SZUKAM....

gryszelm

#6313388 Napisano: 22.01.2017 12:56:39
viviean napisał(a):

gryszelm napisał(a):

Czy oprócz konkursu w Mili jest jeszcze jakiś, że można kupić tabletki do zmywarki?

W Kauflandzie konkurs P&G 2 produkty, tak więc mogą być tabletki Fairy

No właśnie tego sklepu też u mnie nie ma...
0 0

viviean

#6313391 Napisano: 22.01.2017 13:40:40
gryszelm napisał(a):

viviean napisał(a):

gryszelm napisał(a):

Czy oprócz konkursu w Mili jest jeszcze jakiś, że można kupić tabletki do zmywarki?

a Intermarche? zakupy za 15 zł a wśród nich Finish. U mnie w okolicy znowu nie ma Mili emotka
0 0

gryszelm

#6313398 Napisano: 22.01.2017 14:37:26
andii napisał(a):

gryszelm napisał(a):

viviean napisał(a):

gryszelm napisał(a):

możesz kupićFINISH QUANTUM MAX  w dowolnym sklepie na ten https://www.e-kon...al.html#.WISooNThCt8

Zawsze jakaś szansa jest - dzięki bardzo
0 0

gryszelm

#6313399 Napisano: 22.01.2017 14:39:19
viviean napisał(a):

gryszelm napisał(a):

viviean napisał(a):

gryszelm napisał(a):

a Intermarche? zakupy za 15 zł a wśród nich Finish. U mnie w okolicy znowu nie ma Mili emotka

ITM też niestety nie ma - jeśli chodzi o sklepy konkursowe to żyję w Polsce C
1 brucee 0

gryszelm

#6313410 Napisano: 22.01.2017 15:05:28
andii napisał(a):

gryszelm napisał(a):

andii napisał(a):

gryszelm napisał(a):

viviean napisał(a):

gryszelm napisał(a):

możesz kupićFINISH QUANTUM MAX  w dowolnym sklepie na ten https://www.e-kon...al.html#.WISooNThCt8

możesz jeszcze na ten http://tescomagaz...kursy/konkurs-finish coś kupić 

Dzięki kochana, to jest właśnie to!
2 brucee, andii 0

pioge7

#6313457 Napisano: 22.01.2017 19:34:13
magnus napisał(a):

Szukam  jakim kurierem najtaniej jest posłać małą przesyłkę pudełko wielkości większej koperty bąbelkowej

Sendit.pl kurjerzy.pl furgonetka.pl tani-kurier.pl tu są raczej najtańsi najlepiej wpisać dane i posprawdzać emotka  
0 0

pioge7

#6313466 Napisano: 22.01.2017 20:09:32
magnus napisał(a):

pioge7 napisał(a):

magnus napisał(a):

Szukam  jakim kurierem najtaniej jest posłać małą przesyłkę pudełko wielkości większej koperty bąbelkowej

Sendit.pl kurjerzy.pl furgonetka.pl tani-kurier.pl tu są raczej najtańsi najlepiej wpisać dane i posprawdzać emotka  

Dzięki sprawdzam właśnie, 
pytam o realia, jedni podają cene netto inni brutto

Powinno pisać czy to netto czy brutto 
osobiscie wysyłam sendit i Dpd wybieram, na furgonetka i kex się zawiodłem więc nie polecam emotka  
0 0

banka-manka

#6313470 Napisano: 22.01.2017 20:26:13
magnus napisał(a):

Największe zaufanie mam do sendit.pl i przewoźnika DPD - wg mnie najtaniej (w porównaniu np. z UPS) i najbardziej rzetelnie (lubię też mojego kuriera, który jest naprawdę fajny; może też dlatego mam sentyment do tej firmy).
Sam sendit.pl też dobry - robiłam pobrania na kilka tysięcy i pieniądze zawsze były szybko na koniec, a w razie jakiś problemów bardzo szybka i dobra obsługa na infolinii. 
1 edzia21 0

Hamiltonian

#6313473 Napisano: 22.01.2017 20:39:13
Hej  emotka  

Poszukuję konkursu, w którym nie została dopasowana grupa docelowa, tzn. np. firma produkuje tampony, a organizuje promocję dla mężczyzn  emotka  
lub
nie zostały dopasowane odpowiednio nagrody czyli np. 1) do wygrania są smycze, a zadaniem konkursowym jest wykonanie wideo 2)firma oferuje nagrody nie dopasowane do profilu marki
0 0

pioge7

#6313476 Napisano: 22.01.2017 20:51:19
Hamiltonian napisał(a):

Hej  emotka  

Poszukuję konkursu, w którym nie została dopasowana grupa docelowa, tzn. np. firma produkuje tampony, a organizuje promocję dla mężczyzn  emotka  
lub
nie zostały dopasowane odpowiednio nagrody czyli np. 1) do wygrania są smycze, a zadaniem konkursowym jest wykonanie wideo 2)firma oferuje nagrody nie dopasowane do profilu marki

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale np tu:
http://intermarch...rs/konkurs-finish-2/
Firma co produkuje chemię a w nagrodę jest elektronika emotka  
moze byc? 

Hamiltonian

#6313477 Napisano: 22.01.2017 20:59:05
pioge7 napisał(a):

moze byc? 

Elegancki! Będę mógł zasugerować, że odpowiedniejszą nagrodą byłaby pralka lub zmywarka czy co to tam takiego emotka   Wtedy nagroda jest spójna z wizerunkiem firmy, itd.
Dziękuję! emotka   Chętnie się dowiem o jeszcze innych  emotka   
1 pioge7 0

edzia21

#6313480 Napisano: 22.01.2017 21:22:13
Hamiltonian napisał(a):

pioge7 napisał(a):

moze byc? 

Elegancki! Będę mógł zasugerować, że odpowiedniejszą nagrodą byłaby pralka lub zmywarka czy co to tam takiego  emotka   Wtedy nagroda jest spójna z wizerunkiem firmy, itd.

tak, tak...sugeruj, a później będą 2,3 nagrody w formie "zmywarek" na cały konkurs.
1 canti0 0

Hamiltonian

#6313481 Napisano: 22.01.2017 21:32:07
edzia21 napisał(a):

Hamiltonian napisał(a):

Elegancki! Będę mógł zasugerować, że odpowiedniejszą nagrodą byłaby pralka lub zmywarka czy co to tam takiego  emotka   Wtedy nagroda jest spójna z wizerunkiem firmy, itd.

tak, tak...sugeruj, a później będą 2,3 nagrody w formie "zmywarek" na cały konkurs.

Spokojnie emotka   To na potrzeby studiów, nie zamierzam sugerować agencjom reklamowym / organizatorom / fundatorom nagród zmiany ich przyzwyczajeń (tym bardziej, że chyba wiedzą co robią  emotka  ). Skoro najczęściej oferowane są nagrody pieniężne, itp. to zapewne organizatorowi zależy na dużym zasięgu promocji, jeżeli chciałby przyciągnąć "wartościowego" klienta - to postawiłby na przekaz spójny z wizerunkiem marki. Przykłady potrzebuję jedynie na użytek studiów. emotka
1 edzia21 0

edzia21

#6313482 Napisano: 22.01.2017 21:33:34
Hamiltonian napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Hamiltonian napisał(a):

Spokojnie emotka   To na potrzeby studiów, nie zamierzam sugerować agencjom reklamowym / organizatorom / fundatorom nagród zmiany ich przyzwyczajeń (tym bardziej, że chyba wiedzą co robią  emotka  ). Skoro najczęściej oferowane są nagrody pieniężne, itp. to zapewne organizatorowi zależy na dużym zasięgu promocji, jeżeli chciałby przyciągnąć "wartościowego" klienta - to postawiłby na przekaz spójny z wizerunkiem marki. Przykłady potrzebuję jedynie na użytek studiów. emotka

Rozumiem, spoko emotka
A co uważasz o konkursach typu: "kup kapsułki do zmywarki", wygraj zmywarkę? Spójne? emotka

Hamiltonian

#6313483 Napisano: 22.01.2017 21:40:40
edzia21 napisał(a):

Rozumiem, spoko emotka
A co uważasz o konkursach typu: "kup kapsułki do zmywarki", wygraj zmywarkę? Spójne?  emotka

O! Nawet nie rozważałem tego! Rzeczywiście bezsens emotka  Dziękuję za podpowiedź jaki temat jeszcze warto poruszyć.  emotka

EDIT1: Konkurs może trafi chociaż do osób, które chcą zmienić zmywarkę emotka  ale raczej standardowe - wygraj - sprzedaj  emotka  
0 0

bezaczek7

#6313521 Napisano: 23.01.2017 02:52:43
Teraz zgłupiałam. Czy po wygraniu w loterii mentosów karty do empiku i wypełnieniu formularza na stronie, miałam jeszcze odesłać opakowanie?
0 0

shell

#6313637 Napisano: 23.01.2017 13:01:22
1. Jaka datę ważności mają bilety do kina z konkursu Nescafe w Żabce?
2. Czy ktoś też jeszcze nie dostał nagrody w postaci piw z konkursu Harnasia "Złoto z gór" w Żabce?
0 0

pioge7

#6313641 Napisano: 23.01.2017 13:08:11
shell napisał(a):

2. Czy ktoś też jeszcze nie dostał nagrody w postaci piw z konkursu Harnasia "Złoto z gór" w Żabce?

2 pytanie: ja nadal czekam 
1 shell 0

kajeczka

#6313642 Napisano: 23.01.2017 13:10:24
shell napisał(a):

30.06.2017
1 shell 0

viviean

#6313644 Napisano: 23.01.2017 13:20:14
gryszelm napisał(a):

andii napisał(a):

gryszelm napisał(a):

andii napisał(a):

gryszelm napisał(a):

viviean napisał(a):

gryszelm napisał(a):

możesz jeszcze na ten http://tescomagaz...kursy/konkurs-finish coś kupić 

Dzięki kochana, to jest właśnie to!

Próbować warto emotka  Dziś w moim najbliższym Tesco tych z 40 i 50 nie było..
0 0