SZUKAM....

Prad

#6341417 Napisano: 03.04.2017 12:14:52
malenka89 napisał(a):

Szukam kogoś kto ma uzbierane punkty w Biedronce do konkursu i nie będzie brał udziału - chętnie odkupię kartę emotka  

też chętnie odkupie bo moja okazała sie nie zarejestrowana...

0 0

koper

#6341419 Napisano: 03.04.2017 12:23:02
dorothy napisał(a):

ktoś może mi polecić telefon na dwie karty? nie musi być jakiś super

Nokia 112. Uwielbiam ją-mała, poręczna, tania, bateria trzyma ok 2 tygodni i co najważniejsze bardzo łatwo można się połapać z której karty sim się korzysta. Nawet w historii połączeń i wysłanych smsów  wszystko jest ładnie opisane. 
1 dorothy 0

andziulka21

#6341452 Napisano: 03.04.2017 13:29:19
Gdzieś mi tutaj widziałam konkurs z bucikami Befado, wyniki miały być do końca marca, a teraz nie mogę znaleźć ani konkursu ani wyników emotka
0 0

annb

#6341454 Napisano: 03.04.2017 13:38:12
andziulka21 napisał(a):

Gdzieś mi tutaj widziałam konkurs z bucikami Befado, wyniki miały być do końca marca, a teraz nie mogę znaleźć ani konkursu ani wyników emotka

Może to któryś z tych konkursów:

https://www.e-kon...ka.html#.WOIz_2-LTIU

https://www.e-kon...na.html#.WOIz_m-LTIU

Gość: ktoskcies

#6341464 Napisano: 03.04.2017 14:07:14
Jakie oświadczenie trzeba wysłać na konkurs BOBOVITA ITM? Miałem otrzymać jakiś link w smsie, ale żadnego smsa po kontakcie telefonicznym nie dostałem, czy ktoś podpowie skąd ściągnąć formularz?
0 0

asiatko

#6341465 Napisano: 03.04.2017 14:09:06
Musze kupić już nową pralkę. Orientujecie się czy gdzieś jest jakiś konkurs/akcja w której mogłabym zrekompensować sobie jakoś ten nagły wydatek?
0 0

atanerka

#6341468 Napisano: 03.04.2017 14:10:49
Szukam odpowiedzi na pytanie odnośnie konkursów w ITM, a mianowicie:
Mój ITM ma tragiczne oznaczenia, jesli chodzi o produkty na paragonach, z których nie wynika jakiej firmy jest produkt, i tak np.
1) konkurs "Smak w świątecznej oprawie" Kamis (organizator - Albedo Marketing Sp.z o o) na paragonie: np. pieprz ziolowy, musztarda delikat.
Czy w takim przypadku organizator (skoro konkurs odbywa się tylko w jednym rodzaju sklepu - ITM, to sam sprawdza paragon? czy też musze w razie wygranej udać się po pieczatki?)
2) konkurs "Wybierz wspólne chwile" Ajax,Colgate, Palmolive ( Organizator: Streamline Sp.z o.o. ) taka sama sytuacja jak wyżej, tzn. z paragonu nie wynika ze to np. płyn Ajax.

Swoją drogą czy wszystkie sklepy ITM maja tak kiepskie oznaczenia? Czy każdy ITM ma takie same oznaczenia w calej Polsce?
0 0

izkak

#6341469 Napisano: 03.04.2017 14:12:00
ktoskcies napisał(a):

Jakie oświadczenie trzeba wysłać na konkurs BOBOVITA ITM? Miałem otrzymać jakiś link w smsie, ale żadnego smsa po kontakcie telefonicznym nie dostałem, czy ktoś podpowie skąd ściągnąć formularz?

Wystarczy tylko wypełnić formularz na stronie http://konkursy.navdsgn.com/bobovita  emotka  
0 0

atanerka

#6341470 Napisano: 03.04.2017 14:15:16
asiatko napisał(a):

Musze kupić już nową pralkę. Orientujecie się czy gdzieś jest jakiś konkurs/akcja w której mogłabym zrekompensować sobie jakoś ten nagły wydatek?

http://www.whirlp...ShiNMCFUhnGQodNhkFQA
100zł do Zalando

http://www.samsun.../#/wyjatkowy-prezent
1 asiatko 0

izkak

#6341477 Napisano: 03.04.2017 14:22:28
atanerka napisał(a):

Szukam odpowiedzi na pytanie odnośnie konkursów w ITM, a mianowicie:
Mój ITM ma tragiczne oznaczenia, jesli chodzi o produkty na paragonach, z których nie wynika jakiej firmy jest produkt, i tak np.
1) konkurs "Smak w świątecznej oprawie" Kamis (organizator - Albedo Marketing Sp.z o o) na paragonie: np. pieprz ziolowy, musztarda delikat.
Czy w takim przypadku organizator (skoro konkurs odbywa się tylko w jednym rodzaju sklepu - ITM, to sam sprawdza paragon? czy też musze w razie wygranej udać się po pieczatki?)
2) konkurs "Wybierz wspólne chwile" Ajax,Colgate, Palmolive ( Organizator: Streamline Sp.z o.o. ) taka sama sytuacja jak wyżej, tzn. z paragonu nie wynika ze to np. płyn Ajax.

Swoją drogą czy wszystkie sklepy ITM maja tak kiepskie oznaczenia? Czy każdy ITM ma takie same oznaczenia w calej Polsce?

Tak, tam chyba wszędzie są takie kiepskie opisy produktów. Robiłam zakupy w różnych sklepach tej sieci i zawsze w konkursach Kamis miałam opisy typu pieprz, oregano itd. Nie martw się tym, Albedo uznaje takie paragony i nie musisz brać żadnej pieczątki. Podobnie w konkursie Colgate/Ajax/Palmolive. Agencja Streamline nigdy nie robiła problemów z powodu kiepskich oznaczeń produktów. Zawsze powtarzam, że to nie wina klientów. Jak zrobisz zakup zgodny z regulaminem to dlaczego masz jeszcze prosić o jakieś pieczątki? Niech sobie organizator to sprawdza jak ma wątpliwości, wystarczy jeden telefon do sklepu  emotka  
0 0

atanerka

#6341480 Napisano: 03.04.2017 14:27:33
izkak napisał(a):

Tak, tam chyba wszędzie są takie kiepskie opisy produktów. Robiłam zakupy w różnych sklepach tej sieci i zawsze w konkursach Kamis miałam opisy typu pieprz, oregano itd. Nie martw się tym, Albedo uznaje takie paragony i nie musisz brać żadnej pieczątki. Podobnie w konkursie Colgate/Ajax/Palmolive. Agencja Streamline nigdy nie robiła problemów z powodu kiepskich oznaczeń produktów. Zawsze powtarzam, że to nie wina klientów. Jak zrobisz zakup zgodny z regulaminem to dlaczego masz jeszcze prosić o jakieś pieczątki? Niech sobie organizator to sprawdza jak ma wątpliwości, wystarczy jeden telefon do sklepu  emotka  

kerocna napisał(a):

Jeśli chodzi o opisy na paragonach to Intermarche żyje swoim życiem w tej kwestii. emotka Kiedyś biegałam po pieczątki, teraz już tego nie robię, myślę, że agencje wiedzą jak sytuacja wygląda. emotka

Dziękuję emotka
0 0

kopernik

#6341553 Napisano: 03.04.2017 16:37:03
Witam, szukam konkursu raiffeissen bank gdzie podobno nagrody są gwarantowane a nigdzie nie mogę nic o nim znaleźć, wie ktoś z was może coś ?
0 0

cudaczek121

#6341555 Napisano: 03.04.2017 16:38:17
Dzisiaj dostałam "ankietę rozliczeniową" z panelu Zymetria- wybrałam bon empik 25 zł. Czy orientuje się ktoś z Was, po jakim czasie od otrzymania owej ankiety rozliczeniowej dostanę bon na mailaemotka
0 0

madzia1-s

#6341619 Napisano: 03.04.2017 18:59:28
Czy ktos rejestrowal kody desperadosa?
mam problem, załozylam konto, potwierdzilam maila aktywacyjnego chce dodac kod a tam przy probie logowania pojawia sie ciagle komunikart: Konto niepotwierdzone. emotka
0 0

Frama

#6341621 Napisano: 03.04.2017 19:05:51
kopernik napisał(a):

Witam, szukam konkursu raiffeissen bank gdzie podobno nagrody są gwarantowane a nigdzie nie mogę nic o nim znaleźć, wie ktoś z was może coś ?

Może masz na myśli nowy program zakupowy #korzystaj Raiffeisen Polbank? W zamian za wykonane czynności (np. Wykonanie transakcji bezgotówkowej kartą debetową 5 pkt.) bank będzie przyznawał punkty, które będzie można wymienić na nagrody ebooki, bilety do kina...).
0 0

ewikewikk

#6341622 Napisano: 03.04.2017 19:07:24
Szukam voucherów do Cinema City,  punktów Wawel.
0 0

anus

#6341638 Napisano: 03.04.2017 19:38:34
madzia1-s napisał(a):

Czy ktos rejestrowal kody desperadosa?
mam problem, załozylam konto, potwierdzilam maila aktywacyjnego chce dodac kod a tam przy probie logowania pojawia sie ciagle komunikart: Konto niepotwierdzone.  emotka

u mnie to samoemotka
0 0

kopernik

#6341639 Napisano: 03.04.2017 19:39:37
Frama napisał(a):

kopernik napisał(a): Witam, szukam konkursu raiffeissen bank gdzie podobno nagrody są gwarantowane a nigdzie nie mogę nic o nim znaleźć, wie ktoś z was może coś ? Może masz na myśli nowy program zakupowy #korzystaj Raiffeisen Polbank? W zamian za wykonane czynności (np. Wykonanie transakcji bezgotówkowej kartą debetową 5 pkt.) bank będzie przyznawał punkty, które będzie można wymienić na nagrody ebooki, bilety do kina...).

Być może, bo reklamę widziałem tylko raz i na dodatek za bardzo nie słuchałem. ale dziwne bo sprawdzałem na koncie i w wiadomościach i nic nie dostałem o jakimś konkursie czy coś. Ale dzięki, pewnie to o to chodziło.
0 0

pioge7

#6341648 Napisano: 03.04.2017 20:07:36
Mam pytanie na temat loterii nescafe.
Tam trzeba zachować paragon. No i mam opakowanie z 10 saszetkami i paragon, ale paragon mam 1 a kodów 10. No więc moge tak zgłosić się 10 razy do loterii z 1 paragonem?
Wie ktoś coś?
0 0

pioge7

#6341661 Napisano: 03.04.2017 20:35:31
andii napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Mam pytanie na temat loterii nescafe.
Tam trzeba zachować paragon. No i mam opakowanie z 10 saszetkami i paragon, ale paragon mam 1 a kodów 10. No więc moge tak zgłosić się 10 razy do loterii z 1 paragonem?
Wie ktoś coś?

cytuję-
Odpowiedź od organizatora na takie pytanie :
"W przypadku dokonania przez Panią więcej niż jednego zwycięskiego zgłoszenia z tytułu jednego paragonu stwierdzającego zakup kilku saszetek NESCAFÉ Classic 3in1 (biorących udział w Loterii). Prosimy każdorazowo w wystąpieniu takiej okoliczności w drugim i każdym kolejnym Oświadczeniu laureata zawrzeć informację, iż ww. dowód zakupu został już przez Państwa przesłany Organizatorowi lub przesłania na adres Organizatora wraz z Oświadczeniem czytelnej kserokopii paragonu fiskalnego w wersji papierowej, z tym zastrzeżeniem, iż za pierwszym razem przesłany musi być paragon fiskalny w wersji oryginalnej."

aha, no to się zgłaszam emotka dziękuję serdecznie za odpowiedź emotka
1 andii 0