto mieć pewność, a nie "tak mi się wydaje...". Takie aferki nikomu nie służą. Tylko zniechęcają firmy do robienia konkursów emotka Wyświetl w wątku >>
1 rettib 0

assal

#7355971 Napisano: 17.05.2026 11:56:43 w Avanti
Rok temu też słabe konkursy były u nich do maja emotka
Dawali trochę ubrań, kubki, trochę stówek, pojedyncze lepsze nagrody... tyle!
W 2025 do końca maja wzięłam udział tylko w 5 konkursach Avanti. Dobrych akcji raczej bym nie odpuściła sobie u nich emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

assal

#7355650 Napisano: 15.05.2026 12:27:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Często coś takiego wygrywa w konkursach. Zdążyłam się przyzwyczaić. Ale z ciekawości wrzuciłam wszystkie teksty w programy. W/g jednego, AI je wszystkie napisała w 90% emotka Z ciekawości kilka swoich tam wpisałam. Także stworzyła je, w/g sobie znanego algorytmu, sztuczna inteligencja. Problem w tym, że te teksty powstały wiele lat przed AI emotka  
W czym problem? Jak agencje robić będą selekcję z automatu, trafią na tak słaby program, to im odsieje 90 prac emotka Wyświetl w wątku >>

assal

#7355309 Napisano: 14.05.2026 13:24:11 w Smolar
Działa. Już można sprawdzać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

assal

#7355261 Napisano: 14.05.2026 11:27:27 w Smolar
Smolar nie żyje tak konkursami jak my emotka  Oni mają wiele innych akcji dla dużych firm czy loterie z olbrzymim budżetem, a konkursy to często taki dodatek do większych kampanii. Szybko rozwiązać, i następny, i kolejny... Nikt się nad tym tak nie rozczula jak my tutaj emotka
Przygotowywanie całej akcji to stres, gra na czas i emocje. Rozwiązanie to z reguły szybki etap, bo czasu na analizę prac/numerów (które można zmieniać co konkurs, więc gdzie sens??) nie ma. To jest robota do zrobienia i tyle!  emotka  
Kto kiedyś pracował w jakiejś agencji, wie jak to działa. I bywa różnie. Przy kumulacji wszystkiego bywa, że byle jak  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

assal

#7355233 Napisano: 14.05.2026 10:28:51 w Smolar
Reolo3: Agencje są schematyczne, choć schematy się zmieniają, bo rotacja w agencjach bywa duża. Trzeba wyłapać, kto nie znosi rymowanek, a kto woli teksty krótkie, choć limit znaków to 1000  emotka  Są też agencje, gdzie główne zawsze zgarniam... nie wpisując marki w tekst  emotka  A dawniej wydawało mi się oczywiste, że w promocyjnym musi ta marka być  emotka  Smolar ma bardzo dużo konkursów, więc nie jest łatwo pisać, jak lubią, a jednak co konkurs inaczej. Oni od lat na rynku, ale doceniają nadal jedno: coś dla nich innego emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

assal

#7355224 Napisano: 14.05.2026 10:11:46 w Smolar
Po pięknej i dłuższej serii wygranych, miałam chwilę przerwy w Smolarze. Ale znów wygrywam, choć to, co się tak ładnie sprawdzało, nagle przestało. Może kto inny ocenia? Albo się tamten styl w końcu znudził? Najważniejsze, że znów nadaję ze Smolarem na jednej fali emotka  I coś na czarną listę mnie nikt tam nie wrzuca emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

assal

#7348345 Napisano: 15.04.2026 11:47:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Powinni dorzucić nam teraz po butelce emotka Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

assal

#7348343 Napisano: 15.04.2026 11:43:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Pełno stałych graczy widzę. Czyli lista już właściwa emotka Wyświetl w wątku >>
2 agakaz2, joan 0

assal

#7345567 Napisano: 31.03.2026 14:12:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nigdy przez lata grania nikt się nie zapytał, czemu płaciłam bonem, a nie gotówką/kartą. Nigdy nie miałam z tego powodu problemu z odbiorem nagrody. Nigdy też nie słyszałam od znajomych, by oni stracili z tego powodu nagrodę, a konkursowych graczy, co na rynku dłużej jak to forum istnieje, znam osobiście kilku  emotka
Jedyne konkursy, jakie kojarzę, gdzie nie można opłacać voucherami, to te kinowe. W regulaminach Multikina i CC, jak grałam, takie zapisy były  emotka Wyświetl w wątku >>

assal

#7342448 Napisano: 15.03.2026 12:10:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Luiza37: Jest mailowe potwierdzenie z Milki. Wyświetl w wątku >>
0 0

assal

#7342355 Napisano: 14.03.2026 19:08:27 w SZUKAM....
Problem z tymi voucherami, poza zawyżoną często ceną, jest jeszcze jeden. Niby oferty na stronie są, a jak się pisze do firm, by się umówić, zero odpowiedzi. Z dodzwonieniem się, na te numery, co podają, też różnie bywa. Jak się trafi na obcokrajowca po drugiej stronie, to również bywa wesoło. Do tego często na miejscu nie wiedzą, co to za vouchery i są telefony do kierownika/szefa/kogoś decyzyjnego emotka
Wygrywałam je dość często w ostatnich dwóch latach i już się zdążyłam przyzwyczaić, że dane, co przesyłają, nieaktualne, a z umawianiem się bywa pod górkę.
Są miejsca, gdzie lubię nimi płacić, są takie, gdzie więcej mnie szybko z voucherem nie zobaczą emotka Wyświetl w wątku >>

assal

#7337995 Napisano: 26.02.2026 08:45:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jeśli chcą maila, może tym razem to będzie karta wielokrotnego użycia? emotka  Trzeba poczekać, co przyjdzie  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

assal

#7337993 Napisano: 26.02.2026 08:42:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jeśli to będą te kody, co dają czasem na fb, to obniżają one cenę jednego produktu o wartość bonu  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

assal

#7337629 Napisano: 25.02.2026 09:50:52 w Avanti
Do 13 na pewno dziś było. Nie wiem jak dalej  emotka Wyświetl w wątku >>

assal

#7337489 Napisano: 24.02.2026 15:58:30 w Żabka
Koniczynka123: Można wielokrotnie. Choć czasem potrzeba chwili, by wyskoczyła transakcja i miejsce na wpisanie pinu. Z 10 razy już tą kartą płaciłam i co drugi raz z problemami emotka Wyświetl w wątku >>

assal

#7337421 Napisano: 24.02.2026 09:53:24 w Żabka
Majkii: Mam dwie Żabki koło domu i tam zawsze kupuję. Problemy się zrobiły z aplikacjami/bonami w tym roku. To większy problem w systemie, nie coś w jednym sklepie. Ciągle im nie działa coś teraz, więc trzeba sobie pilnować, czy odnotowało transakcję, czy nie. Jak się człowiek śpieszy, a zawsze miał, to nie myśli już o tym emotka Wyświetl w wątku >>
1 Majkii 0

assal

#7337401 Napisano: 24.02.2026 08:56:23 w Żabka
Miałam to samo. Napisałam, mam odpowiedź, że w aplikacji nie ma śladu zakupów, więc kod się nie należy. Paragon im nie wystarczył.
Już mi się nie chciało z nimi dyskutować.
Problem niestety jest ogólnopolski. Kupując drugi raz zupki, pani za czwartym razem dopiero w systemie miała podgląd, że kartę sczytało. Cały czas coś klikała, ustawiała, poprawiała...
Za mną pan brał coś w promocji, było to samo. Znów się pani bawiła, by miał zniżkę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0