SZUKAM....

madlette

#6298584 Napisano: 09.12.2016 20:28:28
bzowapani napisał(a):

kerocna napisał(a):

madlette napisał(a):

aguagu napisał(a):

Szukam informacji jak odblokować wysyłanie sms premium w Play? 

O to, to...ja też emotka

Doładować konto za min. 10 zł i czekać aż odblokują emotka

doładowanie 5zł powinno starczyć

Już tak robiłam, dalej blokada mam mixa, może to dlatego.
0 0

ladyinred

#6298609 Napisano: 09.12.2016 21:27:51
Jaką polecacie męska golarkę. chcę kupić mezowi pod choinkę
0 0

scrabble

#6298613 Napisano: 09.12.2016 21:42:34
aneciatko napisał(a):

Czy ktos, kto wygral w konkursie Activia w ITM, moze mi podpowiedziec, co i gdzie wyslac? Dostalam tylko czesc Smsa i nie jestem pewna, jaka procedura tam byla.

Do jutra do 14.00  musisz wypełnić i odesłać formularz + skan paragonu na maila.... poczekaj, zaraz na PW napiszę.
0 0

stokrotka238

#6298619 Napisano: 09.12.2016 22:05:33
Dostałam dziś takiego maila. Prawda czy naciąganie??

Wytypowaliśmy Cię losowo do wzięcia udziału w IV Badaniu Preferencji Turystycznych 2016, organizowanego przez ośrodek GeoPlus na zlecenie Europejskiego Zrzeszenia Hoteli. Jeśli otrzymałeś tę wiadomość, to oznacza, że masz czasowo zagwarantowany Voucher na 3 noclegi dla 2 osób
tylko wypęłnij ankietę.

Nie wiem czy warto wchodzić link bo nie chcę nałapać wirusów
0 0

andziulka21

#6298623 Napisano: 09.12.2016 22:20:52
stokrotka238 napisał(a):

Wytypowaliśmy Cię losowo do wzięcia udziału w IV Badaniu Preferencji Turystycznych 2016, organizowanego przez ośrodek GeoPlus na zlecenie Europejskiego Zrzeszenia Hoteli. Jeśli otrzymałeś tę wiadomość, to oznacza, że masz czasowo zagwarantowany Voucher na 3 noclegi dla 2 osób
tylko wypęłnij ankietę.

Ankieta, ankietą. Ale żeby odebrać nocleg trzeba przelać im jakieś pieniążki,aby wydali wouczer czy jakoś tak.
0 0

Jogav

#6298624 Napisano: 09.12.2016 22:25:34
Witam emotka  Czy w wypasionej loterii po wypełnieniu formularza z nagrodą, przychodzi jakieś potwierdzenie na maila??
0 0

stokrotka238

#6298627 Napisano: 09.12.2016 22:42:55
andziulka21 napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

tylko wypęłnij ankietę.

Ankieta, ankietą. Ale żeby odebrać nocleg trzeba przelać im jakieś pieniążki,aby wydali wouczer czy jakoś tak.

Widziałam, 50 zł to nie jest dużo  o ile to nie jest oszustwo.
0 0

yolka123

#6298629 Napisano: 09.12.2016 22:44:44
Jogav napisał(a):

Witam emotka  Czy w wypasionej loterii po wypełnieniu formularza z nagrodą, przychodzi jakieś potwierdzenie na maila??

Tak, jest potwierdzenie :

0 0

Jogav

#6298632 Napisano: 09.12.2016 22:53:10
yolka123 napisał(a):

Jogav napisał(a):

Tak, jest potwierdzenie :

dziękuję za odpowiedź, znalazłam w spamie 
1 yolka123 0

bridget

#6298648 Napisano: 09.12.2016 23:39:20
czy działa Wam Teekanne strona? czy tylko mnie wywala?
0 0

scrabble

#6298650 Napisano: 09.12.2016 23:45:05
stokrotka238 napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

tylko wypęłnij ankietę.

Ja bym nie wysyłała. Po pierwsze będą mieli wszystkie Twoje dane + nr. konta a po drugie ten voucher może być np. zniżkowy na dajmy na to 55 zł- w przypadku wykupienia 3 noclegów dla 2 osób emotka  
Wejdź na stronę Europejskiego Zrzeszenia Hoteli (jeżeli takie ustrojstwo istnieje) i poszperaj, potem zdecyduj.
0 0

ziolko

#6298651 Napisano: 09.12.2016 23:45:58
stokrotka238 napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

tylko wypęłnij ankietę.

50 zł od tysiąca naiwnych to już jest 50 tys... 
0 0

Gość: rafi323raf

#6298653 Napisano: 10.12.2016 00:11:16
Swego czasu, dawno, dawno temu często rozdawali takie vouchery, nawet w konkursach się zdarzało. Np 14 darmowych noclegów gdzieś na świecie. Ale zgłębiając się w temat to płaciło się różne obowiązkowe rzeczy jak wyżywienie podatki bla bla i wychodziło dużo drożej, niż by się rezerwowało normalnie. To coś podobnego pewnie, choć dawno o nich nie słyszałem.
1 ziolko 0

defed

#6298670 Napisano: 10.12.2016 08:56:11
Szukam info, czy smsy premium dochodza, gdy jest sie poza granicami PL?
Wiem tylko, ze gdy polska karta sim jest w zasiegu zagranicznej sieci, to nie ma mozliwosci slania smsow premium (siostra mieszka za granica, ma polski numer, odblokowane premium, a i tak nie moze ich wysylac). Ktos z Was ma wiedze w tym temacie?
0 0

marzenier

#6298673 Napisano: 10.12.2016 09:00:54
defed napisał(a):

Wiem tylko, ze gdy polska karta sim jest w zasiegu zagranicznej sieci, to nie ma mozliwosci slania smsow premium (siostra mieszka za granica, ma polski numer, odblokowane premium, a i tak nie moze ich wysylac). Ktos z Was ma wiedze w tym temacie?

Dochodzą 
I wysyłać tez można.
Ja np mam Tmobil i Orange i wysyłam bez problemu.
Nie wyślesz z nr Play (nie wiem jak z obieraniem w tej sieci),ale to już jest jakaś blolada sieci,której ja nie rozumiałam,wiec przestałam z niej korzystać.
0 0

Gość: krseta

#6298675 Napisano: 10.12.2016 09:15:13
potrzebuję kupić TV. jest jakiś konkurs z tym związany?:) zakup konkretnej marki lub w konkretnym sklepie? dzięki;)
0 0

defed

#6298681 Napisano: 10.12.2016 09:43:58
marzenier napisał(a):

defed napisał(a):

Dochodzą 
I wysyłać tez można.
Ja np mam Tmobil i Orange i wysyłam bez problemu.
Nie wyślesz z nr Play (nie wiem jak z obieraniem w tej sieci),ale to już jest jakaś blolada sieci,której ja nie rozumiałam,wiec przestałam z niej korzystać.

Hm... A co powiesz na zapis w regulaminie smolara, pkt 3.3. http://www.smolar...1%202016%20CLEAR.pdf
3.3.  Konkurs jest dostępny wyłącznie dla uczestników znajdujących się w zasięgu sieci GSMpolskich operatorów komórkowych. 

W sumie mi chodzi o konkurs Gerard, ostatni etap, wyliczylam, ze beda informowac jak mnie nie bedzie w PL i zastanawiam sie czy brac w ogole udzial w ostatnim etapie konka...
0 0

dorothy

#6298689 Napisano: 10.12.2016 10:37:42
czy ktoś miał takiego e-maila? nie chcę klikać w link z obawy o wrusa:
Witaj,Uprzejmie informujemy, że w związku z nieobecnością osoby upoważnionej do odebrania przesyłki kurierskiej, nie została ona wydana w dniu 9 grudnia 2016 r. około godziny 10.W celu ponownego dostarczenia przesyłki przez kuriera należy przejść pod poniższy link:http://... (Jeśli link nie otwiera się po kliknięciu, należy skopiować go do paska adresu, a następnie kliknąć klawisz Enter).W celu ustalenia konkretnej godziny skontaktuje się z Tobą nasz doręczyciel.Jeżeli nasz doręczyciel nie dostarczy przesyłki za drugim razem z winy Klienta, trafi ona do głównego magazynu w Twoim mieście, a koszty ponownego dostarczenia poniesie Klient.UWAGA: Wiadomość ta została wygenerowana automatycznie. Prosimy na nią nie odpowiadać. Firma nie udostępnia informacji o nadawcy drogą elektroniczną oraz nie posiada informacjidotyczącej zawartości przesyłki.Dziękujemy za skorzystanie z naszych usług!
0 0

dorothy

#6298690 Napisano: 10.12.2016 10:42:26
no i jeszcze coś: kilka dni temu otrzymałam na Facebooku zaproszenie od niejakiego Konrad Wajda, przyjęłam zaproszenie odpisując, że chyba nastąpiła pomyłka bo ja go raczej nie znam. Dziś mi odpisała kobieta!: Witam Serdecznie, jestem Administratorką strony na facebooku DEYN. Została Pani wylosowana jakoo osoba która wygrala sukienke
tutatj podsyłam link gdzie musi się Pani zapisac .http://... po wypelnieniu podac trzeba dane nadania paczki i rozmiar sukienki Serdecznie pozdrawiam i naprawdę gratuluję

nawet nie myślę klikać
0 0

Gość: HOLLY

#6298692 Napisano: 10.12.2016 10:47:41
krseta napisał(a):

potrzebuję kupić TV. jest jakiś konkurs z tym związany?:) zakup konkretnej marki lub w konkretnym sklepie? dzięki;)

http://www.mediaexpert.pl/lp,wygraj
0 0