SZUKAM....

olunka

#6310185 Napisano: 12.01.2017 12:12:28
madzia1-s napisał(a):

olunka napisał(a):

może ktos wie gdzie teraz najlepiej przenieść numer, chodzi mi o jak najtanszy abonament bez limitu rozmów i smsów (nie do konkursów)

taniej chyba nie ma 
https://lajtmobil...rzal-w-dziesiatke/68

a masz jakies doświadczenie co to takiego?
0 0

olus15

#6310195 Napisano: 12.01.2017 12:24:16
Jak zarejestrować swoje dane w Kiora Biedr. . takie info dostałam w sms ale na str nic nie widzę
0 0

madzia1-s

#6310198 Napisano: 12.01.2017 12:38:53
olunka napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

olunka napisał(a):

może ktos wie gdzie teraz najlepiej przenieść numer, chodzi mi o jak najtanszy abonament bez limitu rozmów i smsów (nie do konkursów)

taniej chyba nie ma 
https://lajtmobil...rzal-w-dziesiatke/68

a masz jakies doświadczenie co to takiego?

nie mam, bo tez dopiero jestem na etapie przenoszenia tam numeru
0 0

bridget

#6310310 Napisano: 12.01.2017 14:45:30
gdzie  na stronie kiory mam zarejestrowac swoje dane?  weszłam na te co podali  a to jest ogolna jest  przygotowany jakis formularz?
0 0

dolly

#6310311 Napisano: 12.01.2017 14:47:16
 Czy ktos jeszxze czeka na bransoletki z ofemin?
Czy komus rzucila sie gdzie promocja na tusze loreal? 
0 0

bridget

#6310313 Napisano: 12.01.2017 14:49:47
ze statoila  wiem, ze było ale nie moge odnalezc  zamiast tego dziwnego  nr paragonu co mam wpisac? kojarze ze cos z dołu?
0 0

Gość: mariolakal

#6310318 Napisano: 12.01.2017 14:57:12
bridget napisał(a):

ze statoila  wiem, ze było ale nie moge odnalezc  zamiast tego dziwnego  nr paragonu co mam wpisac? kojarze ze cos z dołu?

A tego"dziwnego" nie da się wpisać ? Też posiadam taki, ale na razie nie miałam weny by wysłać... emotka
0 0

bridget

#6310320 Napisano: 12.01.2017 14:59:31
mariolakal napisał(a):

bridget napisał(a):

A tego"dziwnego" nie da się wpisać ? Też posiadam taki, ale na razie nie miałam weny by wysłać...  emotka

nie wiem własnie , kiedys jakies wpisy mi sie rzuciły w oczy ze wówczac cos innego podajemy:) i zgłupiałam  jak chce dodac zgloszenie:)
0 0

koala33

#6310397 Napisano: 12.01.2017 19:23:16
bridget napisał(a):

mariolakal napisał(a):

bridget napisał(a):

A tego"dziwnego" nie da się wpisać ? Też posiadam taki, ale na razie nie miałam weny by wysłać...  emotka

nie wiem własnie , kiedys jakies wpisy mi sie rzuciły w oczy ze wówczac cos innego podajemy:) i zgłupiałam  jak chce dodac zgloszenie:)

Ktoś tu pisał wtedy, że Smolar mu odpisał, żeby podać numer transakcji. emotka
0 0

Prad

#6310398 Napisano: 12.01.2017 19:25:01
myszorka92 napisał(a):

Prad napisał(a):

Szukam informacji czy STRAŻ MIEJSKA może żądać wskazania kierowcy samochodu parkującego według nich w niedozwolonym miejscu bez udowodnienia, że samochód faktycznie tam stał chociażby zdjęciem?

jeśli ma świadków, że samochód tam stał to owszem może ... niestety taki kraj, takie prawo... Jeśli świadków nie ma, zdjęć nie ma to mogą cmoknąć w pięty emotka

mąż dostał pisemko że ma wskazać kto stał w danym dniu i czasie pod wskazanym adresem jego samochodem bez żadnego zdjęcia że faktycznie tak było. W naszym cudownym kraju bez udowodnienia winy człowiek jest niewinny więc dlaczego my mamy wskazywać kogoś być może bezpodstawnie?
0 0

elawjk

#6310408 Napisano: 12.01.2017 20:09:31
Witam,
szukam osoby która wygrała w konkursie humany z biedronki z warszawy. bardzo pilne
0 0

tereniagno

#6310412 Napisano: 12.01.2017 20:24:19
bridget napisał(a):

gdzie  na stronie kiory mam zarejestrowac swoje dane?  weszłam na te co podali  a to jest ogolna jest  przygotowany jakis formularz?

Wejdź w regulamin i na samym końcu jest załącznik nr 1. Sprawdź czy o ten chodzi,bo ja wypełniałam ten załącznik do nagrody I stopnia emotka
0 0

pannaherezja

#6310420 Napisano: 12.01.2017 20:59:24
Szukam pralki, tv koło 50 cali, może ktoś wygrał i jest mu zbyteczna i chce sprzedać.
0 0

aneciatko

#6310423 Napisano: 12.01.2017 21:13:22
tereniagno napisał(a):

bridget napisał(a):

Wejdź w regulamin i na samym końcu jest załącznik nr 1. Sprawdź czy o ten chodzi,bo ja wypełniałam ten załącznik do nagrody I stopnia emotka

W regulaminie jest mowa o formularzu elektronicznym. Moze udostepnia jutro? Czas na rejestracje do 18.01.
0 0

joan

#6310424 Napisano: 12.01.2017 21:17:56
Prad napisał(a):

mąż dostał pisemko że ma wskazać kto stał w danym dniu i czasie pod wskazanym adresem jego samochodem bez żadnego zdjęcia że faktycznie tak było. W naszym cudownym kraju bez udowodnienia winy człowiek jest niewinny więc dlaczego my mamy wskazywać kogoś być może bezpodstawnie?

Tak Ci się tylko wydaje na podstawie amerykańskich filmów, w naszym kraju to oskarżony musi udowodnić swoją niewinność...

Możecie wystosować pismo, żeby Wam przesłali zdjęcie, że samochód tam stał. Ale czy tak zrobią? Jeśli np. w centrum miasta parking jest płatny, w razie braku uiszczenia opłaty pan parkingowy umieszcza karteczkę z karą za wycieraczką. A on przecież również nie robi zdjęć.

Moim zdaniem należy sobie zadać pytanie: Kto z rodziny miał wtedy dostęp do auta i czy rzeczywiście zaparkował niezgodnie z przepisami? I albo uczciwie zapłacić albo drążyć sprawę.
0 0

Prad

#6310433 Napisano: 12.01.2017 21:33:43
joan napisał(a):

Prad napisał(a):

Tak Ci się tylko wydaje na podstawie amerykańskich filmów, w naszym kraju to oskarżony musi udowodnić swoją niewinność...

Możecie wystosować pismo, żeby Wam przesłali zdjęcie, że samochód tam stał. Ale czy tak zrobią? Jeśli np. w centrum miasta parking jest płatny, w razie braku uiszczenia opłaty pan parkingowy umieszcza karteczkę z karą za wycieraczką. A on przecież również nie robi zdjęć.

Moim zdaniem należy sobie zadać pytanie: Kto z rodziny miał wtedy dostęp do auta i czy rzeczywiście zaparkował niezgodnie z przepisami? I albo uczciwie zapłacić albo drążyć sprawę.

Myślę że nie będzie problemu z dojęciem kto i czy brał wtedy samochód ale zdziwiło nas że nie policja a straż miejska zamiast zdjęcia wysłała formularz do wskazania "sprawcy"
0 0

joan

#6310439 Napisano: 12.01.2017 21:45:37
Prad napisał(a):

Myślę że nie będzie problemu z dojęciem kto i czy brał wtedy samochód ale zdziwiło nas że nie policja a straż miejska zamiast zdjęcia wysłała formularz do wskazania "sprawcy"

Może mają zdjęcie u siebie do wglądu, ale nie wysyłają pocztą? Zawsze myślałam, że mandaty za złe parkowanie wkładają za wycieraczkę, a tu proszę - pismo emotka
0 0

bridget

#6310456 Napisano: 12.01.2017 22:06:27
rejestrowałam dzis karte z playa chciałam zarejestrowac do konkursu karta milion  warta i nadal  mam ze nie  jest zarejestrowana,  czy to jakas pomyłka? czy trzeba dłuzej odczekac?
0 0

Halszka

#6310464 Napisano: 12.01.2017 22:20:35
bridget napisał(a):

rejestrowałam dzis karte z playa chciałam zarejestrowac do konkursu karta milion  warta i nadal  mam ze nie  jest zarejestrowana,  czy to jakas pomyłka? czy trzeba dłuzej odczekac?

Konkursem sie jeszcze nie zajmowałam ale zaraz po rejestracji dostałam SMS z powitaniem i podziękowaniem za rejestracje. Masz takiego? Może jeszcze nie wprowadzony w system?
0 0

bridget

#6310474 Napisano: 12.01.2017 22:44:41
Halszka napisał(a):

bridget napisał(a):

Konkursem sie jeszcze nie zajmowałam ale zaraz po rejestracji dostałam SMS z powitaniem i podziękowaniem za rejestracje. Masz takiego? Może jeszcze nie wprowadzony w system?

kodem sprawdziłam  - i nadal niezarejestrowana:/  moze niewłasciwy puk wpisała z karty - spróbuje  jeszcze jutro podejść
1 Halszka 0