SZUKAM....

anus

#6298693 Napisano: 10.12.2016 10:50:47
dorothy napisał(a):

czy ktoś miał takiego e-maila? nie chcę klikać w link z obawy o wrusa:
Witaj,Uprzejmie informujemy, że w związku z nieobecnością osoby upoważnionej do odebrania przesyłki kurierskiej, nie została ona wydana w dniu 9 grudnia 2016 r. około godziny 10.W celu ponownego dostarczenia przesyłki przez kuriera należy przejść pod poniższy link:http://info-24m.pl/usluga/129337.html(Jeśli link nie otwiera się po kliknięciu, należy skopiować go do paska adresu, a następnie kliknąć klawisz Enter).W celu ustalenia konkretnej godziny skontaktuje się z Tobą nasz doręczyciel.Jeżeli nasz doręczyciel nie dostarczy przesyłki za drugim razem z winy Klienta, trafi ona do głównego magazynu w Twoim mieście, a koszty ponownego dostarczenia poniesie Klient.UWAGA: Wiadomość ta została wygenerowana automatycznie. Prosimy na nią nie odpowiadać. Firma nie udostępnia informacji o nadawcy drogą elektroniczną oraz nie posiada informacjidotyczącej zawartości przesyłki.Dziękujemy za skorzystanie z naszych usług!

Ja miałam coś podobnego z tydzień temu, treść identyczna tylko link trochę inny.
ŚCIEMA
1 defed 0

Gość: krseta

#6298695 Napisano: 10.12.2016 11:00:58
HOLLY napisał(a):

krseta napisał(a):

potrzebuję kupić TV. jest jakiś konkurs z tym związany?:) zakup konkretnej marki lub w konkretnym sklepie? dzięki;)

http://www.mediaexpert.pl/lp,wygraj

dzieki, juz zerkam
0 0

Gość: postscript

#6298697 Napisano: 10.12.2016 11:06:00
Gdzie można znaleźć listę nagrodzonych w konkursie Woseba w EKO? Konkurs trwał do 7 grudnia i dzień później pod tym adresem jest już inna loteria - Woseba w Inter Marche.
Nie wiem, czy czekać jeszcze na jakiś telefon, czy już po ptakach.
0 0

madzia1-s

#6298795 Napisano: 10.12.2016 18:28:51
Czy brał ktoś udział w konkursie Oleju Wielkopolskiego?
Po jakim czasie zdjęcie trafia do galerii? Przychodzi jakiś mail potwierdzający udzial/publikację foto?
0 0

ace

#6298854 Napisano: 10.12.2016 21:40:50
czy przeglądając "śledzenie przesyłki" zawsze od razu pojawiają się wszystkie etapy jakie przechodzi list? Ja nadałam list tydzień temu, a w śledzeniu wciąż ostatni (i jedyny) krok to "nadanie przesyłki w...". I się zastanawiam, czy tak się zdaża, czy przesyłka leży gdzieś między regałem G, a szafką H...
0 0

edzia21

#6298855 Napisano: 10.12.2016 21:42:42
ace napisał(a):

czy przeglądając "śledzenie przesyłki" zawsze od razu pojawiają się wszystkie etapy jakie przechodzi list? Ja nadałam list tydzień temu, a w śledzeniu wciąż ostatni (i jedyny) krok to "nadanie przesyłki w...". I się zastanawiam, czy tak się zdaża, czy przesyłka leży gdzieś między regałem G, a szafką H...

Nie, wszystkie etapy pojawiają się w momencie wydania przesyłki do dostarczenia./przygotowanie do doręczenia/Wydanie do dostarczenia/dostarczenie bądź awizo. Nic innego tam nie zobaczysz.
Niestety...obecny okres przedświąteczny przeciąża pocztę polską (już od listopada). Mój polecony priorytet szedł ostatnio 2 tyg emotka

madzia1-s

#6298856 Napisano: 10.12.2016 21:43:05
ace napisał(a):

Czesto jest tak, ze po nadaniu kolejny status to juz od razu emotka rzekazana do doreczenia" czy jakos tak emotka
Drogi jaka pokonuje w miedzyczasie nie pokazuje emotka
0 0

ace

#6298860 Napisano: 10.12.2016 21:51:12
ojej, no to rzeczywiście, pewnie jeszcze poczekam. Dojdzie w styczniu bo wysłałam ekonomicznym...Ale kamień z serca. Dziękuję za odpowiedź.
0 0

pannap94

#6298865 Napisano: 10.12.2016 22:09:03
Czy Muratordom wysyła maile do zwycięzców w kalendarzu adwentowym?
0 0

xooxoo

#6298867 Napisano: 10.12.2016 22:19:52
edzia21 napisał(a):

ace napisał(a):

Nie, wszystkie etapy pojawiają się w momencie wydania przesyłki do dostarczenia./przygotowanie do doręczenia/Wydanie do dostarczenia/dostarczenie bądź awizo. Nic innego tam nie zobaczysz.
Niestety...obecny okres przedświąteczny przeciąża pocztę polską (już od listopada). Mój polecony priorytet szedł ostatnio 2 tyg emotka

Kiedyś pojawiało się tam wszystko, wyświetlały się wszystkie etapy i miasta, w których list czy przesyłka była. Teraz jest nadanie i dopiero odbiór emotka  Co do priorytetu poleconego. Mój ostatnio szedł tydzień, co jest dla mnie jakąś katastrofą, kiedy nie było jeszcze sezonu świątecznego-grudniowego. Tyle się płaci, a jakość usług jest coraz gorsza. Wysyłałam w podobnym czasie zwykły list i poszedł po dwóch dniach, więc gdzie tu logika emotka  
0 0

Finezyjna

#6298870 Napisano: 10.12.2016 22:33:08
Szukam poduszek 70x80 czy możecie mi polecić jakiś sklep?
0 0

Gość: rachel

#6298872 Napisano: 10.12.2016 22:39:11
czy ktos wie moze o jakies akcji promocyjnej w reserved w najblizszym czasie? moga byc kupony w jakies gazecie?
0 0

mdepfs

#6298929 Napisano: 11.12.2016 11:54:06
Szukam osoby, która korzystała z groupona (albo coś w ten deseń) z usługi kosmetyczki (najlepiej Warszawa).
Warto czy nie warto? Potrzebuję jakiejś sensownej opinii, a raczej potwierdzenie, albo obalenie teorii, że osoby z groupona traktują tak se i gorszymi kosmetykami? emotka help me.
0 0

scrabble

#6298932 Napisano: 11.12.2016 12:28:13
mdepfs napisał(a):

Szukam osoby, która korzystała z groupona (albo coś w ten deseń) z usługi kosmetyczki (najlepiej Warszawa).
Warto czy nie warto? Potrzebuję jakiejś sensownej opinii, a raczej potwierdzenie, albo obalenie teorii, że osoby z groupona traktują tak se i gorszymi kosmetykami? emotka help me.

Ja nie w temacie typowo kosmetyczki ale depilacji laserowej, w każdym razie podobna branża. Od wielu lat w temacie i słyszałam masę opinii, że jaka cena taka usługa. Zabiegi przeprowadzane byle szybciej, niedokładnie. Oszczędzają na czasie żeby przyjąć jak najwięcej osób. Nie znam 1 osoby, która by wróciła do salonu wybranego z grupona (ale są takie typowo gruponowe, które od razu w ofercie mają np. 300 zabiegów), ale w kosmetyce może być inaczej. Jeden raz byłam na mikrodermabrazji za grupon, z tym, że do tego salonu chodziłam wcześniej. Kosmetyczka znana, zabieg przeprowadziła dobrze emotka  
Nie szukaj informacji ogólnych tylko wybierz konkretny gabinet i o nim szukaj opinii, wtedy dowiesz się czy idą na ilość czy na jakość. 
1 mdepfs 0

mdepfs

#6298939 Napisano: 11.12.2016 12:54:56
a ktoś może ma do polecenia dobrą kosmetyczkę w Warszawie / Grodzisk Mazowiecki?
0 0

ace

#6298950 Napisano: 11.12.2016 13:50:33
scrabble napisał(a):

mdepfs napisał(a):

Ja nie w temacie typowo kosmetyczki ale depilacji laserowej, w każdym razie podobna branża. Od wielu lat w temacie i słyszałam masę opinii, że jaka cena taka usługa. Zabiegi przeprowadzane byle szybciej, niedokładnie. Oszczędzają na czasie żeby przyjąć jak najwięcej osób. Nie znam 1 osoby, która by wróciła do salonu wybranego z grupona (ale są takie typowo gruponowe, które od razu w ofercie mają np. 300 zabiegów), ale w kosmetyce może być inaczej. Jeden raz byłam na mikrodermabrazji za grupon, z tym, że do tego salonu chodziłam wcześniej. Kosmetyczka znana, zabieg przeprowadziła dobrze emotka  
Nie szukaj informacji ogólnych tylko wybierz konkretny gabinet i o nim szukaj opinii, wtedy dowiesz się czy idą na ilość czy na jakość. 

niestety zgadzam się. Ja byłam kilka razy na różnego typu zabiegach i zawsze byłam traktowana po macoszemu. Jeśli już grupon to na coś konkretnego: typu kurs językowy (miałam z ludźmi którzy płacili normalnie) czy floating.
xooxooxoo napisał(a):

edzia21 napisał(a):

ace napisał(a):

Kiedyś pojawiało się tam wszystko, wyświetlały się wszystkie etapy i miasta, w których list czy przesyłka była. Teraz jest nadanie i dopiero odbiór emotka  Co do priorytetu poleconego. Mój ostatnio szedł tydzień, co jest dla mnie jakąś katastrofą, kiedy nie było jeszcze sezonu świątecznego-grudniowego. Tyle się płaci, a jakość usług jest coraz gorsza. Wysyłałam w podobnym czasie zwykły list i poszedł po dwóch dniach, więc gdzie tu logika emotka  

Dlatego ja zawsze wysyłam ekonomicznym, bo priorytet niestety nie gwarantuje niczego emotka
0 0

Gość: ewikewik

#6298955 Napisano: 11.12.2016 14:14:25
Szukam przedstawicielek AVON i Orifame, które mają na stanie męskie wody toaletowe ale na wymianę
0 0

Gość: gracet

#6298959 Napisano: 11.12.2016 14:32:50
potrzebuję zdjęcia promocyjnego opakowania vichy dercos... swoje zużyłam, wyrzuciłam a tu poproszono mnie oprócz paragonu o zdjęcie:(
pomocyyyyy
0 0

Gość: postscript

#6298965 Napisano: 11.12.2016 14:51:00
postscript napisał(a):

Gdzie można znaleźć listę nagrodzonych w konkursie Woseba w EKO? Konkurs trwał do 7 grudnia i dzień później pod tym adresem jest już inna loteria - Woseba w Inter Marche.
Nie wiem, czy czekać jeszcze na jakiś telefon, czy już po ptakach.

0 0

Finezyjna

#6298969 Napisano: 11.12.2016 15:20:55
Czy jest tu jakaś mama, któa zajmuje się hand made chodzi mi o wyroby minky i ozdoby na włosy dla dziewczynek.
0 0