SZUKAM....

bridget

#6312355 Napisano: 18.01.2017 23:38:53
czy ktos tak miał, ze wpisujac z milkowego konkursu w stokrotce kod do zalando pojawił się komunikat ze nie ma takiego kodu?
0 0

pioge7

#6312370 Napisano: 19.01.2017 05:20:32
dolly napisał(a):

pioge7 napisał(a):

siostra chce sobie kupić nowy telefon i zastanawia się nad iphone od Apple.
Ma ktoś taki? Jakie macie o nim zdanie? Dobry jest? Bateria długo trzyma? Psuje się?

Mam ipad i mówię że jest super, więc telefon chyba też będzie ale prosiła się dowiedzieć emotka
będzimey wdzięczni za informację emotka

Niech nie bierze, to wciąga,  bedzie chciała ciagle lepszy i lepszy emotka  
Ładowanie codziennie.

Hmm emotka  a jeśli mało by go używała to też ładować trzeba codziennie? Bo np. iPad wiem że bateria nie schodzi jak się go nie używa, a w kazdym smartfonie z Androidem schodzi przez noc jak jest nie używany.,. Ona dużych wymagań nie ma byle by dzownić i pisać smsy i ewentuwlanie na internecie trochę posiedzieć jak jedzie do i z pracy 
0 0

edzia21

#6312383 Napisano: 19.01.2017 08:36:40
pioge7 napisał(a):

dolly napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Ma ktoś taki? Jakie macie o nim zdanie? Dobry jest? Bateria długo trzyma? Psuje się?

Mam ipad i mówię że jest super, więc telefon chyba też będzie ale prosiła się dowiedzieć emotka

Ładowanie codziennie.

Hmm emotka  a jeśli mało by go używała to też ładować trzeba codziennie? Bo np. iPad wiem że bateria nie schodzi jak się go nie używa, a w kazdym smartfonie z Androidem schodzi przez noc jak jest nie używany.,. Ona dużych wymagań nie ma byle by dzownić i pisać smsy i ewentuwlanie na internecie trochę posiedzieć jak jedzie do i z pracy 

Bzdura, mam Samsunga i zdarza się, że 4-5 dni go nie ładuję (dzwoniąc, pisząc sms, bez użycia internetu).
0 0

monisss

#6312384 Napisano: 19.01.2017 08:39:40
edzia21 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

dolly napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Ładowanie codziennie.

Bzdura, mam Samsunga S7 i zdarza się, że 4-5 dni go nie ładuję (dzwoniąc, pisząc sms, bez użycia internetu).

mam s6 no i bateria schodzi szybko ale jak coś na nim robię, jak sobie leży i odpoczywa to spokojnie 3 dni wytrzyma, ale rzadko na nim nic nie robię(głównie siedzę w necie) telefon ma ponad rok emotka
0 0

banka-manka

#6312386 Napisano: 19.01.2017 08:43:45
pioge7 napisał(a):

dolly napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Ładowanie codziennie.

Nie zgodzę się , że Android krótko trzyma baterie. Same dzwonienie i pisanie,  w normalnej ilości 4-6 dni bateria trzyma. 
Jeśli siostra nie potrzebuje telefonu do jakiś aplikacji, czy bardziej wymagających rzeczy niż dzwonienie/pisanie to chyba szkoda kasy na ajfona. Będzie wtedy nie wykorzystany, a zapłaci sporo. 
Ja ajfona ładuje dziennie. Ale sporo go używam do
aplikacji i innych rzeczy. 
0 0

venix

#6312387 Napisano: 19.01.2017 08:44:45
bridget napisał(a):

czy ktos tak miał, ze wpisujac z milkowego konkursu w stokrotce kod do zalando pojawił się komunikat ze nie ma takiego kodu?

Sprawdź czy czegoś  nie da się wpisać inaczej 0 i o . I L . 
Mi wyskoczył taki komunikat, ale jak poprawiłam było już ok. 
0 0

pioge7

#6312389 Napisano: 19.01.2017 08:55:02
Hmmm no wg moich doświadczeń bateria schodzi szybko. 
Ledwo kupiońy jeden telefon i bateria schodzi po 5 minutach korzystania nieraz jakieś 15%. Nie używany może siedzieć nawet 4 dni bez ładowania a tylko go dotknę i posiedzę pare minut to z 50% robi sie 20% emotka   Brat ma też samsunga i ładuje codziennie a siedzi na nim krótko bo w pracy przez 10 godzin nie używa. Szwagier tez ma naładuje i przez noc nie używania schodzi ok 15% baterii a ma Huawei. Druga siostra też ma huawei i ładuje się codziennie emotka  a telefony każdy w granicach 800/900 zł kosztował. 
Ja jej wlasnie doradzam od Apple telefon bo wiem że baterie trzymają długo. 
0 0

paula9891

#6312392 Napisano: 19.01.2017 08:58:04
pioge7 napisał(a):

Ledwo kupiońy jeden telefon i bateria schodzi po 5 minutach korzystania nieraz jakieś 15%. Nie używany może siedzieć nawet 4 dni bez ładowania a tylko go dotknę i posiedzę pare minut to z 50% robi sie 20% emotka   Brat ma też samsunga i ładuje codziennie a siedzi na nim krótko bo w pracy przez 10 godzin nie używa. Szwagier tez ma naładuje i przez noc nie używania schodzi ok 15% baterii a ma Huawei. Druga siostra też ma huawei i ładuje się codziennie emotka  a telefony każdy w granicach 800/900 zł kosztował. 

Ja mam Huawei P9 lite i ładuję co drugi dzień, a używam raczej normalnie  emotka Do internetu, czasem rozmów, smsów.
0 0

defed

#6312397 Napisano: 19.01.2017 09:09:37
pioge7 - polecam SONY XPERIA Z3 COMPACT  (moja wygrana z konkursu), jestem zachwycona tym telefonem ze względu na długi okres trzymania baterii, super aparat i wodoszczelność (mozna zrobic fotkę na deszczu - a nawet pod wodą emotka  )
1 kajeczka 0

pioge7

#6312399 Napisano: 19.01.2017 09:11:03
defed napisał(a):

pioge7 - polecam SONY XPERIA Z3 COMPACT  (moja wygrana z konkursu), jestem zachwycona tym telefonem ze względu na długi okres trzymania baterii, super aparat i wodoszczelność (mozna zrobic fotkę na deszczu - a nawet pod wodą  emotka  )

Dziekuje wszystkim za sugestię, przekaże siostrze emotka  
0 0

czeko

#6312401 Napisano: 19.01.2017 09:12:08
defed napisał(a):

pioge7 - polecam SONY XPERIA Z3 COMPACT  (moja wygrana z konkursu), jestem zachwycona tym telefonem ze względu na długi okres trzymania baterii, super aparat i wodoszczelność (mozna zrobic fotkę na deszczu - a nawet pod wodą  emotka  )

Uważaj na te klapki zabezpieczające gniazdo ładowania - po wielokrotnym otwieraniu i zamykaniu przestają być w pewnym momencie wodoszczelne emotka
1 defed 0

banka-manka

#6312402 Napisano: 19.01.2017 09:13:08
pioge7 napisał(a):

To wszystko jest kwestia indywidualna.
Nie mogę powiedzieć o moim ajfonie, że trzyma długo. Bo czasem i dwa razy dziennie go podładuję. Ale używam go naprawdę dużo.
Ładowanie codzienne co 1,5 dnia to taka norma przy 'normalnym' użytkowaniu.
W swoich telefonach nie macie ciągle włączonych jakiś pobocznych aplikacji, co zżerają tyle baterii? Mam starego samsunga bateria 5 dni potrzyma na samym dzwonieniu. Mąż ma nowego to do 5 dni na same telefony. Na zabawę 2-3 dni, zależy co robi.
1 edzia21 0

pioge7

#6312404 Napisano: 19.01.2017 09:16:00
banka-manka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

To wszystko jest kwestia indywidualna.
Nie mogę powiedzieć o moim ajfonie, że trzyma długo. Bo czasem i dwa razy dziennie go podładuję. Ale używam go naprawdę dużo.
Ładowanie codzienne co 1,5 dnia to taka norma przy 'normalnym' użytkowaniu.
W swoich telefonach nie macie ciągle włączonych jakiś pobocznych aplikacji, co zżerają tyle baterii? Mam starego samsunga bateria 5 dni potrzyma na samym dzwonieniu. Mąż ma nowego to do 5 dni na same telefony. Na zabawę 2-3 dni, zależy co robi.

Na nich nie wiem, ja na swoim sprawdzałem i usuwałem te aplikacje działając w tle przez jakiś program. Clean coś tam i dalej to samo emotka  zastanawiałem się nawet nad kupnem nowej baterii ale nie wiem czy to coś da emotka  

bridget

#6312406 Napisano: 19.01.2017 09:25:00
-Violka- napisał(a):

bridget napisał(a):

WŁASNIE CAŁY KOD JEST PRAWIDŁOWY A CYFRY CZYTELNE I JEDNOZNACZNE
dzwoniłam Pani w systemie również go nie widzi, mam nadzieję ze uda się to szybko  odkręcić, ceny  rzeczy    z gapa  które miałam w koszyku juz zmieniły swoja wartosc na wyzsza
1 kalka 0

dolly

#6312456 Napisano: 19.01.2017 11:03:26
bridget napisał(a):

-Violka- napisał(a):

bridget napisał(a):

WŁASNIE CAŁY KOD JEST PRAWIDŁOWY A CYFRY CZYTELNE I JEDNOZNACZNE
dzwoniłam Pani w systemie również go nie widzi, mam nadzieję ze uda się to szybko  odkręcić, ceny  rzeczy    z gapa  które miałam w koszyku juz zmieniły swoja wartosc na wyzsza

Kurde, co oni tak majtaja tymi cenami. Przedwczoraj normalna, wczoraj niższa, dzisiaj wyższa wrrrr
0 0

banka-manka

#6312460 Napisano: 19.01.2017 11:08:24
dolly napisał(a):

Kurde, co oni tak majtaja tymi cenami. Przedwczoraj normalna, wczoraj niższa, dzisiaj wyższa wrrrr

Te zmiany cen są mega wkurzające emotka  Nie wiem czy oni to robią specjalnie. Ale nic nie można pooglądać, zastanowić się i wrócić, bo cena z dnia na dzień coraz droższa. To jest chyba chwyt, że skoro ci się podoba to i tak kupisz, nawet drożej. 
1 dolly 0

basku

#6312531 Napisano: 19.01.2017 14:20:53
czy ktos kupil te krokery do testow ze streetcom?? jestli tak to mozecie napisac w jaki sklepie? u mnie nie ma ani w zabce ani w malpce ani w kaufie emotka gdzie to mozna kupic i ile mniej wiecej to kosztuje ?
0 0

mia

#6312533 Napisano: 19.01.2017 14:27:30
Co może wieźć dziś DHL z Wrocławia, od jakiejś firmy NEXT-LIFE? emotka
0 0

defed

#6312534 Napisano: 19.01.2017 14:29:19
basku napisał(a):

czy ktos kupil te krokery do testow ze streetcom?? jestli tak to mozecie napisac w jaki sklepie? u mnie nie ma ani w zabce ani w malpce ani w kaufie emotka gdzie to mozna kupic i ile mniej wiecej to kosztuje ?

kupiłam w Kaufie 5 ostatnich opakowań, były tylko z indykiem, w Żabce brak, a innych sklepów nie mam w zasięgu, opakowanie 6,69zł
0 0

izak1000

#6312554 Napisano: 19.01.2017 15:01:26
Czy do Kiory (Żabka) trzeba odsyłać załącznik nr 1.. W mailu nic nie piszą a dane podawało się już w formularzu.
0 0