SZUKAM....

aguagu

#6348149 Napisano: 20.04.2017 11:47:43
Co dziś wozi dhl? Rano dostałam sms z info o przesyłceemotka
0 0

mysz-s

#6348175 Napisano: 20.04.2017 12:32:07
szukam kogoś kto ma gazetę SUPER EKSPRES z poniedziałku i wtorku i mógłby mi podesłać liczby jakie były do zdrapki emotka
0 0

malenka89

#6348204 Napisano: 20.04.2017 12:56:53
Czy Albedo daje gwarancje,ew. jakieś protokoły? 
0 0

defed

#6348216 Napisano: 20.04.2017 13:03:51
malenka89 napisał(a):

Czy Albedo daje gwarancje,ew. jakieś protokoły? 

Zawsze piszę mailową prośbę i wtedy mi dosyłają protokół.
0 0

pini

#6348434 Napisano: 20.04.2017 18:51:29
nadeim napisał(a):

pini napisał(a):

glena napisał(a):

atanerka napisał(a):

Orientuje się ktos gdzie jest już dostępna? 

Wydaje mi się, że widziałam dzisiaj w Tesco (Kraków, os. Teatralne) ale w plastikowym pojemniczku, nie jestem pewna czy w słoiczku też była

Kupiłam w Społem za 2,90. Tej banderolki, że gratis, nie ma, ale po co ona...

nie potrzebna ale wiadomo jaką musztarde kupić, bo takie same opakowanie mają trzy smaki, a tylko jeden smak bierze udział w zwrocie. W auchanie są z banderolą za 3,69zł. W tesco jest ta musztarda za 2,49 ale są tylko 2 smaki które nie biorą udziału w zwrocie.

Z regulaminu: ...Hořčice Krémová 350g oraz HořčiceKremžská 350g... Czyli dwa smaki.
0 0

banka-manka

#6348493 Napisano: 20.04.2017 21:37:42
Kodu rabatowego do Zalando 20% - jeśli ktoś ma zbędne z ostatniej akcji emotka
0 0

Gość: nadeim

#6348564 Napisano: 21.04.2017 08:17:06
pini napisał(a):

nadeim napisał(a):

pini napisał(a):

glena napisał(a):

atanerka napisał(a):

Orientuje się ktos gdzie jest już dostępna? 

Wydaje mi się, że widziałam dzisiaj w Tesco (Kraków, os. Teatralne) ale w plastikowym pojemniczku, nie jestem pewna czy w słoiczku też była

Kupiłam w Społem za 2,90. Tej banderolki, że gratis, nie ma, ale po co ona...

nie potrzebna ale wiadomo jaką musztarde kupić, bo takie same opakowanie mają trzy smaki, a tylko jeden smak bierze udział w zwrocie. W auchanie są z banderolą za 3,69zł. W tesco jest ta musztarda za 2,49 ale są tylko 2 smaki które nie biorą udziału w zwrocie.

Z regulaminu: ...Hořčice Krémová 350g oraz HořčiceKremžská 350g... Czyli dwa smaki.

to dobrze, bo na stronie promocyjnej jest tylko informacja o jednym smaku, ale regulamin jest ważniejszy.
0 0

lola.lola

#6348627 Napisano: 21.04.2017 10:27:04
Na weekend majowy wybieramy się ze znajomymi na mazury i chcieliśmy odwiedzić Park dzikich zwierząt w Kadzidłowie. Ktoś może był i może powiedzieć czy to fajne miejsce i czy warto ?  emotka
0 0

lola.lola

#6348670 Napisano: 21.04.2017 11:30:15
cb656 napisał(a):

lola.lola napisał(a):

Na weekend majowy wybieramy się ze znajomymi na mazury i chcieliśmy odwiedzić Park dzikich zwierząt w Kadzidłowie. Ktoś może był i może powiedzieć czy to fajne miejsce i czy warto ?  emotka

Warto emotka Chodzisz sobie swobodnie pomiedzy zwierzętami, nie są specjalnie płochliwe, oswoiły się z obecnościa ludzi.
Fotki robione w 2010.

No to super, w takim razie wpadniemy emotka  Dzięki emotka
0 0

toka

#6348672 Napisano: 21.04.2017 11:34:09
lola.lola napisał(a):

cb656 napisał(a):

lola.lola napisał(a):

Warto emotka Chodzisz sobie swobodnie pomiedzy zwierzętami, nie są specjalnie płochliwe, oswoiły się z obecnościa ludzi.
Fotki robione w 2010.

No to super, w takim razie wpadniemy emotka  Dzięki  emotka

koniecznie musicie zobaczyć to miejsce!Jest extra emotka
1 lola.lola 0

cudaczek121

#6348678 Napisano: 21.04.2017 11:41:58
magnus napisał(a):

cb656 napisał(a):

wiarygodnej informacj

wiarygodna informacja  - Nie tylko one, bo jeszcze sporo ich jest spokrewnionych z dr  Gojdziem emotka   ;)

Jezuuu, ta Ostałowska to taka drętwa i beznadziejna aktorka jest.Nie wiem, kto i po co ją tyle lat trzyma w tym serialuemotka
1 kalka 0

ziolko

#6348704 Napisano: 21.04.2017 12:12:49
cb656 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Jezuuu, ta Ostałowska to taka drętwa i beznadziejna aktorka jest. Nie wiem, kto i po co ją tyle lat trzyma w tym serialu emotka

No ale to subiektywna i obraźliwa opinia jest. W dodatku bluźnisz, wzywając emotka nadaremno emotka

jak ma taką grać to gra emotka  
Albo to, że ktoś gra prostytutkę, nie znaczy, że nią jest emotka
0 0

Agnes

#6348713 Napisano: 21.04.2017 12:20:14
cudaczek121 napisał(a):

magnus napisał(a):

cb656 napisał(a):

wiarygodnej informacj

wiarygodna informacja  - Nie tylko one, bo jeszcze sporo ich jest spokrewnionych z dr  Gojdziem emotka   ;)

Jezuuu, ta Ostałowska to taka drętwa i beznadziejna aktorka jest.Nie wiem, kto i po co ją tyle lat trzyma w tym serialu emotka

ona juz tam raczej nie gra bo wyjechała za synem do Kolumbii ( w serialu nie w życiu)
0 0

sosna

#6348714 Napisano: 21.04.2017 12:20:27
SZUKAM KODU RABATOWEGO DO ZALANDO
0 0

kalka

#6348735 Napisano: 21.04.2017 12:54:11
cb656 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Jezuuu, ta Ostałowska to taka drętwa i beznadziejna aktorka jest. Nie wiem, kto i po co ją tyle lat trzyma w tym serialu emotka

No ale to subiektywna i obraźliwa opinia jest. W dodatku bluźnisz, wzywając emotka nadaremno emotka

Subiektywna jest, ale gdzie tu obraza? emotka  W ocenie Kasi, do której ma prawo, jest drętwą i beznadzieją aktorką,a to bardziej jest krytyka, z którą aktorka-osoba publiczna z pewnością się liczy emotka  
W mej ocenie sympatyczna z niej kobitka - (mam na myśli Ostałowską, choć Kasia też jest ok), ale aktorka przeciętna i zbyt kurczowo trzyma się jednego serialu 
A tak w temacie talentów aktorskich to Kożuchowska jest rewelacyjna,  uwielbiam też grę aktorską Szyca i Karolaka emotka
p.s. Ja też jestem dzisiaj -w mej subiektywne ocenie- zdrętwiała po wczorajsze stłuczce samochodowej podczas wyprawy do ITM   emotka  

A co do bluźnierstwa to nasz rację cb656!  Kasia, nie można się bez tego obyć? emotka  

1 bethan 0

kalka

#6348742 Napisano: 21.04.2017 13:12:10
cb656 napisał(a):

kalka napisał(a):

gdzie tu obraza? emotka    

Przemilczę lepiej. Bo moja potencjalna odpowiedź, zawierająca oczywiście subiektywną ocenę bystrości (do której to oceny mam
niewątpliwie prawo, jak wszyscy) mogłaby przez niektórych zostać odczytana jako obraźliwa, a po co ludziom sprawiać przykrość emotka

To fakt   emotka  i do tego takt ! emotka
 Na całe szczęście Dominika Ostałowska raczej nie bywa na naszym forum, poza tym biedne celebrytki muszą znosić nie takie oceny ( anonimowe i nie tylko), 
choć w Twoim przypadku wiem doskonale, że nie bystrość celebrytek miałbyś ochotę oceniać emotka  , ale masz rację - milczenie złotem jest   emotka  
0 0

enia2007

#6348743 Napisano: 21.04.2017 13:14:28
szukam zniżki na popcorn w cinema city
0 0

kalka

#6348752 Napisano: 21.04.2017 13:43:58
cb656 napisał(a):

kalka napisał(a):

Na całe szczęście Dominika Ostałowska raczej nie bywa na naszym forum, poza tym biedne celebrytki muszą znosić nie takie oceny (zwłaszcza anonimowe w necie)   zapomniałam dodać: niestety

I akurat to ja uznaję za okoliczność dociążająca, a nie łagodzącą. Co innego, gdy ktoś napluje w twarz komuś drugiemu na forum, kiedy oboje uczestniczą w pyskówce, a CO INNEGO obsmarowywać kogoś za plecami. Jak wspomniałaś - ta aktorka raczej tu przypadkiem ni celowo nie trafi, więc nawet może nie mieć pojęcia o owej opinii i ŻADNYCH SZANS, by się do opinii ustosunkować.
To są ważne rzeczy. Ja to zaliczam do kategorii "odwaga cywilna", a właściwie jej brak. W oczy to mało kto ma śmiałość. Ale anonimowo, z oddali, to oczywiście jazda na całego. Przypomnę wpis samej Kasi:

jeden facet w sądzie, do którego chodzę służbowo, stwierdził na mój temat: "nie dość,że bezczelna, to jeszcze brzydka" (miałam czelność wejść do pokoju w sądzie z dokumentami z kancelarii, bo tam jest taka osobna kolejka, o czym pan najwyraźniej nie wiedział)

i głosy oburzenia na forum za takie zachowanie. Ale jednak gostek miał odwagę zrobić to prosto W OCZY. Mimo chamstwa, trzeba przyznać, że coś w rodzaju jaj miał też. emotka

zapomniałam dodać - niestety
W tym wypadku wypowiedź Kasi była oceną talentu aktorskiego-mniej czy bardziej dosadną, mniej czy bardziej taktowną i miłą, ale nie sądzę, by mogła ona obrazić aktorkę i nie sądzę, aby Dominika Ostałowska miała chęć zabierać głos i ustosunkowywać się do takiej opinii i ma świadomość, że są zarówno wielbiciele jej talentu, ludzie obojętni i przeciwnicy.  
Natomiast moje "niestety"  bardziej dotyczy atakowania prywatnego życia i różnego rodzaju  insynuacji, zdjęć zrobionych ukradkiem i publikowanych bez zgody i wiedzy celebrytów, zarówno przez anonimowe jak i przez nieanonimowe osoby i portale, z drugiej strony mam świadomość, że niektórzy celebryci tak właśnie zdobywają upragnioną popularność-również niestety  emotka
Zdecydowanie: chamstwo prosto w oczy jest większą odwagą niż chamstwo w necie (anonimowe) emotka

0 0

elizam

#6348867 Napisano: 21.04.2017 17:58:33
Szukam info, co moze isc DHLem? właśnie dostałam sms z dhl z numerem przesyłki i że dotrze w poniedziałek... a ja jedynie nivea w kwietniu wygralam,na nic poza tym nie czekam i będę cały weekend myśleć, cóż to idzie do mnie ( nie ma nadawcy paczki w sms)
0 0

amelka2013

#6348869 Napisano: 21.04.2017 18:07:44
elizam napisał(a):

Szukam info, co moze isc DHLem? właśnie dostałam sms z dhl z numerem przesyłki i że dotrze w poniedziałek... a ja jedynie nivea w kwietniu wygralam,na nic poza tym nie czekam i będę cały weekend myśleć, cóż to idzie do mnie ( nie ma nadawcy paczki w sms)

Sprawdz na stronie DHL-a:)
0 0